|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#91 (permalink) | |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 64
از ایشان 64 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#92 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: کانادا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,113
از ایشان 1,132 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
خوب این آیه کجاش معنیش اینه که قران : -اولا معنی ساده کجایش آمده(دقیقا نشان دهید)؟؟؟؟؟؟؟!! -ثانیا نشان دهید کجا معنی آن دارد که قران نیاز به تفسیر دارد!
|
|
|
|
#93 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Oct 2006
محل سكونت: زير چتر خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 44
از ایشان 316 بار سپاسگزاري شده است
|
بابا اینا همش مزخرفه ولشون کن خب نانسی رو میشناسی؟ اگه اینطوری باشه خودش خداست؟
![]() شهرام فداتون بهترین سایت بعد از هممیهنه دیدن کنید: http://aaskaaris.phpbb3now.com/index.php اینم بلاگمه در مورد روانشناسی شخصیت و روانشناسی رنگ ها و مطالب مفید دیگه در مورد روان شخص و... ببنید ضرر نمیکنیدwww.ravan-sh.blogsky.com |
|
|
|
|
|
#94 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
2- هیچ چیزی نمیتونه دقیقا مثل هیچ چیزی باشه مگه شما میتونید دقیقا اشعار حافظ رو بسرایید که اگه اینجوری باشه دیگه شعر شما نیست شعر همون شعر حافظه فقط میتونی مثلش رو بسرایید. 3- چه دلیلی دارید که میگید مثل اونا نیست 4- از همه مهمتر اینکه در زمان خود پیامبر شاعران بسیار توانایی وجود داشتن که اشعارشون بی شباهت به سوره های قران نیست ( واقعیتش اینه که من با توجه به جملات بعد این ایه که ادم رو تهدید میکنه از نوشتن این جملات ته دلم واهمه دارم چون هنوز به یقین نرسیدم که قران اسمانی نیست ولی اسمانی بودنش هم تو ذهنم زیر سواله خدا اگه میخواد بنده هاش با عقل به نتیجه برسن چرا ادمو تهدید میکنه که اگه نتونستید پس از اتش جهنم بترسید که .....) |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#95 (permalink) | |
|
Aficionado
|
نقل قول:
به شما نخندیدم گرامی! به اونی خندیدیم که بقول خودش ایه مثل قران گفته! ایه هایی که پر از غلط صرف و نحویست! اگر میخواهید ایه ها را بیاورید! بررسی کنیم! |
|
|
|
|
|
|
#96 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
و همان گونه [ كه پيش از اين كتاب هاى آسمانى نازل كرديم ] قرآن را فرمانى [ گويا و ] روشن نازل نموديم ... من میگم نگفته نیاز به تفسیر داره گفته گویا و روشنه (ساده) پس چرا شماها به میل خودتون اینهمه تفسیر ازش میکنید؟؟؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
#97 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
1-متاسفانه افرادی مثل شما هستن که بقیه رو از پیروی اسلام زده میکنن بالفرض که اطلاعات قرانی شما از من قویتر باشه اگه نتیجه این معلومات شما این نحوه برخورده من نمیخوام به سطح شما برسم 2- اگه اطلاعاتم کامل کامل بود دیگه نیازی به حضور در اینجا نداشتم و نتیجه ذهنیه خودم رو گرفته بوده اگه اینجا هستم برای اینکه از نظرات دیگران هم استفاده کنم اگه حوصله ندارید بهتره مشارکت نکنید 3- اگه میخواستم مستمع صرف باشم در کلاسهای تفسیر قران اخوندها شرکت میکردم........ |
|
|
|
|
|
|
#98 (permalink) | ||
|
Aficionado
|
نقل قول:
در اینجا ادعای شما ساده بودن است! نه گویا بودن!(تازه انهم مصادیقش روشن هستند) به گمانم فرقش روشن باشد! نقل قول:
نخست اینکه اگر بخواهیم ترجمه صرف را ملاک قرار دهیم بر حسب ظاهر این ترجمه شما دارای اشکال است. چون ترجمه آیه به زبان فارسی چنین است: «37»و همچنين اين (قرآن) را حكمى يا حكمتى به زبان تازى فرو فرستاديم . و اگر پس از آن دانشى كه به تو آمده از هوسها و آرزوهاى آنان پيروى كنى ، تو را هيچ سرپرست و نگاهدارنده اى از [عذاب] خدا نخواهد بود. ترجمه: استاد مجتبوی آدرس:http://www.lankarani.org/common/php/quran/tar.php پس ایراد نخست بر ترجمه یکجانبه و نادرست است. در اینجا اصلا سخن از ساده بودن که ادعای شماست نیست! دوم اینکه.... فعلا این اولی را داشته باشید تا برسیم به دومی. |
||
|
|
|
|
|
#99 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
http://www.erfan.ir/farsi/quran/quran_proj/ من که جواب قانع کننده ای نشنیدم که سراغ دومی برید |
|
|
|
|
|
|
#100 (permalink) | |
|
Aficionado
|
نقل قول:
ایراد از مترجمتان است نه قران! اگر بر زبان عربی کمی بدانید متوجه میشوید: حکمی عربی را بر تو ناز نمودیم! نخست به جای تکیه بر یک ترجمه و پیش از پیش از پیش داوری دست کم به چند ترجمه مراجعه کنید! آدرس را هم عرض کردم:http://www.lankarani.org/common/php/quran/tar.php از هر عرب زبانی هم بپرسید همین معنی را به شما خواهد گفت.(به زبان عربی فرو فرستادیم! خبری از ساده و ... نیست!!) پس دومی فعلا بلا محل است! مشکل ندانستن ترجمه و زبان عربی دارید گرامی! پس از تسلط بر این زبان(زبان عربی) وارد مباحثی به چنین حجم و سنگینی شوید! |
|
|
|
|
|
|
#101 (permalink) |
|
رهگذر
|
من یک سوال دیگه دارم : چرا بهشت فقط با چند مورد خاص مثال زده شده از جمله میوه های بهشتی- نهر های اب - سایه درختان- حوریان - دختران باکره - شراب و جهنم هم با چند مورد خاص از جمله اتش جهنم - نوشیدنیهای داغ و مذاب و...
و چرا تصادفا اینها همه جزو نعمتها و شکنجه هایی است که مردم عربستان خوششون میاد یا بدشون میاد؟ بطور مثال من بعنوان یک خانم حوری بهشتی نمیخوام میوه هم دوست ندارم چون شما هم زندگی میکنم از نهر اب و سایه درخت لذت نمیبرم پس تکلیف من چیه؟؟؟؟؟ ( لطفا جوابهای ابتدایی مثل اینکه اینها مثالهای مادی برای درک جهنم و بهشت است ندید.) |
|
|
|
|
|
#102 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#103 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Oct 2006
محل سكونت: زير چتر خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 44
از ایشان 316 بار سپاسگزاري شده است
|
چون در آن زمان عقل مردم همین ها رو درک میکرد و خداوند با عقل اونها کار داشت در ضمن اون وقت از مضا و هواپیما و اینتیرنت جبرای نبود و تنها مبارزشون برای رفع گرسنگی و اسلامی کردن سرزمین های غیر مسلمان بود
|
|
|
|
|
|
#104 (permalink) |
|
آستیاگ
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,926
از ایشان 817 بار سپاسگزاري شده است
|
اصولا در دین اسلام خداوند کارگزار پیامبرش بوده است : در آيه 5 سوره احزاب خداوند مي گويد كه پسر خوانده هاي شما پسران شما نيستند و در آيه 6 مي گويد زنان پيغمبر ام الموُمنين هستند. عایشه دختر ابوبکر است و برادر دینی محمد( ص) ولی ازدواج پیامبر با عایشه مجاز است اما در روزی که در تفسیر آن آورده اند مرد غریبه ای در کنار عایشه سر سفره ی غذا نشسته بود اولا میگوید زنان پیامبر ام المومنین هستند به این معنی که مسلمانان نمیتوانند با مادر خود ازدواج کنند . عايشه در سن 18 سالگي بيوه مي شود و در سن 78 سالگي ميميرد . اين همه سال را بايد بدون شوهر زندگي كند و مسلما این برای او بسیار ناگوار بوده است . و بلافاصله حجاب را برای هزاران سال برای مسلمین اجباری میکند در قرآن فرامین مربوط به حجاب خطاب به زنان پیامبراست مثلا گفته زنان پیامبر باید حجاب داشته باشند و زینتهای خود را ازمردان نامحرم بپوشانند و ... . پیامبر رسم زیبای حرام بودن ازدواج فرزند خواندهها را با برادر خواندهها و خواهرخواندهها را راازبین میبرد حتی ازدواج پدرخواندهها و مادرخواندهها با فرزند خواندهها ها را مجاز میکند ويرايش توسط Iceman : 04-03-2007 در ساعت 11:37 AM. دليل: یک کلمه جا مانده بود |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Iceman به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#105 (permalink) | |
|
Aficionado
|
نقل قول:
دوست گرامی !! یکی یکی! فعلا پاسخهایی که به شما داده شده بگیرید تا برسیم به اینها! خوب اینکه شما این چیزها را دوست ندارید مثل جای سر سبز و نهر آب و .... مربوط به بنده و ... نیست. اما تا جاییکه میدانم اکثر قریب به اتفاق انسانهای نرمال از چنین مناظری لذت میبرند! از صبح تا شب هم که میکوبند تا فیلمهای پورنو بسازند انهم با خانمهای سوپردولوکس و هر چه جوانتر بهتر! انسانهای عادی هم که تا فرصتی بدست می آورند میزنند به دشت و سبزه و باغ و آب و ...! با این همه حتما خداوند کریم برای انسانهای غیر نرمالش هم پاداشهای متناسب عقلشان در نظر گرفته! فعلا شما کارهای نیک انجام دهید روز پاداش از خدا بخواهید شما را در کویر پاداش دهد! اما از آنجا قران برای عموم انسانها فرستاده شده و فرض بر نرمال بودن مخاطب است به موارد استثنایی چون شما اشاره ای ننموده است! |
|
|
|
|