|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#751 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: زير اسمان حقيقت
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 35
از ایشان 84 بار سپاسگزاري شده است
|
وقتي مي خواهيد بحث كنيد اقلا در اين ماه مبارك توهين به دين اسلام نكنيد
دلاي علمي و منطقي بييارين
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ماني_فرشاد به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#752 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5
از ایشان 18 بار سپاسگزاري شده است
|
از همه دوستان (چه طرفدار قرآن و چه منکر آن ) می خواهم به جای توهین به اعتقادات یکدیگر
با دلایل عقلی و منطقی یکدیگر را قانع کنند. زیرا کسی که در بحث کم می آورد به توهین کردن متوسل می شود و امیدوارم شما این طور نباشید ![]() حالا من سوالی از دوستان طرفدار قران دارم: چرا قرآن در ابتدا با بسم الله و سوره حمد شروع شده و از ابتدا خدا خود را تمجید میکند و ستایش کردن را به بندگانش یاد می دهد در حالی که هنوز خدا بودن خود را اثبات نکرده. منتظر پاسختان هستم. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي بیدار به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#753 (permalink) | |
|
Expert
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ابتدا باید گفت که قرآن اصلی به ترتیبی که در قرآن کنونی می بینید ترتیب نزولی آن نیست! بلکه در نزول قرآن بنا به روایات ابتدا سوره علق است اما اینکه چرا قرآن کنونی با حمد و ستایش شروع شد هم دلیل دارد شما در قرآن هیچگاه اثباتی برای وجود خداوند ندارید به چند دلیل 1- قران در زمان پیامبر بر مشرکان وارد شد و مشرکان اصل وجود خدا را قبول داشتند بنا براین نیازی به اثبات وجود خدا نبود 2- خداوند در هیچ جای قرآن سوره ای ندارد که اثبات وجود خدا کند( شاید من خبر ندارم اگر هست تذکر بدهید) اینهم به این خاطر است که در مکاتب اسلام اصولا اعتقادات ( مانند توحید نبوت و معاد ) یاد دادنی و اکتسابی نیست و خود فرد باید انتخاب کند و درک کند |
|
|
|
|
|
|
#754 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
![]() 1- مگر نمی گویید که قران برای همه ی زمانهاست و هیچ وقت قدیمی نمی شود؟ در ضمن مردم آن زمان هم یا بت پرست بودند یا به وجود چندین خدا اعتقاد داشتند 2- فکر کنم اگر می گفتید اثبات شدنی نیست بهتر بود و فرد باید بدون تحقیق به پیروی از اجدادش قبول کند وگرنه به حکم اسلام باید کشته شود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
#755 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Sep 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 19 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
مشرکان به خدا اعتقاد نداشتند اونایی که بخدا اعتقاد داشتند را تازینامه با اهل کتاب یاد می کند مشرکان سه بُت بزرگ در خانه کعبه، العُزی (عُزا) و اللات (لات) و المنات (منات) داشتند و بت پرست بودند |
|
|
|
|
|
|
#756 (permalink) | |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
این ما هستیم که حتی در وجود داشتنون هم به او محتاجیم پس اگر کسی لازم باشه وجودش رو اثبات کنه ما بیشتر بهش احتیاج داریم تا خداوند . جوابت در امضام هست .
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#757 (permalink) | ||
|
کاربر
|
نقل قول:
![]() اگر خدا برای شما اثبات شدنی نیست پس همین طوری و با تصورات ذهنیتان و قرآن که هیچ دلیلی برای آسمانی بودنش در تمام سوره های آن نیست و بمیل به وجودش او را قبول کرده اید . در حالی که این مساله به نظر من مهم ترین مساله هستی است و به همین راحتی نباید آن را باور کنیم نقل قول:
خوب آنها هم با سطح فکری که داشتند خود را محتاج به خالقی میدانستند ولی بعد ها با پیشرفت و تکامل بشر کم کم تعداد خدا ها کم شد تا وقتی که دانشمندان حادثه بیگ بنگ را کشف کردند و علم فیزیک قانون ازلی بودن ماده را کشف کرد . پس لطفا کمی منطقی تر سخن بگویید با تشکر ![]() |
||
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي بیدار به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#758 (permalink) | ||
|
Expert
|
نقل قول:
نقل قول:
دقت کنید ما دو واژه در عربی داریم که گاها فارسی زبانان با هم اشتباه می کنند یکی مشرک و یکی کافر مشرک از ریشه شرک به معنای شریک قرار دادن است اما کافر از ریشه کفر به معنای کسی است که کفر می ورزد و خدا را قبول ندارد در قرآن بارها از مردم مکه به مشرک نام برده است! و اگر چه در مکه کافر هم وجود داشت اما کسانی که بت می پرستیدند مشرک خوانده می شدند و اکثریت مردم مکه و مدینه را به خود اختصاص داده اند |
||
|
|
|
|
|
#759 (permalink) | |
|
Expert
|
کافران هم می توانند عاقلانه فکر کنند
این نوشته که احتمالا توسط سایتهای دیگر نوشته شده و در اینجا کپی پیست شده به دلیل مخلوط شدن واقعیتها و سفسطه ها واقعی به نظر می رسد و هنر نوشتن ان چنین به خواننده القا می کند که واقعا چنین بوده است! و البته کسانی که شک هم داشتند مزید بر علت می شود تا این حرفها را باور کنند این نوشتار قصد دارم نتا با کمی تحریفات در تاریخ و تاریخ سازی شما را اشنا کنم! اما این کار را خودم به تنهایی انجام نمی دهم و حرفهایم را به صورت سوال در می اورم تا کافران و دگر اندیشان را به فکر وادار کنم امید است از اشتباه در بیایند نقل قول:
اما خداییش از یزید خیلی خوشم می اومد وقتی یک بحث باهاش می کردی زود قانع می شد ( یا حداقل بحث را دیگر ادامه نمی داد) و به سراغ بحث دیگری می رفت و این موجب می شد که ما مسلمانان مجبور بشیم تمام قرآن را ختم کنیم بجای انکه فقط روی یک موضوع بحث بیهوده بکنیم! حداقل برای ما ثواب داشت! |
|
|
|
|
|
|
#760 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
قضیه بینگ بنگ بر این اعتقاد است که دنیا ابتدا به شکل یک کره واحد با چگالی بسیار زیاد بوده است و بعدا انفجاری در گرفته است و به کرات متعدد تقسیم شده است حال من پرسشم را از شما می کنم بعد از این عمل موجودات زنده از کجا به وجود امدند؟ زیرا در این انفجار هیچ موجودی نمی توانسته است زنده بماند! و یا حداقل اگر مانده است چرا باید تنها در زمین یافت شود و مثلا در کره مریخ موجود زنده ای نیست؟ البته من قبلا هم این سوال را کردم و با توهین دگر اندیشان مواجه شدم! اما خوب من به دل نگرفتم زیرا می دانم که حقیقت چقدر تلخ است و اینکه دگر اندیشان بعد از شنیدن این موضوع چون خود را فریب خورده می بینند مطمئنا به توهین روی می اورند! |
|
|
|
|
|
|
#761 (permalink) | |||
|
کاربر
|
پاسخ به جناب faryad
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
|||
|
|
|
|
|
#762 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
را. من به دنبال حقیقت هستم .امیدوارم که فکر نکنی این یک شعار است چون واقعا دلیلی ندارد که بر سر موضوعی مثل "خدا" خودم و دیگران را گول بزنم.این هارا هم گفتم تا بدانی من در هیچ جبهه ای نیستم چون هنوز تحقیقاتم کامل نشده است و خیلی هم دوست دارم که شما خدا پرستان مرا قانع کنید ولی تا به حال که برعکس بوده اما حالا به سوالی که کردید می پردازم: اول اینکه من ادعا نکردم که قبل از حادثه بیگ بنگ موجود زنده ای وجود داشته ولی همانطور که می دانید از عمر جهان مادی که ما در آن هستیم بیش از هفت میلیارد سال گذشته و در طی این مدت ابتدا موجودات تک سلولی که از مواد آتش فشانی ساخته شده بودند به وجود آمده اند و این طور به نظر می رسد که این موجودات فقط روی زمین (با توجه به فاصله آن از خورشید) به وجود آمده اند که این دلیل علمی ما را به وجود خدا بیشتر به شک می اندازد . حالا به نظر شما این مدت زمان (7 میلیارد سال) برای تکامل موجودات کافی نبوده؟؟ مگر اینکه قانون تکامل داروین را قبول نداشته باشید! |
|
|
|
|
|
|
#763 (permalink) |
|
رهگذر
محل سكونت: IRAN
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 25
از ایشان 2 بار سپاسگزاري شده است
|
زیرا از زمان نزول قرآن تا به حال کسی نتوانسته است که در آن دست ببرد
|
|
|
|
#765 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
بگذارید یک سوال از شما بپرسم اول اینکه این استدلال مربوط به خودتان است یا دانشمندی به آن دست پیدا کرده است دوم اینکه شما از خودتان پرسیده اید همانطور که گفتم کدام سلول زنده است در دمای انفجار بینگ بنگ توانسته است دوام بیاورد؟ و یا از آن دانشمندی که این حرف را گفته است پرسیدید چگونه سلول زنده نمی تواند در جو خورشید ( که دمایش به مراتب کمتر از دمای انفجار بزرگ است) زنده بماند اما توانسته در انفجار بزرک جان سالم بدر ببرد! برای آشنایی شما باید گفت که هر موجود زنده نمی تواند در دمای بیش از 1000 درجه فارنهایت زنده بماند برای زنده ماندن به 3 چیز وابسته است آب اکسیژن و غذا اکسیژن بعد از شکل گیری جو زمین شکل گرفته است آب در زمان شکل گیری وجود نداشته است اما اگر منظور شما بوجود امدن سلول از دل خاک است که همان اعتقاد مسلمانان است با این تفاوت که مسلمانان می گویند خدا انسان را از خاک آفریده است شما می گویید سلول اولیه را از خاک ! در مورد سوال شما که نظریه تکامل داروین است بله من به این نظریه معتقد نیستم و می توانید پستهای قبلی من را ببیند |
|
|
|
|