|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#76 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 64
از ایشان 64 بار سپاسگزاري شده است
|
دوستان خوب سلام
من به تازگی به جمع شما اضافه شدم موضوع بحث شما برای من خیلی جالبه و دوست دارم مشارکت کنم در حال حاضر خودم جزو گروهی هستم که به خداو قران اعتقاد دارم ولی سوالاتی برام پیش اومده که دنبال جواب هستم و تصادفا به اینجا لینک شدم بحثها رو خوندم و اگه نظر من رو بخواید متاسفانه بر خلاف میلم دلایل اونایی که بی خدا هستن منطقی تر برخوردشون معقول تر و محترمانه تر هست .برای همین خواهش میکنم اونایی که میخوان از خدا و اسلام و قران دفاع کنن و سواد یا معلومات کافی ندارن به خاطره اینکه حرفی زده باشن ابروی همه چیزو نبرن و کاری نکنن که یکی مثل من به خاطره برخوردهای غیر منطقی و توخالی اونا از اسلام بیزار بشه. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#77 (permalink) |
|
رهگذر
|
دوستان خوب مثل اینکه بحث دفاع از قران است و اینکه ایا از طرف خدا نازل شده یا خیر .یعنی با فرض وجود خدا ثابت کنید که پیامبر کسی مثل پیامبران تقلبی نبوده که بعضی ها دستشون رو شده و بعضی ها هم نه . به عبارت دیگه اگه محمد پیامبر باشه قران هم اسمانیه و بالعکس اگه قران اسمانی باشه محمد هم پیامبر بوده و هر دو تای اینا ثابت میکنه که خداوند وجود داره ولی اگه ثابت بشه که قران اسمانی نیست اونموقه موضوع رو عوض میکنید و میشه اثبات وجود خداوند. پس لطفا بدونه اینکه حاشیه برید روی اصل موضوع صحبت بشه خصوصا اونایی که اعتقاد راسخی بر این دارن که قران سخن خداست.
شخص من به عنوان یک انسان که قدرت تعقل دارم انتظار دارم کلامی که از خداست عاری از هرگونه خطا و اشتباه یا تناقض باشه . و هماهنگی خاصی توی اون باشه که کسی نتونه روش ایراد بگیره . |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#78 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Oct 2006
محل سكونت: زير چتر خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 44
از ایشان 316 بار سپاسگزاري شده است
|
ما مسلمان ها در رحم مادر قران رو اثبات شده دیدیم و میبینیم و خواهیم دید
![]() شهرام فداتون بهترین سایت بعد از هممیهنه دیدن کنید: http://aaskaaris.phpbb3now.com/index.php اینم بلاگمه در مورد روانشناسی شخصیت و روانشناسی رنگ ها و مطالب مفید دیگه در مورد روان شخص و... ببنید ضرر نمیکنیدwww.ravan-sh.blogsky.com |
|
|
|
|
|
#79 (permalink) |
|
رهگذر
|
من یک سوال دارم : مگه تو قران ایه ای نداریم که نوشته ما این قران رو به زبانی ساده نازل کردیم پس چرا هر کسی یه تفسیره دلبخواه از موضوع میکنه مگه نباید قران خودش شفاف باشه؟
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#80 (permalink) |
|
رهگذر
|
میشه بگید چه جوری تو رحم مادر دیدید؟
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#81 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: کانادا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,113
از ایشان 1,132 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
دوست گرامی مهر ورزیده متن عربی آن ایه رابیاورید! ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي اندیشه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#82 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
مگه ایه نداریم که از چیزی که دانشی در مورد ان نداری پیروی نکن پس با دانش درون رحم چه جوری مسلمون شدی که اگه اینجوری باشه خداوند عادل نیست که اجبارا مسلمونارو تو شکم مادر مسلمون میکنه و بهشون حق انتخاب نمیده و قران رو به زور با دانش درون رحمی بهشون میقبولونه مگه نه؟ |
|
|
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
Connoisseur
|
نخیر عزیز من اینو نگفتم آیه داریم لا اکراه فی الدین یعنی هیچ اجباری در دین نیست فقط خداوند راه راست رو ما نشون میده میگه این حقیقته و مسلمانس که از تهد دل مسلمونه خب بچه اش هم مسلمون میشه
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي avaye_gogo به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#84 (permalink) |
|
رهگذر
|
من یک سوال دیگه دارم در قران امده است که اگر میگویید قران نوشته بشر است سوره ای مثل قران بیاورید. توی سایت افشا متنهای زیادی نوشته شده که با سوره های قران مشابهه یعنی مثل سوره های قرانه پس چه جوابی وجود داره که اونا نتونستن اینکارو بکنن؟؟ لطفا نگید که اگر به زبان عربی مسلط باشی چنینه و چنانه
|
|
|
|
|
|
#85 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
2- گیرم پدرت بود فاضل .از فضل پدر تو را چه حاصل ( اینم ناعدالتیه که اگه مادر من خیلی معتقد باشه من بدون زحمت معتقد بشم و بالعکس) |
|
|
|
|
|
|
#86 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
2- گیرم پدرت بود فاضل .از فضل پدر تو را چه حاصل ( اینم ناعدالتیه که اگه مادر من خیلی معتقد باشه من بدون زحمت معتقد بشم و بالعکس) |
|
|
|
|
|
|
#87 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: کانادا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,113
از ایشان 1,132 بار سپاسگزاري شده است
|
دقیقا همین است! چون وقتی شما مثلا بعنوان بوکسور کسی را دعوت به مبارزه میکنید احتمالا تصور اینکه یک کاراته کار به مبارزه با شما بیاید بسیار مضحک خواهد بود! کسی که نمیتواند به زبان عربی درست سخن بگوید اصلا در حد مبارزه با یک عرب زبان معمولی هم نیست چه رسد با قران! |
|
|
|
|
|
#88 (permalink) |
|
Connoisseur
|
عزیز من نگاه کن در زمان پیامبر که پیامبر خودش گفت کسی میتونه آیه بیاره هیشکی نتونست اونم خودشون عرب بودن و سخنور حالا اون وقت که زمون پیامبر نتونستن حالا به چه دردی؟ میخوره در ضمن هیشکی نمیتونه بازم مثل قرانو بیاره حتما از رو کپی بر داشته یا از اون الهام گرفته مگه ما چند تا خدا داریم مگه اون شخصی که میگی خودش خداست؟
|
|
|
|
|
|
#90 (permalink) |
|
Connoisseur
|
خانم محترم شما فضا رو زیاد شلوغ نکنید خواهش میکنم فقط در یک نظر نظرتونو بدید تا ما هم بدونیم به کدومش جواب بدیم در ضمن بهت پیشنه9اد میکنم هیچ وقت بدون مطالعه در بحثی که سر رشته ایی از اون ندارید شرکت نکنید
|
|
|
|