کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب > گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان

گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 08-12-2007   #571 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله tehran نمايش نوشته ها
تو چرا بیماری مدرک گرفته ای

کافیه به دوستان یا امام جمعه شهرهای اردبیل و اهواز تلفن کنی ساعت دقیق طلوع خورشید را بپرسی
برای مدرک هم مجبورم از کتابهای دوران راهنمایی مثال بیاورم

این هم مدرک که مدار قطب شمال و جنوب بصورت مستقیم بالا به پائین نیست بلکه متمایل است و زمین بصورت دایره بدور خود و بصورت بیضی به دور خورشید می چرخد که باعث میشود حتی زمان طلوع و غروب خورشید در یک مدار با هم یکسان نباشد حالا دوریالیت افتاد
براي اينكه ياد بگيري بي حساب كتاب و از وري هوا حرف نزني .

اولا تو كه ادعا مي كني بايد چنين چيزي رو نشون بدي .
اول اينكه نشون بدي دو شهر اهواز و اردبيل در يك مدار قرار دارند .
بعد نشون بدي كه ساعات شرعي اين دو شهر با هم اختلاف فاحشي دارند .
نه اينكه رو هوا يه حرفي بزني بعد بگي هركي قبول نداره بره دنبالش بگرده و ثابت كنه .
اينو كه لااقل مي فهمي كه اثبات وظيفه ادعا كننده است .
(الاثبات علي المدعي)
--------------
بعدشم اونايي رو كه گفتي خودم مي دونم .
بله محور حركت وضعي كره زمين به مقدار كمي با محور قطب شمال و جنوب زمين اختلاف درجه داره .
ولي اين اختلاف بسيار ناچيزه .
و تقريبا باعث ميشه كه شهرهايي كه روي يك نصف النهار هستند هم افق باشند . يعني زمان طلوع و غروب خورشيد يكي باشه .
ضمنا بيضي بودن مدار زمين در حركت انتقاليش هم ربطي به اين موضوع نداره .
اين فقط باعث تغيير فصول در زمين ميشه .
-------------------
پس بهتره فعلا دنبال طول و عرض جغرافيايي اهواز و اردبيل و مقايسه ساعات شرعيشون باشي ...

قل هاتو برهانکم ان کنتم صادقین (البقره-111)
بگو اگر از راستگویان هستید ، پس برهان خود را ارائه کنید.
Borhan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-12-2007   #572 (permalink)
محروم از فعالیت

tehran's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 233
از ایشان 798 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله جستار نمايش نوشته ها

نه اينكه رو هوا يه حرفي بزني بعد بگي هركي قبول نداره بره دنبالش بگرده و ثابت كنه .
(الاثبات علي المدعي)
--------------
بله محور حركت وضعي كره زمين به مقدار كمي با محور قطب شمال و جنوب زمين اختلاف درجه داره .
و تقريبا باعث ميشه كه شهرهايي كه روي يك نصف النهار هستند هم افق باشند . يعني زمان طلوع و غروب خورشيد يكي باشه .
-------------------
پس بهتره فعلا دنبال طول و عرض جغرافيايي اهواز و اردبيل و مقايسه ساعات شرعيشون باشي ...

بهرحال آنچه گفتم بیشترش بخودت مربوط که بری یاد بگیری
درضمن حرف در دهان من نذار
من کجا گفتم در ساعات شرعی اهوار و اردبیل اختلاف فاحش فقط نوشتم اختلاف است
درمورد طول و عرض جغرافيايي اهواز و اردبيل هم دنبال نقشه بگرد پیدا میکنی
بیشتر از این ارزش نداری برات وقت تلف کنم
tehran آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-14-2007   #573 (permalink)
کاربر

yazid2005's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: کربلا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 80 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله جستار نمايش نوشته ها

(الاثبات علي المدعي)
--------------
-------------------
جستار بطور قرار داد هر 15 درجه جغرافیایی را یک ساعت در نظر میگیرد که زمان طلوع و غرو ب شهرهایی که در این عرضند متفاوتند ولی قراردادی ساعت آنها را یکی در نظر میگیرد در سایت پایین که یک سایت اسلامی هست اوقات شرعی چندین میلیون شهر در دنیا را میتوانید پیدا کنید
http://www.islamicfinder.org/prayer_search.php#1
همانطور که در نقشه ایران میبینید باختران اهواز تبریز در یک عرض جغرافیایی بین دو خط فرضی قرار دارند حالا از روی سایت اختلاف طلوع و غروب را پیدا کنید
Ahwaz,
http://www.islamicfinder.org/prayerD...ersion=&athan=

Tabriz
, http://www.islamicfinder.org/prayerD...ersion=&athan==

Bakhtaran

میبینیم که طلوع خورشید در اهواز تبریز باختران به ترتیب
6:39
6:38
6:41

و وقت شرعی صبح به ترتیب
5:12
5:01
5:11

ويرايش توسط پیدایش : 08-14-2007 در ساعت 08:37 PM. دليل: اضاف
yazid2005 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي yazid2005 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-16-2007   #574 (permalink)
کاربر

yazid2005's Avatar

محل سكونت: کربلا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 80 بار سپاسگزاري شده است

محمد بارها گفته که او اولین مسلمان است:
?قل اني أمرت أن أکون أول من أسلم? (الأنعام 14)
بگو که به من امر شده که اولین شخصی باشم که تسلیم حکم خداست و مسلمان شده
?لا شریک له و بذلک أمرت و أنا أول المسلمین? (الأنعام 163)
اورا شریک نیست و بهمین اخلاص کامل مرا فرمان داده و من اولین کس هستم که مطیع و تسلیم امر خدا میباشم.
?قل إني أمرت أن أعبد الله ... و أمرت لآن أکون أول المسلمین? (الزمر 11-12)
ای رسول بگو که من خود مامورم که خدا را پرستش کنم و دینم را برای او خالص گردانم. و مامورم که در تسلیم شدن در برابر او اولین باشم.
همانطور که دیدیم تا بدینجا محمد از اولین مسلمانهاست و نتیجه می گیریم که پیش از او مسلمانی نبود حال اینکه در آیه های زیر میخوانیم:
? وأتل علیهم نبأ نوح إذ قال لقومه.. إن إجري إلا علی الله و أمرت أن أکون من المسلمین?(یونس 71-71)
ای رسول سرگذشت نوح را براینان بازگو که به امتش گفت ای قوم اگر شما بر مقام بزرگ رسالت من نسبت بخودتان و تذکرات و اندرزهای من و بآیات خدا تکبر و انکار دارید و درمقام حسد و آزارمن برمیایید من تنها به خدا توکل می کنم و از شرشما به او پناه می برم شما هم باتفاق بتان و خدایان باطل خود هر مکر و تدبیری دارید انجام دهید امر بر شما پوشیده نباشد و درباره من هر اندیشه باطلی دارید بکار برید. پس هرگاه شما از حق روی گردانیده و نصیحت مرا بپذیرید من از شما اجری نخواسته بلکه همه اجر رسالت من بر خداست و من خود از جانب حق مامورم که از اهل اسلام و تسلیم حکم او باشم.
?ما کان ابراهیم یهودیا و لا نصرانیا ولکن حنیفا مسلما? ( آل عمران 67)
ابراهیم نه یهودی بود و نه مسیحی بلکه به دین حنیف اسلام بود.
?أم کنتم شهداء إذ حضر یعقوب الموت .. قالوا نعبد إلهک و إله ابائک إبراهیم و إسماعیل و اسحق إلها واحدا و نحن له مسلمون? (البقره:133)
شما کی و کجا بودید هنگامیکه یعقوب را مرگ در رسید و به فرزندان خود گفت که شما پس از مرگ من که را می پرستید؟ گفتند می پرستیم خدای تو خدای پدران تو ابراهیم و اسماعیل و اسحق را که معبود یگانه است و ما تسلیم فرمان او هستیم.
و در جایی از قول یوسف می گوید ...رب ... علمتنی من تأویل الأحادیث .. توفنی مسلما.(یوسف 101)
آنگاه یوسف رو بدرگاه خدا آورد و عرض کرد بار الها تو مرا سلطنت و عزت بخشیدی و علم رویا و تعبیر خوابها بمن آموختی تویی آفریننده آسمانها و زمین, توئی ولینعمت و محبوب من در دنیا و آخرت , مرا به تسلیم و رضای خود بمیران و با صالحانم محشور فرما.
?قال موسی یا قوم إن کنتم آمنتم بالله فعلیه توکلوا إن کنتم مسلمین?( یونس 84)
و موسی به قوم خود گفت که شما اگر بحقیقت ایمان بخدا آورده اید و اگر براستی تسلیم فرمان او هستید بر خدا توکل کنید.
?وجاوزنا ببنی إسرائیل البحر فاتبعهم فرعون و جنوده بغیا و عدوا حتی إذا أدرکه الغرق قال أمنت انه لا إله إلا الذی أمنت به بنوا إسرائیل و أنا من المسلمین.?(یونس 90)
و ما بنی اسرائیل ر از دریا گذراندیم پس آنگاه فرعون وسپاهش بقلم و تعدی از آنها تعقیب کردند تا چون هنگام غرق او فرا رسید و آنزمان از کردار زشت پشیمان شده گفت اینک من ایمان آوردم و شهادت میدهم جز آن الهی که بنی اسرائیل باو ایمان دارند خدائی نیست و من هم از تسلیم شدگان هستم.
همچنین از سخنان هدهد و نامه ای که به ملکه سبا می برد ...
?وجدتها و قومها یسجدون للشمس من دون الله و زین لهم الشیطان أعمالهم فصدهم عن السبیل فهم لا یهتدون..إنه من سلیمان و انه بسم الله الرحمن الرحیم ألا تعلوا علی و أتونی مسلمین?(النمل 31-24)
آنزن را باتمام رعیتش یافتم که خدا را از یاد برده و بجای خدا خورشید را می پرستیدندو شیطان اعمال زشت آنها را در نظرشان زیبا جلوه داده و بکلی از راه خدا بازداشته تا هرگز بسوی حق هدایت نیابند ..... که آن نامه از جانب سلیمان و عنوانش بنام خدای بخشنده ومهربانست که برمن برتری مجوئید و تسلیم امر من شوید.
وملکه سبأ در جواب می گوید:
?رب إني ظلمت نفسي و أسلمت مع سلیمان لله رب العالمین?(النمل 44)
گفت بارالها سخت درگذشته بر نفس خویش ستم کردم و اینک با رسول تو سلیمان تسلیم فرمان پروردگار عالمیان گردیدم.
?والذین آتیناهم الکتاب من قبله هم به یؤمنون و إذا یتلی علیهم قالوا آمنا به أنه الحق من ربنا إنا کنا من قبله مسلمین.?(القصص 53-52)
آنانکه به آنها پیش از این(منظور پیش از قرآن است) کتاب آسمانی را فرستادیم به این کتاب قرآن البته ایمان می آورند و چون آیات ما بر آنهاتلاوت شوند گویند ایمان آوردیم زیرا این قرآن بحق از جانب پروردگار ما نازل شده و ما پیش از این نیز تسلیم (مسلمان) بودیم.
?قال الحواریون نحن أنصار الله آمنا بالله و أشهد بانا مسلمون? (آل عمران 52)
شاگردان عیسی گفتند ما یاری کنندگان دین خدائیم و بخداوند ایمان آورده ایم گواهی ده که ما تسلیم فرمان اوئیم.

چگونه محمد از اولین مسلمانان است درحالیکه قرآن ابراهیم و موسی و نوح و عیسی و حواریونی که صدها و هزاران سال پیش از او بوده اند را مسلمان میداند؟
yazid2005 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي yazid2005 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-16-2007   #575 (permalink)
کاربر

Piper's Avatar

محل سكونت: Dark Side of the Moon
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 55
از ایشان 74 بار سپاسگزاري شده است

حالا اين همه حرف و صحبت و بحث كردين . بالاخره نتيجه چي شد ؟ اين كتاب آسماني هست يا نيست ؟ يا هست يا نيست كسائي كه ميخوان قبول ميكنن كسائي هم كه نمي خوان قبول نمي كنن . نمي شه اين جور چيزها رو ثابت كرد كه هست يا نيست . هرچي هم دليل و مدرك بياري ميشه ردش كرد حتي ميشه منبع مدارك شما رو هم رد كرد يا نكرد .
اينها همه بستگي به اين داره كه شما چجور آدمي هستين و به چه تفكرات علاقه داريد . به چي ايمان دارين و خيلي چيزهاي ديگه

تنها براي يك ملت نوشتن آرمان بس حقيري است

ويرايش توسط Piper : 08-16-2007 در ساعت 06:03 PM.
Piper آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Piper به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 08-17-2007   #576 (permalink)
Expert

Deja Vu's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله yazid2005 نمايش نوشته ها

جستار بطور قرار داد هر 15 درجه جغرافیایی را یک ساعت در نظر میگیرد که زمان طلوع و غرو ب شهرهایی که در این عرضند متفاوتند ولی قراردادی ساعت آنها را یکی در نظر میگیرد در سایت پایین که یک سایت اسلامی هست اوقات شرعی چندین میلیون شهر در دنیا را میتوانید پیدا کنید
http://www.islamicfinder.org/prayer_search.php#1
همانطور که در نقشه ایران میبینید باختران اهواز تبریز در یک عرض جغرافیایی بین دو خط فرضی قرار دارند حالا از روی سایت اختلاف طلوع و غروب را پیدا کنید
Ahwaz,

Tabriz
, http://www.islamicfinder.org/prayerD...ersion=&athan==

Bakhtaran

میبینیم که طلوع خورشید در اهواز تبریز باختران به ترتیب
6:39
6:38
6:41

و وقت شرعی صبح به ترتیب
5:12
5:01
5:11
اولا من به این سایت اسلامی رفتم و در کمال تعجب با این جمله بر خوردم " مشترک محترم دسترسی به این سایت مقدور نمی باشد" حالا این سایت اسلامی را چرا ایران فیلتر کرده من نمی دونم
ثانیا اگر دقت کنی 3 شهری که گفتید نه دقیقا روی یک خط فرضی قرار دارند و نه حتی روی یک خط هستند
ثالثا همانطور که می بینید اختلاف بین اوقات شرعی آنان جزیی و کمتر از 15 دقیقه است حال این مثال شما چه چیز را می خواست ثابت کند من نمی دانم
Deja Vu آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-17-2007   #577 (permalink)
Expert

Deja Vu's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
دروغگو فراموشکار است

اورا شریک نیست و بهمین اخلاص کامل مرا فرمان داده و من اولین کس هستم که مطیع و تسلیم امر خدا میباشم.

چگونه محمد از اولین مسلمانان است درحالیکه قرآن ابراهیم و موسی و نوح و عیسی و حواریونی که صدها و هزاران سال پیش از او بوده اند را مسلمان میداند؟
اولا به خاطر اینکه چند تا از جملاتت را حذف کردم معذرت می خواهم زیرا فقط پست را طولانی می کرد و چند آیه لازم بود تا شبهه شما را برساند!
ثانیا تو باز چشم منو دور دیدی شروع کردی به چرت و پرت گفتن!!!! بابا اگر خواستی یک پست برای هم میهن بفرستی اول برای من بفرست تا راهنماییت کنم اینقدر خودت را دلقک این و ان نکنی!!!! تو خوشت میاد پیش همه ضایع بشی!!!!!!!!!!
ثالثا از کاربر تهران هم بخاطر گلهایی که برایتان فرستاده کمال تشکر را دارم و امیدوارم شما بتوانی این گلها را سر قبرشان بگذاری و اینگونه لطفشان را جبران کنی!!!!!!!!
و اما جواب
اولا معنی کلمه اسلام در دو معنی خاص و عام در قرآن به کار رفته است یکی به معنای تسلیم شدن و دیگری به معنای اسم خاص اسلام برای مسلمانان
برای آشنایی شما با کلمه اسلام باید بگویم که اسلام از 3 حرف " س ل م " و بر وزن افعال ساخته شده است و مصدر باب افعال است اما در این کلمه به جز معنای آن که به معنی" تسلیم شدن "است یک معنای دیگری از آن هم مطرح است خود اسلام(مانند مسیحیت یهودیت و ...) پس اشتباه در تفاوت این کلمات مطمئنا ایراداتی به جا می گذارد در این چند آیه ای که بیان کردید در آیات اول منظور خود کلمه اسلام به معنای مسلمانی و اسم خاص است و خداوند پیامبر را اولین مسلمان می نامد و به واقع هم همین است زیرا او محمد خود اسلام را آورده است و نمی توانسته کسی زودتر اسلام آورده باشد اما در آیات بعدی که ذکر کردید معنای اسلام تسلیم شدن است و خداوند در قرآن می گوید که افرادی مانند نوح عیسی و ... تسلیم امر خداوند هستند
مسلمانان این گونه تعبیر قرآن را به صورت دیگری هم بیان می کنند و می گویند که دو نوع اسلام داریم یکی اسلام با شهادتین و دیگری تسلیم امر خداوند بودن ! اسلامی که برخی به آن می دهند به افراد خوب و. کسانی که برای دیگران مفید واقع شدند اطلاق می گردد

برای پی بردن به اشتباه شعری را می آورم
آن یکی شیر است اندر بادیه وان یکی شیر است اندر بادیه
آن یکی شیر است که ادم می خورد وان یکی شیر است که آدم می خورد
همانطور که می بینید در این شعر هر دو مصراع دوم در واقع مصرع اول است اما معانی آن واضح است و هر کسی این شعر را بخواند می فهمد که منضور شاعر از دو شیر که بیان کرده است دو شیر مختلف است ( شیر خوردنی و شیر جنگل! این را گفتم تا بعدا به این شعر هم ایراد نگیری!!!!!!!!!!!)البته این ایرادات معمولا از خنگی فرد معطوف می شود
چون می دانم دوباره ان ایراد بنی اسرائیلیت را شاید بگیری (و بگویی که از کجا معلوم است منظور خدا کدام اسلام است و یا چرا خداوند واضح تر نگفت و یا ...)من جوابت را زود تر می گویم
ما مسلمانان هوشمان بهتر از نا مسلمانان است و وقتی قرآن را می خوانیم می فهمیم منظور خداوند از اسلام کدام نوع اسلام است !
Deja Vu آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-17-2007   #578 (permalink)
Connoisseur

IRANSHAHR's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: کتابخانه ی اتاقم
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 39
از ایشان 1,463 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله sroush1 نمايش نوشته ها
پس تو آتش پرستي ! ومي دانم چرا آتش را مي پرستيد چون شما هم همانند اهوراي پوشاليتان به فكر شكمتان هستيد چون غذاي مطبوعي با آن مي پزيد و به خندق بلاي خود سرازير مي كنيد ديني كه فقط به فكر شكم است بدرد زباله داني تاريخ مي خورد و بس .
اي پارسي زبان ياوه گوي هيچ فكر كردي كه انسان چگونه مي تواند همان شعارهاي پوشالي رهبرتان را اجرا نمايد بي شك نمي دانيد و صرفا مدعي هستيد بايد پندار،گفتار،كردار نيك بايد داشت ولي اين سه ادعاي پيامبرشما هم ناشي از كج فهمي او از نعمات بيكران خداي پيامبر برحق ماست كه اگر كمي به آنچه گفتم توجه نمايي بر گفته هاي احمقانه خود پوزخند خواهي زد پس لب مگشاي كه بيش از اين چيزي در چنته نداريد! اكنون نوبت من است كه در تصوراتم چهرة بر افروختة تو و هم كيشانتان را تجسم نمايم ولي اين به آن در.
دوست من اگر سرباز کورش به دین شما توهین میکند شما به عنوان یک مسلمان حق نداری به دین زردتشت توهین کنی.دلیلی ندارد .هردو دین خدا هستند اگر ایرانی ها هنگام عبادت از آتش استفاده می کرده اند از بلاهت فرد است که ان هارا اتش برست بخواند.ما مسلمانان خودمان هنگام نماز از مهر استفاده می کنیم.آیا ما خاک برست هستیم؟در ضمن آقای سرباز کوروش حرفی بی ربطی می زند تمدن چه ربطی به دین دارد؟
IRANSHAHR آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-18-2007   #579 (permalink)
کاربر

malek's Avatar

محل سكونت: مشهد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 78
از ایشان 262 بار سپاسگزاري شده است

مادامي که کسي وجود خدا را منکر
است از دين با او سخن گفتن
کاري بس عبث است زيرا اولین
و اصلي ترين پايه دين توحید است
گویی در وصف نقش خانه اي برای
او هستیم که از پاي بست ويران است

اثبات آسمانی بودن قرآن هم بی فایده است
اگر منظور از آسمانی بودن قرآن این باشد
که از سوی خداست زیرا خدای در کار نیست
و این است که بعد از 74 صفحه بحث و گفتگو
و گاهی جدل و فحاشی هیچ نتیجه ای حاصل نشده

اما اگر سوال را اینگونه مطرح می کردیم:
ثابت کنید که قرآن معجزه است

می توانستند مسلمانان پاسخ های قانع
کننده ارائه دهند اما اگر و فقط اگر مخاطبشان
دارای اندیشه ای آزاد باشد و تشنه حقیقت

من نیز این مهم را برای کسی
با خصوصیات بالا حاضرم انجام دهم

اما متاسفانه اکثر منتقدان قرآن یا
اسلام در این فاروم ها اندیشه خود
را در چهار چوب و زندان این عقیده زندانی
کردندکه: قرآن کتابی است پر از
تناقض و اراجیفی که محمد از خود ساخته

البته این همان اشتباهی است که بعضی
مسلمانان هم کردند و لذا نمی توانند ازدین
موروثی و سنتی خود که تقلیدی است
کورکورانه دفاع کنند
malek آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-18-2007   #580 (permalink)
محروم از فعالیت

tehran's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله malek نمايش نوشته ها
قرآن کتابی است پر از
تناقض و اراجیفی که محمد از خود ساخته

غیر از این نیوده و نیست

تناقضات قرآنتان را در این جستار بوضوح می بینید
قديمي 08-18-2007   #581 (permalink)
Connoisseur

IRANSHAHR's Avatar

جنسيت:

یا ایها الناس انا خلقناکم من ذکر او انثی و جعلناکم شعوبا وقبایل لتعارفوا ان اکرمکم عند الله اتقاکم. (حجرات 13) نفی نژاد برستی
قديمي 08-18-2007   #582 (permalink)
محروم از فعالیت

tehran's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله IRANSHAHR نمايش نوشته ها
یا ایها الناس انا خلقناکم من ذکر او انثی و جعلناکم شعوبا وقبایل لتعارفوا ان اکرمکم عند الله اتقاکم. (حجرات 13) نفی نژاد برستی
این آیه در کجا به برابری زن و مرد اشاره می کند

ترجمه

اى مردم! ما شما را از يك مرد و زن آفريديم و شما را تيره‏ها و قبيله‏ها قرار داديم تا يكديگر را بشناسيد گرامى‏ترين شما نزد خداوند با تقواترين شماست; خداوند دانا و آگاه است!
قديمي 08-18-2007   #583 (permalink)
Connoisseur

IRANSHAHR's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
این آیه در کجا به برابری زن و مرد اشاره می کند

ترجمه

اى مردم! ما شما را از يك مرد و زن آفريديم و شما را تيره‏ها و قبيله‏ها قرار داديم تا يكديگر را بشناسيد گرامى‏ترين شما نزد خداوند با تقواترين شماست; خداوند دانا و آگاه است!
من جلوش نوشتم نفی نژاد برستی.
قديمي 08-19-2007   #584 (permalink)
کاربر

malek's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
غیر از این نیوده و نیست

تناقضات قرآنتان را در این جستار بوضوح می بینید
من تا الان حتی یک تناقض در این فاروم ها مطرح
بشه در مورد قرآن و بی پاسخ بمونه ندیدم
قديمي 08-19-2007   #585 (permalink)
کاربر

malek's Avatar

جنسيت:

کاربر گرامی تهران
شاید منظور شما از تناقض همین کشف های دوستانتان
که در زیر می بینیم باشد
که شما هم مراتب سپاسگذاری را به جا آورده اید

نقل قول:
دروغگو فراموشکار است

?قل إني أمرت أن أعبد الله ... و أمرت لآن أکون أول المسلمین? (الزمر 11-12)
ای رسول بگو که من خود مامورم که خدا را پرستش کنم و دینم را برای او خالص گردانم. و مامورم که در تسلیم شدن در برابر او اولین باشم.
همانطور که دیدیم تا بدینجا محمد از اولین مسلمانهاست و نتیجه می گیریم که پیش از او مسلمانی نبود حال اینکه در آیه های زیر میخوانیم:
? وأتل علیهم نبأ نوح إذ قال لقومه.. إن إجري إلا علی الله و أمرت أن أکون من المسلمین?(یونس 71-71)
ای رسول سرگذشت نوح را براینان بازگو که به امتش گفت ای قوم اگر شما بر مقام بزرگ رسالت من نسبت بخودتان و تذکرات و اندرزهای من و بآیات خدا تکبر و انکار دارید و درمقام حسد و آزارمن برمیایید من تنها به خدا توکل می کنم و از شرشما به او پناه می برم شما هم باتفاق بتان و خدایان باطل خود هر مکر و تدبیری دارید انجام دهید امر بر شما پوشیده نباشد و درباره من هر اندیشه باطلی دارید بکار برید. پس هرگاه شما از حق روی گردانیده و نصیحت مرا بپذیرید من از شما اجری نخواسته بلکه همه اجر رسالت من بر خداست و من خود از جانب حق مامورم که از اهل اسلام و تسلیم حکم او باشم.
?أم کنتم شهداء إذ حضر یعقوب الموت .. قالوا نعبد إلهک و إله ابائک إبراهیم و إسماعیل و اسحق إلها واحدا و نحن له مسلمون? (البقره:133)
شما کی و کجا بودید هنگامیکه یعقوب را مرگ در رسید و به فرزندان خود گفت که شما پس از مرگ من که را می پرستید؟ گفتند می پرستیم خدای تو خدای پدران تو ابراهیم و اسماعیل و اسحق را که معبود یگانه است و ما تسلیم فرمان او هستیم.
و در جایی از قول یوسف می گوید ...رب ... علمتنی من تأویل الأحادیث .. توفنی مسلما.(یوسف 101)
آنگاه یوسف رو بدرگاه خدا آورد و عرض کرد بار الها تو مرا سلطنت و عزت بخشیدی و علم رویا و تعبیر خوابها بمن آموختی تویی آفریننده آسمانها و زمین, توئی ولینعمت و محبوب من در دنیا و آخرت , مرا به تسلیم و رضای خود بمیران و با صالحانم محشور فرما.
?قال موسی یا قوم إن کنتم آمنتم بالله فعلیه توکلوا إن کنتم مسلمین?( یونس 84)
و موسی به قوم خود گفت که شما اگر بحقیقت ایمان بخدا آورده اید و اگر براستی تسلیم فرمان او هستید بر خدا توکل کنید.
?وجاوزنا ببنی إسرائیل البحر فاتبعهم فرعون و جنوده بغیا و عدوا حتی إذا أدرکه الغرق قال أمنت انه لا إله إلا الذی أمنت به بنوا إسرائیل و أنا من المسلمین.?(یونس 90)
و ما بنی اسرائیل ر از دریا گذراندیم پس آنگاه فرعون وسپاهش بقلم و تعدی از آنها تعقیب کردند تا چون هنگام غرق او فرا رسید و آنزمان از کردار زشت پشیمان شده گفت اینک من ایمان آوردم و شهادت میدهم جز آن الهی که بنی اسرائیل باو ایمان دارند خدائی نیست و من هم از تسلیم شدگان هستم.
همچنین از سخنان هدهد و نامه ای که به ملکه سبا می برد ...
?وجدتها و قومها یسجدون للشمس من دون الله و زین لهم الشیطان أعمالهم فصدهم عن السبیل فهم لا یهتدون..إنه من سلیمان و انه بسم الله الرحمن الرحیم ألا تعلوا علی و أتونی مسلمین?(النمل 31-24)
آنزن را باتمام رعیتش یافتم که خدا را از یاد برده و بجای خدا خورشید را می پرستیدندو شیطان اعمال زشت آنها را در نظرشان زیبا جلوه داده و بکلی از راه خدا بازداشته تا هرگز بسوی حق هدایت نیابند ..... که آن نامه از جانب سلیمان و عنوانش بنام خدای بخشنده ومهربانست که برمن برتری مجوئید و تسلیم امر من شوید.
وملکه سبأ در جواب می گوید:
?رب إني ظلمت نفسي و أسلمت مع سلیمان لله رب العالمین?(النمل 44)
گفت بارالها سخت درگذشته بر نفس خویش ستم کردم و اینک با رسول تو سلیمان تسلیم فرمان پروردگار عالمیان گردیدم.
?والذین آتیناهم الکتاب من قبله هم به یؤمنون و إذا یتلی علیهم قالوا آمنا به أنه الحق من ربنا إنا کنا من قبله مسلمین.?(القصص 53-52)
آنانکه به آنها پیش از این(منظور پیش از قرآن است) کتاب آسمانی را فرستادیم به این کتاب قرآن البته ایمان می آورند و چون آیات ما بر آنهاتلاوت شوند گویند ایمان آوردیم زیرا این قرآن بحق از جانب پروردگار ما نازل شده و ما پیش از این نیز تسلیم (مسلمان) بودیم.
?قال الحواریون نحن أنصار الله آمنا بالله و أشهد بانا مسلمون? (آل عمران 52)
شاگردان عیسی گفتند ما یاری کنندگان دین خدائیم و بخداوند ایمان آورده ایم گواهی ده که ما تسلیم فرمان اوئیم.

هر چند دوستمان فریاد پاسخی معقول فرمودند
من هم مثالی برای بیشتر روشن شدن شما می زنم

فرض کنید من معلم فیزیک باشم
و به شاگردانم مسئله مشکل فیزیک بدهم حل کنند
و یکی از شاگردان زرنگم زودتر از بقیه مسئله را حل کند
من به عنوان معلم می گویم:
آفرین پسرم چون تو اولین کسی هستی که این را حل کردی
اگر اینyazid سر کلاس می بود حتما می گفت:
دروغگو مگر قبل این هیچ کس این مسئله را حل نکرده
چون نمی فهمد من مقطع صحبت کردم
و این کلام عده ای را صادق است که در یک مقطع زمان
و در یک مکان خاص گرد هم آمده اند

میبینی اشتیاق در تخریب قرآن
اینقدر این آدم را دستپاچه کرده
که این چنین اشتباهات فاحشی می کند
در واقع نابخردانه پیش می اید تفسیر مذخرفی
به رای می دهد

شما هم که سپاسگذاری کردید جناب تهران
و از دو حالت خارج نیست
1_ ناخوانده تائید نمودید که اوج نادانی را می رساند
2_خوانده اید و تائید نمودید باز هم اوج نادانیست

حال می فهمم چرا محمد
با این لحن تحقیر آمیز می گوید
هر کس قران را به رای تفسیر کند مقعدش در آتش است
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي malek به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال