|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#586 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 233
از ایشان 798 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
سفسطه کردی خودت هم خبر نداری وقتی تو بعنوان معلم فیزیک به شاگردت ( X ) می گویی تو اولین کسی هستی که این مسئله را حل کرده ای در همون حال در جای دیگر نگفته ای که (Y) این مسئله را حل کرده است متاسفانه شماها سواد ندارید و به همون سواد حوزه قناعت می کنید نوشته های کاربر یزید 2005 را دوباره بخوان به سفسطه خودت پی میبری این یک مثاله مثالهای دیگر را گرامی یزید 2005 بتفصیل نوشته اند ?قل اني أمرت أن أکون أول من أسلم? (الأنعام 14) بگو که به من امر شده که اولین شخصی باشم که تسلیم حکم خداست و مسلمان شده ?ما کان ابراهیم یهودیا و لا نصرانیا ولکن حنیفا مسلما? ( آل عمران 67) ابراهیم نه یهودی بود و نه مسیحی بلکه به دین حنیف اسلام بود سوال اینجاست چه کسی اولین بار مسلمان شد محمد یا ابراهیم |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي tehran به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#587 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: کتابخانه ی اتاقم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 39
از ایشان 1,463 بار سپاسگزاري شده است
|
?قل اني أمرت أن أکون أول من أسلم? (الأنعام 14)
بگو که به من امر شده که اولین شخصی باشم که تسلیم حکم خداست و مسلمان شده ?ما کان ابراهیم یهودیا و لا نصرانیا ولکن حنیفا مسلما? ( آل عمران 67) ابراهیم نه یهودی بود و نه مسیحی بلکه به دین حنیف اسلام بود سوال اینجاست چه کسی اولین بار مسلمان شد محمد یا ابراهیم [/quote] خوب اگر شما آیات قبل و بعدی رو هم می خوندی به راحتی متوجه می شدی که اسلم به معنای تسلیم شده آمده و پیامبر دارد در جمع مشرکان که وی را دعوت به بت پرستی می کنند این سخن را می گوید. |
|
|
|
|
|
#588 (permalink) | |
|
کاربر
محل سكونت: مشهد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 78
از ایشان 262 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
یا متوجه شدی و خودتو به اون در زدی آخه خیلی سخته بتوانی قبول کنی اشتباه کردی و یا متوجه نشدی که من بنا رو بر همین می زارم شاید تقصیر منه که فکر می کنم ذهن های شما باز است و مسئله را زیاد باز نکردم ببین طبق آیه های که اول یزید آورده خدا به محمد گفته تو اولین مسلمانی بعد این یزید کشف می کنه که خدا به ابراهیم و یعقوب و موسی هم گفته شما مسلمان هستید در حالی که اونها قبل از محمد زندگی می کردند پس نتیجه میگیره محمد چطور می تونستهاولین مسلمان باشه اما طبق اون توضیحی که من دادم خدا مقطع صحبت میکنه یعنی در مقطعی از زمان و منظور اینکه در زمان خودت یا محمد تو اولین مسلمانی یعنی منی که معلم فیزیکم در هر سال این سوال مشکل را طرح می کنم و به اولین کسی که اون رو حل کنه آفرین میگم یعنی با اینکه پارسال به (y) گفتم تو اولین نفری که این مسئله را حل کردی امسال به (x)میگویم تو اولین نفری که مسئله رو حل کردی یعنی مقطع حرف می زنم و در اصل همین معیار برای سنجش معیاری درست خواهد بود در نتیجه هر دو مسلمانند و حال محمد در زمان خودش اولین مسلمان است امیدوارم که مغز های منجمد شده بتوانند تحلیلی درست از این بنمایند __________________________ ويرايش توسط malek : 08-19-2007 در ساعت 07:28 PM. |
|
|
|
|
|
|
#589 (permalink) | |
|
Expert
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ها..............ها................ها........ ............... بابا تو رو خدا منو اینقدر نخندون!!!!!!!!! روده بر شدم وقتی نوشته هات رو خوندم!!!!!!!!!!! می ونی از چی خندم گرفت؟ نمی دونی؟ خوب معلومه!!!!! دیگه چقدر تو ..... آخه تو این نوشته هات را در جواب حرف من " مسلمانان از کافران باهوشترند" دادی اما اینقدر مزخرف نوشتی که قضیه را بدتر از قبل کردی!!!!!!!! آخه من چی بهت بگم این قضیه اونقدر روشنه که احتیاج به جواب نداره!!!!!! این جواب را فقط کافران بخوانند زیرا فکر کنم هیچ مسلمانی بر این قضیه مشکلی نداشته باشد!!!!!!!!!!!!!!!!! در ماجرای سلیمان حیوانات حرف نمی زنند بلکه با زبان خود صحبت می کنند و پیامبر به اذن خداوند از علم صحبت کردن حیوانات آگاهی دارد زبان آنها را می فهمد!! حالا من از تو سوال می کنم که این قضیه کجاش نا واقعی است؟ 1- حیوانات می توانند حرف بزنند ( از خود صدا درآورند)؟ شاید مشکل شما اینجاست؟ برای جواب دادن به شما باید بگم که حیوانت با هم ارتباط زبانی برقرار می کنند! مثلا سگها برای ارتباط برقرار کردن با خودشان پارس می کنند مرغها قدقد می کنند ... خلاصه هر حیوانی با هم نوعش ارتباط زبانی برقرار می کنند ! این ارتباط حتی بگونه ای است که دانشمندان در دریاها میکروفن نسب کردند تا صدای دلفینها و نهنگها را ضبط کنند و حتی توانستند میزان ترس و شادی یا غم این حیوانات را اندازه گیری کنند!! حتما الان می گی دانشمندان هم داستان سیندرلا را خواندند؟ 2- سلیمان از صحبت حیوانات آگاهی پیدا می کند و می فهمد که آنها به هم چه می گویند؟ سلیمان پیامبر خداست! مثل تو نیست که !! تو هنوز هم باید بری کارتون سیندرلا را ببینی!! اصلا تو اینجا چکار می کنی؟ برو کارتونت را ببین!!!!!!!!!!!!! احمقیت خود را فهمیدی؟ تو فکر کرده بودی حیوانات مانند کارتون سیندرلا به زبان انسانها صحبت می کنند!!! خوب اشتباه می کردی دیگه!!! این خیلی معلوم بود که!!!!! حیوانات اگر به زبان انسانها صحبت می کردند که هر کسی در آن زمان بود می فهمید حیوانات چی دارند می گن!؟! اما در این ماجرا سلیمان زبان حیوانات را می فهمه!!! حالا فهمیدی آقای باهوش؟ نمی دونم چرا تو اینقدر به هزیان گفتن افتادی؟ یعنی واقعا من نفهمیدم!! شاید تقصیر منه که به تو گفتم بی هوش!! تو هم عصبانی شدی و شروع کردی به چرت و پرت گفتن!! ایرادی نداره !! ببین عزیزم من که نگفتم تو عقل نداری فقط گفتم کمی عقلت مشکل داره!! البته ناراحت نباش ! این ایراد خیلی از کافران هست!! چون اگر کمی به عقل خودشون رجوع می کردند کافر نمی شدند!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
#590 (permalink) | |
|
Expert
|
جواب را با سبز در نوشته نوشتم!
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#591 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 16
از ایشان 38 بار سپاسگزاري شده است
|
کسی در واقع نمی توند ثابت کند که قرآن کتاب خداست
پس کلا بحث در این مورد بیفایده است اما میتوان در مورد آیه های درون قرآن بحث کرد که به نظر من ضد اخلاقی و با حقوق بشر سازگار نیست و پایه های تروریسم را میتوان در این آیات قرآن پیدا کرد |
|
|
|
|
|
#592 (permalink) | |
|
کاربر
محل سكونت: مشهد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 78
از ایشان 262 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
مادامی که کسی وجود خدا را منکر است از دین یا قرآن حتی سخن گفتن با کاری بس عبث است چرا که اصلی ترین و اولین پایه دین توحید است اثبات آسمانی بودن قرآن چه نتیجه ای خواهد داشت در حالی که خدای در کار نیست قبلا گفتم سوال اینگونه درست است: ثابت کنید قرآن معجزه است قبلا یاد آور شوم که: معجزه از عجز گرفته شده یعنی انجام کاری که بشر از انجام آن عاجز است البته این معجزه ای برای همه دوران هاست |
|
|
|
|
|
|
#593 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
این به اون در!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Deja Vu به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#594 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
اشتباه شماها در این است که دایم سفسطه و مغلطه می کنید کسی که خدا و قرآن را قبول ندارد نیازی نمی بیند ثابت کند این کتاب خدا نیست اصولا مدعی باید ثابت کند من اگر بفرض معتقد به مسیحیت باشم باید بتوانم ثابت کنم عیسی فرزند خداست این وظیفه شما نیست که ثابت کنید عیسی فرزند خدا نیست زیرا به دین مسیحیت اعتقاد ندارید مسلمان هستید در مورد قرآن و یا محمد منکه اعتقادی به محمد و اسلام ندارم نیازی برمن نیست که ثابت کنم محمد پیامبر نیست یا قرآن کتاب خدا نیست بلکه این وظیفه شماست که ثابت کنید محمد پیامبر از طرف خدا و قرآن کتاب و کلام خداست تا اینجا که هیچ مسلمانی نتوانسته ثابت کند قرآن کتاب خدا است و محمد پیامبر خدا
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ایران به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#595 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: زير اسمان حقيقت
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 35
از ایشان 84 بار سپاسگزاري شده است
|
اينم معجزه علمي قران(اگر دليلي بر رد اين نداشته باشين پس قران كلام خدا است)
شيرسازی دامها « و در دامها نيز برای شما درس وجود دارد. از آنچه در شکم دارند از ميان غذای معده و خون شير ناب را به شما می نوشانيم که برای نوشندگان گوارا است». ماده اصلی شير چنانکه آيه گفته از ميان غذای درون معده و درون خون گرفته می شود. غده های توليد کننده شير مواد خود برای توليد شير را از خون و از مايعات بدن که مواد غذائی معده را آورده اند می گيرد.رود. در زمان پيامبرمی توان گفت که انسان بهرحال می دانستهکه شير از غذای جويده و خورده شده گرفته و توليد می شود، ولی اينکه آن مواد وارد خون نيز می شوند و بعد از ميان خون گرفته می شوند طبعاً کسی چيزی نمی دانسته است.
|
|
|
|
#596 (permalink) |
|
کاربر
|
چيزی در هستی از بين نمی رود
«ذره ای از يک مثقال نيز از نظر خدا ناپديد نمی شود نه در سيارات و نه در زمين، و هيچ چيز کوچکتر يا بزرگتر از آن نيز نيست مگر اينکه در هستی همچنان باقی می ماند». «هيچ چيز ناپديد شده ای در فضا و زمين نيست مگر اينکه در جهان عينی همچنان وجود دارد». نکـتـه آيات: چيزی در هستی نابود نمی شود! اصل اول ترموديناميک اصـل ثبات و بـقای انرژی است. اين اصل می گويد: در هستی چيزی از بين نمی رود بـلـکه ماده و انرژی تغيير شکل می دهند.آيات مزبور از اصول مسلم علمی امروز هستند. همه چيز جـفـتی است « هر چيزی را بصورت جـفـتی آفريديم». نـکـتـه آيـه: همه چيز جفتی است (يا نر و مادگی دارد): ــــ همه گياهان نر و مادگی دارند (برخی از آنها نر و مادگيشان در خود آنهاست). ــــ همه جانوران نر و مادگیدارند. ــــ ذرات مثبت و منفی دارند. ــــ جريان الکتريسيته مثبت و منفی دارد. ــــ ماده و ضد ماده در فيزيک. ــــ عنصر عضوی شيميائی بدن چپی و راستی دارد. ــــ نيروی مغناطيسی دو قطبی است همه چيز جفتی است. در زمان محمد انسان میدانست که برخی از گياهان و حيوانات نر و مادگی دارند، ولی اينکه همه چيز نر و مادگی دارد مربوط به دانش عصر مـا اسـت. مثلا انسان نمی دانست که گلها نيز نر و مادگی دارند و بادها آنها را تلقـيح می کنند. ميخ واری کوهها در زمین « و آيا ما کوهها را ميخ وارنگردانيديم»؟ «اوتاداً»: تشبيه بليغ است، بمعني: کالأوتاد، بمعنی: مانند وتد. «اوتاد» جمع وَتـَد و وَتِد است، بمعنی: تکه چوب يا فلز ميخ مانندی که بخش بزرگتر آن در زمين يا ديوار کوبيده می شود و بخش کوچکتری از آن بيرون می ماند.(بيشتر برای بستن طناب چادر مورد استفاده قرار می گيرد). نکته آيه: کوهها مانند وتد می مانند: کوههایسنگی بخش بيشترشان در درون زمين است و بخش کمتری از آنها بيرون از زمين. آنچه ما از اين کوهها می بينيم در واقع بخش بالائی آنهاست. و اين دانش البته با قياسهای جاذبه ای در بلنديها و پائينيهای زمين بدست می آيد. حـرکـت وضـعـی زمـيـن «آيا زمين را گهواره وار نکردیم»! «اَلَم نـَجْـعـل» بهمعنی: «قـَدْ جَعَـلـنا» است. (پرسش مـنـفـی برای "اقـرار گرفـتن" است). و «مِـهاداً» تشبيه بلـيغ است، به معنی: «کَـالـمِـهاد» به معنی: «گـهـواره وار». و آيه به اين معنی است که: « ما زمين را گهـواره وار نـمـوديـم ». نـکـات آيـه: 1ــ زمين گهـواره وار است:2ـــ زمين حرکت دارد: تشبيه زمين به "گهواره" به معنی: "متحرک" بودن آن است. (و اين برخلاف علم نجومعـصر پيامبر است که در آن زمين ثابت و مرکز جهان بود). پائين ترين سطح خشکی زمين « روميان در پائين ترين سطح زمين شکست خوردند ولی پس از شکست خود پيروز خواهند شد. در فاصله بين سه تا نه سال آينده. روند تحولات، پيش از آن و پس از آن همه برای خدا است. و آنروزها مؤمنين نيز با کمک سربزنگاهی خداخوشحال خواهند شد»! نکات آيات:1ـــ محل شکست خوردن روميان پائين ترين سطح زمين است. 2ـــ روميان در فاصله ميان سه تا نه سال پس از شکست خود از ايرانيان بر آنها پيروز خواهند شد. 3ـ در روزهای پيروزی روميان پيروان محمد نيز با کمک سر بزنگاهی خدا خوشحالخواهند شد. 1ـــ محل شکست خوردن روميان پائين ترين سطح زمين است: محل جنگ مورد نظر آيه که در سال 619 میلادی ميان ايرانيان و رومـيـانرخ داده و منجر به شکست روميان شـده در منطقه اَغوار دریای مرده در فلسطین قرار دارد. آن نقطه دقیقاً پائین ترین نقطه سطح خشکی زمین است و 392 متر از سطح دریا پائین تر است. این اندازه گیری البته با امکانات ماهواره ای صورت گرفته و از دانش قرن بیستم بشر است. 2ـــ روميان در فاصله ميان سه تا نه سال پس از شکست خود از ايرانيان بر آنها پيروز خواهند شد: در سال 626 میلادی یعنی 7 سال بعد، جنگ دیگری میان ایرانیان و روميان در گرفته بوده که در آن رومی ها پیروز شده اند. اگـر چـنـين جنگ مجددی ميان روميان و ايرانيان رخ نمی داد يا نتيجه آن چنانکه آيه پيش بينی کرده بود نمی شد، همه دين محمد می سوخت.روشن است که کـسـيکه ديـنی را از خود در می آورد هـيچگاه چنين چيزی راجع به آينده نمی گويد، که در صورت درست درنيامدن همه دين وی بسوزد. و تنها خداوند می تواند این حرفها را بزند. 3ـ در روزهای پيروزی روميان پيروان محمد نيز با کمک سربزنگاهی خدا خوشحال خواهند شد: دقیقاً در همان سال و همان روزهای پيروزی روميان بر ايرانيان ميان مسلمانان و دشـمـنان آنها نـيـز نبرد مـعـروف به «بَـدر» در می گيرد و در آن نبرد نابرابر بکمک سربزنگاهیخدا مسلمانان پيروز و خوشحال می شوند. (نصر به معنی: کمک سرِ بزنگاهی است. يعنی: مسلمانان در آستانه شکست خوردن بوده اند و خداوند آنها را کمک کرده و پيروز نموده است). اگر در تاريخ مشخص شـده مزبور (يعنی در فـاصله سـه تـا نه سـال پس از شکست روميان از ايرانيان) ميان مسلمانان و دشمنان آنها نبردی صورت نمی گرفت و يا نتيجه آن چنانکه قـرآن پـيـش بـيـنی کرده بـود نمی شـد ديـن محـمد می سوخت. روشن است که وقتی کسی دينی را از خود مـی سـازد هـيـچـگـاه هـمه دار و ندار خود را در گرو يک چنين پـيـش بينی اینمی گذارد. و روشن است که چنين پيش گوئيهائی فـقـط کار خداوند می تواند باشد. |
|
|
|
|
|
#597 (permalink) |
|
کاربر
|
ماه شکافته شده بوده
« روز رستاخيز نزديک شد و ماه شکافته شد». در بررسی هـائی کـه در سال 1970 از ماه شـد شکـافی به طول 160کـيلـومتر در ماه مـشـاهـده شـد. همينطور اثر جوش خوردگی نيز در سلسله کوههای ماه، و ادامه آن در اعماق ماه ديده شده است. برخی از محققين معتقدند که ماه شکافته شده بوده و دوباره جوش خورده بوده است. مـنـظـومـهشـمـسـی آفرينش منظومهشمسی «آيا آفرينش شما مشکل تراست يا منظومه شمسی؟ جوانب آن را بهم آوردهغلظت آنرا بالا برد وآنرا ساخت ـــ و شب و روز را برای آن درستکرد»!« زمين وسيارات را نوآوری نمود». (واژه «سَـمْـک» به معنی:غـلظت و تراکم و کـلـفــتیِ بهـم برآمده است. يعنیجمع و جور و کلفـت و متراکم شده. و واژه «رَفع» در آيه نيز به معنی: "بالا بردن وافزايش دادن" استکه از معانی آن است). نکات آيات:1ــ بالا بردن غلظت منظومه شمسی و درست کردن آن.2ــ مرده بودن و دوباره پاگرفتن منظومه شمسی. 3ـــ درست کردن شب و روز برایمنظومه شمسی. 1ــ بالا بردن غلظت منظومهشمسی و درست کردن آن: مـنـظـومـهشمسی ما که حدوداً 5 ميليارد سال عمر دارد در ابـتدا ابر بوده که شامل دود وگاز و خاکستر و غبار و برخیعناصر بوده، و در فضای منظومه شمسی پراکنده بوده است.بعد بادی که ظاهراً مـوج ناشی ازانـفـجار سـتـاره ای بـوده ابعاد و جوانب آن را بهم آورده و مـنـظـومـه شـمـسی بصورت يک ديسک در آمده بوده که بدور خود می چرخيده است.بعد در قـسـمـت مرکزی آن ابرکه کلفـت تر بوده، نـيروی جاذبه مـواد بيشتری راجـذب نـمـوده و در آن ناحيه متراکم گرمای لازم برای ايجاد واکنشهای هسته ای فراهم گشته و خـورشـيـد شکـلگرفـتـه است. و در در سوره انبياء آيه 56 می خوانيم:«رَبُّـکُـمْ رَبُّ السَّـمـواتِ وَ الْاَرْضِ الـَّـذی فـَطـَرهُـنَّ = آفريدگار شـما آفريدگار سيارات و زمين است که آنها را از درون (از مرکز) درستکرد»!« فـطـر» از جمله به معنی: "از درون و مرکزيت خود برآمدن، شکل گرفـتن، و درست شدن" است.هر کره ای نيز وقتی می خواهد درست بشود،در ابتدا در مرکز آن نيروی جاذبه آغاز به جذب مواد بدور خود می کند و رفته رفتهبزرگ و بزرگ تر مـی شود و به اين شکـلکره شکل می گيرد. 2ــ مرده بودن و پا گرفتنمنظومه شمسی: کسانی که بهخدا معتقد نبوده و نيستند از جمله می گفـته اند و می گويند که:وقـتی مـا می ميرويم ديگر زنده نمی شويم. خدا زنده نمودن مواردگوناگونی را در قرآن برای آنها مـثال زده است. درايـنجا زنده نـمـودن مـنظـومه شمسی را مثال زده و گـفـته: آيا آفـرينش شما مشکـل تر است يا منظومه شمسی؟ اين به اين معنی است که مـنـظـومـه شمسیمردهبوده و دوباره به حيات و زندگی برگردانده شدهاست.و در آيه 101 سوره انعام نيز گفته که خدا بديع زمين و سيارات است. بديع بمعنی: نوساز، نوآور، نوين پرداز و مواردی از اين قبيل است(هم خانواده واژه «ابداع» است). و اين موضوع از جنبهضمنی و تلويحی به اين معنی است که زمين و سيارات پيش ازاين چيزِ ديگری بوده اند و وضعيت فعلی آنها، شکل نوآوری شده آنست. مـنـظـومـه شمسی در واقـع در اصـل جـرم و انرژی مربوط به لاشه يک ستاره بسيار بزرگ غول آسائی بوده که مرده و لاشه آن بصورت ابر در فضایمـنظومه شمسی پراکنده شده بوده است. و منظومه شمسی فعلی نوآوری آن است. 3ـــ درست کردن شب و روز برای منظومه شمسی: منظور از شب و روز درست کردن برای منظومه شمسی شب و روز درست کردن برای سيارات آنست. و شب و روز در سيارات ناشی از گردش آنها بدور خود ووضعيت محور آن نسبت به خورشيد است. وقتی محور سياره به موازات خورشيد قرار می گيرد با چرخش سياره بدور خود باعث ايجاد شب و روز می شود. ولی در صورتی که محور زمين يا هر سياره ديگری عمود بر خورشيد قرار می گرفت شب و روز ايجاد نمی شد هر چند سياره بدور خود نيز می چـرخيد. مثلاً اگر قطب شمالزمين رو به خورشيد می بود قطب شمال هميشه روز می بود و قطب جنوب هميشه شب، هر چند زمـيـن بدور خود نيز می چرخيد.مطرح کردنِ "درسـت کـردن" شب و روز برای منظومه شمسی برای استدلال به حساب و کتاب داشتن و برنامه ريزی شده بودنِ ايجاد "شب و روز" در آنست.و اين چيزی است که با عـلـم نجوم عـصرمحمد کـه در آن زمين مرکز عالم بود و خورشيد بـدورآن می چرخيد نمی خواند. چون در صورت گردش خورشيد بدور زمين ايجاد شب و روزامری طبيعی می نمود، ولی در صورت گردش زمين بدورخود و بدور خورشيد است که درصورت قرار نگرفـتن درست محور زمين و سيارات نسبت بهخورشيد شب و روز در آنها ايجاد نخواهد شد. صدای تکتک ستاره « سوگند به فضا و به آنچه تک تک می کند ـــ چه می دانی آنچه تکتک می کند چیست؟ ــــ آن ستاره پر درخشش است». انسان به کمک رادیو تلسکوپ می تواندصدای منقطع: بیب.. بیب.. و تک.. تک.. بشوند کهصدای امواج آمده از ستارگان هستند. صدای تک.. تک..مربوط به ستاره های پر درخشش یا در مرحله پر درخشش است یعنی همان چیزیکه قرآن گفته است. |
|
|
|
|
|
#598 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
شما خود دارید سفسطه می کنید این پر واضح است که اگر بخواهیم به کسی بقبولانیم که قرآن از طرف خداست باید طرف مقابل خدا را قبول داشته باشد این شرط اصلی مساله است بگذارید مثالی بزنم فردی می آید و می گوید اندازه زوایای مثلث 180 درجه است( به درست بودن یا اشتباه بودن آن کاری نداریم) اما فرد مقابل بعد از کلی گوش کردن به حرفها به او می گوید مثلث چیست و او جواب می دهد که مثلث تشکیل شده از 3 پاره خط و فرد باز جواب می دهد پاره خط چیست من پاره خط را قبول ندارم!!!!!!!!!! خوب فرد مقابل در واقع چیزی برای ثابت کردن ندارد زیرا پاره خط پیش فرض مساله است در واقع کسی که ثابت کرده است مثلث 180 درجه است سفسطه ای انجامک نداده است به موضوع بر می گردیم شما( امثال شما) از ما سوال می کنند که بیایید ثابت کنید قرآن کتاب آسمانی( الهی) است حال یاشما( یا آن شخص نوعی) خدا را قبول دارید پس در پاسخ دادن نباید به این برسید که خدا نیست یا خدا را قبول ندارد پس سوالتان چرت است و خودرا مسخره کردید و در واقع نوعی سفسطه کردید!!!!!!!!!!!!!!!! در مورد اینکه خدا وجود دارد یا نه! هم بارها با کافرانی مثل شما بحث کردیم و در انجا گیر افتادنتان را دیدیم پس در اینجا لازم نمی بینم که در این مورد بحث بکنم! اگر بحث جدیدی دارید و خیلی به خودتان مطمئن هستید در تالار مربوطه بحث بکنید! و بی خود با این پستهای بی خود این تاپیک را پر نکنید اگر روی سوال مطروحه بحثی ندارید لطفا دیگر به این تاپیک هم نیاید عرصه سیمرغ جولانگاه تو نیست ای مگس!!!!!!! |
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Deja Vu به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#599 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
در سفسطه خودتان چنان غرق شده اید که نمی دانید چی بنویسید مثال مثلت مثال خوبی است اگر برای کسی مثلث توضیح دهی و اون قبول نداشته باشد باید خط و زاویه را توضیح دهی تا قبول کند چرا که حرف درست و منطقی را همه قبول می کنند ایراد از خودتان هست و دلیلش هم این است که از مذهبی که به آن اعتقاد دارید آگاهی ندارید و کورکورانه اسلام را قبول کرده اید منی که بدلایلی قرآن را قبول ندارم و الله را قبول ندارم شما باید آنقدر در رشته خود تبحر داشته باشید که بتوانید با راههای منطقی قرآن و الله را برای من بقبولانید متاسفانه بسیار ناآگاه و خنگ تشریف دارید که قدرت بحث کردن در مورد اعتقادات خود ندارید همیشه به بیراهه می روید وقتی به یک بچه کلاس اول بگویی 3 ضربدر 3 نمیداند ولی اون معلم در کلاس اول یک مرحله از ریاضیات را می گوید در کلاس دوم مرحله دیگری تا اینکه در کلاس سوم اون بچه میفهمد 3 ضربدر 3 میشود نه در مورد قرآن و الله تان هم اگر سواد و دانش داشته باشید باید بتوانید مرحله به مرحله آن را برای خداناباوران ثابت کنید متاسفانه من چنین سواد و دانشی در هیچ مسلمانی ندیده ام ضمنا شما هیچکاره اید که دستور میدهید چه کسی به این جستار بیاید یا نیاید شما اگر خوشتان نمی آید یا قدرت بحث با دگراندیشان را ندارید خودتان را کناربکشید اعصابتان هم راحت میشود پ. ن. دلیل اینکه پاسخ متقابل داده ام را خوب میدانید در بحث نباید توهین کنید توهین کرده اید توهین می شنوید |
|
|
|
|
|
|
#600 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: کربلا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 80 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اگر با دقت نگاه کنی به بیماری خود خدا انگاری بعضی ها پی میبری حالا یک تناقض عجب دیگر از خدایی که نادان است و محاسبه کردن بلد نیست (سوره 4 آیه 11-12 در مورد قوانین وراثت صحبت میکند. خدا شما را درباره [ ارث ] فرزندانتان سفارش مي كند كه سهم پسر مانند سهم دو دختر است . و اگر [ ميراث برانِ ميّت ] دخترند و بيش از دو دختر باشند ، سهم آنان دو سوم ميراث است ; و اگر يك دختر باشد ، نصف ميراث سهم اوست . و براى هر يك از پدر و مادر ميّت چنانچه ميّت فرزندى داشته باشد ، يك ششم ميراث است................... ;11 نصف ميراثى كه همسرانتان به جاى مي گذارند ، اگر فرزندى نداشته باشند براى شماست ، و اگر فرزندى داشته باشند يك چهارم ميراث حقّ شماست ، پس از وصيتى كه نسبت به مال خود مي كنند يا [ پس از ]دَيْنى [ كه بايد از اصل مال پرداخت شود ] . و براى زنانتان چنانچه فرزندى نداشته باشيد يك چهارم ميراثى است كه از شما به جاى مي ماند ، و اگر فرزندى داشته باشيد يك هشتم ميراث حقّ آنان است .....................................، .(12) اگر یک مرد فوت شود، و از او دو دختر و پدر و مادر و یک همسر باقی بماند؛ دختران 2/3 سهم، پدر1/6 مادر 1/6 سهم و همسر 1/8 سهم از ارث را دریافت میکند که از میزان ارث بیشتر میشود. اگر تمامی سهام بالا را جمع کنید به اشتباه خدای نادان پی میبرید برای مسلمانانیکه هنوز جمع و ضرب کسری را نیاموخته اند: 2/3+1/6+1/6+1/8=24/(3+16+4+4)= 27/24 ================================================== ======= سوره نسا 12و 176و 11 مثال دوم، مردی فوت میشود و از او یک مادر و یک همسر و دو خواهر باقی میماند، مادر 1/3 سهم چونکه فرزندی ندارد(سوره 4 آیه 11) همسر 1/4 (سوره 4 آیه 12) و خواهران 2/3 (سوره 4 آیه 176) که مجموع آنها 15/12 کل ارث است 1/4+1/3+2/3=(3+4+8)/12=12/15 ================================================== = حالا من هم یاد گرفتم مثل شما جواب این مسئله را بگم.چون ریاضیات خداوند با ریاضیات انسانی فرق دارد پس در جمع هیچ مشکلی پیش نمی آید چون در محاسبات خدا 1+1=3 حتی 5 و غیره میتواند باشد ![]()
آنرا که عقل است، دین نیست و آنرا که دین است، عقل نیست! ابوالعلی معری ويرايش توسط yazid2005 : 08-21-2007 در ساعت 11:48 AM. |
|
|
|
|