کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب > گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان

گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 08-11-2007   #556 (permalink)
Expert

Deja Vu's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله yazid2005 نمايش نوشته ها
این هم یک نمونه دگر از بیماری خود خدا انگاری.توبه را از سوراخ موش در آوردید؟خداعقلش نمیرسیده بگوید توبه؟منظر تو بود که یا آوریش کنی؟
واقعا متاسفم برات که خدت را به کوچه علی چپ میزنی
ای ول دلقک جان !!! جالب بود!!!!!!!!! حال کردم
به هر حال ما مسلمانان که قرآن را می خوانیممی دونیممنظور خدا از گذشتن از گناهان چی بوده!! شما نمی دونید!!!!!!! اصولا ما مسلمانان عقلمون خوب کار می کنه یک بار که برامون چیزی را بگن تا تهش می خونیم همان آیه ای که از فرقان در بالا گفتی!!! همون جا خدا گفته
البته خدا نمی دونست برای شما کافران باید مثل بچه های دبستانی 50 بار یک حرف را تکرار کنه!! یک بار در فرقان گفته برای تا آخر قرآن کفایت می کنه
حال می کنم باهات بحث می کنم ! جدی می گم!!
Deja Vu آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-11-2007   #557 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,212
از ایشان 4,044 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
شما هم انگار مثل خدا هج اطلاعی از شکل زمین ندارید.در قطب شما 6 ما روز هست و تمام عرض جغرافیایی هم روزاست به مدت 6 ماه در ثانی اوقات شرعی بر اساس طلوع و غروب آفتاب هست.در تلویزیون شنیده اد که میگوید اذان ظهر به افق تهران و مثلا رشت و تهران در یک عرض جغرافیایی اند اما اذان به افق رشت 15 دقیقه دیرتر است

در قطب یکبار طلوع میکند و 1 بار غروب و در ضمن ساعت یک چیز قرار دادی هست که مبدا آن را گرینویچ انگلیس قرار دادند که در زمان حاضر و پیشرفت علم زمان دقیق طلوع و غروب را بدست میآوریم فکر کنم در زمان محمد هم همه ساعت مچی داشتند
اگر فیلم 300 را دیده باشید خشایارشاه چندین هزار کشتی از خلیج فارس به یونان میفرستد که از ستارگان برای جهت یابی استفاده میکردند و قبل از اسلام هم بوده بنابراین این چیز جدیدی نبوده و مدتها یش از آن اسفاده میکرده اند .

http://en.wikipedia.org/wiki/Greenwich_Mean_Time
چرا همش سعی میکنی بیسوادی خودتو ثابت کنی عزیز من .
هنوز مفهوم طول و عرض جغرافیایی رو نمی دونی .
معنای هم عرض بودن اینه که یک نصف النهار از هر دو منطقه بگذره .
امیدوارم معنای این نصف النهار رو دیگه بفهمی .
و اگر دقیقا یک نصف النهار از هر دو منطقه بگذره کوچکترین اختلافی در ساعات شرعی یعنی همان غروب و طلوع خورشید وجود نداره .
همین اختلاف 15 دقیقه ای هم نشون میده که عرض جغرافیایی تهران و رشت با اینکه بهم نزدیکه اما کاملا یکی نیست .
بعدشم دیدی که هیچ ربطی به ساعت قراردادی شما و گرینویچ و از این حرفا نداشت .
ضمنا سعی کن زیاد فیلم نیگاه نکنی برات بهتره

قل هاتو برهانکم ان کنتم صادقین (البقره-111)
بگو اگر از راستگویان هستید ، پس برهان خود را ارائه کنید.
Borhan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-11-2007   #558 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
...ومن یقتل مؤمنا متعمدا فجزاؤه جهنم خالدا فیها و غضب الله علیه و لعنه و أعد له عذابا عظیما
النساء 4: 93-92
... وهرکس مؤمنی را بعمد بکشد مجازات او آتش جهنم است که درآن جاوید معذب خواهد بود و خدا براو خشم ولعن کند و عذابی بسیار شدید مهیا سازد!
الذین لا یدعون مع الله إلها آخر و لا یقتلون النفس التی حرم الله إلا بالحق ولا یزنون و من یفعل ذلک یلق أثاما یضاعف له العذاب یوم القیامه... إلا من تاب و آمن و عمل صالحا فأولئک یبدل الله سیئاتهم حسنات و کان الله غفورا رحیما
الفرقان 25: 70-68
مؤمنان آنانی هستند که با خدای یکتا کسی را شریک نمی خوانند و نفس محرمی را که خدا حرام کرده بقتل نمیرسانند مگر بحق و هرگز گرد عمل زنا نمیگردند که هرکه را اینعمل را کند کیفرش را خواهد یافت و عذابش در قیامت مضاعف شود و با ذلت و خواری در دوزخ مخلد گردد مگرآن کسانی که از گناه توبه کنند و با ایمان بخدا عمل صالح بجای آرند پس خدا گناهان آنها را به ثواب مبدل گرداند که خداوند در حق بندگان بسیار آمرزنده و مهربانست.
در آیه نخست خدا کسی را که مؤمنی را به قتل برساند نمی بخشد و سرانجام او جهنمی است که در آن جاودان می ماند, اما در دومی واژه مگر آنانی که توبه کنند خدا بدیهای آنان را به ثواب و نیکی تبدیل می کند را می بینیم که با این روش هرکس که نفسی را که خدا قتلش را حرام کرده میتواند بکشد و پس از آن با توبه کردن خدا گناه او را به ثواب تبدیل خواهد کرد
بازهم اثبات نادانی و جهالت :
در آیه دوم عبارت توبه و جبران مافات و عمل صالح در مورد عمل زنا آمده نه در مورد قتل نفس .
ضمن اینکه باب توبه بر هیچ کس بسته نیست همانطور که خداوند متعال فرموده "ان الله یغفر الذنوب جمیعا " و یا در آن سوره دیگر که آوردید غیر از شر مابقی گناهان را قابل بخشش دانسته .
اما این مانع از این نیست که شخص بواسطه عملی که کرده دچار عذاب نشود و یا در دنیا بخاطر قتل نفسی که داشته قصاص نشود .
و خود همین قصاص زمینه بخشش و آمرزش آن فرد بعد از توبه را فراهم می کند .
قديمي 08-11-2007   #559 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
جای تعجب است که یهودیان به مسیح ایمان ندارند ولی اورا پیامبر خدا می نامند!
قرآن درباره یهود گفته:
?وقولهم إنا قتلنا عیسی ابن مریم رسول الله وما قتلوه و ما صلبوه?
النساء 157
وگفته آنان که ما مسیح عیسی فرزند مریم ورسول خدا را کشتیم در صورتیکه اورا نکشتند و نه بدار کشیدند...
جالب اینجاست که یهودیان به مسیح ایمان نیاوردند و اورا پیامبری از خدا نمی شناختند بلکه او را گمراهی میدانستند که انسانهارا گمراه می کند و بدین ترتیب عاقلانه نیست که اینچنین گفته ای از آنها باشد که ما عیسی مسیح فرزند مریم و پیامبرخدا راکشتیم, چون اگر گفته باشند پس به پیامبری او اعتراف کرده اند!
به این خاطر که بسیاری از علمای یهود که در پی قتل حضرت مسیح بودند می دانستند که او پیامبر خداست و آنقدر معجزات و آیاتی که او آورده بود آشکار و خیره کننده بود که کسی قدرت تردید در آنها را نداشت .
با این وجود چنان منافع و خواسته های نفسانیشان بر آنها غالب شد که تصمیم بر قتل آن حضرت کشیدند .
و علی رغم علم درونی ، بازهم انکار کردند .
پس می بینیم که باز هم تیر به خطا زدید .
کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-11-2007   #560 (permalink)
محروم از فعالیت

tehran's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 233
از ایشان 798 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله جستار نمايش نوشته ها
چرا همش سعی میکنی بیسوادی خودتو ثابت کنی عزیز من .
هنوز مفهوم طول و عرض جغرافیایی رو نمی دونی .
معنای هم عرض بودن اینه که یک نصف النهار از هر دو منطقه بگذره .
و اگر دقیقا یک نصف النهار از هر دو منطقه بگذره کوچکترین اختلافی در ساعات شرعی یعنی همان غروب و طلوع خورشید وجود نداره .
همین اختلاف 15 دقیقه ای هم نشون میده که عرض جغرافیایی تهران و رشت با اینکه بهم نزدیکه اما کاملا یکی نیست .
بعدشم دیدی که هیچ ربطی به ساعت قراردادی شما و گرینویچ و از این حرفا نداشت .
ضمنا سعی کن زیاد فیلم نیگاه نکنی برات بهتره
بیسوادی شما در همین نوشته هات پیداست

وقت نماز ربطی به ساعت ندارد در زمان بت پرستان هم نماز از رسومات بت پرستی بود ساعتی وجود نداشت بعدها که محمد نماز را وارد رسومات اسلامی کرد باز ساعت وجود نداشت وقت نماز با طلوع و غروب و همچنین نحوه قرارگرفتنش در آسمان تعیین میشد
برای نمونه برلین - روم - تریپولی در یک مدار قرار دارند اما برای مثال اختلاف غروب خورشید در تریپولی با غروب خورشید در برلین نزدیک به 3 ساعت است

همینطور میتوانید این اختلاف را در ایران هم ببینید
برای نمونه اردبیل و اهواز در یک مدار قرار دارند ولی در طلوع و غروب خورشید بین این دو شهر اختلاف است
tehran آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-11-2007   #561 (permalink)
کاربر

yazid2005's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: کربلا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 80 بار سپاسگزاري شده است

همه مناطق زمین دارای زمان یکسان نیستند . وقتی که در بنگلادش ساعت 6 بعد از ظهر روز دوشنبه است در کانادا ساعت 4 صبح روز یکشنبه است. اگر نماز ظهر را در بنگلادش بخوانی و سپس به عربستان بروی دوباره موقع نماز ظهر است.آیا باید در آنجا دوباره نماز ظهر بخوانیم؟ چرا الله درباره تفاوت زمانی کشورها و چگونگی نماز خواندن در اینگونه موارد در کتاب هیچ توضیحی برای مسلمانان نداده است؟ شاید خدا از این اختلاف ساعتها خبر ندارد. تا آنجایی که من می دانم روز جزا در بعد از ظهر یک روز جمعه به پا خواهد شد. وقتی که در بنگلادش غروب شده است در آمریکا هنوز صبح است. پس این روز جزا چگونه برگزار خواهد شد؟
قديمي 08-11-2007   #562 (permalink)
کاربر

yazid2005's Avatar

جنسيت:

چگونه الله تحمل می کند که کافران فرمول خلق بشر را از او بدزدند و در آزمایشگاهها بچه درست کنند؟ آیا خدا می داند که بعضی از انسانها(که البته همه کافر هستند) می توانند از طریق آزمایشگاه و از طریق غیر جنسی انسان و دیگر موجودات را خلق کنند؟ آیا هیچ مسلمانی می تواند آیه ای در این زمینه برای من بیاورد؟
yazid2005 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-11-2007   #563 (permalink)
کاربر

yazid2005's Avatar

جنسيت:

چگونه الله دروغ به بندگانش میآموزد:

فانتبذت به مکانا قصیا فـأجاءها المخاض إلی جذع النخلۀ قالت یا لیتني مت قبل هذا و کنت نسیا منسیا فناداها من تحتها ألا تحزنی قد جعل ربک تحتک سریا و هزی ...فإما ترین من البشر أحدا فقولی إني نذرت للرحمان صوما فلن أکلم الیوم إنسیا. (مریم 26-22)
پس مریم بآن پسر بار برداشت و برای اینکه از سرزنش قوم جاهل بر کنار باشد بمکانی دور خلوت گزید. آنگاه که اورا درد زایمان فرا رسید زیر شاخ درخت خرمایی رفت و از شدت اندوه باخود گفت ای کاش من مرده بودم و از صحنه عالم نامم بکلی فراموش شده بود و مریم در آنحال غم و اندیشه بود که از زیر او ندایی برآمد که غمگین مباش که خدای تو از زیر قدم تو چشمه آبی جاری کرد ای مریم شاخه درخت را حرکت ده تا از آن برای تو رطب تازه فرو ریزد و روزی خود را تناول کنی پس از این رطب میل بکن وازاین چشمه آب بنوش و چشم خود روشن بدار و هرکس از جنس بشر را که ببینی با اشاره به او بگو که من برای خدا روزه نذر کرد ه ام وامروزبا هیچکس سخن نخواهم گفت(روزه پیش از این نخوردن و نیاشامیدن و صحبت نکردن بوده) .
واقعا عجیب به نظر می رسد که فرزندش از زیرش با او صحبت کند که شاخه درخت نخل را تکان دهد و خرما میل کند و آب بیاشامد واگر رهگذری هم دید به او بگوید که من روزه ام. این یکی از ارزشهای نوین اسلام است که در این آیه می بینیم که به مریم دروغ هم یاد می دهد
yazid2005 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-12-2007   #564 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
چگونه الله تحمل می کند که کافران فرمول خلق بشر را از او بدزدند و در آزمایشگاهها بچه درست کنند؟ آیا خدا می داند که بعضی از انسانها(که البته همه کافر هستند) می توانند از طریق آزمایشگاه و از طریق غیر جنسی انسان و دیگر موجودات را خلق کنند؟ آیا هیچ مسلمانی می تواند آیه ای در این زمینه برای من بیاورد؟
هه هه .
جکات اینقدر خنکند که فقط تو این فصل بدرد می خورند جناب یزید .
خلق کجا بود سلسله جبال نمک .
اگر منظورت شبیه سازی انسان هستش که اونقدر نمی فهمی که این اصلا یک عمل غیر جنسی نیست .
بلکه کاملا هم فرایندی جنسی هستش .
بر روی سلول های بنیادی در یک محیط ایزوله و به روش خاصی لقاح انجام می شود .
و بعد به رحم مادر سپرده می شود تا حیوان شبیه سازی شده متولد شود .
و آخرین نمونه آن گوسفند شبیه سازی شده ای بود که در موسسه رویان متولد شد .
و جالب اینکه آن زمان که کلیسای متحجر کاتولیک و پاپ اعظم سراسیمه از خبرتایید نشده شبیه سازی انسان به خشم آمده و فریاد سر می دادند و ژاک شیراک در بیانیه ای رسمی آن را "جنایت علیه بشریت" خواند ، در ایران احکام شرعی و حقوقی کودکی که از این روش متولد می شود نیز تبیین و وضع شده بود .
حال چه چیزی خلق شده ؟؟؟
سلول های اولیه مخلوق خداوند .
توسط لقاح و قوانینی که خداوند بر نظام طبیعت حاکم کرده .
ذهنی که به این قوانین پی برده خود مخلوق خداوند است .
و موجودی که آفریده شده مخلوق دیگری از خداوند ...
جالب این است که بدانی فرایندی که در شبیه سازی به تازگی انسان از آن آگاه شده هزاران سال است که توسط حیوانات تک جنسی مانند هلزون در طول سالیان سال انجام میشده .
پس جایی هم برای همان غرور و فریفته شدن بیخردان هم باقی نمی ماند .
قديمي 08-12-2007   #565 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
همه مناطق زمین دارای زمان یکسان نیستند . وقتی که در بنگلادش ساعت 6 بعد از ظهر روز دوشنبه است در کانادا ساعت 4 صبح روز یکشنبه است. اگر نماز ظهر را در بنگلادش بخوانی و سپس به عربستان بروی دوباره موقع نماز ظهر است.آیا باید در آنجا دوباره نماز ظهر بخوانیم؟ چرا الله درباره تفاوت زمانی کشورها و چگونگی نماز خواندن در اینگونه موارد در کتاب هیچ توضیحی برای مسلمانان نداده است؟ شاید خدا از این اختلاف ساعتها خبر ندارد. تا آنجایی که من می دانم روز جزا در بعد از ظهر یک روز جمعه به پا خواهد شد. وقتی که در بنگلادش غروب شده است در آمریکا هنوز صبح است. پس این روز جزا چگونه برگزار خواهد شد؟

من نمی دونم چرا اینجا شکلک قهقهه نداره ؟؟؟
عجب کشفی کردی پروفسور .
مطمئنی خودت به تنهایی اینا رو فهمیدی ؟
راستی یادت رفت که بگی زمین گرده و خورشید هم بدور زمین نمی گرده .
باز میگن فرار مغزها توهمه .....
خوب این همه نمونه .
اطلاعات داره فوران می کنه .
...
لااقل اگه به همون فیلمای علمی تخیلی که هر شب تماشا می کنی نگاهی می انداختی می فهمیدی که وقتی یکی از اون پدیده هایی که زمین رو نابود می کنه مثل برخورد شهاب سنگی غول پیکر یا به پایان رسیدن عمر خورشید و تبدیل شدن آن به غول نارنجی که تا چندیدن سیاره آن طرف زمیین هم در محدوده شعاع خورشید قرار میگیره ،
در چنین شرایطی شب و روز چه معنایی داره .
پس بهتره زیاد غصه قیامت رو نخوری ...
و در مورد نماز هم جای نگرانی نیست .
هواپیماهای فعلی که سریعترین ابزار حمل و نقل بشر هستند سرعت متوسطی حدود 600 تا 800 کیلومتر بر ساعت دارند .
و سرعت حرکت وضعی زمین یعنی گردش زمین به دور خودش بسیار بیشتر از این حرفاست .
کافیست محیط زمین رو تقسیم بر 24 ساعت کنیم تا سرعت چرخش زمین بدست بیاید .
محیط زمین حدود 40073 کیلومتر است با این محاسبه می شود :
1670 کیلومتر بر ساعت .(که بیش از 2 برابر سرعت هواپیما های کنونی است )
ضمن اینکه احکام هر زمانه ای براحتی با استفاده از منابع و اصول پایه ای فقه در هر شرایطی قابل استحصال است و مشکلی برای نماز شما هم پیش نخواهد آمد .
قديمي 08-12-2007   #566 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:

فانتبذت به مکانا قصیا فـأجاءها المخاض إلی جذع النخلۀ قالت یا لیتني مت قبل هذا و کنت نسیا منسیا فناداها من تحتها ألا تحزنی قد جعل ربک تحتک سریا و هزی ...فإما ترین من البشر أحدا فقولی إني نذرت للرحمان صوما فلن أکلم الیوم إنسیا. (مریم 26-22)
پس مریم بآن پسر بار برداشت و برای اینکه از سرزنش قوم جاهل بر کنار باشد بمکانی دور خلوت گزید. آنگاه که اورا درد زایمان فرا رسید زیر شاخ درخت خرمایی رفت و از شدت اندوه باخود گفت ای کاش من مرده بودم و از صحنه عالم نامم بکلی فراموش شده بود و مریم در آنحال غم و اندیشه بود که از زیر او ندایی برآمد که غمگین مباش که خدای تو از زیر قدم تو چشمه آبی جاری کرد ای مریم شاخه درخت را حرکت ده تا از آن برای تو رطب تازه فرو ریزد و روزی خود را تناول کنی پس از این رطب میل بکن وازاین چشمه آب بنوش و چشم خود روشن بدار و هرکس از جنس بشر را که ببینی با اشاره به او بگو که من برای خدا روزه نذر کرد ه ام وامروزبا هیچکس سخن نخواهم گفت(روزه پیش از این نخوردن و نیاشامیدن و صحبت نکردن بوده) .
واقعا عجیب به نظر می رسد که فرزندش از زیرش با او صحبت کند که شاخه درخت نخل را تکان دهد و خرما میل کند و آب بیاشامد واگر رهگذری هم دید به او بگوید که من روزه ام. این یکی از ارزشهای نوین اسلام است که در این آیه می بینیم که به مریم دروغ هم یاد می دهد
طبق معمول مزخرف است .
هنوز فرق روزه سکوت و روزه خوردن و آشامیدن را نمی فهمی ؟
در آیه شریفه بصراحت آمده :
إني نذرت للرحمان صوما فلن أکلم الیوم إنسیا
من نذر کردم برای پروردگار که در این روز با احدی سخن نگویم و روزه سکوت بگیرم .
خداوند متعال از مریم خواست که در مقابل تهمت هایی که به او وارد خواهند کرد کلمه ای سخن نگوید تا طفل درون گهواره خود بر حقانیتش شهادت دهد .
و اینچنین هم شد .
کودک در گهواره به سخن در آمد و بر حقانیت خود و مادرش شهادت داد :
قال انی عبدالله آتانی الکتاب و جعلنی مبارکا اینما کنت و اوصانی بالصلوه و الزکاه مادمت حیا و بربوالدتی و لم یجعلنی جبارا شقیا (مریم :30-32)
پس می بینیم که روزه از خوردن و آشامیدن چقدر بی مفهوم و احمقانه است و طبق صراحت آیه حضرت مریم روزه سکوت گرفت و سخنی نگفت تا به اذن خداوند حقیقت آشکار شود .
---------------
ضمنا مراقب الفاظ و توهین ها و اتهام هایی که وارد می کنی باش .
جسارت و پرده دری هم حدی دارد .
قديمي 08-12-2007   #567 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله tehran نمايش نوشته ها
بیسوادی شما در همین نوشته هات پیداست

وقت نماز ربطی به ساعت ندارد در زمان بت پرستان هم نماز از رسومات بت پرستی بود ساعتی وجود نداشت بعدها که محمد نماز را وارد رسومات اسلامی کرد باز ساعت وجود نداشت وقت نماز با طلوع و غروب و همچنین نحوه قرارگرفتنش در آسمان تعیین میشد
برای نمونه برلین - روم - تریپولی در یک مدار قرار دارند اما برای مثال اختلاف غروب خورشید در تریپولی با غروب خورشید در برلین نزدیک به 3 ساعت است

همینطور میتوانید این اختلاف را در ایران هم ببینید
برای نمونه اردبیل و اهواز در یک مدار قرار دارند ولی در طلوع و غروب خورشید بین این دو شهر اختلاف است
عجب !!!
جناب پروفسور .

اولا من کی گفتم به ساعت مربوطه .
من هم دقیقا گفتم که به زمان طلوع و غروب خورشید مربوطه که شهرهایی که اصطلاحا هم افق هستند و بر روی ی نصف النهار قرار دارند همگی در یک زمان شاهد این دو پدیده هستند .
دوما بازم چرند گفتی چون نماز اصلا در آیین بت پرستان نبوده و برخی آیین های مشترک مانند حج و طواف باقی مانده دین حضرت ابراهیم بوده که در اسلام هم محترم و مورد تایید شمرده شد .
بهتره که بهت یادآوری کنم مردم مکه قبل از اسلام از دین حضرت ابراهیم که یک دین توحیدی بود پیروی می کردند که به مرور زمان و بخاطر تحریفات برخی سود جویان کم کم به انحراف کشیده شد .
حتی خود سران قریش هم به بت پرستی اعتقادی نداشتند و تنها چون مکه در سر راه تجار بت پرست قرار داشت برای بدست آوردن منافع از آن حمایت می کردند وگرنه خود هم اعتقادی به آن نداشتند .
--------------------
ثانیا :
معلومه هیچی از جغرافی و این چیزا سرت نمیشه .
ببین بزار یکم برات ساده تر بگم
کره زمین رو تصور کن .
خوب حالا اگر از دو راس اون یعنی دو قطبش خطوطی رو رسم کنی که این دو قطب رو بهم متصل کنه بهش میگن نصف النهار .
حالا این نیم دایره ها که روی محیط کره قرار دارند رو در نظر بگیر .
حالا وقتی این کره دوران داشته باشه (حول محور اصلی که قطب ها دو سوی آن هستند)
اونوقت این نقاط کاملا در یک زمان از جلوی منبع نور عبور می کنند .
یعنی در مقیاس زمین این نقاط کاملا در یک زمان طلوع و غروب خورشید رو مشاهده می کنند .
نمی دونم بلاخره دوزاریت افتاد یا نه ؟
باز هم منو یاد ماجرای فرار مغزها انداختی ....
قديمي 08-12-2007   #568 (permalink)
محروم از فعالیت

tehran's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
عجب !!!
جناب پروفسور .

اولا من کی گفتم به ساعت مربوطه .
من هم دقیقا گفتم که به زمان طلوع و غروب خورشید مربوطه که شهرهایی که اصطلاحا هم افق هستند و بر روی ی نصف النهار قرار دارند همگی در یک زمان شاهد این دو پدیده هستند .

.........
.........

ثانیا :
معلومه هیچی از جغرافی و این چیزا سرت نمیشه .
ببین بزار یکم برات ساده تر بگم
کره زمین رو تصور کن .
خوب حالا اگر از دو راس اون یعنی دو قطبش خطوطی رو رسم کنی که این دو قطب رو بهم متصل کنه بهش میگن نصف النهار .
حالا این نیم دایره ها که روی محیط کره قرار دارند رو در نظر بگیر .
حالا وقتی این کره دوران داشته باشه (حول محور اصلی که قطب ها دو سوی آن هستند)
اونوقت این نقاط کاملا در یک زمان از جلوی منبع نور عبور می کنند .
یعنی در مقیاس زمین این نقاط کاملا در یک زمان طلوع و غروب خورشید رو مشاهده می کنند .
نمی دونم بلاخره دوزاریت افتاد یا نه ؟
باز هم منو یاد ماجرای فرار مغزها انداختی ....
بازم که همون حرفهی قبلیت را تکرار کردی این همه سفسطه نباف یبار هم شده کتاب جغرافیای دوران راهنمایت را بدست بگیر و دوباره بخوان اینقدر در کتابهای در پیتی حوزه خودت را مشغول نکن

تو نوشته ای که
.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله جستار

راه دور نرو همون مثالی که از ایران برایت زدم توجه کن
اردبیل و اهواز هردو در یک مدار قرار دارند ولی زمان طلوع و غروب خورشید یکسان ندارند این دقیقا عکس نوشته های تو را می رساند
قديمي 08-12-2007   #569 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله tehran نمايش نوشته ها
اردبیل و اهواز هردو در یک مدار قرار دارند ولی زمان طلوع و غروب خورشید یکسان ندارند این دقیقا عکس نوشته های تو را می رساند
كو كجا چنين اطلاعاتي رو نوشته ؟
مدرك ؟
قديمي 08-12-2007   #570 (permalink)
محروم از فعالیت

tehran's Avatar

جنسيت:

نقل قول:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله tehran
كو كجا چنين اطلاعاتي رو نوشته ؟
مدرك ؟

تو چرا بیماری مدرک گرفته ای

کافیه به دوستان یا امام جمعه شهرهای اردبیل و اهواز تلفن کنی ساعت دقیق طلوع خورشید را بپرسی
برای مدرک هم مجبورم از کتابهای دوران راهنمایی مثال بیاورم

این هم مدرک که مدار قطب شمال و جنوب بصورت مستقیم بالا به پائین نیست بلکه متمایل است و زمین بصورت دایره بدور خود و بصورت بیضی به دور خورشید می چرخد که باعث میشود حتی زمان طلوع و غروب خورشید در یک مدار با هم یکسان نباشد حالا دوریالیت افتاد
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال