|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#541 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: کربلا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 80 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
خیلی تعجب آور است که الله از قطب شمال و جنوب خبر ندارد. این نواحی بسیار سرد هستند. اما اسکیمو ها علی رغم این سرما در آنجا زندگی می کنند. در این نواحی 6 ماه از سال روز و 6 ماه دیگر شب است. چرا خدا برای اسکیموها توضیح نمی دهد که در این مناطق چگونه باید روزه بگیرند یا اینکه 5 نوبت نماز بخوانند و یا اینکه اعیاد خود نظیر عید فطر را برگزار کنند؟ آیا آیه ای وجود دارد که اسکیمو ها درباره تکالیف عبادی خود سردرگم نمانند؟
آنرا که عقل است، دین نیست و آنرا که دین است، عقل نیست! ابوالعلی معری ويرايش توسط yazid2005 : 08-04-2007 در ساعت 02:14 AM. دليل: اضاف |
|
|
|
|
|
|
#542 (permalink) |
|
کاربر
|
مشرکین دروغ می گویند یا قرآن؟
ولو شاء الله ما أشرکوا و ما جعلناک علیهم حفیظا و ماأنت علیهم بوکیل(الانعام 107) واگر خدا میخواست آنها را از شرک باز میداشت وما تورا نگهبان آنان قرار ندادیم و تو وکیل آنها نخواهی بود. سیقول الذین أشرکوا لو شاء الله ما أشرکنا ولا آباءنا ولا حرمنا من شیء کذلک کذب الذین من قبلهم ...الانعام 148 آنان که شرک آوردند خواهند گفت اگر خدا میخواست ما وپدران ما مشرک نمی شدیم و چیزی را حرام نمی کردیم , با این گفتار جاهلانه پیشینیان ایشان نیز پیغمبران را تکذیب میکردند تا آنکه طعم عذاب ما را چشیدند... دوگانه گویی قرآن هنگامی که مشرکین دروغ می گویند چون گفته قرآن را تکرار کرده اند که "اگر خدا میخواست ما مشرک نمی شدیم" , جالب اینجاست که مشرکین فقط آنچه را که قرآن گفته تکرار می کنند ولی باز هم آنان را به دروغگویی متهم می کند , چنین به نظر می رسد که قرآن خود را دروغگو می نامد. آیا بازهم عده ای فکر می کنند که خدا بسیار باهوش تر از انسان است؟ ويرايش توسط yazid2005 : 08-09-2007 در ساعت 01:43 PM. دليل: اضاف |
|
|
|
|
|
#543 (permalink) | |
|
Expert
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اما در آیه دوم بسیار حرف زیبایی به میان آورده است و جوابی که کافران در پاسخ پیامبر می گوید ( و من بالا به ان اشاره کردم) را بازگومی کند و می فرماید که کافران در جواب تومی گویند اگر خداوند می خواست ما را هدایت کند خودش هدایت می کرد(مانند فرشتگان یا خر والاغ که فهم و شعوری از خود ندارند) اما اینکار را نکرده است پس ما مشرک می مانیم و قرآن به پیامبر باز دلداری می دهد که این ابلهان فقط در زمان تو نیستند و در گذشته هم بودند(و حال همه مشاهده می کنند که الان هم یکیشون پیداش شده و این جمله قرآن را مایه کفر ورزیدن خود قرار داده !!!!) و باز به پیامبر می گوید که اینان عذاب را خواهند چشید امیدوارم جواب درستی به سوال و شبهه شما داده باشم!!!!!!!!!!!!! ويرايش توسط kayvan : 08-10-2007 در ساعت 12:58 AM. دليل: قوانین |
|
|
|
|
|
|
#544 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#545 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,046 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
زمان مراسم مذهبی به این خاطر با وضعیت ماه تنظیم شده که در اکثر مناطق دنیا قابل دسترسی است و به ابزار خاصی هم نیاز نداره . هر کسی در هر نقطه دور افتاده ای هم می تونه با نگاه کردن به آسمون این زمان رو درک کنه . در مورد روزهای برفی و ابری هم اسلام راهکار واضح و مشخصی داره . در احکام اسلام معیار آغاز ماه جدید روئیت انسان هستش . یعنی اگر در جایی امکان روئیت ماه نباشه به هر دلیلی دیگه مشکلی نیست و به روز آینده موکول میشه . در مورد احکام عبادات مذهبی در قطب هم باز از بی اطلاعی شماست . چون تکلیف افراد ساکن در این مناطق هم مشخصه و اوقات شرعیشون رو از روی مناطق هم عرض (که در یک عرض جغرافایی قرار دارند ) تعیین می کنند . و باز هم مشکلی وجود نداره .
|
|
|
|
#546 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,046 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
البته دوست عزیزم فریاد قبلا توضیح دادند اما من هم اضافه می کنم : در آیه اول قرآن به این حقیقت اشاره دارد که اگر خداوند اراده کند می تواند همه انسان هارا به جبر و تکوین مطیع و مومن بیافریند . اما در آیه دوم بیان می کند که مشرکان با این دلیل پیامبران را تکذیب کردند . و مسلما حق با آنها نبوده چون خداوند آنها را مختار آفریده است و آزاد بودند که حق را بپذیرند یا آنرا انکار کنند . (گرچه خداوند می توانست این اختیار را از آنها بگیرد .) ضمنا آیه دوم را هم طبق معمول اشتباه معنا کردید . و اتفاقا آن عبارات صورتی اصلا در قران نیامده . متن ایه و ترجمه آن این است : سیقول الذین اشرکو لو شاء الله ما اشرکنا و ...کذالک کذب الذین من قبلهم حتی ذاقو باسنا . ترجمه : آنان که مشرک شدند خواهند گفت که اگر خداوند نمی خواست ما و پدرانمان مشرک نمی شدیم ... و این چنین (پیامبران گذشته) تکذیب می کردند و سرانجام طعم عذاب ما را چشیدند . (عبارت گفتار جاهلانه پیشینیان وجود ندارد .) |
|
|
|
|
|
|
#547 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
شما هم انگار مثل خدا هج اطلاعی از شکل زمین ندارید.در قطب شما 6 ما روز هست و تمام عرض جغرافیایی هم روزاست به مدت 6 ماه در ثانی اوقات شرعی بر اساس طلوع و غروب آفتاب هست.در تلویزیون شنیده اد که میگوید اذان ظهر به افق تهران و مثلا رشت و تهران در یک عرض جغرافیایی اند اما اذان به افق رشت 15 دقیقه دیرتر است در قطب یکبار طلوع میکند و 1 بار غروب و در ضمن ساعت یک چیز قرار دادی هست که مبدا آن را گرینویچ انگلیس قرار دادند که در زمان حاضر و پیشرفت علم زمان دقیق طلوع و غروب را بدست میآوریم فکر کنم در زمان محمد هم همه ساعت مچی داشتند اگر فیلم 300 را دیده باشید خشایارشاه چندین هزار کشتی از خلیج فارس به یونان میفرستد که از ستارگان برای جهت یابی استفاده میکردند و قبل از اسلام هم بوده بنابراین این چیز جدیدی نبوده و مدتها یش از آن اسفاده میکرده اند . http://en.wikipedia.org/wiki/Greenwich_Mean_Time ويرايش توسط پیدایش : 08-11-2007 در ساعت 11:54 AM. دليل: حذف توهین |
|
|
|
|
|
|
#548 (permalink) |
|
کاربر
|
...ومن یقتل مؤمنا متعمدا فجزاؤه جهنم خالدا فیها و غضب الله علیه و لعنه و أعد له عذابا عظیما
النساء 4: 93-92 ... وهرکس مؤمنی را بعمد بکشد مجازات او آتش جهنم است که درآن جاوید معذب خواهد بود و خدا براو خشم ولعن کند و عذابی بسیار شدید مهیا سازد! الذین لا یدعون مع الله إلها آخر و لا یقتلون النفس التی حرم الله إلا بالحق ولا یزنون و من یفعل ذلک یلق أثاما یضاعف له العذاب یوم القیامه... إلا من تاب و آمن و عمل صالحا فأولئک یبدل الله سیئاتهم حسنات و کان الله غفورا رحیما الفرقان 25: 70-68 مؤمنان آنانی هستند که با خدای یکتا کسی را شریک نمی خوانند و نفس محرمی را که خدا حرام کرده بقتل نمیرسانند مگر بحق و هرگز گرد عمل زنا نمیگردند که هرکه را اینعمل را کند کیفرش را خواهد یافت و عذابش در قیامت مضاعف شود و با ذلت و خواری در دوزخ مخلد گردد مگرآن کسانی که از گناه توبه کنند و با ایمان بخدا عمل صالح بجای آرند پس خدا گناهان آنها را به ثواب مبدل گرداند که خداوند در حق بندگان بسیار آمرزنده و مهربانست. در آیه نخست خدا کسی را که مؤمنی را به قتل برساند نمی بخشد و سرانجام او جهنمی است که در آن جاودان می ماند, اما در دومی واژه مگر آنانی که توبه کنند خدا بدیهای آنان را به ثواب و نیکی تبدیل می کند را می بینیم که با این روش هرکس که نفسی را که خدا قتلش را حرام کرده میتواند بکشد و پس از آن با توبه کردن خدا گناه او را به ثواب تبدیل خواهد کرد ويرايش توسط yazid2005 : 08-11-2007 در ساعت 11:17 AM. |
|
|
|
|
|
#549 (permalink) |
|
کاربر
|
آیا خدا همه گناهان را می بخشد یا نه؟
إن الله یغفر الذنوب جمیعا إنه هو الغفور الرحیم الزمر 39: 53 خداوند همه گناهان شما را خواهد بخشید همانا او خدائی بسیار آمرزنده و مهربان است إن الله لا یغفر أن یشرک به و یغفر ما دون ذلک لمن یشاء النساء4: 48,116 محقق است که خدا هرکس را که باو شرک آورد نخواهد بخشید و سوای شرک هرکه را بخواهد میبخشد. در آیه نخست خدا تمامی گناهان را می بخشد اما دیری نمی گذرد که او متوجه می شود این کار به سود وی نخواهد بود پس در جای دیگر می بینیم که خدا فقط شریک کردن با او را نمی بخشد و به جز این برایش مهم نیست و میتواند از آنها گذشت کند ويرايش توسط yazid2005 : 08-11-2007 در ساعت 11:18 AM. |
|
|
|
|
|
#550 (permalink) |
|
کاربر
|
جای تعجب است که یهودیان به مسیح ایمان ندارند ولی اورا پیامبر خدا می نامند!
قرآن درباره یهود گفته: ?وقولهم إنا قتلنا عیسی ابن مریم رسول الله وما قتلوه و ما صلبوه? النساء 157 وگفته آنان که ما مسیح عیسی فرزند مریم ورسول خدا را کشتیم در صورتیکه اورا نکشتند و نه بدار کشیدند... جالب اینجاست که یهودیان به مسیح ایمان نیاوردند و اورا پیامبری از خدا نمی شناختند بلکه او را گمراهی میدانستند که انسانهارا گمراه می کند و بدین ترتیب عاقلانه نیست که اینچنین گفته ای از آنها باشد که ما عیسی مسیح فرزند مریم و پیامبرخدا راکشتیم, چون اگر گفته باشند پس به پیامبری او اعتراف کرده اند! |
|
|
|
|
|
#551 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
از این به بعد در ایراد گرفتنها دقت کنید تا چرند نگید!!! ضمنا موضوعات بی ربط را هم پشت سر هم قطار نکنید |
|
|
|
|
|
|
#552 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
اما در آیه دوم خداوند می گوید که بجز شرک باقی گناهان را می بخشد زیرا زمانی که شما برای خدا شریک قرار دادید از خداوند طلب غفران نمی کنید که خداوند بخواهد ببخشد شما برای غفران گناهانتان به بت ( گوساله وخورشید یا ..) متوسل شدید و خداوند می فرماید من نمی بخشم برید گناهانتان را همان بت ببخشد این دو آیه چه تناقضی دارند من نمی دونم!!! |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Deja Vu به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#553 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
توبه در اسلام شرایطی دارد یکی از شرایط توبه این است که اگر به فردی ظلمی کردی ( حق الناس) آن ظلم را جبران کنی و یا فرد مورد نظر را راضی بکنی حال اگر شما تونستی کسی را که کشتی دوباره زنده بکنی یا از کسی که مرده حلالیت بطلبی! من خودم شفاعتت را پیش خدا می کنم تا توبتون را ببخشه این سوال هم از کج فهمی شما ناشی شده بود و ایرادی به اسلام وارد نمی اورد |
|
|
|
|
|
|
#554 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
واقعا متاسفم برات که خدت را به کوچه علی چپ میزنی |
|
|
|
|
|
|
#555 (permalink) |
|
Expert
|
شما دلیل بیار که اسکیموها در زمان محمد بودند تا جوابت را بدهم!!!!!
در ثانی اسکیموها ساعت وخورشید ندارند زمانی برای بلند شدن از خواب دارند یا نه در مدت 6 ماه به خواب زمستانی می روند؟ فیلم 300 که معیار تاریخیش دچار اشکاله و همه بهش اعتراض کردند چطور اون را سند برای دلایلتون قرار دادید؟ |
|
|
|