|
|
#31 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: کانادا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,113
از ایشان 1,132 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
بابا شم دیگه خیلی ..............!! گفتیم: کلمه قضیه یا گزاره (Proposition) کلمه ای است که در منطق به محتویات یک ادعا اطلاق میشود. مثلاً جمله "شیر سفید است" یک گزاره است. یک ادعا (Assertion) نیز مفادی را حمل میکند که ممکن است درست یا غلط پنداشته شوند. در مثال بالا، ادعای سفید بودن شیر میتواند درست یا غلط باشد. در منطق این قضیه نادرست-ادعای نادرست - نیست که نتیجه گیری نادست میدهد بلکه پیش فرض نادرست یا نهاد نادرست است که نتیجه نادرست میدهد!! قضیه نادرست یا همان گزاره نادرست بخودی خود نادرست است نیازی به نتیجه گیری نادرست ندارد جناب با هوش!! هر کلمه جددید را کتره ای به کار نبرید!! با این همه بنده هنوز ادعایی مطرح نکرده بودم!!-قضیه ای در کار نبوده- که شما بفرمایید درست یا نادرست شنا هنوز در اگرهای اثبات مانده اید حالا شد قضیه؟!!!!!!!!!!! نتیجه:قران کتابی آسمانی است اگر : 1- 2- 3- قضیه:یک چهار ضلعی مربع است اگر: 1- 2- 3- فرض کنید سر جلسه امتحان هندسه هستید از شما خواسته شود ثابت کنید چهارضلعی ABCD مربع است به عبارتي قضيه اين است كه اين چهار ضلعي مربع است یا نه -قران کتابی آسمانی است- شما -در مثال قران , ما- میدانیم که قضیه در حقیقت از ما میخواهد نشان دهیم این چهار ضلع با هم برابرند-شرط مربع بودن چهار ضلعی!! این هم یک درس منطق و هندسه برای شما!! امیدوارم افتاده باشد اگر نیافتاد هم به کتابهای جبر و احتمال سال سوم متوسطه رشته ریاضی فیزیک یا منطق سال سوم دبیرستان رشته علوم انسانی مراجعه کنید اگر بازهم نیفتاد سعی کنید دیگر در قضیه ای که پیش شرطهای اثباتش را بلد نیستید وارد نشوید. اگر مرغ ما یک پا داشت وقت خود را صرف شما نمیکردیم پس بدانید حتما دو پا دارد!! ![]() شما باید بگویید یک کتاب برای اینکه آسمانی باشد بایستی دارای چه شرایطی باشد؟!!! بعد ما ثابت میکنیم!! گرچه شما اصلا نمیدانید سوالتان چیست!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي اندیشه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#32 (permalink) |
|
کاربر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 15
از ایشان 37 بار سپاسگزاري شده است
|
ببین داداش شما میگی آسمانی نیست شما ثابت کن که نیست
پیامبر گرامی اسلام اول قبل از مبعوث شدن به محمد امین معروف بوده و همه میدانستند که او سواد خواندن و نوشتن هم ندارد. در ضمن شما سورهای مانند سوره ی قرآن بیاورید حتی یک سوره کوچک
|
| کاربران زير از دوست گرامي shishe_khorde به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#33 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 500 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
واقعا با دیدن نوشته های شما حیرت می کنم , که چگونه ممکن است کسانی اینچنین , بدون تفکر و تعمق زندگی کنند !! آسمانی بودن یعنی آنکه آن جسم یا آن هدف یا هر چیز دیگری , کامل باشد یعنی آنکه در درجه ی بالایی از عرفان و معنویت قرار می گیرد , یعنی آن چیزی که باعث آرامش و رهایی انسان ها از این جسم معنوی می شود . مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم احتمالا این بیت از مولوی را شنیده اید , که اشاره به آسمانی شدن دارد. آسمانی شدن یعنی آن چیزی که باعث عروج شما می شود , باعث جلوه دادن و تجلی وجود و هستی شما می گردد . نه تنها قرآن بلکه هر چیزی که این صفات را داشته باشد , می تواند آسمانی باشد: صدای دل انگیز شرشر آب , نوای موسیقی برخاسته از یک عود یا یک گیتار , صدای مهرانگیز لالایی مادر , صدای خش خش برگها در زیر پاهای دو عاشق... شمایی که هنوز معنای آسمانی بودن را نمی دانید و با چشمهای ظاهر بین خود , تصور این را می کنید که آسمانی یعنی آمده از آسمان !! پس چگونه می توان به شما ثابت کرد که یک چیز آسمانی است. متاسفانه شما از ریشه و بن مشکل دارید و بهتر است که قبل از آنکه به آغوش مرگ بروید, اندکی به خود بیایید . ای بیخبر بکوش تا صاحب خبر شوی تا راهرو نباشد کی راهبر شوی وجه خدا اگر شودت منظر نظر زین پس شکی نماند که صاحب نظر شوی در مکتب حقایق پیش ادیب عشق هان ای پسر بکوش که روزی پدر شوی باتشکر ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Surrender به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#34 (permalink) |
|
Enthusiast
|
متاسفانه بغض و عناد این اشخاص آنقدر زیاد است ,
که زمانیکه معجزه های قرآن را بازگو می کنیم , چشمان خود را می بندد و زبان به ناسزا می گشایند. سوره ی آل عمران آیه ی 20: اگر با تو، به گفتگو و ستيز برخيزند، (با آنها مجادله نكن! و) بگو: «من و پيروانم، در برابر خداوند (و فرمان او)، تسليم شدهايم.» و به آنها كه اهل كتاب هستند ( يهود و نصارى) و بىسوادان ( مشركان) بگو: «آيا شما هم تسليم شدهايد؟» اگر (در برابر فرمان و منطق حق، تسليم شوند، هدايت مىيابند; و اگر سرپيچى كنند، (نگران مباش! زيرا) بر تو، تنها ابلاغ (رسالت) است; و خدا نسبت به (اعمال و عقايد) بندگان، بيناست. باتشکر |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Surrender به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#35 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
اووه.... آقای ساسان شما هنوز متوجه آن همممه مطلبی که به شما توضیح دادم نشدید؟!!!!! واقعا عجیب است ؟!! اولین بار است که چنین شخصی را با چنین درجه ای از خرد می بینم! در قرآن گفته شده خورشید و ماه هر کدام در مسیر خود در حال حرکتند. و من گفته ام که قرآن همچون یک کتاب درسی می باشد , که مطالب را کم کم برای انسان ها باز می کند . سوره ی یس آیه ی 38 : وخورشید که پیوسته به سوی قرارگاهش درحرکت است،این تقدیر خداوند قادر ودانا است ونه برای خورشید سزاوار است که به ماه برسد و نه شب بر روز پیشی می گیرد و هر کدام از آنها در مسیر خود شناورند. و من بحث های علمی بیشماری برای شما آوردم , ولیکن از شمایی که تصور می کنید خورشید ثابت است! نمی توان بیش از این انتظار داشت. من پیشتر ها هم عرض کردم , که شما در علم نجوم مشکل اساسی دارید , و باید در ابتدا پایه های خود را تقویت نموده ,و سپس من حاضر به بحث با شما خواهم بود. البته نکته ی جالبی که وجود دارد واژه استنیک است , که البته تا آنجایی که من می دانم , در جراحی های زیبایی و استنیک صورت به کار می رود ... باتشکر |
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) | |
|
کاربر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 48
از ایشان 85 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
شما باید نشان بدهید که من توهین کرده ام . نادان کسی ست که حقیقتی را نداند.توهین نیست . در ضمن دشمنی معری با قرآن بر همگان مشخص است .او به عنوان یک ماتریالیست به زندگی پس از این دنیا اعتقادی نداشته و حتی این جمله (پدر من در حق من جنایت کرد و من این جنایت را تکرار نمی کنم ) چگونه ممکن است از زبان یک معتقد به قرآن جاری شود که در نظر اسلام بزرگترین نعمتی که خدا به بندگانش ارزانی داشته نعمت زندگی کردن است!!! حتی در کتاب معارف 2 دانشگاهی در قسمتی که مربوط به معجزه فصاحت قرآن است نام معری به عنوان انکارکننده ایی بزرگ به میان آمده که البته کتاب مربوطه فقط به این بسنده کرده که بنویسید : او نه تنها نتوانست از بزرگی قرآن چیزی بکاهد بلکه فقط کوچکی خود را نشان داده است . پس اینکه می گوید معری به معجزه قرآن معترف است دروغی بیش نیست . علاوه بر معری ، کسان دیگری نیز بوده اند که قرآن را از نظر فصاحت معجزه نمی دانستند از جمله ابراهیم نظام از سران فرقه معتزله ، ابن مقفع و حتی در زمان خود محمد میتوان کعب بن اشرف و مسیلمه را نام برد.
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Aficionado
محل سكونت: کانادا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,113
از ایشان 1,132 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
میتوانید سند خود را درباره کعب بن اشرف ارائه دهید؟!!! البته کامل شامل نام کتاب - نویسنده و صفحه!! سپاسگزار خواهم بود!! |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي اندیشه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#38 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
واقعا چه مدرک جالبی !!!!!!! دو جمله از کتاب اسد الغابه آورده اید , و بعد خودتان هر طور که دلتان خواست از آن نتیجه گرفته اید !! نیازی به این نیست که شما نتیجه گیری بفرمایید. اجازه بدهید که دوستان خودشان این کار را انجام دهند. در ابتدا اینکه عبدالله در سن 25 سالگی وفات پیدا کرد. در ثانی کجای این دو جمله که عبدالله در سن 24 سالگی ازدواج کرد و بعد از یک سال وفات پیدا کرد , نشان از نامشروع بودن ازدواج آنان دارد؟!! یک مورخ و یک نویسنده نباید براساس عقاید و دین خود مطلبی را در کتاب ذکر کند , همانطور که ویل دورانت که یک انسان مسیحی می باشد به سادگی از نماز و اسلام نوشته است. با این تفاصیل , گفتن این که ابن الاثیر به خاطر این گفته است ازدواج آمنه و عبدلله , چون خود مسلمان می باشد , باطل است. من عرض کردم که مدرکی بیاورید که در آن نوشته شده است که در آن زمان , رسم بر این بود که یک مرد عرب , در مسافرت های تجاری خود زن و فرزندان خود را به همراه ببرد. البته تصور نمی کنم که هیچ مردی نه اکنون و نه در زمان های قدیم , که مسافرت بسیار سخت و طاقت فرسا بود , در سفر بازرگانی خویش همسر و فرزندان خود را به همراه ببرد . در مورد کنیز عبدالله نیز مدرک بیاورید بچه جان , که عبدالله تمام اموالش را به او بخشید!!! البته من برای خط بطلان کشیدن بر روی گفته های شما این مدرک را خواهم گفت: نامش برکه و کنیهاش امّ ایمن بود. او دختر ثعلبه بن عمرو و از اصحاب پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به شمار میرفت. وی کنیز آمنه ، مادر پیامبر بود که به رسول خدا به ارث رسید، دایه پیامبر شد و در کودکی، او را پرورش داد. پیامبر به او محبت فراوان داشت و میفرمود:«ام ایمن در حکم مادرم و جزو خانواده من است.» منابع: الطبقات الکبری اسد الغابه اگر این کنیز , صاحب تمامی اموال عبدالله می شد پس چگونه است که به حضرت محمد به ارث رسید؟!!! و چگونه است که او را همچون مادر خود می خواند؟!! در مورد غلطهای املایی نیز من متاسفم , اگر سخنی گفتم و باعث جریحه دار شدن احساسات شما گشتم. ولیکن خطا در عنوان یک کتاب , تصور می کنم چندان جالب نباشد , به خصوص اینکه در زبان عربی , تنها با حذف حتی یک حرکت , معنای کلی کلمه تغییر پیدا می کند. باتشکر |
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) | |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 934
از ایشان 2,662 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
پیامبر هم ادعا نکرده... شما ادعا کردید که چرا 355 بار نیامده!! حالا که گندش در آمده ماست مالی کنید!!!
|
|
|
|
|
#40 (permalink) | |
|
رهگذر
تاريخ عضويت: Feb 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 6 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اگر قبول ندارید پس سوال شما بیمورد میباشد. و باید ابتدا از خدا و پیامبر سوال نمایید. اگر قبول دارید پس سوال شما بیمورد میباشد زیرا چگونه ممکن است فردی یک پیامبری را که در تمام عمر دروغ میگفته قبول کند.(پیامبر میگفته قرآن از جانب خداست) |
|
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي محب به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#41 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: Sky
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 80
|
تو خوده قرآن گفته اگه به الهی بودنش شک دارید یه آیه مثله آیاتش بیارید و الان 15 قرنه که از این دعوت می گذره و هنوز هیچ یک از مختالفاش نتونستن حتی یه کلمه مثله کلماتش بیارن
![]() نکنه شما این کارو کردی؟
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Elada به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#42 (permalink) |
|
کاربر
محل سكونت: Sky
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 80
|
من خودم نه جا نماز آب می کشم و نه از نظامه فعلی راضیم ....
این طور که از حرفاتون بر می آد شما تنفرتون از نظامه حاکمه و عرب جماعت رو با تنفر از اسلام و عدم باور الهی بودنه قرآن قاطی کردید ![]() چیزی که شما اسمشو گذاشتید بحث!!! من بهش می گم بازی با کلمه ها... حرفاتون هر کدوم به یه سمت می ره... حالا کاری نداریم! پرسیدید که مگه آیاته قرآن چراغه بنفش داره؟! راستش اگه چراغه بنفش داشت و قرار بود اونقدر تابلو باشه تازه باید بهش شک می کردیم... می دونید این طور که از حرفاتون برداشت کردم حس کردم که تا حالا یکبار هم معنیه فارسیه قرآن رو مرور نکردید .... اگه این کارو می کردید جوابه خیلی از حرفاتون رو می گرفتید ... هر چند که همون طور که گفتم به نظره من مشکلتون با قرآن نیست با نظامه کنونی و اعراب هستش به نظره من! بیاید تصمیم بگیریم یه کم بیشتر رو حرفایی که می زنیم تامل کنیم .... ![]() البته یه وقت فکر نکنید می خوام نظرتونو عوض کنم! چون هرگز چنین توانایی ندارم ... فقط می خواستم نظرمو در مورده حرفاتون بگم ![]() |
|
|
|
|
|
#43 (permalink) | |
|
رهگذر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8
از ایشان 18 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
البینه علی المدعی . شما ادعای عدم امری راکرده اید لیکن اثبات اصل عدمی بر عهده دیگران نیست . البته اگر مفهوم این اصول بدیهی را نفهمیدی سئوال کن تا جوابت را بدهم .
ويرايش توسط YASHAR84 : 02-04-2007 در ساعت 09:20 PM. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي YASHAR84 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#44 (permalink) | |
|
پروانه سوخته
![]() تاريخ عضويت: Sep 2005
محل سكونت: زیر سایه آفتاب.بام ایران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,020
از ایشان 851 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اینجا آمدهایم با منطق حرف بزنیم پس اگر میخواهید چیزی به شما ثابت گردد باید منطقی پیش بیایید مثلا در مورد به کار رفتن اعداد این نوع نظم تا به حال در هیچ کتابی نبوده و بدانید نخواهد بود این اعداد مثالی از نظم آفرینش دقیق است که تنها کسی که میتواند چنین کاری انجام دهد خداوند متعال است
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي salman به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#45 (permalink) | |
|
پروانه سوخته
![]() تاريخ عضويت: Sep 2005
محل سكونت: زیر سایه آفتاب.بام ایران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,020
از ایشان 851 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
و اگر برای شما اثبات نشده ما بنا بر وظیفه امر به معروف شما را مطلع میسازیم ولی اگر شما بخواهید نفهمید خوب خودتان را به نفهمی بزنید اما بدانید که به شما ثابت میشود ولی توسط شخصی دیگر و در دنیایی دیگر |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي salman به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |