کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب > گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان

گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 08-23-2007   #646 (permalink)
Connoisseur

IRANSHAHR's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: کتابخانه ی اتاقم
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 39
از ایشان 1,463 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله faryad نمايش نوشته ها
این حرف شما هم مسخره است به چند دلیل
1- این حرف قرآن رو به تمام انسانهاست! نه فرد خاصی! آیا کسی تا بحال غزلی مانند حافظ نیاورده است؟
2- حافظ ادعایی بر این مبنا نکرده است یعنی اگر می کرد شاید بسیاری از مسلمانان برای رجز خوانی ایشان سعی در نوشتن شعری شبیه آن میکردند
3- خود حافظ توسل به شعر هایش را از قرآنو خدا می داند! و اینوابسیگی چنان است که شیخ شیراز بر خود لقب حافظ ( بخاطر حافظ قرآن بودنش)را نهاده است پس او خود را مرید قرآن می داند و شعر هایش را الهی می داند
شاید برخی داستان زردشتی شدن حافظ را شنیده باشند اگر چه این حرف حتی سند تاریخی ندارد ودر واقع حرفهای بدون سند است اما در مورد آن باید توضیحی بدهم وان اینکه اگر چنین واقعیتی وجود داشته باشد می بینیمکه حافظ در زمان زرتشتی شدن شعری ندارد و حتی تا آخر عمر لقب خود را عوض نمی کند! و یا حتی شعرهایی که نشانه ای از مسلمانیش است را پاره نمی کند!!!!!!!!!!
من خودم قرآن و آسمانی بودنشو رو قبول دارم.ولی حرف من اینه که این صحبت واسه زمان خودش خوبه ولی واسه الان نه.کاری هم به سوابق حافظ ندارم.
1.شاید از نظر شما غزلی مثل حافظ اومده ولی حافظ شناسا این حرف رو قبول ندارند.(به سخنان موسوی گرمارودی توجه کنید.)
2.اولا که شعرای رقیبش خیلی زور زدن مثل اون شعر بگن نتونستن رجز خوانی مردم پیشکش.
3.منم به شما می گم حافظ سنی بوده.آیا این دلیل میشه که سنی بهتر از شیعس؟این چه حرف مسخره ای شما می زنی.
IRANSHAHR آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-23-2007   #647 (permalink)
Connoisseur

ArashArian's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: Heaven!
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,332
از ایشان 1,006 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
1- این حرف قرآن رو به تمام انسانهاست! نه فرد خاصی! آیا کسی تا بحال غزلی مانند حافظ نیاورده است؟
2- حافظ ادعایی بر این مبنا نکرده است یعنی اگر می کرد شاید بسیاری از مسلمانان برای رجز خوانی ایشان سعی در نوشتن شعری شبیه آن میکردند
3- خود حافظ توسل به شعر هایش را از قرآنو خدا می داند! و اینوابسیگی چنان است که شیخ شیراز بر خود لقب حافظ ( بخاطر حافظ قرآن بودنش)را نهاده است پس او خود را مرید قرآن می داند و شعر هایش را الهی می داند
شاید برخی داستان زردشتی شدن حافظ را شنیده باشند اگر چه این حرف حتی سند تاریخی ندارد ودر واقع حرفهای بدون سند است اما در مورد آن باید توضیحی بدهم وان اینکه اگر چنین واقعیتی وجود داشته باشد می بینیمکه حافظ در زمان زرتشتی شدن شعری ندارد و حتی تا آخر عمر لقب خود را عوض نمی کند! و یا حتی شعرهایی که نشانه ای از مسلمانیش است را پاره نمی کند!!!!!!!!!!

فراموش نشود که حافظ قرآن را به چهارده روایت به طور کامل حفظ بود! و به همین دلیل تخلص حافظ بر خود نهاد.
ArashArian آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-23-2007   #648 (permalink)
Enthusiast

roan's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,624
از ایشان 535 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله آرش آریان نمايش نوشته ها
شما تایپ کن "قرآن"- "معجزات قرآن" و... کلی سایت مزخرف پشت سر هم ردیف می شوند.

اگر به صفحات قبلی مراجعه کنی می بینی که من یک مدت فکر می کردم اینها اهل بحث و گفتگو هستند و برایشان معجزات بسیاری از قرآن را مثال می زدم ( از جمله معجزه ریاضی قرآن)! و در بحثها شرکت می کردم.
اما می دانی چه گفتند؟ گفتند ما به معجزه ریاضی آن چکار داریم آیات درون آن مزخرف است!!!!! خب این جمله نشان می دهد که اینها حتی یکبار هم قرآن را نخوانده اند و فقط بلدند از سایتهای فیلتر شده و اراجیف این چنینی کپی برداری کنند.
از زمانی که فهمیدم تنها هدف اینگونه افراد بالا بردن پرچم مرغ یک پا دارد است و می خواهند هر طوری که شده اعتقادات و مقدسات مارا زیر سوال ببرند تصمیم گرفتم بیهوده با آن ها کل کل نکنم چون اتلاف وقت است!
آيا آن معجزات رياضي را كه گفتي مثال زدي خود شما توسط نرم افزارهاي قراني استخراج كردي يا از نوشته هاي ديگران كپي كردي؟ (مثل كاربري كه باهاش بحث ميكني ) اونها رو هم با يك جستجوي كوچيك ميشه توي اينترنت پيدا كرد پس تو هم با اون فرقي نداري ضمنا اگه كه تحمل اينجور بحثها رو نداري وارد نشو واگه وارد شدي به كاربري كه نظري غير از تو داره احترام بزار ضمنا همه ميتونن از همه منابع استفاده كنن و لازم هم نيست كه همه اونها رو خودشون نوشته باشن تحليل اونها مهمه .

به عنوان مثال تعداد روزها رو با يك نرم افزار قراني كنترل كن ميفهمي كه معجزه اي در كار نيست .

ويرايش توسط roan : 08-23-2007 در ساعت 01:05 PM.
roan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-23-2007   #649 (permalink)
Connoisseur

ArashArian's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله حرف آخر نمايش نوشته ها
ببینم شما یی که ادعا میکنی قرآن معجزه نیست یک سوره کوچک مانند سوره های قرآن بیار این واسه ما بسه اگه آوردی من خودم میام با هم کافر میشیم باشه
خداوند هم در قرآن از بندگانش می خواهد که اگر می توانند مانند این آیات الهی بیاورند.
قديمي 08-23-2007   #650 (permalink)
Connoisseur

ArashArian's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله roan نمايش نوشته ها
آيا آن معجزات رياضي را كه گفتي مثال زدي خود شما توسط نرم افزارهاي قراني استخراج كردي يا از نوشته هاي ديگران كپي كردي؟ (مثل كاربري كه باهاش بحث ميكني ) اونها رو هم با يك جستجوي كوچيك ميشه توي اينترنت پيدا كرد پس تو هم با اون فرقي نداري ضمنا اگه كه تحمل اينجور بحثها رو نداري وارد نشو واگه وارد شدي به كاربري كه نظري غير از تو داره احترام بزار ضمنا همه ميتونن از همه منابع استفاده كنن و لازم هم نيست كه همه اونها رو خودشون نوشته باشن تحليل اونها مهمه .

به عنوان مثال تعداد روزها رو با يك نرم افزار قراني كنترل كن ميفهمي كه معجزه اي در كار نيست .
نرم افزاری برای محاسبه ارزش حروف ابجد آیات قرآن

اين نرم افزار در ويندوزي كه داراي كد پيج فارسي است كار ميكند

http://www.sharemation.com/godisone/GV.zip?uniq=-brsele

چرا حمله می کنی جانم؟ من که با شما نبودم؟!
قديمي 08-23-2007   #651 (permalink)
Connoisseur

IRANSHAHR's Avatar

جنسيت:

عجب بابا پس با این حساب هیچ کتابی آسمانی نیست؟هست؟
قديمي 08-23-2007   #652 (permalink)
Connoisseur

ArashArian's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
Miracle of Quran (Book
) معجزه ریاضی قران

Price:$24.95

The Mathematical Miracle of Qur'an Discovered (A hard cover book which includes the entire text of Quran in Arabic with easy to understand English or Farsi translation and comes with detail explanation of this amazing discovery)
An intricate mathematical code, far beyond the ability of human intelligence, has been discovered imbedded in the fabric of the Quran. Like an ancient time capsule, it remained hidden until our knowledge grew sophisticated enough to decode its intricacies. This code was deciphered by computers.

The discovery of mathematically coded scripture assures us that the verses, words, letters and all parameters of the original scripture were written down in accordance with an intricate pattern that is clearly superhuman.

The translator of this version of Quran, an Egyptian scientist by the name of Dr. Rashad Khalifa, dedicated his entire adult life to discovering the amazing mathematical miracle of Quran. He believes that majority of Muslims in the world today, do not follow teachings of Quran and have divided the religion of God to different sects (i.e Shia, Sunni, Hanafi, etc..) and instead of following the simple teachings of Quran which is - Submission To One God Alone - the same teachings given by God to Abraham, Moses, Jesus and all other prophets, they rely so much on false Hadith and made-up stories about prophets and that is the main reason most Islamic countries and majority of Muslims live in such a depressing situation.

In addition to proving scientifically that Quran is a book revealed by a supreme being (GOD) to prophet Muhammad (pbuh), Dr. Rashad Khalifa will also prove based on the verses of Quran and nothing else, that majority of Muslim leaders and Imams have gone astray and what they are preaching has nothing to do with the true spirit of Islam and other monotheism teachings of Abraham, Jesus and Moses. If you have an open mind about religious matters, or if you are seeking the truth about all religions especially Islam and are not satisfied with the answers you are getting from your local Imam or priest, this book will answer all your questions and you will make better sense of what is going on in the world today

.

کشف معجزه ریاضی قران با کامپیوتر

یک دانشمند مصری با وارد کردن تمام آیات قران به کامپیوتر رابطه بسیار جالبی را کشف میکند که ثابت میکند آیات قران و دیگر کتب آسمانی نمی تواند ساخته پیامبران باشد بلکه بخاطر رمز پیچیده ای که علم امروز براحتی میتواند آنرا ثابت کند و این رمز کلیه آیات , کلمات و حتی حروف این کتاب را در بر میگیرد

ثابت میکند که قران از طرف خدا آمده است. این کتاب که ترجمه کل قران توسط این دانشمند مصری میباشد آیات قرانی را فارغ از تمایلات شیعی و یا سنی ترجمه میکند و با آیات خود قران ثابت میکند که اکثریت مسلمانان ومسیحیان و کلیمیان دنیا بر خلاف گفته های کتب مقدس و پیامبران خود عمل میکنند.

خواندن این کتاب واین ترجمه از قران را به تمام کسانی که ذهنیت کاوشگرانه دارند وخارج و فارغ از تعصبات خانوادگی و یا مذهبی به دنبال حقیقت میگردند توصیه میکنیم

این کتاب به صورت آن لاین فروخته می شود به سایتش مراجعه کنید و در صورت علاقه مندی بخرید....
قديمي 08-23-2007   #653 (permalink)
Connoisseur

ArashArian's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
ضمنا همه ميتونن از همه منابع استفاده كنن و لازم هم نيست كه همه اونها رو خودشون نوشته باشن تحليل اونها مهمه .
والا ما که تحلیلی ندیدم همش کپی بوده. کپی!
اجازه نداریم سرچ کنیم و ببینیم منبعشان چه بوده است؟
خب سرچ کردیم دیدم حرفی برای خود نداشته اند....
قديمي 08-23-2007   #654 (permalink)
Enthusiast

roan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
والا ما که تحلیلی ندیدم همش کپی بوده. کپی!
اجازه نداریم سرچ کنیم و ببینیم منبعشان چه بوده است؟
خب سرچ کردیم دیدم حرفی برای خود نداشته اند....
كاربر گرامي آرش آريان

منظور از پست قبلي حمله به شما نبود هدف راهنمايي جهت ايجاد يك بحث سازنده بود من هم نظر خودم را قبلا نوشته ام كه شايد آنرا خوانده باشيد.

ضمنا كتابي كه مثال ميزنيد و نويسنده مصري ان در زمان خود خيلي سر وصدا كردند ولي بعدها دستشان رو شد اين را هم البته با سرچ كردن ميتوانيد بدست اوريد
و كلا مورد معجزه رياضي قران با حروف ابجد خيلي وقت است كه نخ نما شده است
اطلاعات خود را بروز نماييد.
قديمي 08-23-2007   #655 (permalink)
Connoisseur

IRANSHAHR's Avatar

جنسيت:

به نظر من حق با آرشه.
قديمي 08-23-2007   #656 (permalink)
Connoisseur

ArashArian's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
كاربر گرامي آرش آريان

منظور از پست قبلي حمله به شما نبود هدف راهنمايي جهت ايجاد يك بحث سازنده بود من هم نظر خودم را قبلا نوشته ام كه شايد آنرا خوانده باشيد.

ضمنا كتابي كه مثال ميزنيد و نويسنده مصري ان در زمان خود خيلي سر وصدا كردند ولي بعدها دستشان رو شد اين را هم البته با سرچ كردن ميتوانيد بدست اوريد
و كلا مورد معجزه رياضي قران با حروف ابجد خيلي وقت است كه نخ نما شده است
اطلاعات خود را بروز نماييد.
کاربر عزیز roan

بگذارید چند سوال از شما بپرسم.

1) چرا قرآن کتاب آسمانی نیست؟
2) آیا شما به خداوند اعتقاد دارید ؟
3) فرض کنیم حق با شماست و قرآن کتاب آسمانی نیست. خب که چه؟
قديمي 08-23-2007   #657 (permalink)
Enthusiast

roan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
کاربر عزیز roan

بگذارید چند سوال از شما بپرسم.

1) چرا قرآن کتاب آسمانی نیست؟
2) آیا شما به خداوند اعتقاد دارید ؟
3) فرض کنیم حق با شماست و قرآن کتاب آسمانی نیست. خب که چه؟
در پست خود (مربوط به قبل ميشود ) اختصارا يكي از دلايل معجزه بودن قران را گفته ام پس اصولا دليل اين سوالات شما را نميدانم !!!!!!!
قديمي 08-23-2007   #658 (permalink)
کاربر

yazid2005's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: کربلا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 80 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
لطف کنيد بگوييد چه خصوصياتی کتاب من بايد داشته باشد تا مثل قران باشد.??
یکی از دوستان چندین آیه مثل قرآن ساخته بگویید مشکل چیست

بنام پروردگار همه هستی
و هر آنکس که پيام خدايش را شنيد ولی باور نکرد به سختی عذاب خواهد شد.
پس پيام آورانی به سوی آنان فرستاديم تا به راه خدا باز گردند, ولی سخن خدا را ناشنيده گرفتند و در کفر خود اصرار ورزيدند
پس ای پيامبر, به آنان که با تو پيمان دوستی بستند و ياريت کردند دوستی کن. همانا خدا پاداش دوستانش را وسيع در نظر گرفته است
ولی آن که کفر ورزيد, به زودی فرياد ميزند وای بر من که هلاک شدم
پروردگار شما راستگو ترين است

لطف بفرماييد بگوييد مانند قران هست يا خير؟اگر نيست توضيح دهيد به چه دليل؟
آیه دیگر:
انا اعطیناک الکوثر
انا اعطیناک الجواهر

سوره زمینی
به ياد و نام آفريننده
آنان که به دوستان خود وفا کردند, و به آنان دست ياری دادند, همانا در درگاه پروردگارشان رستگارند.
و آنان که با دشمنان نرمی کردند و کينه را از دل خود پاک گردانيدند, پيوسته خير و خوشی نصيبشان خواهد بود

.سوره زمینی
به نام راستی و حقيقت
همانا آنان که چشم و گوش خود را گشودند و خرد خود را بکار گرفتند, بدی و خوبی را از هم باز شناختند.
و آنان که گفتند: "ما آنچه پيامبران گفتند انجام ميدهيم", همواره فتنه کردند و خوبيهايشان نيز در برابر بديها ناچيز به نظر آمدند.
---
سوره زمینی

بنام مهر و نيکی
در بخشش و گذشت از يکديگر پيشی گيريد. بخشنده ترين شما خوشبخت ترين شما خواهد
بود.

قديمي 08-23-2007   #659 (permalink)
Connoisseur

IRANSHAHR's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله yazid2005 نمايش نوشته ها
لطف کنيد بگوييد چه خصوصياتی کتاب من بايد داشته باشد تا مثل قران باشد.??
یکی از دوستان چندین آیه مثل قرآن ساخته بگویید مشکل چیست

بنام پروردگار همه هستی
و هر آنکس که پيام خدايش را شنيد ولی باور نکرد به سختی عذاب خواهد شد.
پس پيام آورانی به سوی آنان فرستاديم تا به راه خدا باز گردند, ولی سخن خدا را ناشنيده گرفتند و در کفر خود اصرار ورزيدند
پس ای پيامبر, به آنان که با تو پيمان دوستی بستند و ياريت کردند دوستی کن. همانا خدا پاداش دوستانش را وسيع در نظر گرفته است
ولی آن که کفر ورزيد, به زودی فرياد ميزند وای بر من که هلاک شدم
پروردگار شما راستگو ترين است

لطف بفرماييد بگوييد مانند قران هست يا خير؟اگر نيست توضيح دهيد به چه دليل؟
آیه دیگر:
انا اعطیناک الکوثر
انا اعطیناک الجواهر

سوره زمینی
به ياد و نام آفريننده
آنان که به دوستان خود وفا کردند, و به آنان دست ياری دادند, همانا در درگاه پروردگارشان رستگارند.
و آنان که با دشمنان نرمی کردند و کينه را از دل خود پاک گردانيدند, پيوسته خير و خوشی نصيبشان خواهد بود

.سوره زمینی
به نام راستی و حقيقت
همانا آنان که چشم و گوش خود را گشودند و خرد خود را بکار گرفتند, بدی و خوبی را از هم باز شناختند.
و آنان که گفتند: "ما آنچه پيامبران گفتند انجام ميدهيم", همواره فتنه کردند و خوبيهايشان نيز در برابر بديها ناچيز به نظر آمدند.
---
سوره زمینی

بنام مهر و نيکی
در بخشش و گذشت از يکديگر پيشی گيريد. بخشنده ترين شما خوشبخت ترين شما خواهد
بود.

من از اول هم گفتم که این قضیه هرکی به الهی بودن قرآن شک داره آیه ای مثل اون بیاره.حرف مزخرفیه.
قديمي 08-23-2007   #660 (permalink)
کاربر

yazid2005's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: کربلا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 80 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نرم افزاری برای محاسبه ارزش حروف ابجد آیات قرآن

اين نرم افزار در ويندوزي كه داراي كد پيج فارسي است كار ميكند

چرا حمله می کنی جانم؟ من که با شما نبودم؟!
یکی از بچه ها مثال عددی جالبی میزند که:
اگر عدد 12345679 را در 9 ضرب كنيم عدد 111111111 حاصل ميشود . از اين نتيجه ميگيريم كه ماشين حساب كاسيو من را يك خداي ژاپني خلق كرده است .
yazid2005 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال