کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب > گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان

گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 01-28-2007   #31 (permalink)
Aficionado

اندیشه's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: کانادا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,113
از ایشان 1,132 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله dindar نمايش نوشته ها
بیسواد چرا نمی فهمی که این شما هستید که ادعا دارید تازینامه کتاب آسمانی است پس وقتی بر چیزی ادعا داری باید بتوانید ثابتش کنید
(البته روایاتی هم هست که به آن باور دارید که جبرئیل مستقیما تازینامه نوشته و آماده را به رسولش داده است ( مراجعه کنید به کتاب حلیه المتقین ) که ما نمیخواهیم شما این را ثابت کنید که براتون مشکله
فقط شما ثابت کنید اینها توی قرآن سخن الله است (که منظور از آسمانی بودن کتابتان است)

بابا شم دیگه خیلی ..............!!

گفتیم:

کلمه قضیه یا گزاره (Proposition) کلمه ای است که در منطق به محتویات یک ادعا اطلاق میشود. مثلاً جمله "شیر سفید است" یک گزاره است.
یک ادعا (Assertion) نیز مفادی را حمل میکند که ممکن است درست یا غلط پنداشته شوند. در مثال بالا، ادعای سفید بودن شیر میتواند درست یا غلط باشد.
در منطق این قضیه نادرست-ادعای نادرست - نیست که نتیجه گیری نادست میدهد بلکه پیش فرض نادرست یا نهاد نادرست است که نتیجه نادرست میدهد!!
قضیه نادرست یا همان گزاره نادرست بخودی خود نادرست است نیازی به نتیجه گیری نادرست ندارد جناب با هوش!!

هر کلمه جددید را کتره ای به کار نبرید!!

با این همه بنده هنوز ادعایی مطرح نکرده بودم!!-قضیه ای در کار نبوده- که شما بفرمایید

درست یا نادرست شنا هنوز در اگرهای اثبات مانده اید حالا شد قضیه؟!!!!!!!!!!!

نتیجه:قران کتابی آسمانی است اگر :
1-
2-
3-

قضیه:یک چهار ضلعی مربع است اگر:
1-
2-
3-

فرض کنید سر جلسه امتحان هندسه هستید از شما خواسته شود ثابت کنید چهارضلعی

ABCD مربع است به عبارتي قضيه اين است كه اين چهار ضلعي مربع است یا نه -قران کتابی

آسمانی است- شما -در مثال قران , ما- میدانیم که قضیه در حقیقت از ما میخواهد نشان

دهیم این چهار ضلع با هم برابرند-شرط مربع بودن چهار ضلعی!!

این هم یک درس منطق و هندسه برای شما!!

امیدوارم افتاده باشد اگر نیافتاد هم به کتابهای جبر و احتمال سال سوم متوسطه رشته

ریاضی فیزیک یا منطق سال سوم دبیرستان رشته علوم انسانی مراجعه کنید اگر بازهم

نیفتاد سعی کنید دیگر در قضیه ای که پیش شرطهای اثباتش را بلد نیستید وارد نشوید.

اگر مرغ ما یک پا داشت وقت خود را صرف شما نمیکردیم پس بدانید حتما دو پا دارد!!

شما باید بگویید یک کتاب برای اینکه آسمانی باشد بایستی دارای چه شرایطی باشد؟!!!

بعد ما ثابت میکنیم!!

گرچه شما اصلا نمیدانید سوالتان چیست!!!!!!!!!!!!!!!
قديمي 01-30-2007   #32 (permalink)
کاربر

shishe_khorde's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 15
از ایشان 37 بار سپاسگزاري شده است

ببین داداش شما میگی آسمانی نیست شما ثابت کن که نیست
پیامبر گرامی اسلام اول قبل از مبعوث شدن به محمد امین معروف بوده و همه میدانستند که او سواد خواندن و نوشتن هم ندارد.
در ضمن شما سورهای مانند سوره ی قرآن بیاورید
حتی یک سوره کوچک
قديمي 01-30-2007   #33 (permalink)
Enthusiast

Surrender's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 500 بار سپاسگزاري شده است
Red face پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله prawda نمايش نوشته ها
من هرگز همچنین سوألی مطرح نمیکردم (که آیا قران آسمانیست یا زمینی یا زیر زمینی!) چون به عقیده من وقت تلف کردنه .......
به نظر می آید که متاسفانه ذهن شما ,درک اینگونه مسائل را ندارد و تصور شما از آسمانی بودن , همین آسمانی است که در زیر آن در حال زندگی کردن هستیم!!!!!
واقعا با دیدن نوشته های شما حیرت می کنم , که چگونه ممکن است کسانی اینچنین , بدون تفکر و تعمق زندگی کنند !!
آسمانی بودن یعنی آنکه آن جسم یا آن هدف یا هر چیز دیگری , کامل باشد یعنی آنکه در درجه ی بالایی از عرفان و معنویت قرار می گیرد , یعنی آن چیزی که باعث آرامش و رهایی انسان ها از این جسم معنوی می شود .

مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک
چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم

احتمالا این بیت از مولوی را شنیده اید , که اشاره به آسمانی شدن دارد.
آسمانی شدن یعنی آن چیزی که باعث عروج شما می شود , باعث جلوه دادن و تجلی وجود و هستی شما می گردد .
نه تنها قرآن بلکه هر چیزی که این صفات را داشته باشد , می تواند آسمانی باشد:
صدای دل انگیز شرشر آب , نوای موسیقی برخاسته از یک عود یا یک گیتار ,
صدای مهرانگیز لالایی مادر , صدای خش خش برگها در زیر پاهای دو عاشق...

شمایی که هنوز معنای آسمانی بودن را نمی دانید و با چشمهای ظاهر بین خود , تصور این را می کنید که آسمانی یعنی آمده از آسمان !! پس چگونه می توان به شما ثابت کرد که یک چیز آسمانی است.

متاسفانه شما از ریشه و بن مشکل دارید و بهتر است که قبل از آنکه به آغوش مرگ بروید, اندکی به خود بیایید .

ای بیخبر بکوش تا صاحب خبر شوی
تا راهرو نباشد کی راهبر شوی
وجه خدا اگر شودت منظر نظر
زین پس شکی نماند که صاحب نظر شوی
در مکتب حقایق پیش ادیب عشق
هان ای پسر بکوش که روزی پدر شوی

باتشکر
قديمي 01-30-2007   #34 (permalink)
Enthusiast

Surrender's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله کاکا علی نمايش نوشته ها
فکر کردم قرار اینجا در مورد قرآن بحث بشه !
متاسفانه بغض و عناد این اشخاص آنقدر زیاد است ,
که زمانیکه معجزه های قرآن را بازگو می کنیم , چشمان خود را می بندد و زبان به ناسزا می گشایند.

سوره ی آل عمران آیه ی 20:

اگر با تو، به گفتگو و ستيز برخيزند، (با آنها مجادله نكن! و) بگو: «من و پيروانم، در برابر خداوند (و فرمان او)، تسليم شده‏ايم.» و به آنها كه اهل كتاب هستند ( يهود و نصارى) و بى‏سوادان ( مشركان) بگو: «آيا شما هم تسليم شده‏ايد؟» اگر (در برابر فرمان و منطق حق، تسليم شوند، هدايت مى‏يابند; و اگر سرپيچى كنند، (نگران مباش! زيرا) بر تو، تنها ابلاغ (رسالت) است; و خدا نسبت به (اعمال و عقايد) بندگان، بيناست.

باتشکر
Surrender آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Surrender به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 01-30-2007   #35 (permalink)
Enthusiast

Surrender's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Sâsân نمايش نوشته ها
شما باید استنیک بکنید زیرا در خردورزی پایه ها بر نیستی است، تا "مدعی" استنیک(اثبات)نکند و با فرنودآوری خردپذیر آنرا نشان ندهد، آغازه از روی خرد بر نیستی پنداشته می شود، منهم می توانم بگویم در بهرام هیولایی نشسته با هزار چشم و هزار سر، که از دهانش آتش بیرون می زند و چشمان گداخته دارد، تا آنرا استنیک نکنم سخنم ارزشی ندارد. ولی هنگامی که ایه می گوید "به هم نمی رسند" ترجمان می کنند "در مدارهای جداگانه حرکت می کنند" دیگر چه می توان گفت، درستی و راستی راه خود را خواهد یافت!

اووه.... آقای ساسان شما هنوز متوجه آن همممه مطلبی که به شما توضیح دادم نشدید؟!!!!!
واقعا عجیب است ؟!! اولین بار است که چنین شخصی را با چنین درجه ای از خرد می بینم!
در قرآن گفته شده خورشید و ماه هر کدام در مسیر خود در حال حرکتند.
و من گفته ام که قرآن همچون یک کتاب درسی می باشد , که مطالب را کم کم برای انسان ها باز می کند .

سوره ی یس آیه ی 38 :
وخورشید که پیوسته به سوی قرارگاهش درحرکت است،این تقدیر خداوند قادر ودانا است ونه برای خورشید سزاوار است که به ماه برسد و نه شب بر روز پیشی می گیرد و هر کدام از آنها در مسیر خود شناورند.

و من بحث های علمی بیشماری برای شما آوردم , ولیکن از شمایی که تصور می کنید خورشید ثابت است! نمی توان بیش از این انتظار داشت.

من پیشتر ها هم عرض کردم , که شما در علم نجوم مشکل اساسی دارید , و باید در ابتدا پایه های خود را تقویت نموده ,و سپس من حاضر به بحث با شما خواهم بود.

البته نکته ی جالبی که وجود دارد واژه استنیک است , که البته تا آنجایی که من می دانم , در جراحی های زیبایی و استنیک صورت به کار می رود ...

باتشکر
قديمي 01-31-2007   #36 (permalink)
کاربر

Smit's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 48
از ایشان 85 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Surrender نمايش نوشته ها
من شما را همچون یک انسان متمدن دیده ,و بدون هیچ توهین و ناسزایی که ناشی از تربیت فرهنگی و خانوادگی شماست , همراه با مدرک , از ابوعلا برای شما گفتم.

مطمئن باشید که هیچ چیز تغییر نخواهد کرد , اگر شما نیز به جای فحاشی , برای سخنان خود مدرک بیاورید .

باتشکر
شما باید نشان بدهید که من توهین کرده ام . نادان کسی ست که حقیقتی را نداند.توهین نیست .
در ضمن دشمنی معری با قرآن بر همگان مشخص است .او به عنوان یک ماتریالیست به زندگی پس از این دنیا اعتقادی نداشته و حتی این جمله (پدر من در حق من جنایت کرد و من این جنایت را تکرار نمی کنم ) چگونه ممکن است از زبان یک معتقد به قرآن جاری شود که در نظر اسلام بزرگترین نعمتی که خدا به بندگانش ارزانی داشته نعمت زندگی کردن است!!! حتی در کتاب معارف 2 دانشگاهی در قسمتی که مربوط به معجزه فصاحت قرآن است نام معری به عنوان انکارکننده ایی بزرگ به میان آمده که البته کتاب مربوطه فقط به این بسنده کرده که بنویسید : او نه تنها نتوانست از بزرگی قرآن چیزی بکاهد بلکه فقط کوچکی خود را نشان داده است .
پس اینکه می گوید معری به معجزه قرآن معترف است دروغی بیش نیست .
علاوه بر معری ، کسان دیگری نیز بوده اند که قرآن را از نظر فصاحت معجزه نمی دانستند از جمله ابراهیم نظام از سران فرقه معتزله ، ابن مقفع و حتی در زمان خود محمد میتوان کعب بن اشرف و مسیلمه را نام برد.

Smit آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 01-31-2007   #37 (permalink)
Aficionado

اندیشه's Avatar

محل سكونت: کانادا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,113
از ایشان 1,132 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Smit نمايش نوشته ها
علاوه بر معری ، کسان دیگری نیز بوده اند که قرآن را از نظر فصاحت معجزه نمی دانستند از جمله ابراهیم نظام از سران فرقه معتزله ، ابن مقفع و حتی در زمان خود محمد میتوان کعب بن اشرف و مسیلمه را نام برد.

میتوانید سند خود را درباره کعب بن اشرف ارائه دهید؟!!!

البته کامل شامل نام کتاب - نویسنده و صفحه!!

سپاسگزار خواهم بود!!
اندیشه آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي اندیشه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 01-31-2007   #38 (permalink)
Enthusiast

Surrender's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله fars نمايش نوشته ها
درسته اسد الغابه نوشته ابن الاثیر است من بدلیل تند نویسی حرف الف را از نگارش انداختم تو تازی هم بارها اشتباه املایی داشتی دلیل نیست که من اونها را به رخ تو بکشم
در هر حال اینها صورت مسئله را عوض نمی کند از من مدرک خواستی اما باید تن لشت را برای همیشه گم کنی
اما پاسخ به جلد اول صفحه 15 تا 33 کتاب اسد الغابه رحوع کن
نوشته که عبدالله در سن 24 سالگی با آمنه ازدواج کرده است (توجه کنید که کتاب مدرک و منبع اسلامی است و برای همین واژه ازدواج در رابطه بین آمنه و عبدالله استفاده میشود)
عبدالله در سن 24 سالگی در سال 569 یک سال قبل از عام الفیل با آمنه ازدواج کرده است و در قسمتهای دیگر کتاب میخوانیم عبدالله در سن 24 سالگی یعنی سال 569 یک سال قبل از عام الفیل در سفر شام از دنیا رفت یعنی مرد
نتیجه
اگر عبدالله با آمنه ازدواج کرده بود میبایست بهمراه عبدالله به سفر شام برود زیرا در میان تازیان رسم براین بود که موقع سفر بارو بند خود را جمع کنند و همگی دسته جمعی مسافرت می کنند درضمن خانه های تازیان بدوی مانند امروز کاه وگل یا آجر و تیرآهن نبود بلکه از چادر بود (پوست شتر)
اگر ازدواجی بین آمنه و عبدالله بود ازدواج روزهای اول را میگذراند و موضوع حامگلی هم مطرح نبود پس میبایست بهمراه عبدالله عازم سفر شام شود
حتا در سفر شام عبدالله تنها کنیزش بنام برکه دختر ثعلبه بن عمرو که محرم وی بود همراه عبدالله در سفرشام بود در موقع مرگ عبدالله کنیزش وارث همه شتر و اموال عبدالله میشود
اگر آمنه زن عبدالله بود ثروت عبدالله باید به آمنه می رسید نه به کنیز برکه
این قسمت هم اثبات دوم مسئله بود که عبدالله با آمنه ازدواج نکرده بود برای اینکه از عبدالله ثروتی به آمنه نرسید از همه این اسناد و مدارک اسلامی نتیجه می گیریم که محمد نمی تواند فرزند قانونی عبدالله و آمنه باشد
حال این فرزند غیرقانونی را هر نامی بخواهی میتوانید صدا کنید من اگر اونها را بنویسم توهین خطاب میشود درحالی که قصد من توهین به محمدنیست زیرا از گفتن نامهای زنازاده - حرام زاده - ولد الزنا و فرزند نامشروع ووووو.... خودداری میکنم

واقعا چه مدرک جالبی !!!!!!!
دو جمله از کتاب اسد الغابه آورده اید , و بعد خودتان هر طور که دلتان خواست از آن نتیجه گرفته اید !!
نیازی به این نیست که شما نتیجه گیری بفرمایید. اجازه بدهید که دوستان خودشان این کار را انجام دهند.

در ابتدا اینکه عبدالله در سن 25 سالگی وفات پیدا کرد.
در ثانی کجای این دو جمله که عبدالله در سن 24 سالگی ازدواج کرد و بعد از یک سال وفات پیدا کرد , نشان از نامشروع بودن ازدواج آنان دارد؟!!

یک مورخ و یک نویسنده نباید براساس عقاید و دین خود مطلبی را در کتاب ذکر کند , همانطور که ویل دورانت که یک انسان مسیحی می باشد به سادگی از نماز و اسلام نوشته است.
با این تفاصیل , گفتن این که ابن الاثیر به خاطر این گفته است ازدواج آمنه و عبدلله , چون خود مسلمان می باشد , باطل است.
من عرض کردم که مدرکی بیاورید که در آن نوشته شده است که در آن زمان , رسم بر این بود که یک مرد عرب , در مسافرت های تجاری خود زن و فرزندان خود را به همراه ببرد.
البته تصور نمی کنم که هیچ مردی نه اکنون و نه در زمان های قدیم , که مسافرت بسیار سخت و طاقت فرسا بود , در سفر بازرگانی خویش همسر و فرزندان خود را به همراه ببرد .

در مورد کنیز عبدالله نیز مدرک بیاورید بچه جان , که عبدالله تمام اموالش را به او بخشید!!!
البته من برای خط بطلان کشیدن بر روی گفته های شما این مدرک را خواهم گفت:

نامش برکه و کنیه‌اش امّ ایمن بود. او دختر ثعلبه بن عمرو و از اصحاب پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به شمار می‌رفت. وی کنیز آمنه ، مادر پیامبر بود که به رسول خدا به ارث رسید، دایه پیامبر شد و در کودکی، او را پرورش داد. پیامبر به او محبت فراوان داشت و می‌فرمود:«ام ایمن در حکم مادرم و جزو خانواده من است.»

منابع:
الطبقات الکبری
اسد الغابه

اگر این کنیز , صاحب تمامی اموال عبدالله می شد پس چگونه است که به حضرت محمد به ارث رسید؟!!! و چگونه است که او را همچون مادر خود می خواند؟!!

در مورد غلطهای املایی نیز من متاسفم , اگر سخنی گفتم و باعث جریحه دار شدن احساسات شما گشتم. ولیکن خطا در عنوان یک کتاب , تصور می کنم چندان جالب نباشد , به خصوص اینکه در زبان عربی , تنها با حذف حتی یک حرکت , معنای کلی کلمه تغییر پیدا می کند.

باتشکر
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Surrender به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 01-31-2007   #39 (permalink)
کاربر فعال تالارهای موضوعی

shahab's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 934
از ایشان 2,662 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله مزدك نمايش نوشته ها
بیسواد تازی !
اصولاً پس از این ادعا، واژه ی یوم و حتی
مشتقات آن مانند یومئذ و .. همه جداگانه شمرده
شده و نه 355 و نه 365 است و شمار دیگری
دارد. ( در سایت افشا جدول ان هست)
من که ادعا نکردم 365 بار آمده!!
پیامبر هم ادعا نکرده...
شما ادعا کردید که چرا 355 بار نیامده!!

حالا که گندش در آمده ماست مالی کنید!!!
shahab هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 02-01-2007   #40 (permalink)
رهگذر

محب's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 6 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
مسلمانان و معتقدین به اسلام با دلایل منطقی نه شعر و شعار و حاشا رفتن ثابت کنند که قرآن کتابی است که از طرف الله به محمد نازل شده است
من نمیتوانم به صرف اینکه در خود قرآن نوشته این کتاب از طرف خداست آنرا باورکنم
من خود بر این باورم که قرآن مانند بقیه کتابهای آسمانی چون تورات و انجیل تراوشات ذهنی بشر است
اما مسلمانان و سایر خداباوران با دلایل منطقی خود ثابت کنند که این کتاب از جانب الله است
لطفا از شعار دادن و کپی پستهای بیمورد بپرهیزید

البته این کوشش شما خداباوران اگر منطقی باشد میتواند در افکار ماتریالیستها یا کافران تاثیر گذار باشد پس بجای خیال باقی بهتره بادقت این موضوع را بررسی کنید
آیا شما خدا و پیامبر را قبول دارید ؟
اگر قبول ندارید پس سوال شما بیمورد میباشد. و باید ابتدا از خدا و پیامبر سوال نمایید.
اگر قبول دارید پس سوال شما بیمورد میباشد زیرا چگونه ممکن است فردی یک پیامبری را که در تمام عمر دروغ میگفته قبول کند.(پیامبر میگفته قرآن از جانب خداست)
محب آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي محب به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 02-02-2007   #41 (permalink)
کاربر

Elada's Avatar

محل سكونت: Sky
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 80

تو خوده قرآن گفته اگه به الهی بودنش شک دارید یه آیه مثله آیاتش بیارید و الان 15 قرنه که از این دعوت می گذره و هنوز هیچ یک از مختالفاش نتونستن حتی یه کلمه مثله کلماتش بیارن
نکنه شما این کارو کردی؟

ولی حتی کسی صداشم نشنید
Elada آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Elada به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 02-04-2007   #42 (permalink)
کاربر

Elada's Avatar

محل سكونت: Sky
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 80

من خودم نه جا نماز آب می کشم و نه از نظامه فعلی راضیم ....
این طور که از حرفاتون بر می آد شما تنفرتون از نظامه حاکمه و عرب جماعت رو با تنفر از اسلام و عدم باور الهی بودنه قرآن قاطی کردید
چیزی که شما اسمشو گذاشتید بحث!!! من بهش می گم بازی با کلمه ها... حرفاتون هر کدوم به یه سمت می ره... حالا کاری نداریم!
پرسیدید که مگه آیاته قرآن چراغه بنفش داره؟! راستش اگه چراغه بنفش داشت و قرار بود اونقدر تابلو باشه تازه باید بهش شک می کردیم... می دونید این طور که از حرفاتون برداشت کردم حس کردم که تا حالا یکبار هم معنیه فارسیه قرآن رو مرور نکردید .... اگه این کارو می کردید جوابه خیلی از حرفاتون رو می گرفتید ... هر چند که همون طور که گفتم به نظره من مشکلتون با قرآن نیست با نظامه کنونی و اعراب هستش به نظره من!
بیاید تصمیم بگیریم یه کم بیشتر رو حرفایی که می زنیم تامل کنیم ....
البته یه وقت فکر نکنید می خوام نظرتونو عوض کنم! چون هرگز چنین توانایی ندارم ... فقط می خواستم نظرمو در مورده حرفاتون بگم
Elada آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Elada به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 02-04-2007   #43 (permalink)
رهگذر

YASHAR84's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 8
از ایشان 18 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
مسلمانان و معتقدین به اسلام با دلایل منطقی نه شعر و شعار و حاشا رفتن ثابت کنند که قرآن کتابی است که از طرف الله به محمد نازل شده است
من نمیتوانم به صرف اینکه در خود قرآن نوشته این کتاب از طرف خداست آنرا باورکنم
من خود بر این باورم که قرآن مانند بقیه کتابهای آسمانی چون تورات و انجیل تراوشات ذهنی بشر است
اما مسلمانان و سایر خداباوران با دلایل منطقی خود ثابت کنند که این کتاب از جانب الله است
لطفا از شعار دادن و کپی پستهای بیمورد بپرهیزید

البته این کوشش شما خداباوران اگر منطقی باشد میتواند در افکار ماتریالیستها یا کافران تاثیر گذار باشد پس بجای خیال باقی بهتره بادقت این موضوع را بررسی کنید
اول شما به ما ثابت کنید که کتابی آسمانی نیست .

البینه علی المدعی . شما ادعای عدم امری راکرده اید لیکن
اثبات اصل عدمی بر عهده دیگران نیست .
البته اگر مفهوم این اصول بدیهی را نفهمیدی سئوال کن تا جوابت را بدهم .

ويرايش توسط YASHAR84 : 02-04-2007 در ساعت 09:20 PM.
YASHAR84 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي YASHAR84 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 02-05-2007   #44 (permalink)
پروانه سوخته

salman's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2005
محل سكونت: زیر سایه آفتاب.بام ایران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,020
از ایشان 851 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض نقل قول : پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
کدام معجزه ای در قرآن است یکی از اون معجزه ها را بنویسید
اگر عدد 19 را معجزه قرآن میدانید این عدد چه مزیتی در اسلام نسبت به سایر اعداد دارد
در مورد عدد 19 توضیح دهید چرا برای معجزه خدا عدد 19 را انتخاب کرده است
توجه داشته باشید که شما آمدهاید تا ببه شما ثابت گردد قرآن کتاب آسمانی است پس از شما خواهس میکنم خودتان را به آن راه نزنید و راه آسفالت را ادامه دهید
اینجا آمدهایم با منطق حرف بزنیم پس اگر میخواهید چیزی به شما ثابت گردد باید منطقی پیش بیایید
مثلا در مورد به کار رفتن اعداد
این نوع نظم تا به حال در هیچ کتابی نبوده و بدانید نخواهد بود این اعداد مثالی از نظم آفرینش دقیق است که تنها کسی که میتواند چنین کاری انجام دهد خداوند متعال است
داداش کوچیکتون:سلمان
www.salman1ta.blogfa.com
salman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي salman به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 02-05-2007   #45 (permalink)
پروانه سوخته

salman's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2005
محل سكونت: زیر سایه آفتاب.بام ایران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,020
از ایشان 851 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض نقل قول : پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
اشتباه است
شما وقتی که به مغازه میروید ماست بخرید این شما نیستید که ثابت کنید ماست شیرین است یا ترش بلکه این وطیفه فروشنده است بشما توضیح دهد ماست شیرین این یا ترش
درمورد تازینامه هم بهمین ترتیب
این شما هستید که باید ثابت کنید تازینامه کتاب آسمانی است
بدون که برای ما این امر ثابت شده است
و اگر برای شما اثبات نشده ما بنا بر وظیفه امر به معروف شما را مطلع میسازیم
ولی اگر شما بخواهید نفهمید خوب خودتان را به نفهمی بزنید
اما بدانید که به شما ثابت میشود ولی توسط شخصی دیگر و در دنیایی دیگر
salman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي salman به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال