|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#511 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 138 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
بـا ایــن دو سـه نـادان کـه چــنــیــن می دانــنــد از جــهـــل کـــه دانـــای جـــهــان ایـــشـــانـــنـــد خـر بــاش کــه ایـن جــمــاعــت از فــــــرط خــری هــر کــو نــه خـر اسـت کـافـــرش می خـوانــنــد خـیـام |
|
|
|
|
|
|
#512 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3
از ایشان 24 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اي پارسي زبان ياوه گوي هيچ فكر كردي كه انسان چگونه مي تواند همان شعارهاي پوشالي رهبرتان را اجرا نمايد بي شك نمي دانيد و صرفا مدعي هستيد بايد پندار،گفتار،كردار نيك بايد داشت ولي اين سه ادعاي پيامبرشما هم ناشي از كج فهمي او از نعمات بيكران خداي پيامبر برحق ماست كه اگر كمي به آنچه گفتم توجه نمايي بر گفته هاي احمقانه خود پوزخند خواهي زد پس لب مگشاي كه بيش از اين چيزي در چنته نداريد! اكنون نوبت من است كه در تصوراتم چهرة بر افروختة تو و هم كيشانتان را تجسم نمايم ولي اين به آن در.
|
|
|
|
#513 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 138 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
به راستی یاد تماشاگران طرفدار پرسپولیس و استقلال می افتم که در ورزشگاه با هم نزاع می کنند و هر کس می گوید مال من بهتر است. |
|
|
|
|
|
|
#516 (permalink) | |
|
رهگذر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4
از ایشان 17 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
جناب سروش من از زرتشت حمایت نمی کنم اما اگر آتش پرست بقول شما به فکر شکم بود و هست باز بهتر از دینی هست شما از آن طرفداری می کند و اون دین شما فقط به فکر زیر شکم است حالا خود قضاوت بکن به شکم فکر کردن خوب است یا فکر کردن به زیر شکم |
|
|
|
|
|
|
#517 (permalink) | |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
جواب را بدهید و مطمئن باشید از اثبات دلایل خود انحرافی نخواهید دید. اصلا همین موضوع جستار باعث جذب من در هم میهن شد. چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند. |
|
|
|
|
|
|
#518 (permalink) |
|
Addict
محل سكونت: ويرانه اي به نام ايران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,379
از ایشان 1,566 بار سپاسگزاري شده است
|
chera donbale esbat hastin?
mage gharare hame chizo esbat kard mele ine ke be ye doktor begi sabet kon ke in daro darman mikone in bimari ro khob behtarin rah ine ke ono masraf konim dige ghoran omade ke bazi chiza ro behemon bege bege ke to ki hasti az koja omadi va be koja miri va chikar bayad bokoni onghada vaght nadarim ke bekhaym ino esbat konim ya ono ebtal ![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Azad به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#519 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: Heaven!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,332
از ایشان 1,006 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#520 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: Heaven!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,332
از ایشان 1,006 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
!؟ این بشر عجب رویی دارد خدایا.![]() ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ArashArian به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#521 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 233
از ایشان 799 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
به این آیه توجه کن وَمَا أَرْسَلْنَا مِن رَّسُولٍ إِلاَّ بِلِسَانِ قَوْمِهِ و ما هيچ پيامبرى را جز به زبان قومش نفرستاديم این خود نشان میدهد که اسلام نمی تواند برای دیگر اقوام دین قابل قبول باشد اگر اون الله که شما پرستش می کنید و از دید شما ها خداوند تمام جهان است پس چرا این آیه را بدین صورت و فقط برای تازیان نازل کرده است یعنی محمد پیامبر تازیان است دلیل قانع کننده است که قرآن از افکار محمد تراوش یافته است نه خدایی درکار است و نه اسلام دین الهی است |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي tehran به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#522 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#523 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
اینقدر زور بیخود نزن اگه دلیل ومدرک قانع کننده نداری به این شیوه ها متوسل نشو که جواب نمی ده جونم.آخه ما هم فکر می کنیم و پته ات رو می ریزی روی آب. نگاه اول: به نظر شما کجای این مسئله اشتباهه آیا اگر پیامبر ارسالی از سوی خداوند مهربان به زبانی دیگر(زبان خارجی) با اهالی شهر خود حرف می زد کسی متوجه منظور او می شد.آیا این نوع برقراری ارتباط مورد پسند است. آیا انتظار داشتید برای عرب زبانها پیامبری ترک زبان ارسال شود؟ نگاه دوم:حقیقت به هر زبانی باشد حقیقت است.بعنوان مثال زبان علم اکنون زبان انگلیسی است.یعنی در دنیا رسمیت داشته و اکثر مقالات علمی برای بیان و ارائه بصورت جهانشمول به زبان انگلیسی عرضه می شوند. حال اگر به راه بیراهه شما وارد شویم حاصل دستگاه تابع شما این را به ما می گوید که: دیگر حقایق علمی به هیچ زبانی قابل بیان و تفسیر نبوده و دیگر هیچ علمی وجود نخواهد داشت و تنها انگلیسی زبانها از آن بهرمند خواهند شد. حالا با این دو نگاه به ضعف استدلالت پی بردی ؟کمی فکر کن ؟ این همان چیزی است که در قرانی که می خواهی مهر ابطالت را بر رویش بزنی بر آن تکیه فراوان دارد. |
|
|
|
|
|
|
#524 (permalink) |
|
Aficionado
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 146
از ایشان 331 بار سپاسگزاري شده است
|
وَلَوْ نَزَّلْنَاهُ عَلَى بَعْضِ الْأَعْجَمِينَ*فَقَرَأَهُ عَلَيْهِمْ مَا كَانُوا بِهِ مُؤْمِنِينَ *
اگه آدمایی مثه شما نباشن که سعی و تلاش خودشونو بکنن تا ثابت کنن قرآن کتاب آسمانی نیست این آیه نازل نمیشد! بعد از 60 -70 صفحه بحث فکر کنم جالب باشه بدونین قرآن هم پیش بینی کرده اگه این قرآن برای بعضی از اشخاص غیر عرب خونده بشه به اون ایمان نمیارن و این خودش ثابت میکنه قرآن کتاب اسمانی ه و هیچ ادمی نمیتونه اینقدر دقیق پیش بینی کنه ![]() باز بیایین خودتونو بکشین هی آیه ها رو کنار هم بذارین دنبال تناقض بگردین حالا ![]() |
|
|
|
|
|
#525 (permalink) |
|
رهگذر
محل سكونت: سرزميني كه ميراث كوروش است
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 47
از ایشان 7 بار سپاسگزاري شده است
|
[quote=majid_s;560698]دوست عزيز
گردش زمین به دور خود ( روز و شب) گردش کره ماه به دور زمین (ماه های قمری ) و گردش زمین به دور خورشید را سال مشخص میکند!حالا چطور میشه تغییرش داد؟؟ خيلی از بديهيات يک بحث ساده را بلد نيستيد . ![]() اخه احمق جون من كه نگفتم چرا قران 365 بار گفته روز من گفتم كه چرا 12 بار گفته ماه چون ماه ها يك چيز قراردادي بين ماست و هيچ ربطي به گردش زمين نداره يعني مي شد ماهها را 15 روزه قرار داد تا بشه 24 ماه احتمالا اون وقت قران هم 24 بار كلمه ي ماه را تكرار ميكرد پس ديدي كه همين اعجاز عددي هم دليل بر تنظيم شده بودنش است نه اسماني بودنش ويرايش توسط سرباز كوروش : 08-03-2007 در ساعت 12:23 AM. |
|
|
|