کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب > گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان

گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 08-02-2007   #511 (permalink)
Enthusiast

ضد خرافات's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 138 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ضد خرافات نمايش نوشته ها
پس چرا از واژه ی بَــعــد استفاده کرده است؟
بعد در مقیاس زمان استفاده می شود.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله آرش آریان نمايش نوشته ها
چون دانش ما محدود است. چون خداوند فرای ذهن است. چون مغز انسان توانایی درک تمام مسائل و آوردن دلیل را ندارد باعث نمی شود که شما قرآن کامل و بی نقص مان را به دلیل نقص ذهن خودتان زیر سوال ببرید!!!!!
اگر کسی بین این سوال و جواب ارتباطی یافت، خواهشاً ما را هم بی خبر نگذارد.
هــر کــو نــه خـر اسـت کـافـــرش می خـوانــنــد
خـیـام
ضد خرافات آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-02-2007   #512 (permalink)
کاربر

sroush1's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3
از ایشان 24 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله سرباز كوروش نمايش نوشته ها
به نام خردمند هستي بخش
چرا فكر مي كني اينهايي كه من بافتم براي عرض اندام دينم هست؟؟؟؟ مگر ما هم مثل شما ياوه گويان تازي صفت هستيم كه بگوييم دين پذيرفته نزد پروردگار دين ماست وهمه بايند به دين ما روي بياورند و مي خواهيد همه را با جهاد و شمشير مسلمان كنيد يا با تكفير و ارتداد مسلمان نگه داريد
بدانيد اي كوردلان تاريك انديش دين من ان است كه پيامبر ايران زمين به پارسيان ياد داد نه يك عرب بيايان گرد كه براي امرار معاش امتش راهزني را به انان مي اموخت و ان را حلال مي دانست
بدان اي كور دل تاريك انديش دين من ان است كه به خدا مي گويد اهورامزدا.... اهورامزدا يعني چه؟؟؟؟ هيچ مي داني اهورامزدا يعني چه؟؟؟؟؟ اري مي دانم كه نمي داني زيرا شما تازيان خدا را با نامهاي جبار متكبر و گاهي اوقات هم خير الماكرين ندا مي دهيد تعجبي ندارد كه نتوانيد درك كنيد اهورامزدا يعني چه
اهورا مزدا به معناي خردمند هستي بخش است اين نامي است كه پيامبر ايران زمين بر افريدگار گذاشت
در هزاران سال پيش ان زمان كه اسطوره هاي دينتان سر اندازه ي مدفوع شترشان سالها با يكديگر مي جنگيدند ان زمان كه انان در حجاز سوسمار ميل مي فرمودند ان زمان كه اسطوره هاي دينتان لات و هبل و عزي ... مي پرستيدند پيامبر ايران زمين گفت جهان افريدگاري دارد و اهورامزدايش ناميد.
مي داني فرق پيامبر تازي و ايران چيست پيامبر ايران هيچ وقت نگفت من پيغمبر هستم و اين كتاب(اوستا) كلام خداست و ما هم ادعا نداريم اين دين بهترين دين است و اين اوستا كتابي است كه مو لاي درزش نمي رودو اين كلام كلام خداست و همه سخنانش سراپا نور است و ما بايد تمام سخنانش را امروزه عمل كنيم پس هيچ نياز نيست زحمت بكشيد و دنبال اشكال در دين و كتاب زرتشت باشيد چون ما ادعايي نداريم و زرتشت خود گفته كه من اموزگارم و فقط انسانيت را از شما مي خواهم و من خود مي دانم كه همه ي اموزه هاي زرتشت امروزه قابل اجرا نيست ولي حداقل ادعا هاي شما را هم نداريم و نمي گوييم اين كلام كلام خداست پس واجب است اطاعت كنيم ويا اينكه همه ي مطالب و دستورات چون دستور خداست پس در هر عصر و زماني بايد اجرا شود و مو لاي درز اين كتاب نمي رود
تو كور دل تاريك انديش گفتي كه من دست نشانده ي اجانبم و مي خواهم ايمان تو را نسبت به خدا و محمد ابن عبدالله از بين ببرم
جالب است....از نظر تازي صفتان هر انكس كه انتقادي بكند يا ايرادي بگيرد دست نشانده ي اجانب است چون باب ميل شما سخن نمي گويم به اين نتيجه رسيدي؟؟؟؟
بهتر نبود كه به جاي عادت هميشگي مسلمانان يعني تهمت و افترا و صدور حكم اعدام يا بگوييد سخنان شما غلط است و ان را اثبات كنيد يا بپذيريد كه گولتان زده اند زبان بگشا وقت اعتراف است
عزيز من مي دانم كه چهره ات بر افروخته است چون افكارت شكست خورده چون جوابي نداري كه بدهي چون مي داني كه حق با من است و اين در حالي است كه من كمتر از 10% از ايرادهاي تازي نامه را برايت نوشتم پس بهترر است قبول كني كه تا كنون كلاه سرت گذاشته اند و ان تصويري كه ملايان به تو نشان داده اند چيزي است غير از حقيقت.... ما هم زماني مسلمان بوديم ولي فهميديم كه ملايان دارند كلاه گشادي بر سرمان مي گذارند
عزيزان هم وطن اي كساني كه ملايان شما را به بردگان و نوكران مشتي تازي تبديل كرده ند قسم به همان خدا كه من نه دست نشانده ي اجانب نيستم من يك وطن پرستم من سرباز كوروش هستم و اينكه پسران كوروش در دام تازيان دست و پا مي زنند ازرده مي شوم و قصد بيداري شما را دارم تا دوباره بتوانيم با طلوع نور خورشيد از فراز سهند و سبلان نوري بدست اوريم و ان را براي كاميابي كوروش و شادماني اش به پاسارگاد بتابانيم (نه اينكه سد سيوند را ابگيري كنيم) و حكم راني اهريمنان و انيران( ضد ايران) را براي هميشه به زباله دان تاريخ بفرستيم
اي كور دل تاريك انديش كه توانايي ديدن مسافتي جلو تر از نوك بيني ات نداري تو گفتي سخنان من از ناداني است پس تو اي عالم دهر چرا عاجزي از بيان دانايي؟؟؟پس چرا عاجزي كه جوابي بدهي؟؟؟؟؟اگر سخنان من جهل است و نادرست تو درستش را بگو؟؟؟؟؟ چرا ساكتي اي تازي صفت؟؟؟
البته تعجبي ندارد تو هم مثل علماي دينتان باشي بهتر كه نيستي.... انها هم فقط مي گويند سلمان رشدي مرتد است و خونش مباح است و او دروغ گو است و اين در حالي است كه ملاياني در حوزه هستند كه روزي 100 بار تازي نامه را زير و رو مي كنند ولي عاجز هستند كه جواب بدهند يعني نمي توانند جواب قلم را با قلم بدهند و فقط حكم تكفيرش را مي دهند و خونش را براي مسلمين مباح مي كنند و براي سرش جايزه تعيين ميكنند اري اين است منطق تازي.
تو كور دل تاريك انديش گفتي كه من با استفاده از عملكرد مدعيان حكومت اسلامي ارزش اسلام را براي بشريت مورد حمله قرار مي دهم اخر كوته نظر تاريك انديش ايا مي پنداري بشرييت در دين تازيان براي خود ارزشي احساس مي كند كه من بخواهم ان را مورد حمله قرار دهم؟؟؟ دردين تازي كه فقط رضايت خدا و محمد و روز قيامت ملاك است و بشرييتي مطرح نيست چيزي براي كاستن از ارزش اش به چشم نمي ايد.
گفتي من ياوه كوي پارسي زبان هستم پس زبان بگشا و به جاي رجز خواني و اينكه من غلط مي گويم بگو جواب ياوه گويي هاي من چيست بگو چرا غلط مي گويم؟؟؟؟؟؟
تو كور دل تاريك انديش گفتي كه من به پيام واقعي محمد گوش نكردم و به ظواهر امر پرداخته ام و دين تازي را از مسير اصلي اش منحرف كرده ام اكنون تو اي بچه تازي زبان بگشا و بگو ظواهر چيست و حقايق امر چيست تا در ان مورد بحث كنيم ايا به قول خودتان حقيقتي جز تازي نامه هست كه اينگونه در حال غرق شدن و پيوستن به زباله دان تاريخ است؟؟؟؟؟؟
تو گفتي كه من دين ندارم و به پيامبرتان بي حرمتي كرده ام. چگونه چنين نتيجه گيري احمقانه اي كردي!!!!!!؟؟؟؟؟؟ اخر من كجا به ان پيغمبرتان بي حرمتي كردم مگر اينكه چند اشكال از تازي نامه اش گرفتم؟؟؟
گفتي كه منتظر باشم تا روز مبعث مهدي چهره ي اصلي اسلام را برايم مشخص سازي.. پس باش تا افتاب دولتت بدم و امام افسانه اي شما ظهور كند.... مي خواهي همين تاريخچه ي مهدي گري را برايت اشكار و هويدا كنم كه چگونه چنين افسانه اي باور شيعيان را فرا گرفت؟؟؟؟
درود و دو سطر بدرود بر پارسيان وطن پرست و نفرين بر تازيان
پس تو آتش پرستي ! ومي دانم چرا آتش را مي پرستيد چون شما هم همانند اهوراي پوشاليتان به فكر شكمتان هستيد چون غذاي مطبوعي با آن مي پزيد و به خندق بلاي خود سرازير مي كنيد ديني كه فقط به فكر شكم است بدرد زباله داني تاريخ مي خورد و بس .
اي پارسي زبان ياوه گوي هيچ فكر كردي كه انسان چگونه مي تواند همان شعارهاي پوشالي رهبرتان را اجرا نمايد بي شك نمي دانيد و صرفا مدعي هستيد بايد پندار،گفتار،كردار نيك بايد داشت ولي اين سه ادعاي پيامبرشما هم ناشي از كج فهمي او از نعمات بيكران خداي پيامبر برحق ماست كه اگر كمي به آنچه گفتم توجه نمايي بر گفته هاي احمقانه خود پوزخند خواهي زد پس لب مگشاي كه بيش از اين چيزي در چنته نداريد! اكنون نوبت من است كه در تصوراتم چهرة بر افروختة تو و هم كيشانتان را تجسم نمايم ولي اين به آن در.
قديمي 08-02-2007   #513 (permalink)
Enthusiast

ضد خرافات's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 138 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله sroush1 نمايش نوشته ها
پس تو آتش پرستي ! ومي دانم چرا آتش را مي پرستيد چون شما هم همانند اهوراي پوشاليتان به فكر شكمتان هستيد چون غذاي مطبوعي با آن مي پزيد و به خندق بلاي خود سرازير مي كنيد ديني كه فقط به فكر شكم است بدرد زباله داني تاريخ مي خورد و بس .
اي پارسي زبان ياوه گوي هيچ فكر كردي كه انسان چگونه مي تواند همان شعارهاي پوشالي رهبرتان را اجرا نمايد بي شك نمي دانيد و صرفا مدعي هستيد بايد پندار،گفتار،كردار نيك بايد داشت ولي اين سه ادعاي پيامبرشما هم ناشي از كج فهمي او از نعمات بيكران خداي پيامبر برحق ماست كه اگر كمي به آنچه گفتم توجه نمايي بر گفته هاي احمقانه خود پوزخند خواهي زد پس لب مگشاي كه بيش از اين چيزي در چنته نداريد! اكنون نوبت من است كه در تصوراتم چهرة بر افروختة تو و هم كيشانتان را تجسم نمايم ولي اين به آن در.
چه قدر خنده دار و تاسف بار است که یک عده دیندار به عده ای دیگر از دینداران اینگونه می تازند و انرژیشان را برای تعصبی که روی دینشان دارند به این گونه هدر می دهند.
به راستی یاد تماشاگران طرفدار پرسپولیس و استقلال می افتم که در ورزشگاه با هم نزاع می کنند و هر کس می گوید مال من بهتر است.
ضد خرافات آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-02-2007   #514 (permalink)
رهگذر

Tafakor's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 4
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است

سلام اهالی هم میهن:
جناب ضد خرافات دوست دارم نظرتونو راجع به دکتر حسابی بدونم.آیا این افتخارو به ایران میدهید.
Tafakor آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-02-2007   #515 (permalink)
رهگذر

پاد's Avatar

جنسيت:
از ایشان 17 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Tafakor نمايش نوشته ها
سلام اهالی هم میهن:
جناب ضد خرافات دوست دارم نظرتونو راجع به دکتر حسابی بدونم.آیا این افتخارو به ایران میدهید.

لطفا راجع به موضوع جستار صحبت کنید شما عملا انحراف جستار می کنید

موضوع جستار ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است
پاد آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-02-2007   #516 (permalink)
رهگذر

پاد's Avatar

جنسيت:
از ایشان 17 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله sroush1 نمايش نوشته ها

جناب سروش

من از زرتشت حمایت نمی کنم اما اگر آتش پرست بقول شما به فکر شکم بود و هست باز بهتر از دینی هست شما از آن طرفداری می کند و اون دین شما فقط به فکر زیر شکم است
حالا خود قضاوت بکن
به شکم فکر کردن خوب است یا فکر کردن به زیر شکم
پاد آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-02-2007   #517 (permalink)
رهگذر

Tafakor's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله پاد نمايش نوشته ها
لطفا راجع به موضوع جستار صحبت کنید شما عملا انحراف جستار می کنید

موضوع جستار ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است
جناب پاد سلام .نمی دانستم نام دیگر جناب ضد خرافات - پاد است.
جواب را بدهید و مطمئن باشید از اثبات دلایل خود انحرافی نخواهید دید.
اصلا همین موضوع جستار باعث جذب من در هم میهن شد.
چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند.
قديمي 08-02-2007   #518 (permalink)
Addict

Azad's Avatar

محل سكونت: ويرانه اي به نام ايران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,379
از ایشان 1,566 بار سپاسگزاري شده است

chera donbale esbat hastin?
mage gharare hame chizo esbat kard
mele ine ke be ye doktor begi sabet kon ke in daro darman mikone in bimari ro
khob behtarin rah ine ke ono masraf konim dige
ghoran omade ke bazi chiza ro behemon bege
bege ke
to ki hasti
az koja omadi
va be koja miri
va chikar bayad bokoni
onghada vaght nadarim ke bekhaym ino esbat konim
ya ono ebtal
Azad آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Azad به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-02-2007   #519 (permalink)
Connoisseur

ArashArian's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: Heaven!
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,332
از ایشان 1,006 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
چه قدر خنده دار و تاسف بار است که یک عده دیندار به عده ای دیگر از دینداران اینگونه می تازند و انرژیشان را برای تعصبی که روی دینشان دارند به این گونه هدر می دهند.
به راستی یاد تماشاگران طرفدار پرسپولیس و استقلال می افتم که در ورزشگاه با هم نزاع می کنند و هر کس می گوید مال من بهتر است.
از همه تماشایی تر شما و دوستانتان هستید که سعی می کنید ما را متقاعد کنید که از دینمان برگردیم و همه چی بیهوده است. در حالی این تلاش بی مورد شماست که بیهوده می نماید
ArashArian آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-02-2007   #520 (permalink)
Connoisseur

ArashArian's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: Heaven!
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,332
از ایشان 1,006 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
اگر کسی بین این سوال و جواب ارتباطی یافت، خواهشاً ما را هم بی خبر نگذارد.
قرآن طوری نوشته شده که هم عوام بتوانند استفاده کنند هم دانشمندان و عارفان و ...! و در آن هیچ شکی نیست. هر کس از زاویه ای به دنیا می نگرد. ما هم با دیدگاه های متفاوتی قرآن را می خوانیم و برداشت های متفاوتی داریم. مثلا من قرآن را می خوانم و به زیبایی و پرمعنایی آن می بالم. شما آنرا می خوانی و بیهوده می پنداری. (تفاوت دیدگاه) قرآن در حالی که به زبان عامیانه نوشته شده 70 لایه دارد!!!! اگر من نمی دانم مثلا دلیل فلان آیه و معنی آن چیست و یا چرا بدین گونه تفسیر شده دلیل بر تضاد و بی محتوا بودن آن نیست عزیز من! شما جواب تمام سوالات را می دانید؟ آیا امکان ندارد زمین و آسمان هم زمان پدیدار و غیب شوند؟ و یا هم زمان آفریده شوند؟ حالا چون اینجا کلمه "بعد" آمده شما اصل مغناطیس و کوانتوم را نقض میکنی؟ مثلا خیلی عالمی؟ خیلی می دانی؟ خیلی کاملی؟ که با پیدا کردن یک کلمه دستت را به نشانه ی پیروزی بالا می بری و می گویی هان من فهمیدم آیات قرآن با هم تضاد دارد !؟ این بشر عجب رویی دارد خدایا.
ArashArian آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي ArashArian به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-02-2007   #521 (permalink)
محروم از فعالیت

tehran's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 233
از ایشان 799 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله آرش آریان نمايش نوشته ها
قرآن طوری نوشته شده که هم عوام بتوانند استفاده کنند هم دانشمندان و عارفان و ...! و در آن هیچ شکی نیست. هر کس از زاویه ای به دنیا می نگرد. ما هم با دیدگاه های متفاوتی قرآن را می خوانیم و برداشت های متفاوتی داریم. مثلا من قرآن را می خوانم و به زیبایی و پرمعنایی آن می بالم. شما آنرا می خوانی و بیهوده می پنداری. (تفاوت دیدگاه) قرآن در حالی که به زبان عامیانه نوشته شده 70 لایه دارد!!!! اگر من نمی دانم مثلا دلیل فلان آیه و معنی آن چیست و یا چرا بدین گونه تفسیر شده دلیل بر تضاد و بی محتوا بودن آن نیست عزیز من! شما جواب تمام سوالات را می دانید؟ آیا امکان ندارد زمین و آسمان هم زمان پدیدار و غیب شوند؟ و یا هم زمان آفریده شوند؟ حالا چون اینجا کلمه "بعد" آمده شما اصل مغناطیس و کوانتوم را نقض میکنی؟ مثلا خیلی عالمی؟ خیلی می دانی؟ خیلی کاملی؟ که با پیدا کردن یک کلمه دستت را به نشانه ی پیروزی بالا می بری و می گویی هان من فهمیدم آیات قرآن با هم تضاد دارد !؟ این بشر عجب رویی دارد خدایا.

به این آیه توجه کن

وَمَا أَرْسَلْنَا مِن رَّسُولٍ إِلاَّ بِلِسَانِ قَوْمِهِ
و ما هيچ پيامبرى را جز به زبان قومش نفرستاديم

این خود نشان میدهد که اسلام نمی تواند برای دیگر اقوام دین قابل قبول باشد
اگر اون الله که شما پرستش می کنید و از دید شما ها خداوند تمام جهان است
پس چرا این آیه را بدین صورت و فقط برای تازیان نازل کرده است یعنی محمد پیامبر تازیان است
دلیل قانع کننده است که قرآن از افکار محمد تراوش یافته است نه خدایی درکار است و نه اسلام دین الهی است
tehran آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي tehran به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-02-2007   #522 (permalink)
رهگذر

Tafakor's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله tehran نمايش نوشته ها
به این آیه توجه کن

پس چرا این آیه را بدین صورت و فقط برای تازیان نازل کرده است یعنی محمد پیامبر تازیان است
دلیل قانع کننده است که قرآن از افکار محمد تراوش یافته است نه خدایی درکار است و نه اسلام دین الهی است
جناب تهران می شه بفرمایید شما را چه کسی بوجود آورده؟ آیا در خلق شدن خود نقشی داشته اید؟آیا تاریخ دقیق مرگ خود را می دانید؟ چگونه معتقدید که خدایی در کار نیست.اصلا شما چه چیزی را قبول دارید؟ آیا مستقیما می توانید با خدا ارتباط برقرارکنید؟ آیا به نظر شما اصلا خدایی وجود دارد؟
قديمي 08-02-2007   #523 (permalink)
رهگذر

Tafakor's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله tehran نمايش نوشته ها
به این آیه توجه کن

تهران عزیز آخه کمی هم فکر بد نیستا
اینقدر زور بیخود نزن اگه دلیل ومدرک قانع کننده نداری به این شیوه ها متوسل نشو
که جواب نمی ده جونم.آخه ما هم فکر می کنیم و پته ات رو می ریزی روی آب.
نگاه اول: به نظر شما کجای این مسئله اشتباهه آیا اگر پیامبر ارسالی از سوی خداوند مهربان به زبانی دیگر(زبان خارجی) با اهالی شهر خود حرف می زد کسی متوجه منظور او می شد.آیا این نوع برقراری ارتباط مورد پسند است. آیا انتظار داشتید برای عرب زبانها پیامبری ترک زبان ارسال شود؟
نگاه دوم:حقیقت به هر زبانی باشد حقیقت است.بعنوان مثال زبان علم اکنون زبان انگلیسی است.یعنی در دنیا رسمیت داشته و اکثر مقالات علمی برای بیان و ارائه بصورت جهانشمول به زبان انگلیسی عرضه می شوند.
حال اگر به راه بیراهه شما وارد شویم حاصل دستگاه تابع شما این را به ما می گوید که: دیگر حقایق علمی به هیچ زبانی قابل بیان و تفسیر نبوده و دیگر هیچ علمی وجود نخواهد داشت و تنها انگلیسی زبانها از آن بهرمند خواهند شد.
حالا با این دو نگاه به ضعف استدلالت پی بردی ؟کمی فکر کن ؟ این همان چیزی است که در قرانی که می خواهی مهر ابطالت را بر رویش بزنی بر آن تکیه فراوان دارد.
قديمي 08-03-2007   #524 (permalink)
Aficionado

Shocolat's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 146
از ایشان 331 بار سپاسگزاري شده است

وَلَوْ نَزَّلْنَاهُ عَلَى بَعْضِ الْأَعْجَمِينَ*فَقَرَأَهُ عَلَيْهِمْ مَا كَانُوا بِهِ مُؤْمِنِينَ *
اگه آدمایی مثه شما نباشن که سعی و تلاش خودشونو بکنن تا ثابت کنن قرآن کتاب آسمانی نیست این آیه نازل نمیشد!
بعد از 60 -70 صفحه بحث فکر کنم جالب باشه بدونین قرآن هم پیش بینی کرده اگه این قرآن برای بعضی از اشخاص غیر عرب خونده بشه به اون ایمان نمیارن و این خودش ثابت میکنه قرآن کتاب اسمانی ه و هیچ ادمی نمیتونه اینقدر دقیق پیش بینی کنه

باز بیایین خودتونو بکشین هی آیه ها رو کنار هم بذارین دنبال تناقض بگردین حالا
Shocolat آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-03-2007   #525 (permalink)
رهگذر

سرباز كوروش's Avatar

محل سكونت: سرزميني كه ميراث كوروش است
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 47
از ایشان 7 بار سپاسگزاري شده است

[quote=majid_s;560698]دوست عزيز
گردش زمین به دور خود ( روز و شب) گردش کره ماه به دور زمین (ماه های قمری ) و گردش زمین به دور خورشید را سال مشخص میکند!حالا چطور میشه تغییرش داد؟؟

خيلی از بديهيات يک بحث ساده را بلد نيستيد .
اخه احمق جون من كه نگفتم چرا قران 365 بار گفته روز من گفتم كه چرا 12 بار گفته ماه چون ماه ها يك چيز قراردادي بين ماست و هيچ ربطي به گردش زمين نداره يعني مي شد ماهها را 15 روزه قرار داد تا بشه 24 ماه احتمالا اون وقت قران هم 24 بار كلمه ي ماه را تكرار ميكرد
پس ديدي كه همين اعجاز عددي هم دليل بر تنظيم شده بودنش است نه اسماني بودنش

ويرايش توسط سرباز كوروش : 08-03-2007 در ساعت 12:23 AM.
سرباز كوروش آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال