کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب > گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان

گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 01-13-2010   #2536 (permalink)
Connoisseur

mehdi313's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: زمین ارث ماست
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 266
از ایشان 463 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : حدیث یا قرآن یا هردو یا هیچکدام؟

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله borhan نمايش نوشته ها
متاسفانه هيچ پاسخي به سوالات واضح و روشن بالا نداديد و سوال را با سوال پاسخ داديد بعلاوه چند مطلب بي ربط ديگر براي گم کردن موضوع !!!

اين نشان مي دهد که ديگر گفتگو با شما بي فايده است و تنها مانند يک ماشين چاپ عمل مي کنيد.
برهان جان .اعجاز رياضي قران هم وجود دارد .اما اينكه كسي با علم محدود خود مساله اي را كشف كند كه در بخشي از قران صادق است و در بخشي ديگر صادق نيست .بعد با همان كشف خود همان بخش از قران را كه مطابق كشف خود است تاييد كند و بخش ديگر را رد كند ناشي از منطق ضعيف و جهل قوي است .
به گمان بنده به هر حال نمي توان گفت كه اين اعجاز رياضي در قران وجود ندارد.چون به هر حال ما نه تنها با احتمالات كه با كامپوتر هم اگر تلاش كنيم نمي توانيم چنين سخنان فصيح با معنايي پشت سر هم چنين تنظيم كنيم كه در عين حال چنين روابطي داشته باشند (البته به همراه روابط كشف نشده).
اما مساله اي كه وجود دارد ان است كه ما بايد كشفمان را با قران تنظيم كنيم نه قران را با كشفمان .
حداقل برداشت بنده انست كه يا قسمتهايي از اين فرمول ايراد داشته .يا در محاسبات اشتباه كرده اند .يا از رسم الخطي استفاده شده كه حروفش در جاي خود نيست

mehdi313 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 01-13-2010   #2537 (permalink)
Connoisseur

mehdi313's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: زمین ارث ماست
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 266
از ایشان 463 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله monotheism نمايش نوشته ها
شما که این همه خوشبختانه احتیاط و مواظبت بر قرآن دارید لطف کنید برای من اثبات کنید که قرآن تحریف نشده؟! لطفا با دلیل عقلی اثبات کنید چون فرض کنید که من این آیات که مثلا: انا نحن نزلنا الذکر و انا له لحفظون را تحریف شده بدانم! البته اگر یک اعجازی ارائه دهید می پذیرم منتها من مثلا انگلیسی زبان هستم و جنبه لفظی را قبول ندارم معنا هم مثلش کتاب های بشری هست مثلا، اما اگر تورات تحریف شده قرآن هم تحریف شده باشد...؟؟!! جنبه علمی هم کم و توجیه پذیر است اگر هم قبلا این بحث شده لطفا خلاصه آن را اینجا بیاورید. متشکرم
جنبه هاي متعدد اعجاز قران وجود دارد .اما هرچه باشد ما شيعه هستيم و در طي حدودا 270سال از 14نور معصوم (ص) برخوردار بوده ايم .قران به صورت مكرر و در طي ساليان متمادي قرائت مي گشته .
خود ائمه (ص) هم مكررا قران را تلاوت مي كردند و در پاسخ مردم هم قران را همين قرانهايي كه وجود دارند مي دانستند .
اگر غير اين بود در طول اين همه سال حداقل يك امام معصوم (ص) مردم را از اين مساله اگاه مي كرد .
امام صادق (ص)كه شاگردانش از مدينه تا كوفه و بخشي از كل خاورميانه كارشان نقل سخنان امام (ص)بود و در محضر درس حضرتش به كرات حاضر مي شدند يك بار هم يك سخن نششنيدند كه امام بفرمايد اين قران را نخوانيد يا سوره اي را كم يا زياد كنيد.يا اين كلمات از قران نيست .
همچنين جنبه علمي قران هم به هيچ وجه كم نيست (برخلاف ادعاي شما مبني بر توجيه پذير بودن ان ).به هيچ وجه توجيه پذير نيست .
با توجه به انكه بخشهاي كمي هم از ان كشف شده است .
مثلا وسعت يافتن اسمان .
فطر (شكافته شدن )اسمان .(فاطر السموات والارض)كه در كنار خلقش.
جفت بودن همه مخلوقات (كه تاكنون بخشيش كشف شده).
حركت كوهها .
بزرگ و كوچك شدن كوهها در اثر حركت .
حركت سيارات و مهمتر از ان حركت خورشيد و همه اجرام .
نورداربودن خورشيد و عدم نور دار بودن ماه .
اشاره به اينكه خورشيد از خود سوخت دارد ولي ماه نه .
اشاره به اينكه سوخت خورشيد اتمام پذير است .
اينكه همه ستارگان در اين اسمان اول حضور دارند .
قطر داشتن زمين.
ببينيد اينها هر يك را اگر باز كنيم موارد بسيار بسيار از مسائل علمي قران اثبات مي شود .

مسائلي هم هست كه هنوز اثبات نشده .
مثلا هفت بودن تعداد اسمانها .يا قطر داشتن اسمانها .يا مثلا جفت بودن همه اشيا(كه در مورد انسانها و حيوانات و كوارك ها و الكترون ها و امثال ان اثبات شده .ولي در مورد مثلا خود زمين يا كوهها اثبات نشده است).

مسائل ديگري هم در علوم انساني وجود دارد .
بنده از يكي از تركيب چند ايه از ايات سوره مباركه يوسف مسائلي را در علوم انساني كشف كرده ام كه به جايگاه مادر .نقش زن و مرد در كنار هم و نقش فرزندان .(شايد بيش از20نكته مربوط به مسائل خانوادگي امده است كه اصولا در ظاهرش در همين يكي دو ايه نمي بينيم .)مي پردازد.

خوب اين اعجازات كم است ؟
و خدا مي داند كه ما چه مقدار ناچيزي از اعجازات را كشف كرده ايم.

mehdi313 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 01-13-2010   #2538 (permalink)
کاربر

saleh_59's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: قم
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 23
از ایشان 36 بار سپاسگزاري شده است

بسم الله الرحمن الرحيم

با عرض سلام و ارادت خدمت همه عزيزان

ماشاءالله صدو هفتاد صفحه

راستش من چندين صفحه آخر را خوندم ولي درست نفهميدم مشکل چيه؟ بحث بر سر تحريف يا عدم تحريف قرآن هستش؟ ، بحث در اعجاز قرآنه؟ يا بحث در آسماني بودن آن هستش؟

بحث ها خيلي مخلوط شده است . البته خوب يک علتش هم مشخص است معمولا کساني که کم ميارند از هر دو طرف مي گم (نظر به شخص خاصي ندارم) بحث را به جاي ديگه مي کشانند. خلاصه اين قدر شلوغ هستش که ...

جناب برهان هم که خسته شدند و گفتند «بحث ديگر با شما فايده ندارد» . به نظرم اگه يک چايي ميل کنند و يک پوکيبزند (شمرنده قليون پيدا نکردم) يه کم هم ورزش کنند نيروي مجددي پيدا خواهند کرد.

ببخشيد وسط صحبتهاتون چيزي نوشتم
قديمي 01-14-2010   #2539 (permalink)
کاربر

submission's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2009
محل سكونت: planet earth
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 91
از ایشان 62 بار سپاسگزاري شده است

فکر کنم وقت آن رسیده که یک جمع بندی کنیم و بحث رو به مسیر اصلی برگردانیم...
بحث در مورد دو آیه آخر سوره توبه است...شیطانی یا رحمانی؟ برای بحث در این مورد باید از 19 شروع می کردیم و چنین هم کردیم...
بعضی دوستان امدند و امکان وجود معجزه ریاضی را در قرآن زیر سوال بردند با طرح این سوال که در کجای قرآن امده در قرآن این مسئله وجود دارد:
جواب هااز همه دوستان:
1. قرآن معجزه لفظی و فصاحت دارد اما در قرآن این موضوع مطرح نشده و آیه ای نداریم که بگوید در قرآن معجزه لفظی وجود دارد...بلکه اثبات این موضوع به وسیله وجود این موضوع در قرآن است و برای 19 هم چنین است.
(در این بین سوالی مطرح شد که چگونه می توانیم قرآن را به یک فرد غیر عرب زبان و غیر مسلمان ثابت کنیم.)
2.آیه 30 سوره مدثر به این موضوع در قالب کنایه ای و استعاری وجود دارد. سوال چرا کنایه ای؟ جواب: زیرا این مسئله برای عصر پیامبر نبوده و مختص قرن20 به بعد است...(مساله دیگری که اینجا اشاره شد موضوع حدیث و مقایسه آن با 19 بود چراکه در قرآن ایه ای را نداریم که صراحتا بگوید برای تفسیر قرآن به حدیث رجوع کنیم)
3. بر طبق آیه تحدی که دلیل دیگری بر 19 می باشد هیچ کس نمی تواند مانند قرآن سوره ای بیاورد پس وقتی می بینیم کسی نمی تواند سوره ای بیاورد که ویژگی ریاضی داشته باشد پس معلوم می شود 19 از ویژگی های قران است( در اثبات این موضوع باید از وجود معجزه19 هم کمک گرفت).
لطفا کسانی که در این زمینه فعالیت دارند در ادامه پاسخ های بالا جوابی ذکر کنند یا جوابها را نقض کنند.
یکی از دوستان هم می گوید 19 (برای خلاصه شدن از عبارت معجزه ریاضی 19 در قرآن استفاده نمی کنم و همان 19 را می گویم.)وجود دارد اما انچه از سخنان این دوست عزیز به نظر می رسد ایشان معتقدند که 19 قدرت ابطال ایه های اضافه شده را ندارد.
جواب: تا الان تمام بحث ها حول امکان وجودی بود و برای رد امکان باید دلایل بسیار قوی باشند... فرض کنیم 2 آیه آخر سوره توبه شیطانی باشد و خدا می خواهد این را به مااز راه طبیعی بفهماند چگونه؟ یا خدا چگونه به ایه حفظ قرآن جامه عمل می پوشاند؟ مشکل این دوست گرامی این است که با 19 اشنایی کامل ندارند و گمان می کنند اگر امروز دو ایه را حذف کنیم فردا معجزه دیگری به وجود می آید که می گوید 5 ایه دیگر را نیز حذف کنید....و این نشان می دهد که 19 را قبول ندارند چون یکی از اصول آن اصل معجزه غیر قابل تقلید است (بر طبق آیه تحدی)
اگر موردی از قلم افتاد متذکر شوید.
با این گفته ها به گمانم بحث در مورد امکان وجودی 19 به پایان رسیده باشد و باید قبول کنیم که این امکان وجود دارد.(اگر کسی مخالف است جواب دلایل بالا را بدهد) اگر بحث را با بررسی 19 ادامه دهیم هم امکان آن را ثابت می کند و هم عظمت آن را تعیین می کند...فکر نمی کنم کسی از دوستان مقاله را خوانده باشد به هرحال چه خوانده اید و چه نخوانده اید بهتر و بیشتر مطالعه کنید و در مورد 19 هم همینطور...
اولین 19 را خودم مطرح می کنم و فراموش نکنید که برای رد آن دو راه دارید: 1. اوردن کدی مثل آن از غیر قرآن 2. رد کردن محاسبات
برای اینکه فرق فروم با وبلاگ مشخص شود!!!! از ذکر آن در اینجا خودداری می کنم و آدرس می دهم برای مطالعه:(اگر بعدا کسی خواست همین جا بیان می کنم)
www.miracle19.blogfa.com قسمت بسم الله الرحمن الرحیم
اما چند نکته:
1.اولی خطاب به دوستانی که من و جناب monotheismرا کاملا هم عقیده و گاهی نفر می دانند. با اینکه من به ایشان ارادت دارم ولی ملاک شخص نیست ملاک اندیشه و کلام است برای همین است که اگر سوالی پرسیده می شود من جواب خودم را می دهم و ایشان جواب خودشان و اگر این جواب ها مترادف یا متضاد باشند نمی توان نتیجه گرفت که ایشان 100% مرا و من هم مینطور ایشان را تصدیق می کنیم... بلکه اندیشه و کلام است که مدنظر است.
2.جناب monotheism من اگر هم گاهی به این نتیجه می رسم که دلایل مطرح شده نتیجه ای حاصل نمی کنند و گاهی غمگین می شوم اما به یاد این می افتم که من وکیل مردم نیستم بلکه فقط بشارت و انذار وظیفه من و شما و سایر عزیزان است تا بهانه ای باقی نماند حال هرکه می خواهد از پشت پرده تعصب نگاه کند و هرکه می خواهد پرده را کنار زند.
3.شخص دکتر رشاد خلیفه یا اشخاص دیگر برای من حجیت ندارند بلکه همانطور که گفتم ممکن است برخی از کلام های ایشان را قبول نداشته باشم(البته شاید به این علت است که از ان کلام اگاهی کامل ندارم)...و سوالی نیز دارم : فرق رسول و نبی در چیست؟
4.در مورد افاین که جناب برهان اشاره داشتند ...اولا حرف یاء تا انجا که من می دانم در محاسبات سوره3 استفاده نمی شود(الم استفاده می شود) پس لطف کنید که هدف ایشان از این کار چیست ؟ در حالی که معنای (آیا اگر...)هم در ترجمه ایشان آمده است.
5.موضوعی که گاهی موجب اشتباه در استدلالات می شود اشتباه در انتخاب فرض قضیه است: بعضی از عزیزان فرض می کنند قرآن تحریف نشده است آنگاه می گویند اگر معجزه ای با قرآن(مصحف) کنونی مطابقت نداشته باشد اشکال از خود معجزه است نه قرآن... در حالی که عدم تحریف قرآن حکم مساله است...
6.از استاندارد های دوگانه که در مورد حریث و 19 گفتم غفلت نشود و این مورد را هم در مورد عصمت و حدیث بشنوید:
می گویند پیامبر باید معصوم باشد تا تعالیم الهی تحریف نشود بعد از طرفی حدیثی را منبع قرار می دهند که تحریف شده است و طبق گفته های خود اینها برخی از احادیث صحیح حتی به ما هم نرسیده اند...(یعنی خداوند استغفر الله کار عبث کرده و حکمی را می گوید ولی مردم نمی توانند از ان حکم بهره برند ) و اینها در حالتی است که طبق کتاب دین و زندگی3 با آمدن قرآن احکام الهی به پایان رسید... ادامه این قسمت را در تاپیک فرق اسلام در قرآن با حدیث پیگیری کنید...
درب مسجد:"بدون کفش وارد شوید" یا "موبایلتان را خاموش کنید" اینجا:"بی دین وارد شوید" و "تعصبتان را خاموش کنید"نزدیکی تونل: "چراغ های خود را روشن کنید" اینجا: "عقل های خودتان را روشن کنید" طول تونل:"به اندازه عمر دنیوی" و سپس وارد شوید:forum.hammihan.com/thread24474.html
Profound Question:[39:36] Is GOD not sufficient for His servant
submission آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي submission به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 01-15-2010   #2540 (permalink)
Enthusiast

پسرخدا's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: سیدنی
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 73
از ایشان 127 بار سپاسگزاري شده است

معجزه بودن قرآن برای کسانی که قرآن را با علم بشری خود اثبات میکنند چه آسان ضربه پذیر میشود ..نه؟!
گمان کنم نیازی به شریر برای سست کردن ایمان به قرآن نداشته باشیم ...خودمان در حال افتادنیم ....!!! بله ؟؟؟!!!
اگر کسی واقعا" باور کرده که قرآن کلام خداست برای آن است که با قرآن زندگی کرده نه اینکه آنرا برای خود اثبات کرده باشد . بازی با اعداد را خاتمه میدهید یا نه ....؟؟؟؟!!!!!
پسرخدا آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي پسرخدا به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 01-24-2010   #2541 (permalink)
کاربر

submission's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله پسرخدا نمايش نوشته ها
معجزه بودن قرآن برای کسانی که قرآن را با علم بشری خود اثبات میکنند چه آسان ضربه پذیر میشود ..نه؟!
گمان کنم نیازی به شریر برای سست کردن ایمان به قرآن نداشته باشیم ...خودمان در حال افتادنیم ....!!! بله ؟؟؟!!!
اگر کسی واقعا" باور کرده که قرآن کلام خداست برای آن است که با قرآن زندگی کرده نه اینکه آنرا برای خود اثبات کرده باشد . بازی با اعداد را خاتمه میدهید یا نه ....؟؟؟؟!!!!!
[2:23] وان كنتم في ريب مما نزلنا على عبدنا فاتوا بسورة من مثله وادعوا شهداءكم من دون الله ان كنتم صدقين
[2:23] اگر درباره آنچه بر بنده خود نازل کرديم شک داريد، پس يک سوره مانند اينها ارائه دهيد و شاهدان خود را عليه خدا فرا خوانيد، اگر راست مي گوييد.
.
.
.
[2:24] فان لم تفعلوا ولن تفعلوا فاتقوا النار التي وقودها الناس والحجارة اعدت للكفرين
[2:24] اگر نمي توانيد- كه هرگز هم نخواهيد توانست - پس آگاه باشيد از آتش دوزخ كه سوخت آن مردم و سنگ هاست؛ آن در انتظار كافران است.
قديمي 01-26-2010   #2542 (permalink)
رهگذر

afshinbest's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2010
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است
Lightbulb پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

به نام خدا

(بايد بگويم که شما عزيزان ظاهر بين هستيد و اصلا عميق تفکر نمي کنيد ، بياييد همه چيز را کنار بگذاريد و بي طرف قرآن را بررسي کنيد و از انحرافات ذهني بپرهيزيد.)
در خود قرآن هم آمده است که شما که احاطه ي علمي کامل نداريد،چگونه قرآن را تکذيب مي کنيد،اين موضوع يعني که هر وقت دليل کاملا قاطع آورديد به تکذيب قرآن بپردازيد.
شما بايد کل قرآن را مرتبط با هم بسنجيد و نظر دهيد و تک تک واژگانش را با تفکر عميق بررسي کنيد. اين که به قرآن و به دين شک کنيد موردي نيست ولي طرفدار عقل،حق،عدالت و فطرت باشيد و به تحقيق کامل بپردازيد و تنبلي را کنار بگذاريد.اينکه حرف همه را به راحتي قبول کنيد يا فقط منبع خود را اينترنت قرار دهيد کافي نيست.اگر به خود اين اجازه را داديد که به چيزي شک کنيد بايد منابع خود را گسترده کنيد و طرفدار عدالت و حق و عدل باشيد.
آيا قرآن از طرف خداوند است؟
براي پاسخ به اين سوال ما فرض مي گيريم که قرآن از هر موجودي ديگر به جز خدا است،اين موجود وقتي که در کتابش(سخنانش) به دروغ گفته است که (اين قرآن از طرف خداست) يعني سخناني که خود گفته است را برابر با سخنان خدا قرار داده است.
چه موجودي مي تواند سخنان خود را برابر سخنان خدا قرار دهد؟ موجودي که علمش برابر با علم خدا باشد،ما مي دانيم که قطعا علم خدا بي نهايت است در نتيجه موجودي که سخنان خود را برابر سخنان خدا دانسته است علم خود را بي نهايت دانسته و يا علم خدا را محدود کرده و به اندازه ي علم خودش دانسته است.
موجودي که به علم بي نهايت خدا اعتقاد داشته باشد،هيچ گاه به خود اين اجازه را نمي دهد که علمش را برابر علم خدا قرار دهد .يعني اين موجود که علمش را برابر علم خدا قرار داده است به علم بي نهايت خدا اعتقاد نداشته است پس چرا در قرآن يعني سخنان خودش به صورت هاي مستقيم و غيرمستقيم اشاره به علم بي نهايت خدا کرده است،مثلا همين موضوع معروف که در قرآن آمده است که از هر کس(موجودي)به جز خدا کمک بگيريد نمي توانيد همانند اين قرآن بياوريد.((در صورت قبول نداشتن اين حرف قرآن را بررسي کنيد،در غير اين صورت حق تکذيب اين حرف را نداريد))(چرا هيچ موجودي نمي تواند همانند اين قرآن را بياورد؟زيرا علمش را ندارد.)در اينجا ما متوجه مي شويم که اين موجود قصد اين را داشته است که بگويد آوردن سخناني مانند سخنان خدا نياز به علم بي پايان دارد و متوجه مي شويم که اين موجود اعتقاد دارد که علم خدا بي نهايت است که قصد اثباتش را دارد.(اين موضوع را از ديگر سخنان اين موجود در قرآن مي توان يافت.)
نتيجه ي کلي:
اين يک تناقض است که موجودي هم اعتقاد داشته باشد علم خدا بي نهايت است و هم علم خدا محدود است.مثل اين است که شما بگوييد هم شب است و هم روز.
اين تناقض در هيچ صورتي رفع نمي شود مگر در صورتي که بگوييم اين قرآن از طرف علم بي پاياني يعني خدا آمده است.
(همان گونه که گفتم به تفکر در حرف هاي من بپردازيد(بدون طرفداري قبلي) و سعي در انتقادي متفکرانه و عاقلانه بکنيد)
حالا اگر به قرآن اعتقاد آورديد که از طرف خداست بدانيد قدرتی بی نهایت در پشت آن است و هیچ تحریفی در آن راه ندارد زیرا در خود قرآن هم آمده است و همه چيز در آن درست است و همه ي آياتش مصلحتي دارد و شايد بعضي چيز ها در ظاهر به آن معنايي که ما مي پنداريم نباشد و چون قرآن محدوديت جغرافيايي و زماني ندارد در آينده اين مشکلات برطرف گردد.

*در صورتي که اين حرف ها تاثيري بر روي شما گذاشت حتما به من اطلاع دهيد.

با تشکر
afshinbest آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 01-27-2010   #2543 (permalink)
رهگذر

Aptin's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 10
از ایشان 2 بار سپاسگزاري شده است

در وصف اعجاز واسمانی بودن قران فقط همان یک را بس که کسی را تا کنون یارای تحدی با ان نبوده "

واین از معجزات کلام الله است " نطق و نگارش غیر الهی مثل و مانند دارد ولیکن کلام الله خیر "

فراوان بودند مدعیان که به هماوردی با خدا برخواستند ولی دریغ از اینکه یک ایه مانند قران بیاورند

که این البته جای توضیح فراوان و ذکر نمونه های تاریخی از عجز در مقابله با قران دارد

کسی که منکر الوهیت قران است بهتر است اول همانند بیاورد سپس اسمانی بودن انرا تکذیب کند

صرف بحث سلبی نفی ما ادا را موجب نمیشود.

در قران وحدت و زیبایی و فصاحت و بلاغت ودوری از کمترین اشتباه و اعجاز و پیشگویی موجود است

در کدام کتاب زمینی این معارف یک جا جمع است.

برای اثبات و درک اسمانی بودن قران ابتدا انس با قران لازم است نه دوری از ان

ويرايش توسط Aptin : 01-27-2010 در ساعت 01:25 AM.
Aptin آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-04-2010   #2544 (permalink)
رهگذر

elmoh3n's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2010
جنسيت:
Smile پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

به راستي هيچ گواهي بزرگتر از تاريخ نيست!!
در حقانيت الهي بودن قرآن توجه به معجزات علمي و عددي تا حدود زيادي کفايت دارند.
اما اينکه اين کتاب همان است که خدا بر محمد نازل کرد،تاريخ مي گويد خير!
عثمان قرآن را از ترتيب در آورد و ناسخ و منسوخ و ساير مسائل مذکور در کنار نويس قرآن امام علي را رد کرد.دلايلي براي جابجا کردن آيات در بين سوره ها موجود است اگرچه اعجاز اعداد نيز نمي تواند دليل قطعي بر عدم حذف و اضافات به شمار آيد چرا که اين امکان موجود است که اين معجزات از حال حاضر خيلي گسترده تر بوده اند ولي به اين حد رسيده اند.اين نکته بايد مورد توجه باشد که هيچ چيز نمي تواند دليل بر کارايي حتي يک کتاب مقدس در تمامي زمينه هاي زندگي انسان باشد.براي پاسخگويي يه اينگونه سوالات کتاب " پس از 1400 سال" " شجاء الدين شفا " را بخوانيد.
elmoh3n آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-04-2010   #2545 (permalink)
کاربر

submission's Avatar

جنسيت:

با سلام
آخرین بحث این قسمت در مورد اعجاز ریاضی قرآن است... بحث را عوض نکنیم...
قديمي 02-05-2010   #2546 (permalink)
کاربر

ramin_301's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 90
از ایشان 95 بار سپاسگزاري شده است

اثبات این موضوع که کاری نداره.
هر کس می خواد بفهمه که قران کتاب آسمانی هست یا نه؟ فقط کافیه شمار تلفن و آدرسشو در همین جستار وارد کنند تا سربازان گمنام اسلام حقانیت این کتاب را براشون اثبات کنند.
البته من پیشنهاد می کنم که همه به این ایمان بیاوریم که این کتاب مستقیما ار چاپخانه خداوند ارسال شده است.

توضیح مدیریت:
------------------------------------------
بزرگوار! لطفا در تالارهای موضوعی سعی کنید ارسالهایتان منطقی و علمی باشد و از ارسالهایی که به پیشرفت موضوع کمکی نمی کند یا موضوع را به سمت مسائل بی ارزش سوق می دهد جدا اجتناب فرمایید.

با تشکر

ويرايش توسط objective : 02-06-2010 در ساعت 04:55 PM. دليل: تذکر جهت حذف نشدن پست
ramin_301 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-11-2010   #2547 (permalink)
رهگذر

ghoghnooss's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 2

[2:23] اگر درباره آنچه بر بنده خود نازل کرديم شک داريد، پس يک سوره مانند اينها ارائه دهيد و شاهدان خود را عليه خدا فرا خوانيد، اگر راست مي گوييد.
.

??.mishe befrmayid mesle ghoran yani chi??? yani chejori
[/quote]
inam nashod dalil age injoriye hafezam peyghambare chon kasi nemitone mesle hafez sher beg
ghoghnooss آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 4 هفته پيش   #2548 (permalink)
رهگذر

rahaa2010's Avatar

جنسيت:

من تازه واردم اما چند صفحه راخواندم کسی نتوانسته ثابت کند که این کتاب واقعا کتاب آسمانی است
rahaa2010 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 4 هفته پيش   #2549 (permalink)
رهگذر

rahaa2010's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله shahab نمايش نوشته ها
آیا شما الله را با مشخصاتی که ما قبول داریم ...قبول دارید؟
شما بفرمایید منظورتان از الله چیست !
تا ما بقیه را ثابت کنید...

راستی منظور یک مسلمان یا یهودی از واژه الله یا خدا چیست منکه شخصا وجود خدا را قبول ندارم پس نمیتوانم ثابت کنم که خدایی هست
rahaa2010 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 4 هفته پيش   #2550 (permalink)
Enthusiast

پسرخدا's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: سیدنی
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 73
از ایشان 127 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rahaa2010 نمايش نوشته ها
راستی منظور یک مسلمان یا یهودی از واژه الله یا خدا چیست منکه شخصا وجود خدا را قبول ندارم پس نمیتوانم ثابت کنم که خدایی هست
چه اهمیتی دارد که منظور یک مسلمان ، یهودی یا مسیحی از خدا چیست ؟! مهم این است که بدانیم منظور خدا از مطرح کردن نام خودش برای انسان چیست !

هر انسانی خدایی را میشناسد که خودش آنرا ساخته و اگر خدایی هست که انسان را ساخته انسان چگونه میتواند او را بشناسد؟! جز اینکه خدا خودش را برای انسان آشکار کرده باشد .

و خدا خودش را آشکار کرده است . نشان داده است تا او را بشناسیم . شما چرا ثابت کنید که خدا هست . شما اول ثابت کنید که انسان هست !

میتوانید ثابت کنید ؟ ! مثلا" بگویید من هستم چون فکر میکنم که هستم ؟! یا بگویید من هستم چون حس میکنم ؟ یا چون میبینم ؟!! هیچکدام دلیل نمیشود. شاید ما نیستیم و فکر میکنیم که هستیم ! و این فقط خطای یک فکر است ! شاید حس بودن همان حقیقت نبودن است که ما را به اشتباه انداخته! شاید دیدن نتیجه انتقال رفلکس های الکتریکی از منبع دیگری است که در ما حس بودن خودمان را بوجود میاورد ؟! شاید هستی سر تاسر خیال است و روزی از این عالم خیال آزاد میشویم و به عالم دیگری میرویم! و هزار شاید دیگر .......

ولی بعد از تمام این شاید ها ، بعد از تمام فلسفه های نو و کهنه ، بعد از تمام افکار درهم و برهم .....آیا مردن عزیزانمان را طاقت میاوریم چون نمیدانیم ؟! آیا دیدن گرسنگی گرسنگان را تحمل میکنیم چون نمیدانیم ؟! آیا زشتی اعمال زشت کاران را تقبیح نکنیم چون حقیقت را نمیدانیم ؟! آیا قرار نیست بعد از تمام فلسفه های عقل ، به زندگی برگردیم ؟ آیا خواندن این نامه تمام نمیشود و از مقابل مانیتور بلند نخواهیم شد ؟!!! چرا خواهد شد ، زشتی را میدانیم چون حقیقت را درک میکنیم ، مردن عزیزانمان برای ما سرشار از رنج و ناراحتی است ، گریه ها خواهیم کرد اگر هریک از آنها که دوستشان داریم از ما گرفته شوند ، ناله ها خواهیم کرد اگر گرسنگی گرسنگان را ببینیم و قلب ما خواهد شکست اگر بی وفایی عشق را شاهد باشیم ....! پس حقیقت وجود دارد و ما آنرا درک میکنیم و نمیتوانیم خود را به خواب بزنیم ! درست عرض میکنم ؟ پس خوب است که بدانید حقیقتی که در مرگ عزیزان ما هست بخشی از حقیقت است نه همه آن ، و اینکه من هستم یک حقیقت است و نه همه آن بلکه بخشی از یک حقیقت بزرگ تر ، و آن حقیقت بزرگ تر آنقدر بزرگ تر است که من نمیتوانم همه آنرا ببینم .....حقیقت مطلق ....یعنی خدا.

او خواسته و میخواهد که خود را برای ما آشکار کند تا ببینیم بقیه این حقیقت بودن چیست و کجاست . چون ما طالب یافتن حقیقت هستیم ، یعنی شما و من و همه ما ، او نیز میداند که ما مشتاق شناخت او هستیم و خود را برای ما آشکار میکند ، هرچه بیشتر خود را با آنچه دیده و شنیده ایم سرگرم کنیم ، دیر تر به آن حقیقت میرسیم که نه آنرا دیده ایم و نه در واقع کلام و صدای او را شنیده ایم !

اگر صدای او را شنیدید ، اگر حقیقت را دیدید و برای شما آشکار شد ، فقط آنزمان خواهید دانست که آیا این کتاب قرآن و آن کتاب مقدس و آن کتاب اوستا و آن کتیبه ها وسنگ نوشته های کورش و داریوش ....از آن حقیقت هستند !
پسرخدا آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال