|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#736 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 53
از ایشان 79 بار سپاسگزاري شده است
|
از اعرابهاي ملخ خور بعيده كتابي به اين زيبايي بنويسند.....!!!!
در ضمن وقتي قرآن مي خوانم حسي دارم كه قابل مقايسه با هيچ حس ديگري نيست... قرآن وقتي غصه دارم آرامم مي كند .......وقتي كه هيچ حرف و روانشناسي نمي تواند آرامم كند ......قرآن آنقدر متن زيبايي دارد كه دوست دارم بارها بخوانمش و گاهي دلم مي خواهد حفظش كنم .....حتي كتابهاي ديگر ديني مثل نهج البلاغه هم اينطور نيست ...... حرفهاي من شعر نيست به اين مي گويند خداشناسي از راه ادراك و حس دروني ، از راه دل ..... به حس دروني خود اعتماد كنيد...... |
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي سولماز به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#737 (permalink) | |
|
کاربر فعال تالارهای موضوعی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 939
از ایشان 2,715 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() ![]() بقول پاسکال : دل دلایلی دارد که عقل نمیفهمد ، و به وجود خدا دل گواهی میدهد نه عقل ...
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#738 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
جناب بیسواد اگر تاریخ نمیدانید حرف مفت نزنید ... ما هم وقت اضافه نداریم برای شما و آن سایتهای فاشیستی افشا و... کلاس تاریخ بگذاریم ... امام علی زندانی سیاسی نداشت ! الطبقات الكبرى - محمد بن سعد - ج 3 - ص 357 قالأخبرنا محمد بن عمر قال حدثني عتبة بن جبيرة عن عاصم بن عمر بن قتادة عن محمود بنلبيد قال ما كان عبيد الله يومئذ إلا كهيئة السبع الحرب وجعل يعترض العجم بالسيفحتى حبس يومئذ في السجنفكنت أحسب لوأن عثمان ولي سيقتله لما كنت أراه صنع به كان هو وسعد أشد أصحاب رسول الله صلى اللهعليه وسلم عليه*مربوط به زندانی شدن یکیاز صحابه در زمان عثمان . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . الطبقات الكبرى - محمد بنسعد - ج 5 - ص 16أخبرنا محمد بن عمر قال حدثني موسى بن يعقوب عنأبي وجزة عن أبيه قال رأيت عبيد الله يومئذ وإنه ليناصي عثمان وإن عثمان ليقولقاتلك الله قتلت رجلا يصلي وصبية صغيرة وآخر من ذمة رسول الله صلى الله عليه وسلمما في الحق تركك قال فعجبت لعثمان حين ولي كيف تركه ولكن عرفت أن عمرو بن العاص كاندخل في ذلك فلفته عن رأيه أخبرنا محمد بن عمر قال حدثني عبد الله بن جعفر عن بن أبيعون عن عمران بن مناح قال جعل سعد بن أبي وقاص يناصي عبيد الله بن عمر حين قتلالهرمزان وابنة أبي لؤلؤة وجعل سعد يقول وهو يناصيه لا أسد إلا أنت تنهت واحداوغالت أسود الأرض عنك الغوائل والشعر لكلاب بن علاط أخي الحجاج بن علاط فقال عبيدالله تعلم أني لحم ما لا تسيغه فكل من خشاش الأرض ما كنت آكلا فجاء عمرو بن العاصفلم يزل يكلم عبيد الله ويرفق به حتى أخذ سيفه منهوحبس في السجنحتى أطلقه عثمان حين ولي أخبرنا محمد بنعمر قال حدثنا عتبة بن جبيرة عن عاصم بن عمر بن قتادة عن محمود بن لبيد قال ما كانعبيد الله يومئذ إلا كهيئة السبع الحرب يعترض العجم بالسيف حتى حبس في السجن فكنتأحسب أن عثمان إن ولي سيقتله لما كنت أراه صنع به كان هو وسعد أشد أصحاب رسول اللهصلى الله عليه وسلم عليه*باز مربوط به زندانی شدن یکیدیگر از صحابه در زندان . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . الطبقات الكبرى - محمد بن سعد - ج 5 - ص 127قال أخبرنا محمد بن عمرقال حدثني أسلم أبو أمية مولى بني مخزوم وكان ثقة قال صنعت ابنة سعيد بن المسيبطعاما كثيرا حين حبسفبعثت إليه فلما جاء الطعام دعاني سعيد فقالاذهب إلى ابنتي فقل لها لا تعودي لمثل هذا أبدا فهذه حاجة هشام بن إسماعيل يريد أنيذهب مالي فأحتاج إلى ما في أيديهم وأنا لا أدري ما أحبس فانظري إلى القوت الذي كنتآكل في بيتي فابعثي إلي به فكانت تبعث إليه بذلك وكان يصوم الدهر . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . فتوح البلدان - البلاذري - ج 2 - ص 425 - 426وبنى عتبة دار الامارة دون المسجد ، في الرحبة التي يقاللها اليوم رحبة بنى هاشم . وكانت تسمي الدهناء . وفيهاالسجنوالديوان .فكانوا إذا غزوا نزعوا ذلك القصب وحزموه ووضعوهحتى يرجعوا من الغزو . فإذا رجعوا أعادوا بناءه . فلم تزل الحال كذلك*مربوط به تصرف بصره پیش از به خلافترسیدن امام علی علیه السلام و آشنا شدن با زندان و مجازات زندان . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . تاريخ الطبري - الطبري - ج 4 - ص 176 - 177قال حدثناغسان بن مضر عن سعيد بن زيد قال خرج قريب وزحاف وزياد بالكوفة وسمرة بالبصرة فخرجناليلا فنزلنا بنى يشكر وهم سبعون رجلا وذلك في رمضان فأتوا بنى ضبيعة وهم سبعون رجلافمروا بشيخ منهم يقال له حكاك فقال حين رآهم مرحبا بأبي الشعثاء فرآه ابن حصنفقتلوه وتفرقوا في مساجد الأزد وأتت فرقة منهم رحبة بنى على وفرقة مسجد المعادلفخرج عليهم سيف ابن وهب في أصحاب له فقتل من أتاه وخرج على قريب وزحاف شباب من بنىعلى وشباب من بنى راسب فرموهم بالنبل قال قريب هل في القوم عبد الله بن أوس الطاحيوكان يناضله قيل نعم قال فهلم إلى البراز فقتله عبد الله وجاء برأسه وأقبل زياد منالكوفة فجعل يؤنبه ثم قال يا معشر طاحية لولا أنكم أصبتم في القوم لنفيتكمإلى السجنقال وكان قريب من إياد وزحاف منطيئ وكانا ابني خالة وكانا أول من خرج بعد أهل النهر قال غسان سمعت سعيدا يقول إنأبا بلال قال قريب لا قربه الله وأيم الله لان أقع من السماء أحب إلى من أن أصنع ماصنع يعنى الاستعراض * حدثني عمر قال حدثنا زهير قال حدثني وهب قال حدثني أبي أنزيادا اشتد في أمر الحرورية بعد قريب وزحاف فقتلهم وأمر سمرة . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . الكامل في التاريخ - ابن الأثير - ج 3 - ص 178 - 179وقيل الذي قتله كنانة بن بشر التجيبي وكان عثمان رأى النبيتلك الليلة يقول له إنك تفطر الليلة عندنا فلما قتل سقط من دمه على قوله تعالى ( فسيكفيكهم الله ) . ودخل غلمة لعثمان مع القوم لينصروه وكان عثمان قد أعتق من كفيده منهم فلما ضربه سودان ضرب بعض الغلمان رقبة سودان فقتله ووثب قتيرة على الغلامفقتله وانتهبوا ما في البيت وخرجوا ثم أغلقوه على ثلاثة قتلي فلما خرجوا وثب غلاملعثمان على قتيرة فقتله وثار القوم فأخذوا ما وجدوا حتى أخذوا ما على النساء وأخذكلثوم التجيبي ملاءة من على نائلة فضربه غلام لعثمان فقتله وتنادوا أدركوا بيتالمال ولا تسبقوا إليه فسمع أصحاب بيت المال كلامهم وليس فيه إلا غرارتان فقالواالنجاة فإن القوم إنما يحاولون الدنيا فهربوا وأتوا بيت المال فانتهبوه وماج الناس . وقيل إنهم ندموا على قتله وأما عمرو بن الحمق فوثب على صدره وبه رمق فطعنه تسعطعنات قال فأما ثلاث منها فإني طعنتهن إياه لله تعالى وأما ست فلما كان في صدريعليه وأرادوا قطع رأسه فوقعت نائلة عليه وأم البنين فصحن وضربن الوجوه فقال ابنعديس اتركوه وأقبل عمير بن ضابيء فوثب عليه فكسر ضلعا من أضلاعه وقالسجنت أبي حتى مات في السجن . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . الكامل في التاريخ - ابن الأثير - ج 3 - ص 183فاستعدوا عليه عثمان فعزره وحبسه فما زال في السجن حتىماتفيه وقال في الفتك معتذرا إلى أصحابه : ( هممت ولم أفعل وكدتوليتني * تركت على عثمان تبكي حلائله ) ( وقائلة قد مات في السجن ضابئ * ألا منلخصم لم يجد من يحاوله ) فلذلك صار ابنه عمير سبئيا قال وأما كميل بن زياد وعمير بنضابئ فإنهما سارا إلى المدينة لقتل عثمان فأما عمير فإنه نكل عنه وأما كميل فإنهجسر وثاوره فوجأ عثمان وجهه فوقع على استه فقال أوجعتني يا أمير المؤمنين قال أولستبفاتك قال لا والله فقال عثمان فاستقد مني فقال عثمان ودونك فعفا عنه وبقيا إلىأيام الحجاج فقتلهما وسيرد ذكر ذلك إن شاء الله تعالى . تاريخ الإسلام - الذهبي - ج 3 - ص 321ولما نزع عثمان عمرا عن مصر غضب وحقد على عثمان ، فوجه عبدالرحمن بن سعد فأمره أن يمضي إلى أفريقية ، وندب الناس معه إلى إفريقية ، فخرجإليها في عشرة آلاف ، وصالح ابن سعد أهل إفريقية على ألفي ألف دينار وخمسمائة دينار . وبعث ملك الروم من قسطنطينية أن يؤخذ من أهل إفريقية ثلاثمائة قنطار ذهبا ، كماأخذ منهم عبد الله بن سعد ، فقالوا : ما عندنا مال نعطيه ، وما كان بأيدينا فقدافتدينا به ، فأما الملك فإنه سيدنا فليأخذ ما كان له عندنا من جائزة كما كنا نعطيهكل عام ، فلما رأى ذلك منهم الرسول أمر بحبسهم ،فبعثوا إلى قوم من أصحابهم فقدموا عليهم فكسروا السجن وخرجوا . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . البداية والنهاية - ابن كثير - ج 7 - ص 213وذكر الواقدي أن عمير بن ضابينزا على سريره وهو موضوع للصلاة عليه فكسر ضلعا من أضلاعه وقال : أحبست ضابيا حتىمات في السجن . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . البداية والنهاية - ابن كثير - ج 7 - ص 212 - 213كانت مدة حصار عثمان رضي الله عنه في داره أربعينيوما على المشهور ، وقيل كانت بضعا وأربعين يوما . وقال الشعبي : كانت ثنتين وعشرينليلة . ثم كان قتله رضي الله عنه في يوم الجمعة بلا خلاف . قال سيف بن عمر عنمشايخه : في آخر ساعة منها ، ونص عليه مصعب بن الزبير وآخرون . وقال آخرون ضحوةنهارها ، وهذا أشبه ، وكان ذلك لثماني عشرة ليلة خلت من ذي الحجة على المشهور ،وقيل في أيام التشريق ، رواه ابن جرير : حدثني أحمد بن زهير ثنا أبو خيثمة ثنا وهببن جرير ( 1 ) سمعت يونس عن يزيد عن الزهري . قال : قتل عثمان فزعم بعض الناس أنهقتل في أيام التشريق ، وقال بعضهم قتل يوم الجمعة لثلاث ( 2 ) خلت من ذي الحجة . وقيل قتل يوم النحر ، حكاه ابن عساكر ويستشهد له بقول الشاعر : ضحوا بأشمط عنوانالسجود به * يقطع الليل تسبيحا وقرآنا قال : والأول هو الأشهر ، وقيل إنه قتل يومالجمعة لثماني عشرة خلت من ذي الحجة سنة خمس وثلاثين على الصحيح المشهور ، وقيل سنةست وثلاثين ، قال مصعب بن الزبير وطائفة : وهو غريب . فكانت خلافته ثنتي عشرة سنةإلا اثني عشر يوما ( 3 ) ، لأنه بويع له في مستهل المحرم سنة أربع وعشرين . فأماعمره رضي الله عنه فإنه جاوز ثنتين وثمانين سنة ، وقال صالح بن كيسان : توفي عنثنتين وثمانين سنة وأشهر ، وقيل : أربع وثمانون سنة ، وقال قتادة : توفي عن ثمانوثمانين أو تسعين سنة . وفي رواية عنه توفي عن ست وثمانين سنة . وعن هشام بن الكلبي : توفي عن خمس وسبعين سنة ، وهذا غريب جدا ، وأغرب منه ما رواه سيف بن عمر عنمشايخه ، وهم محمد وطلحة وأبو عثمان وأبو حارثة أنهم قالوا : قتل عثمان رضي اللهعنه عن ثلاث وستين سنة . وأما موضع قبره فلا خلاف أنه دفن بحش كوكب - شرقي البقيع - وقد بني عليه زمان بني أمية قبة عظيمة وهي باقية إلى اليوم . قال الامام مالك رضيالله عنه : بلغني أن عثمان رضي الله عنه كان يمر بمكان قبره من حش كوكب فيقول : إنهسيدفن ههنا رجل صالح . وقد ذكر ابن جرير أن عثمان رضي الله عنه بقي بعد أن قتلثلاثة أيام لا يدفن . قلت : وكأنه اشتغل الناس عنه بمبايعة علي رضي الله عنه حتىتمت ، وقيل إنه مكث ليلتين ، وقيل بل دفن من ليلته ، ثم كان دفنه ما بين المغربوالعشاء خيفة من الخوارج ، وقيل بل استؤذن في ذلك بعض رؤسائهم . فخرجوا به في نفر ( 1 ) قليل من الصحابة ، فيهم حكيم بن حزام ، وحويطب بن عبد العزى ، وأبو الجهم بنحذيفة ، ونيار بن مكرم الأسلمي ، وجبير بن مطعم ، وزيد بن ثابت ، وكعب بن مالك ،وطلحة والزبير ، وعلي بن أبي طالب وجماعة من أصحابه ونسائه ، منهن امرأتاه نائلةوأم البنين بنت عتبة بن حصين ، وصبيان . وهذا مجموع من كلام الواقدي وسيف بن عمرالتميمي - وجماعة من خدمه حملوه على باب بعد ما غسلوه وكفنوه . وزعم بعضهم أنه لميغسل ولم يكفن ، والصحيح الأول . وصلى عليه الزبير بن العوام ، وقيل حكيم بن حزام ،وقيل مروان بن الحكم ، وقيل المسور بن مخرمة وقد عارضه بعض الخوارج وأرادوا رجمه ،وإلقاءه عن سريره ، وعزموا على أن يدفن بمقبرة اليهود بدير سلع ، حتى بعث علي رضيالله عنه إليهم من نهاهم عن ذلك وحمل جنازته حكيم بن حزام ، وقيل مروان بن الحكم ،وقيل المسور بن مخرمة ، وأبو جهم بن حذيفة ونيار بن مكرم ، وذكر الواقدي أنه لماوضع ليصلى عليه - عند مصلى الجنائز - أراد بعض الأنصار أن يمنعهم من ذلك ، فقال أبوجهم بن حذيفة : ادفنوه فقد صلى الله عليه وملائكته ثم قالوا : لا يدفن في البقيعولكن ادفنوه وراء الحائط ، فدفنوه شرقي البقيع تحت نخلات هناك . وذكر الواقدي أن عمير بن ضابي نزا على سريره وهو موضوع للصلاة عليه فكسرضلعا من أضلاعه وقال : أحبست ضابيا حتى مات في السجن . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . *واژه حبس:به معنی زندانی کردن*واژه سجن:به معنی زنداناین روایتها همگی مربوط به دوره ای بسیار پیشتر از به خلافت رسیدن امامعلی علیه السلام است و نشانگر انستکه نه تنها زندان وجود داشته بلکه افراد تا بعدلیل مخالفت با خلیفه تا گاه مرگ نیز در زندان بوده اند! خلاصه مطلب آنکه میبینید که هم زندان وجود داشته و هم زندانی شدن امری عادی بوده! اما یک نفر را نمیتوان یافت که در زمان خلافت علی علیهالسلام کسی به صرف مخالفت و انتقاد و حتی فحاشی به زندان رفتهباشد! |
|
|
|
|
|
|
#739 (permalink) |
|
|
لیست مخالفان علی ابن ابیطالب در دوران خلافت
که نقد معتقلانه شانناسزا گویی(!!) بود؛بشرح زیر است: أنس بن مالك ،زيد بنأرقم ،الأشعث بن قيس الكندي (هماندشنام گوی مشهور)جرير بن عبد اللهالبجلي يبغضانه ، قام الأشعث إلىعلي عليه السلام ، فقال : إن الناس يزعمون أن رسول الله صلى الله عليه وآله عهدإليك عهدا لم يعهده إلى غيرك ، فقال : إنه عهد إلى ما في قراب سيفي ، لم يعهد إلىغير ذلك . فقال الأشعث : هذه إن قلتها فهي عليك لا لك ، دعها ترحلعنكأبو مسعود الأنصاريكعب الأحبارعمران بن الحصينسمرة بن جندبعبد الله بن الزبيرويلعن يسب علي بن أبي طالب عليهالسلام . المغيرة بنشعبةالوليد بن عقبة بن أبي معيطكان يبغض عليا ويشتمه ،يزيد بنحجية التيمي ، من بنى تيم بن ثعلبة بن بكر بن وائل ،عبد الله بن عبد الرحمن بن مسعود بن أوس بن إدريس بن معتبالثقفيالقعقاع بن شورالنجاشي الشاعر من بنى الحارث بنكعب ، كان شاعر أهل العراق بصفين ،طارق بن عبد الله بن كعب النهدي ،حنظلة الكاتب ،جرير بن عبدالله البجليوائل بن حجر الحضرمي،مطرف بن عبد الله ابن الشخير ،والعلاء بن زياد ،وعبد الله بن شفيق .الحسن بن أبي الحسن البصري أبوسعيد ،نام تعدادی ازفقهایکوفه(پایتخت خلافت) که علنا با علی علیه السلام مخالفت میکردند و ناسزا و دشنام بهایشان روا میداشتند و هیچ کاری به انها نداشت انهم در زمان خلافت ایشان!! بشرح زیراست:مرة الهمداني. الأسود بن يزيد ومسروق بن الأجدع،أبو وائل شقيق بن سلمة ، كانعثمانيا يقع في علي عليه السلام ،أبو بردة بن أبي موسى الأشعري ،عبد الله بن عكيم عثمانيا ،قيس بن أبي حازمسعيدبن المسيبالزهريزيد بن ثابتعمرو بن ثابتالمكحولمنبع:شرح نهج البلاغة - ابن أبي الحديد - ج 4 - ص 74 - 113.................................................. ..اگر از این لیست که همگی از دشنام دهندگان و ناسزاگویانبه علی علیه السلام هستند تنها یک نفر را بتوانید نام ببرید که بدست ایشان کشته شدهیا حتی آزار دیده باشد! |
|
|
|
|
|
#740 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
خداوند نگفته که اسلام را برای عربها فرستاده است ... اصلا شما میتوانید در قرآن کلمه ای پیدا کنید که بیانگر قوم پیامبر باشد ؟! قبلا تذکر بدهم که اعراب جمع عرب نیست ... ایندو با هم بسیار متفاوتند... زبان عربی هم نام قوم نیست !!! حال بروید نام قوم را پیدا کنید ... قرآن هم برای تمام جهان و تمام اقوام نازل شده طبیعتا میبایست به زبان خود آن پیامبر نازل میشده وگرنه طبیعتا بدلیل درک نکردن مفهوم زبان دیگر مردم آن قوم از قرآن چیزی نمیفهمیدند... |
|
|
|
|
|
|
#741 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 233
از ایشان 798 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
سفسطه نکن جناب عمله جهل این نوشته را دوباره بخوان نقل قول:
بلکه ما گفتیم محمد از نسل سوسمارخواران (عرب) بود و این کتاب هم توسط سلمان فارسی فقط برای سوسمار خوران گفته شده است زیرا که ایرانیان زبان و تمدن پیشرفته ای داشتند و نیازی به این کتاب نبود در اون منطقه هر قومی برای خود کتابی داشت تنها می ماند قوم عرب که کتاب نداشت برای همین است می گوید هيچ پيامبرى را جز به زبان قومش نفرستاديم زیرا یهود و مسیح پیامبران قوم خود بودند |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي tehran به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#742 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
همین نوشته شما است که خود بخود ثابت میکنید بیسوادید با اینهمه ادعا !!! سوسمارخور به اصلاح به اعراب گفته میشود که نامشان تقریبا 10 بار در قرآن امده و آنها را مورد نکوهش قرار داده اند ... ولی اعراب جمع عرب نیست ... اتفاقا ما نشان دادیم ایرانیان و سلمان حتی توانایی نوشتن یک کتاب علمی یا یک کتاب شعر را هم نداشته اند ... میخواهید برایتان اثبات کنم ؟ این توانایی ایرانیان مدتها پیش از اسلام توسط هخامنشیان و ساسانیان از بین رفته بود ... این داستانهای تکراری سوختن و بردن را هم برای سرگرمی شما و خواباندن بچه های شیرخواره میگویند ... یهودیت و مسیحیت را به زبان قومشان فرستاد ولی دینشان جهانی شد همین طور اسلام را ... این هم کاملا طبیعی بوده ... همانطور که مسیحیت را از آن یک قوم نمیدانند اسلام هم از آن قومی نیست چون هم اقوام را برابر میداند هم نام قوم پیامبر را در کل قرآن نمیبینیم ... فهمیدی بیسواد ؟! |
|
|
|
|
|
|
#743 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: کربلا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 80 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
(سوره 29 آیه 27) اشاره میکند که تمام پیامبران از ترکه ابراهیم بوده اند. اما (سوره 16 آیه 36) میگوید الله از میان همه ملتها مردمانی را به پیامبری برانگیخته است. خلاصه کدوم درسته ؟همه از نژاد ابراهیم بودند یا اینکه غیر از آن هم بودند
|
|
|
|
#744 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
بیسواد... اول نوشته ما را که در دهانتان زدیم پاسخ گویید ... سوره ها را هم درست بنویسید نه به سبک افشای فاشیست ... در ضمن این عبارتها را میتوانید در مورد خانواده خود بکار ببرید در مورد پیامبران درست صحبت کنید تا رفتارمان تغییر نکند ... میفهمی که ؟! |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#745 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
وَلَقَدْ بَعَثْنَا فِي كُلِّ أُمَّةٍ رَّسُولاً أَنِ اعْبُدُواْ اللّهَ وَاجْتَنِبُواْ الطَّاغُوتَ فَمِنْهُم مَّنْ هَدَى اللّهُ وَمِنْهُم مَّنْ حَقَّتْ عَلَيْهِ الضَّلالَةُ فَسِيرُواْ فِي الأَرْضِ فَانظُرُواْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُكَذِّبِينَ «36» و همانا در هر امتى پيامبرى فرستاديم كه [ اعلام كند كه ] خدا را بپرستيد و از [ پرستش ] طاغوت بپرهيزيد . پس خدا گروهى از آنان را [ كه لياقت نشان دادند ] هدايت كرد و گروهى [ ديگر را به سبب تكبّر و عنادشان ] گمراهى بر آنان مقرّر شد . پس در زمين بگرديد و با تأمل بنگريد كه سرانجام تكذيب كنندگان چگونه بود . « 36» (آیه 7 از سوره 29 هم چنین معنایی ندارد اصلا ربطی به این بحث ندارد جناب کپی پیست کننده بیسواد ِ عمله جهل !!!) خدا وند گفته که در هر امت (نه ملت جناب بیسواد عمله فاشیسم و افشا ) در ضمن خداوند در سوره های دیگر گفته ما پیامبر را به زبان همان قوم مسئول هدایت انسانها کرده ایم جایی نگفته از نسل و نژاد همان قوم است ... مگر شما میدانید دقیقا از چه نژادی هستید ؟ پیامبرانی که پس از حضرت ابراهیم آمده بودند از نوادگان و از نسل او هستند ... هیچ تناقضی هم وجود ندارد ... جز اینکه بروید آزمایش ژنتیکی بگیرید اثبات کنید درست نیست ... |
|
|
|
|
|
|
#746 (permalink) | |||
|
Expert
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
نقل قول:
حال این پست اقای یزید را هم داشته باشید!! نقل قول:
ضمنا من تا بحال به شخص توهین کرده ام هیچ ابایی هم برای این اعترافم ندارم دیگران هم گاها به من توهین کرده اند ! حتی با مقدسات ما هم توهین کرده اند( که البته باز برای ما توهین محسوب می شود) اما بخاطر اینکه بحث خردی بوده است هیچگاه موضعی کامل از من ندیده اند اما آقای یزید یک گروه بزرگ از انسانها را ( ان هم به دلایل عقلی اشتباه!!) مورد خطاب قرار دادند! این دیگر بحث یک نفر یا چند نفر نیست! این حتی بحث بر سر اعتقاد من یا شم نیست!! بحث سر توهین است!! |
|||
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Deja Vu به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#747 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: May 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 45
از ایشان 206 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اول شما دلیلی بیاورید که قرآن کتاب آسمانی نیست !!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#748 (permalink) |
|
Expert
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
|
متاسفانه پست دیندار حذف شده بود تا بر روی آن نقل قول کنم اما در تائید حرفهای شما چند نکته می اورم
اصولا در بحثهای عقلی و منطقی باید هم منابع و هم عقایدی که به آن استناد می شود مورد تایید دو نفر باشد تا آن بحث از معتبر شمرده شود ولی این برای به نتیجه رسیدن یک بحث کافی نیست! در واقع چند نکته دیگر هم باید باشد 1- باید در یک بحث موضع دو شخص بطور کامل معلوم باشد وگرنه سفسطه کردن و ملغطه کردن دستمایه بحث قرار می گیرد!( همانطور که می بینید معمولا دگر اندیشان بدلیل معلوم نبودن عقایدشان بیشتر به سفسطه روی می آورند اما مسلمانان بدلیل آنکه عقایدشان کاملا معلوم است از این حربه برای پیروز شدن در بحث کمتر می توانند استفاده کنند!) 2- دو فرد بخواهند به نتیجه برسند و منظور از بحث کردن پیروزی نباشد اما در مورد خواسته ای که دیندار از مسلمانان کرد من قبلا هم شرایط بحث را گفتم! در واقع برای اینکه ما مسلمانان بتوانیم این مبحث را دنبال بکنیم و به آنها اثبات بکنیم که قرآن کتاب آسمانی است باید با اندیشه و فکر انها آشنا بشویم( وگرنه مطرح کردن این بحث از طرف دگر اندیشان جز سفسطه چیز دیگری نمی توان تفسیر کرد)و این اشنایی باید به اینگونه باشد که انها شرایط یک کتاب اسمانی را برای ما باز گو کنند! یعنی به عقیده انها یک کتاب اسمانی باید چه شرط یا شرایطی داشته باشد ؟ تا انوقت بر روی اینکه قرآن کتاب آسمانی است یا نه بحث شود! ببینید همانطور که گفتم اگر این شرایط گفته نشود این بحث به بیراهه رفتن است! زیرا اگر مثلا ما بگوییم هیچ کتابی مثل قرآن نیامده است دگر اندیشان جواب خواهند داد : این دلیل نمی شود و مثلا کتاب حافظ هم یکیست! یا اگر ما از پیش بینی های قران استناد کنیم حتما انها خواهند گفت : کتابهای دیگر هم پیش بینی کردند و این دلیل بر آسمانی بودن نیست و یا اگر ما.... می بینید در این بحث تا زمانی که عقاید فرد مقابل مشخص نباشد نتیجه گرفته نمی شود من مطرح کردن این بحث را از طرف دیندار تنها با توجه به اینکه قبلا هم این بحث مطرح شده بود و شرایط را می دانستند به بیراهه رفتن بحث می دانم و از دیگران هم خواهش می کنم تا زمانی که انها نگویند که واقعا چه انتظاری از یک کتاب آسمانی دارند و چه ویژگی خاص باید یک کتاب داشته باشد به این بحث ادامه ندهند زیرا این بحث به نظر من عقلی نیست! |
|
|
|
|
|
#749 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: May 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 45
از ایشان 206 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
من نیز ادامه نمی دهم ![]() |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي o0ofafao0o به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |