کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب > گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان

گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 09-14-2007   #751 (permalink)
کاربر

ماني_فرشاد's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: زير اسمان حقيقت
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 35
از ایشان 84 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

وقتي مي خواهيد بحث كنيد اقلا در اين ماه مبارك توهين به دين اسلام نكنيد
دلاي علمي و منطقي بييارين
قديمي 09-16-2007   #752 (permalink)
کاربر

بیدار's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 5
از ایشان 18 بار سپاسگزاري شده است

از همه دوستان (چه طرفدار قرآن و چه منکر آن ) می خواهم به جای توهین به اعتقادات یکدیگر
با دلایل عقلی و منطقی یکدیگر را قانع کنند. زیرا کسی که در بحث کم می آورد به توهین کردن
متوسل می شود و امیدوارم شما این طور نباشید

حالا من سوالی از دوستان طرفدار قران دارم:
چرا قرآن در ابتدا با بسم الله و سوره حمد شروع شده و از ابتدا خدا خود را تمجید میکند و ستایش کردن را به بندگانش یاد می دهد در حالی که هنوز خدا بودن خود را اثبات نکرده.

منتظر پاسختان هستم.
بیدار آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي بیدار به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 09-16-2007   #753 (permalink)
Expert

Deja Vu's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله بیدار نمايش نوشته ها
از همه دوستان (چه طرفدار قرآن و چه منکر آن ) می خواهم به جای توهین به اعتقادات یکدیگر
با دلایل عقلی و منطقی یکدیگر را قانع کنند. زیرا کسی که در بحث کم می آورد به توهین کردن
متوسل می شود و امیدوارم شما این طور نباشید

چرا قرآن در ابتدا با بسم الله و سوره حمد شروع شده و از ابتدا خدا خود را تمجید میکند و ستایش کردن را به بندگانش یاد می دهد در حالی که هنوز خدا بودن خود را اثبات نکرده.

منتظر پاسختان هستم.
بله دوست عزیز!
ابتدا باید گفت که قرآن اصلی به ترتیبی که در قرآن کنونی می بینید ترتیب نزولی آن نیست! بلکه در نزول قرآن بنا به روایات ابتدا سوره علق است
اما اینکه چرا قرآن کنونی با حمد و ستایش شروع شد هم دلیل دارد
شما در قرآن هیچگاه اثباتی برای وجود خداوند ندارید به چند دلیل
1- قران در زمان پیامبر بر مشرکان وارد شد و مشرکان اصل وجود خدا را قبول داشتند بنا براین نیازی به اثبات وجود خدا نبود
2- خداوند در هیچ جای قرآن سوره ای ندارد که اثبات وجود خدا کند( شاید من خبر ندارم اگر هست تذکر بدهید) اینهم به این خاطر است که در مکاتب اسلام اصولا اعتقادات ( مانند توحید نبوت و معاد ) یاد دادنی و اکتسابی نیست و خود فرد باید انتخاب کند و درک کند
Deja Vu آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 09-16-2007   #754 (permalink)
کاربر

بیدار's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله faryad نمايش نوشته ها
بله دوست عزیز!
ابتدا باید گفت که قرآن اصلی به ترتیبی که در قرآن کنونی می بینید ترتیب نزولی آن نیست! بلکه در نزول قرآن بنا به روایات ابتدا سوره علق است
1- قران در زمان پیامبر بر مشرکان وارد شد و مشرکان اصل وجود خدا را قبول داشتند بنا براین نیازی به اثبات وجود خدا نبود
2- خداوند در هیچ جای قرآن سوره ای ندارد که اثبات وجود خدا کند( شاید من خبر ندارم اگر هست تذکر بدهید) اینهم به این خاطر است که در مکاتب اسلام اصولا اعتقادات ( مانند توحید نبوت و معاد ) یاد دادنی و اکتسابی نیست و خود فرد باید انتخاب کند و درک کند
آیا منظور شما این است که در سوره علق، الله خدا بودن خود را اثبات کرده؟!

1- مگر نمی گویید که قران برای همه ی زمانهاست و هیچ وقت قدیمی نمی شود؟
در ضمن مردم آن زمان هم یا بت پرست بودند یا به وجود چندین خدا اعتقاد داشتند

2- فکر کنم اگر می گفتید اثبات شدنی نیست بهتر بود و فرد باید بدون تحقیق به پیروی از
اجدادش قبول کند وگرنه به حکم اسلام باید کشته شود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قديمي 09-16-2007   #755 (permalink)
2u2
محروم از فعالیت

2u2's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 19 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
بله دوست عزیز!
شما دارید در این ماه رمضان خودتان دروغ مینویسید

مشرکان به خدا اعتقاد نداشتند اونایی که بخدا اعتقاد داشتند را تازینامه با اهل کتاب یاد می کند مشرکان سه بُت بزرگ در خانه کعبه، العُزی (عُزا) و اللات (لات) و المنات (منات) داشتند
و بت پرست بودند
2u2 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي 2u2 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 09-17-2007   #756 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:

منتظر پاسختان هستم.
برای اینکه خدا نیازی به اثبات نداره .
این ما هستیم که حتی در وجود داشتنون هم به او محتاجیم پس اگر کسی لازم باشه وجودش رو اثبات کنه ما بیشتر بهش احتیاج داریم تا خداوند .
جوابت در امضام هست .

قل هاتو برهانکم ان کنتم صادقین (البقره-111)
بگو اگر از راستگویان هستید ، پس برهان خود را ارائه کنید.
Borhan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 09-17-2007   #757 (permalink)
کاربر

بیدار's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
برای اینکه خدا نیازی به اثبات نداره
واقعا پاسخ شما اینه
اگر خدا برای شما اثبات شدنی نیست پس همین طوری و با تصورات ذهنیتان و قرآن که هیچ دلیلی برای آسمانی بودنش در تمام سوره های آن نیست و بمیل به وجودش او را قبول کرده اید .
در حالی که این مساله به نظر من مهم ترین مساله هستی است و به همین راحتی نباید آن را باور کنیم

نقل قول:
این ما هستیم که حتی در وجود داشتنون هم به او محتاجیم پس اگر کسی لازم باشه وجودش رو اثبات کنه ما بیشتر بهش احتیاج داریم تا خداوند .جوابت در امضام هست .
از ابتدای تمدن بشر تا کنون انسانها به دلیل کمبود علم و دانش برای هر چیزی خدایی قائل میشدند و یا خود آن را خدا قلمداد می کردند مثل خورشید و ستارگان !
خوب آنها هم با سطح فکری که داشتند خود را محتاج به خالقی میدانستند ولی بعد ها با پیشرفت و تکامل بشر کم کم تعداد خدا ها کم شد تا وقتی که دانشمندان حادثه بیگ بنگ را کشف کردند و علم فیزیک قانون ازلی بودن ماده را کشف کرد .
پس لطفا کمی منطقی تر سخن بگویید
با تشکر
کاربران زير از دوست گرامي بیدار به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 09-17-2007   #758 (permalink)
Expert

Deja Vu's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
آیا منظور شما این است که در سوره علق، الله خدا بودن خود را اثبات کرده؟!
البته که نه! من فقط گفتم در ترتیب قرآن سوره علق اولین سوره ای است که بر پیامبر نازل شده است و در ان خدا با حمد و ستایش شروع نکرده است! و در واقع حتی به قلم و فکر و اندیشه قسم یاد می کند! و در ان به پیامبر دستور می دهد بخوان!
بنابراین خداوند خود در قرآن( ابتدا نزول کرده ) بندگانش را به یادگیری و جستجوی حقیقت تشویق می کند
1- مگر نمی گویید که قران برای همه ی زمانهاست و هیچ وقت قدیمی نمی شود؟
در ضمن مردم آن زمان هم یا بت پرست بودند یا به وجود چندین خدا اعتقاد داشتند
بله همانطور که شما می گویید مشرکان به چند خدایی اعتقاد داشتند در واقع مردم ان زمان بت را نمی پرستیدند بلکه بت را شریک خدا قرار می دادند و بیشتر مردم مکه بر این منسک بودند
اما در مورد سوال شما : آری قرآن مربوط به تمام زمانها و مکانهاست اما همانطور که گفتم راهنماست نه کتاب دانستنیها و یا اثبات کردن!
2- فکر کنم اگر می گفتید اثبات شدنی نیست بهتر بود و فرد باید بدون تحقیق به پیروی از
اجدادش قبول کند وگرنه به حکم اسلام باید کشته شود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببینید در این مورد بحث شده است شما می توانید چند برگ عقب تر برگردید و جواب مسلمانان را به کشتار ببینید مطمئنا قانع می شوید
در ضمن اثبات خدا با دلایل عقلی برای خود شخص ثابت باید بشود نه کسی به او بگوید اینطوری ثابتش کنید!
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله 2u2 نمايش نوشته ها
شما دارید در این ماه رمضان خودتان دروغ مینویسید
همانطور که گفتید مسلمانان حداقل در ماه رمضان سعی می کنند دروغ نگویند اما این توهین شما شاید بخاطر این است که همه را مثل خود می دانید
کافر همه را به کیش خود پندارد!!
مشرکان به خدا اعتقاد نداشتند اونایی که بخدا اعتقاد داشتند را تازینامه با اهل کتاب یاد می کند مشرکان سه بُت بزرگ در خانه کعبه، العُزی (عُزا) و اللات (لات) و المنات (منات) داشتند
و بت پرست بودند
همانطور که در بالا گفتم مشرکان خدا را قبول داشتند اما همین 3 بت را واسطه برای گرفتن حاجات خود می دانستند
دقت کنید ما دو واژه در عربی داریم که گاها فارسی زبانان با هم اشتباه می کنند یکی مشرک و یکی کافر
مشرک از ریشه شرک به معنای شریک قرار دادن است اما کافر از ریشه کفر به معنای کسی است که کفر می ورزد و خدا را قبول ندارد
در قرآن بارها از مردم مکه به مشرک نام برده است! و اگر چه در مکه کافر هم وجود داشت اما کسانی که بت می پرستیدند مشرک خوانده می شدند و اکثریت مردم مکه و مدینه را به خود اختصاص داده اند
قديمي 09-17-2007   #759 (permalink)
Expert

Deja Vu's Avatar

جنسيت:

کافران هم می توانند عاقلانه فکر کنند
این نوشته که احتمالا توسط سایتهای دیگر نوشته شده و در اینجا کپی پیست شده به دلیل مخلوط شدن واقعیتها و سفسطه ها واقعی به نظر می رسد و هنر نوشتن ان چنین به خواننده القا می کند که واقعا چنین بوده است! و البته کسانی که شک هم داشتند مزید بر علت می شود تا این حرفها را باور کنند
این نوشتار قصد دارم نتا با کمی تحریفات در تاریخ و تاریخ سازی شما را اشنا کنم! اما این کار را خودم به تنهایی انجام نمی دهم و حرفهایم را به صورت سوال در می اورم تا کافران و دگر اندیشان را به فکر وادار کنم امید است از اشتباه در بیایند
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله 2u2 نمايش نوشته ها
اما در مورد الله

کعبه مکان مقدسی بود که پیش از اسلام بت های گوناگونی در آن نگهداری می شد. الله یکی از بتهایی بود که در کنار بتهای دیگر که مدینه بودند پرستیده می شد.
در هیچ سند تاریخی بر این باور نیست که ما در مکه بتی به نام الله وجود داشت و در تمام کتب تاریخی معتبر نام 3 بت را لات و منات و عزی را از بتان نام برده است
1-اگر در جایی نام برده اند سند تاریخی را ذکر کنید
( اگر چه این سفسطه یعنی بودن بتی به نام الله در مکه هیچ چیز را ثابت نمی کند و فقط ذهن خواننده نوشته را گمراه می کند و با تشویش ذهن می خواهد ذهن خواننده را به این سو ببرد که محمد( ص) به بت علاقه داشته است و در واقع چیزی از خود نیاورده است اما یک سوال که در آخر بحث از دگر اندیشان می پرسم)
حرم مکه همانند خانه دیگر خدایان مردم سامی، به صورت مکعب ساخته شده بود از این رو بود که به آن کعبه می گفتند. کعبه لغتی عربی به معنی چهار گوش است. بعضی می گویند لغت کعبه به معنی خانه است و از یک لغت حبشی که به معنی خانه دو طبقه است گرفته شده است اما به نظر نمی رسد که این تعبیر درست باشد. و آنچه از ظاهر کلمه عربی پیداست کعبه به معنی چهارگوش می باشد.
کاملا درست است
بتها یا درون خود کعبه بودند یا در فضای باز بیرون کعبه. در بعضی از محافل باور بر این بود که شکل چهار گوش کعبه تقلیدی از شکل چهار گوش چادر عربهاست. تاریخ ساخت کعبه به قرن دوم پس از مبلاد برمی گردد.بنابراین بر خلاف آنچه در تازينامه و تفاسیر مسلمانان گفته شده است این بنا نمی تواند توسط ابراهیم ساخته شده باشد.
همانطور که اشاره کردید تاریخ این بنا بر عقیده مسلمانانئ قبل از میلاد ساخته شده است اما سوالی که الان مطرح می شود این است که بعد از شکست کفار در مکه هیچ شخصی از هیچ دینی بجز اسلام اجازه ورود به مکه را نداشته است و الان هم مذهب وهابیت که در مکه وجود دارد یکی از گروهان تند رو مذهبی هستند و به شدت بر این نکته پافشاری می کنند حتی آنان اجازه تحقیق بر روی کعبه را نمی دهند( به علت ازدحام جمعیت و اینکه این مکان اصولا مقدس شمرده می شود) و حال یک سوال پیش می اید
2- چگونه دگر اندیشان تاریخ کعبه را تخمین زدند با توجه به اینکه تاریخ کعبه در هیچ کتابی نیامده است و تحقیق باستان شناسی بر روی آن انجام نشده است؟
در کتاب عهد عتیق هیچ اشاره ای به سفر رئیس خانواده به عربستان نشده است و از همه مهمتر هیچ سند تاریخی و باستانی در دست نیست که این بنا پیش از قرن اول میلادی وجود داشته باشد.
3-آیا وجود نداشتن سند تاریخی دلیل بر نبود ان است؟
لازم به تذکر است که هیچ سند تاریخی مبنی بر قدمت تخت جمشید یا اثار دیگر هم نیست و این آثار با تحقیق و تخمین باستان شناسان بدست می آید!
اگر ابراهیم در حقیقت وجود داشته است در حدود سال 1800 پیش از میلاد میزیسته است. این داستان آشکارا توسط محمد ساخته شده است تا توسط آن بتواند نظر یهودیان مکه را نسبت به خود جلب کند.
داستان ابراهیم قبل از محمد ( ص) نیز بوده است و انان خود را به دین ابراهیم می دانسته اند بنابراین ساخته محمد نمی توانسته باشد! این مساله بارها توسط کافران نیز سحه می گذاشته است و همانطور که در قرآن هم یاد اور می شود کافران قرآن را به نوشتن سر گذشت دیرینیان متهم می کردند و قرآن را به دلیل نوشتن این داستانها , به زمینی بودن متهممی کردند
عربهای بیابانگرد ؛ پیش از اسلام سنگهای صاف و مکعب شکل را محترم می شمردند و آنگونه سنگها را به عنوان محل زندگی خدا تکریم می کردند. مردم چادر نشین عرب که چادر آنها مکعبی شکل بود با خود می اندیشیدند که خانه خدا شبیه خانه خودشان اما از جنس سنگ است.
4- در بالا شما گفتید که این بنا در زمان ابراهیم ساخته نشده است اما بیان نکردید که چگونه و چرا این بنا ساخته شده است؟
در میان جاهایی که در عربستان مقدس شمرده می شد کعبه از همه مهمتر بود چون سنگ سیاه را در خود جای داده بود. عربهای پیش از اسلام معتقد بودند که این سنگ توسط خدایان آسمانی برای عبادت به آنها داده شده است .
بله این سنگ هنوز هم مقدس شمرده می شود البته امروزه به این خاطر است که آن سنگ را سنگی می نامند که ابراهیم ان را زیر پایش گذاشت تا آخرین سنگ کعبه را بر روی آن قرار دهد
به احتمال زیاد جنس این سنگ از گدازه های آتشفشانی یا بازالت است. اما ماهیت واقعی آن به راحتی قابل شناسایی نیست. چون زائران در طول سالیان سال از زمانی که در این بنا کار گذاشته شده است ، آن را بسیار لمس کرده و از سر شوق و شعف بوسیده اند. ممکن است یک شهاب سنگ باشد. اسلام سنت سنگ پرستی عرب پیش از اسلام را به وسیله قرار دادن مراسم حج به عنوان پنجمین ستون دین ادامه داد.
بنا بر اشتباه شما اتفاقا ماهیت این سنگ کاملا پیداست این سنگ سنگی یشمی رنگ است که در جریان یکی از جنگها شکسته شد بعدها بدلیل مقدس بودن ان ان را با طلا جوش داده اند که رگه های آن هنوز هم بر روی سنگ قابل مشاهده است! این سنگ بر اثر لمس زیاد رنگ سیاه به خود گرفته است و بر خلاف تصور برخی اصلا سیاه نیست
هر ساله میلیونها مسلمان به مکه آمده تا سنگ سیاه را که در گوشه شرقی بنا هست تکریم کنند.
بطلمیوس ستاره شناس و جغرافی دان بزرگ که در اسکندریه در سال 130 میلادی متولد شد از مکه تحت عنوان مکورابا نام برده است.
از آنچه در کتابهای تذکره نویسان اولیه اسلامی آشکار است قصی یکی از اجداد محمد ، عبادت کعبه را در بین مردم خود رواج داد.
به سوال قبلی بر می گردیم اصولا ساخت کعبه به چه دلیل بوده است؟ زیرا این کعبه یا قبله گاه ابراهیم بوده است که بعدها در آن بت قرار دادند و یا اینکه اصلا به خاطر گذاردن بت در ان ساخته شده است! حال این بتها که معمولا توسط سودجویان گذارده می شده است در چه زمانی پدید امده است
5- تضاد بین ساختن کعبه و گذاردن بت در آن و همچنین سالی که سوء استفاده مالی از این ملک انجام شد به چه دلیل است؟
او دو پسر به نامهای عبدالمناف(بنده مناف) و عبدالدار(بنده کعبه) داشت که آنها را به عنوان ناظر این آیین بر گماشت. هر کدام از بتهایی که در کعبه نگه داشته می شد به قبیله ای خاص تعلق داشت. مردم هر قبیله هر سال یه مکه می آمدند تا بیعت خود را با خدای خود تجدید کنند. به طور سنتی این مراسم در آخرین ماه از تقویم عربی که ذی الحجه نامیده می شد برگزار می شد. به احتمال زیاد لغت حج بر گرفته از واژه عبری Hug به معنی گردش در اطراف، گرفته شده است. چادر نشینان اولیه عرب هر وقت که برای زیارت حرم می آمدند به منظور ستایش کعبه اطراف کعبه می چرخیدند به این عمل طواف می گفتند.
مطابق سنت قدیم اعراب ، یک ماه پیش از مراسم زیارت کعبه و یک ماه پس از آن ، مردم عربستان عداوت و دشمنی نسبت به یکدیگر را کنار می گذاشتند و دست از جنگ می کشیدند. در طول این ماهای مقدس نباید خونی ریخته می شد. علت تعطیل جنگ و خونریزی به این دلیل بود که می خواستند مکه را برای زائران که برای انجام مراسم می آمدند، به محیطی امن تبدیل کنند. در طول این چند ماه اجازه دزدی یا درست کردن کمینگاه یا انتقام گیری خانوادگی به کسی داده نمی شد.
به محدوده کعبه به طور تحت الفظی حرم گفته می شد. به این دلیل تمام مکه نیز به عنوان حرم مقدس شمرده می شد. بعدها واژه حرم به زنان کاخ که بیش از یک نفر بودند اطلاق شد. حرم به معنی جایگاه خصوصی است که هیچ خاطی حق ورود به آن مکان را ندارد و تنها به زنان اختصاص دارد.
واژه حرم قبل از ورود کعبه در تاریخ ایران وجود داشت و در کاخهای تخت جمشید مکانهایی به نام حرمسرا وجود داشت!
در ماه حج هر زائر همراه خود هدایای را برای تقدیم به خدای خود می آورد و برای خشنودی خدای خود حیوانی را برای او قربانی می کرد.
در هنگام اجرای مراسم ، مریدان ابتدا پیرامون کعبه می گشتند سپس در فاصله بین دو تپه ای که صفا و مروه نامیده می شد و به باور آنها محل زندگی یک خدای مدینه و یک خدای نرینه بود، شروع به دویدن می کردند.
این دویدن نیست و حرمله است و حرمله عملی بین دویدن و راه رفتن است ! به اعتقاد مسلمانان این مکانی است که حاجر بر روی ان می دویده است تا برای فرزندش آب پیدا کند اما بعدها دو بت بر روی ان قرار داده اند تا در حین انجام این کار مردم به پرستش دو بت هم بپردازند
6- سوال اینجاست که محمد اصولا چرا باید علیه این اداب مکه به پا خیزد و جنگ راه بیاندازدبا توجه به اینکه خود از قریشیان بود و خود صاحب بت کده بود و اینکه چرا بعد ها خود همین عمل را تکرار کرده است؟
همانطور که گفته شد در زمان قبل از محمد دو بت در آنجا نسب شده بود که مردم هدایا بر روی ان می گذاردند و قریشیان این هدایا را برمی داشتند و برای انان سود آوری داشت اما بعد از پیامبر که بتی در انجا نسب نبود که قصد سود آوری باشد و می توانست این عمل ( مانند بسیاری دیگر از اعمال مانند زنده بگور کردن و بت پرستی و...) مورد نکوهش قرار گیرد و از اعمال حج حذف شود و این تناقض چگونه با هم جمع شده است؟
یکی دیگر از مراسمی که در این فستیوال انجام می شد مراسم محرم شدن بود. زائر در این مراسم باید از هتک حرمت کردن ، کفر گویی و آمیزش جنسی خود داری کند زیرا انجام این مراسم در حضور خدایان ممنوع بود.
قبابیل گوناگون عرب در این مراسم شرکت می کردند چون این ماهها تنها زمانی بود که عرب دست از جنگ و ستیزه جویی بر می داشت و حمل سلاح ممنوع بود.
همه این مراسم عهد جاهلیت در اسلام امروزی ادامه یافت. هر ساله میلیونها مسلمان از سرتاسر دنیا در طول ماه ذی الحجه به مکه آمده و مراسمی را انجام می دهند که قرنها پیش از اسلام در عربستان رایج بوده است.
در این مراسم لباس سفید بلندی می پوشند و اطراف کعبه می گردند و سر حیوانات را می برند و از آمیزش جنسی پرهیز می کنند و از گفتار اهانت آمیز پرهیز می کنند و بین صفا و مروه میدوند و به جایگاهی که بت پرستان قدیم فکر می کردند خانه شیطان است ، سنگ می زنند.
در حقیقت مراسمی که در حال حاضر پیروان محمد هر ساله انجام می دهند با آنچه بت پرستان در سالها پیش از اسلام انجام میدادند ، تفاوتی ندارد تنها نام آن تغییر پیدا کرده است. و گروه کافران به گروه مسلمانان تبدیل شده اند. آنچه محمد انجام داد ، ادامه سنتهای اجداد خود بود که آنها را به قانونهای مقدس تبدیل کرد و نام اسلام بر آنها گذاشت.
7- دقیقا مشکل همین جاست! چرا باید محمد ( ص) اینکار را بکند؟ چه دلیل دارد که اینهمه کشته بدهد تا این کار انجام شود!
من نظر مسلمانان را بیان می کنم اگر شما جوابی غیر این دارید لطفا بگویید مسلمانان بر این عقیده هستند که این مراسم همان مراسمی است که در زمان ابراهیم انجام می شده است و بر اثر گذشت زمان تغییر در ان ایجاد شده بود و محمد(ص) فقط سنتهای غلط را از ان برداشت!
تنها فرق این مراسم با مراسم گذشته ، این است که در گذشته هر کسی مجاز بود برای انجام این مراسم به مکه برود. بی خدایان!!! آیا بی خدایان هم مراسمی برای انجام کاری داشتند که به کعبه بروند ، چند خدایان و یکتا پرستان کدام یکتا پرستان؟ تنها یکتا پرستان در ان زمان یهود و مسیح بودند که خود قبله ای مجزا داشتند پس برای پرستیدن به انجا روی نمی اوردند! همه در این مراسم شرکت می کردند اما امروزه تنها مسلمانان مجازند به حرم کعبه وارد شوند و الله خدای خصوصی دنیای محمد خدای همه کلانها شد.
پیش از اسلام هر قبیله ای خدای مخصوص خود را داشت. اما وقتی برای زیارت به مکه می آمدند خدای دیگران را نیز پرستش می کردند یا حد اقل به آن خدایانی که معروف بودند احترام می گذاشتند. در زمانی که قبیله ها در حالت صلح به سر می بردند ،آنهایی که "لات" را می پرستیدند الله خدای بزرگ را نیز ستایش می کردند. آنهایی که برای "عزی" احترام قائل بودند "منات" را نیز تکریم می کردند و ارتباط بین خدایان یک ارتباط دوستانه بود. اما در زمانیکه بین قبایل اختلاف می افتاد هر قبیله فقط خدای خود را عبادت می کرد و به خدایان قبایل دیگر کاری نداشت.
همانطور که قبلا" ذکر شد جد محمد فرزندان خود را با نام خدایان نامگذاری کرد. وقتی که محمد شروع به تبلیغ دین خود کرد افراد قریش که از قبیله او بودند با او به مخالفت برخاستند زیرا او می خواست خدای خود ، الله را به همه خدایان ارجحیت دهد.
هیچگاه این اتفاق نیافتاده است! زیرا اصولا محمد از بر علیه بت پرستی برخواسته بود و بنا به نظر شما الله نام بت بوده است که کمی تناقض ایجاد می کند که در سوال بعدی مطرح می کنم
وقتی او مخالفت شدید مردم قریش را دید یک قدم عقب نشینی کرد و سعی کرد دشمنانش را با پذیرش بتهای آنان در کنار بت بزرگ ،الله ، آرام کند.
هیچگاه این عمل انجام نشد زیرا در آیین اسلام هرگز نامی از بتها برده نشده است البته برخی سعی کردند با نسبت دادن قضیه غرانیق آن را به محمد نسبت بدهند اما اینکار بدلیل آنکه در قرآن این نکته نیامده است مورد تایید هیچ کس نیست!
8- بنا بر اعتقاد شا محمد قصد داشت بت الله را بر دیگر بتان ارجحیت بدهد اما در اخر زمانی که پیروز شد همه بتان را شکست ( زیرا اکنون هیچ بتی در خانه کعبه نیست) بنابراین این سفسطه چطور توجیه می شود؟
به این دلیل است که تذکره نویسان مسلمانان اولیه گفته اند که محمد بت های قبیله را مخصوصا" سه بت بزرگ لات و منات و عزی را که اعراب فکر می کردند دختران الله هستند، تکریم کرد. اما وقتی که دشمنی بین او و دیگر افراد قبیله ادامه یافت، او نظرش را تغییر داد و الله را که خدای پدرش ، عبدالله بود ، برتر از همه بتها شمرد. پس از آن او از هر فرصتی استفاده کرد تا الله را بر بتهای دیگر برتری دهد. او مرتب می گفت که خدایی جز الله وجود ندارد. یکی از آخرین سوره های تازينامه که توحید نامیده می شود می گوید:
بگو الله یکی است. بی نیاز از همه است نه زاده می شود و نه می زاید و مثل و مانندی ندارد.
نکته مهم در این سوره این است که بر این حقیقت که الله تنها خداست تاکید می ورزد و در ادامه می گوید که خدا دارای فرزندی نیست. در غیر این صورت آنهایی که معتقد بودند لات و منات عزی دختران الله هستند ، خود را هم ردیف مسلمانان می دانستند. از آنجایی که هیچ خدایی با الله قابل مقایسه نیست. خدایان دیگر کافران نمی توانند در ردیف الله بایستند.
بله همانطور که گفتید این اعتقاد در کافران بود که این 3 بت را دختران خدا می دانستند اما تناقض حرفتان را که الله را بت می دانستید با سوالی مطرح کردم
می بینم که یزید دیگر پیداش نیست!! مثل اینکه دیگه سفسطه هاش تموم شده حالا نشسته و فقط نوشته دیگران را می خونه و برای انان تشکر می فرسته!
اما خداییش از یزید خیلی خوشم می اومد وقتی یک بحث باهاش می کردی زود قانع می شد ( یا حداقل بحث را دیگر ادامه نمی داد) و به سراغ بحث دیگری می رفت و این موجب می شد که ما مسلمانان مجبور بشیم تمام قرآن را ختم کنیم بجای انکه فقط روی یک موضوع بحث بیهوده بکنیم! حداقل برای ما ثواب داشت!
قديمي 09-17-2007   #760 (permalink)
Expert

Deja Vu's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
واقعا پاسخ شما اینه
اگر خدا برای شما اثبات شدنی نیست پس همین طوری و با تصورات ذهنیتان و قرآن که هیچ دلیلی برای آسمانی بودنش در تمام سوره های آن نیست و بمیل به وجودش او را قبول کرده اید .
در حالی که این مساله به نظر من مهم ترین مساله هستی است و به همین راحتی نباید آن را باور کنیم

از ابتدای تمدن بشر تا کنون انسانها به دلیل کمبود علم و دانش برای هر چیزی خدایی قائل میشدند و یا خود آن را خدا قلمداد می کردند مثل خورشید و ستارگان !
خوب آنها هم با سطح فکری که داشتند خود را محتاج به خالقی میدانستند ولی بعد ها با پیشرفت و تکامل بشر کم کم تعداد خدا ها کم شد تا وقتی که دانشمندان حادثه بیگ بنگ را کشف کردند و علم فیزیک قانون ازلی بودن ماده را کشف کرد .
پس لطفا کمی منطقی تر سخن بگویید
با تشکر
البته قضیه بینگ بنگ در علم ثابت شده است و اگر چه هنوز نظریه است و قابل استناد نیست اما با این حال این قضیه هیچ تناقضی با خدا باوری نداشت و متاسفانه برخی اشتباها ان را بر علیه خداباوری می آورند در صورتی که قبلا هم بحث شد که این موضوع نه تنها خدا را نقض نمی کند بلکه ان را اثبات می کند
قضیه بینگ بنگ بر این اعتقاد است که دنیا ابتدا به شکل یک کره واحد با چگالی بسیار زیاد بوده است و بعدا انفجاری در گرفته است و به کرات متعدد تقسیم شده است
حال من پرسشم را از شما می کنم بعد از این عمل موجودات زنده از کجا به وجود امدند؟ زیرا در این انفجار هیچ موجودی نمی توانسته است زنده بماند! و یا حداقل اگر مانده است چرا باید تنها در زمین یافت شود و مثلا در کره مریخ موجود زنده ای نیست؟
البته من قبلا هم این سوال را کردم و با توهین دگر اندیشان مواجه شدم! اما خوب من به دل نگرفتم زیرا می دانم که حقیقت چقدر تلخ است و اینکه دگر اندیشان بعد از شنیدن این موضوع چون خود را فریب خورده می بینند مطمئنا به توهین روی می اورند!
قديمي 09-17-2007   #761 (permalink)
کاربر

بیدار's Avatar

جنسيت:

پاسخ به جناب faryad
نقل قول:
البته که نه! من فقط گفتم در ترتیب قرآن سوره علق اولین سوره ای است که بر پیامبر نازل شده است و در ان خدا با حمد و ستایش شروع نکرده است! و در واقع حتی به قلم و فکر و اندیشه قسم یاد می کند! و در ان به پیامبر دستور می دهد بخوان!بنابراین خداوند خود در قرآن( ابتدا نزول کرده ) بندگانش را به یادگیری و جستجوی حقیقت تشویق می کند

نقل قول:
بله همانطور که شما می گویید مشرکان به چند خدایی اعتقاد داشتند در واقع مردم ان زمان بت را نمی پرستیدند بلکه بت را شریک خدا قرار می دادند و بیشتر مردم مکه بر این منسک بودنداما در مورد سوال شما : آری قرآن مربوط به تمام زمانها و مکانهاست اما همانطور که گفتم راهنماست نه کتاب دانستنیها و یا اثبات کردن!
خوب . قرآن اگر کتاب آسمانی باشد ابتدا باید به مهمترین مساله ( اثبات خدا) بپردازد تا آسمانی بودنش هم مشخص شود و دیگر هیچ کس توان انکار خدا و قرآن را نداشته باشد. وگرنه راهنمایی هایی که قران کرده یا داستان های مختلف است یا تمجید خدا و یا وعده به عذاب و پاداش.البته باید از شما پرسید به چه چیزی می گویید راهنمایی؟؟؟!!!!

نقل قول:
خداوند در هیچ جای قرآن سوره ای ندارد که اثبات وجود خدا کند( شاید من خبر ندارم اگر هست تذکر بدهید) اینهم به این خاطر است که در مکاتب اسلام اصولا اعتقادات ( مانند توحید نبوت و معاد ) یاد دادنی و اکتسابی نیست و خود فرد باید انتخاب کند و درک کند
اما شما می گویید که درک و شناخت مهمترین ادعایتان( اصول) یعنی توحید،معاد و نبوت باید توسط خود شخص انجام شود و قرآن و مکاتب اسلام هیچ مسئولیتی بر اثبات این ادعا و اصول ندارند. حالا فرد محقق از کجا باید ادعای بی دلیل و بدون اثبات دیگران را درک کند و ایمان بیاورد خودش می داند و هم اگر قبول نکند ، کافر است و نجس ، کشتنش حلال است و حتی ثواب هم دارد!!!!!!!!!
قديمي 09-17-2007   #762 (permalink)
کاربر

بیدار's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
البته قضیه بینگ بنگ در علم ثابت شده است و اگر چه هنوز نظریه است و قابل استناد نیست اما با این حال این قضیه هیچ تناقضی با خدا باوری نداشت و متاسفانه برخی اشتباها ان را بر علیه خداباوری می آورند در صورتی که قبلا هم بحث شد که این موضوع نه تنها خدا را نقض نمی کند بلکه ان را اثبات می کند
قضیه بینگ بنگ بر این اعتقاد است که دنیا ابتدا به شکل یک کره واحد با چگالی بسیار زیاد بوده است و بعدا انفجاری در گرفته است و به کرات متعدد تقسیم شده است
حال من پرسشم را از شما می کنم بعد از این عمل موجودات زنده از کجا به وجود امدند؟ زیرا در این انفجار هیچ موجودی نمی توانسته است زنده بماند! و یا حداقل اگر مانده است چرا باید تنها در زمین یافت شود و مثلا در کره مریخ موجود زنده ای نیست؟
البته من قبلا هم این سوال را کردم و با توهین دگر اندیشان مواجه شدم! اما خوب من به دل نگرفتم زیرا می دانم که حقیقت چقدر تلخ است و اینکه دگر اندیشان بعد از شنیدن این موضوع چون خود را فریب خورده می بینند مطمئنا به توهین روی می اورند!
ببین دوست عزیز من نه به طور کامل نظر منکران قرآن و خدا را تایید می کنم و نه حرف های شما
را. من به دنبال حقیقت هستم .امیدوارم که فکر نکنی این یک شعار است چون واقعا دلیلی
ندارد که بر سر موضوعی مثل "خدا" خودم و دیگران را گول بزنم.این هارا هم گفتم تا بدانی من در هیچ جبهه ای نیستم چون هنوز تحقیقاتم کامل نشده است و خیلی هم دوست دارم که شما
خدا پرستان مرا قانع کنید ولی تا به حال که برعکس بوده

اما حالا به سوالی که کردید می پردازم:
اول اینکه من ادعا نکردم که قبل از حادثه بیگ بنگ موجود زنده ای وجود داشته ولی همانطور که می دانید از عمر جهان مادی که ما در آن هستیم بیش از هفت میلیارد سال گذشته و در طی این مدت ابتدا موجودات تک سلولی که از مواد آتش فشانی ساخته شده بودند به وجود آمده اند
و این طور به نظر می رسد که این موجودات فقط روی زمین (با توجه به فاصله آن از خورشید) به
وجود آمده اند که این دلیل علمی ما را به وجود خدا بیشتر به شک می اندازد .
حالا به نظر شما این مدت زمان (7 میلیارد سال) برای تکامل موجودات کافی نبوده؟؟
مگر اینکه قانون تکامل داروین را قبول نداشته باشید!
قديمي 09-18-2007   #763 (permalink)
رهگذر

soroosha's Avatar

محل سكونت: IRAN
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 25
از ایشان 2 بار سپاسگزاري شده است

زیرا از زمان نزول قرآن تا به حال کسی نتوانسته است که در آن دست ببرد
قديمي 09-18-2007   #764 (permalink)
کاربر

بیدار's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله soroosha نمايش نوشته ها
زیرا از زمان نزول قرآن تا به حال کسی نتوانسته است که در آن دست ببرد
آیا می توانید گفته خود را ثابت کنید؟
قديمي 09-18-2007   #765 (permalink)
Expert

Deja Vu's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
ببین دوست عزیز من نه به طور کامل نظر منکران قرآن و خدا را تایید می کنم و نه حرف های شما
را. من به دنبال حقیقت هستم .امیدوارم که فکر نکنی این یک شعار است چون واقعا دلیلی
ندارد که بر سر موضوعی مثل "خدا" خودم و دیگران را گول بزنم.این هارا هم گفتم تا بدانی من در هیچ جبهه ای نیستم چون هنوز تحقیقاتم کامل نشده است و خیلی هم دوست دارم که شما
خدا پرستان مرا قانع کنید ولی تا به حال که برعکس بوده

اما حالا به سوالی که کردید می پردازم:
اول اینکه من ادعا نکردم که قبل از حادثه بیگ بنگ موجود زنده ای وجود داشته ولی همانطور که می دانید از عمر جهان مادی که ما در آن هستیم بیش از هفت میلیارد سال گذشته و در طی این مدت ابتدا موجودات تک سلولی که از مواد آتش فشانی ساخته شده بودند به وجود آمده اند
و این طور به نظر می رسد که این موجودات فقط روی زمین (با توجه به فاصله آن از خورشید) به
وجود آمده اند که این دلیل علمی ما را به وجود خدا بیشتر به شک می اندازد .
حالا به نظر شما این مدت زمان (7 میلیارد سال) برای تکامل موجودات کافی نبوده؟؟
مگر اینکه قانون تکامل داروین را قبول نداشته باشید!
اول اینکه پدید آمدن سلول از یک آتشفشان آنقدر خنده دار است که من تعجب کردم شما چگونه آن را باور کردید؟
بگذارید یک سوال از شما بپرسم
اول اینکه این استدلال مربوط به خودتان است یا دانشمندی به آن دست پیدا کرده است دوم اینکه شما از خودتان پرسیده اید همانطور که گفتم کدام سلول زنده است در دمای انفجار بینگ بنگ توانسته است دوام بیاورد؟ و یا از آن دانشمندی که این حرف را گفته است پرسیدید چگونه سلول زنده نمی تواند در جو خورشید ( که دمایش به مراتب کمتر از دمای انفجار بزرگ است) زنده بماند اما توانسته در انفجار بزرک جان سالم بدر ببرد!
برای آشنایی شما باید گفت که هر موجود زنده نمی تواند در دمای بیش از 1000 درجه فارنهایت زنده بماند برای زنده ماندن به 3 چیز وابسته است
آب اکسیژن و غذا
اکسیژن بعد از شکل گیری جو زمین شکل گرفته است آب در زمان شکل گیری وجود نداشته است
اما اگر منظور شما بوجود امدن سلول از دل خاک است که همان اعتقاد مسلمانان است با این تفاوت که مسلمانان می گویند خدا انسان را از خاک آفریده است شما می گویید سلول اولیه را از خاک !
در مورد سوال شما که نظریه تکامل داروین است بله من به این نظریه معتقد نیستم و می توانید پستهای قبلی من را ببیند
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال