کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب > گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان

گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 04-03-2007   #106 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 64
از ایشان 64 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

یک سوال دیگه
اسمان زودتر افریده شده یا زمین؟
او خدايى است كه همه آنچه را (از نعمتها) در زمين وجود دارد، براى شما آفريد; سپس به آسمان پرداخت; و آنها را به صورت هفت آسمان مرتب نمود; و او به هر چيز آگاه است. (29)سورة البقرة
آيا آفرينش شما (بعد از مرگ) مشكل‏تر است يا آفرينش آسمان كه خداوند آن را بنا نهاد؟! (27)سقف آن را برافراشت و آن را منظم ساخت، (28)و شبش را تاريك و روزش را آشكار نمود! (29)و زمين را بعد از آن گسترش داد، (30)سورة النازعات
در پی حقیقت آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-03-2007   #107 (permalink)
Aficionado

اندیشه's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: کانادا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,113
از ایشان 1,132 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله در پی حقیقت نمايش نوشته ها
به نظر شما اگه خداوند اینجا نمی فرمود قران به زبان عربی است من فکر میکردم فارسی است؟؟؟؟؟؟؟ چرا خداوند اصرار دارند بدیهیات رو تو کتاب مقدسشون هی تکرار کنند

فعلا قرار شد تفسیر نکنیم!!

درسته؟!

در اینجا و درظاهر متن کاری به برداشت من یا شما نداریم !

در این ترجمه خبری از ادعای شما و ساده بودن که نیست!

ضمن اینکه تکرار عربی بودن تکرار همان تحدی قران است!

یعنی این قران عربی است!
یادتان باشد!
به زبان دیگری نیست (غیر عربی) که نخواهید بفهمید چه میگوید!

و ضمنا نمیتوانید مثل انرا بیاورید!

این تفسیر نیز وارد است!(به تفاسیر گوناگون رجوع کنید)
قديمي 04-03-2007   #108 (permalink)
Expert

irandoost20's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است

حقیقتا این جناب "در پی حقیقت" خیلی مسلمان منطقی هستند بر خلاف بعضیها!
دکتر بود که می گفت برای ترک سیگار باید یک سیگار بو گندوی بد بو را بکشی تا از متنفر شوی!دفاع بعضی از دو ستان از اسلام همین نقش سیگار بد بو را دارد !!
در ضمن جستار جان گفتم که یک مجرم مجازات می شود.اما ایا به نظر شما مثلا در مورد حکم سنگسار که یک زن را تا سینه در خاک بکنند داخل گونی و بعد با سنگ بر سرش بزنند تا بمیرد ایا این وحشیانه نیست؟ایا این نهایت بربریت و ددمنشی نیست؟در دنیای امروز که حتی شلاق زدن حیوانات فاجعه نامیده می شود ایا اینکه یک جوان را بگیرند شلاق بزنند نهایت بربریت و وحشی گری نیست؟البته شما اگر این قوانین را دوست دارید بروید برای مسلمانان اجرا کنید لابد از این قوانین خوششان می اید اما هیچ حقی ندارید که برای غیر مسلمانان اجرا کنید.چون ان وقت ما مجبور می شویم با گلوله جواب شما را بدهیم.
http://rivasblog.com/uploads/k/ketab123/11771.pdf
irandoost20 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي irandoost20 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-03-2007   #109 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله آوای گوگو نمايش نوشته ها
چون در آن زمان عقل مردم همین ها رو درک میکرد و خداوند با عقل اونها کار داشت در ضمن اون وقت از مضا و هواپیما و اینتیرنت جبرای نبود و تنها مبارزشون برای رفع گرسنگی و اسلامی کردن سرزمین های غیر مسلمان بود

شما هنوز تو اون عصر سیر میکنید پس اگه اینجوریه نماز و روزه و حج و جهاد هم فقط مال اون دوره است . مگه قران برنامه همه دوره ها نیست لطفا رو جوابی که میدید فکر کنید ( ضمنا شما جزو کدوم گروه هستید قران رو قبول دارید یا خیر چون حرفای شما متناقضه)
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-03-2007   #110 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

جنسيت:

یه سوال دیگه :
چرا خداوند ستارگان را خلق فرمود؟

و آنها ( شهابها ) را تيرهايى براى شياطين قرار داديم، و براى آنان عذاب آتش فروزان فراهم ساختيم! (5)سورة الملك
ما آسمان نزديك ( پايين) را با ستارگان آراستيم، (6)تا آن را از هر شيطان خبيثى حفظ كنيم! (7)آنها نمى‏توانند به (سخنان) فرشتگان عالم بالا گوش فرادهند، (و هرگاه چنين كنند) از هر سو هدف قرارمى‏گيرند! (8)سورة الصافات

به نظر شما بیان این دلایل توسط خدای والا مقام اشکالی نداره و از نظر علمی دلیل خلقتشون اینه؟
راستی اینجا از شیطان و شیاطین صحبت میکنه مگه ما چند تا شیطان داریم؟؟؟؟؟
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-03-2007   #111 (permalink)
Connoisseur

avaye_gogo's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2006
محل سكونت: زير چتر خدا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 44
از ایشان 316 بار سپاسگزاري شده است

عزیزم قران مال همه ی زمونه اگه با گلد کوئیست اشنایی داشته باشی روشش عینن مشابه روش پیامبر برای جذب نیرو هستش .دوما در قران اومده که کوه مانند یک میخ نمیزاره زمین تکان بخوره که مردم اون زمون از درکش عاجز بودن ولی در حال حاضر همین حرف قران با تکنولو امروزه اثبات شده در قران 12 بار نام ماه 365 بار نام روز .و حتی به کروموزم های نر و ماده نیز اشاره شده که و شاید هزاران مطالب دیگه که ما توانیایی درکشو نداریم و مردم اون زمونتوانایی درکشو نداشتن. وگرنه قران یک مجزه هستش ایا قرانی که معذفی کردی اونم اینده رو پیش بینی میکنی؟در ضمن من مثل شما نیستم حرفهای متناقض بگم

شهرام فداتون
بهترین سایت بعد از هممیهنه دیدن کنید:

http://aaskaaris.phpbb3now.com/index.php
اینم بلاگمه در مورد روانشناسی شخصیت و روانشناسی رنگ ها و مطالب مفید دیگه در مورد روان شخص و... ببنید ضرر نمیکنید
www.ravan-sh.blogsky.com
avaye_gogo آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 04-03-2007   #112 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله اندیشه آزاد نمايش نوشته ها
دوست گرامی !!
یکی یکی!
فعلا پاسخهایی که به شما داده شده بگیرید تا برسیم به اینها!
خوب اینکه شما این چیزها را دوست ندارید مثل جای سر سبز و نهر آب و .... مربوط به بنده و ... نیست.
اما تا جاییکه میدانم اکثر قریب به اتفاق انسانهای نرمال از چنین مناظری لذت میبرند!
از صبح تا شب هم که میکوبند تا فیلمهای پورنو بسازند انهم با خانمهای سوپردولوکس و هر چه جوانتر بهتر!
انسانهای عادی هم که تا فرصتی بدست می آورند میزنند به دشت و سبزه و باغ و آب و ...!
با این همه حتما خداوند کریم برای انسانهای غیر نرمالش هم پاداشهای متناسب عقلشان در نظر گرفته!
فعلا شما کارهای نیک انجام دهید روز پاداش از خدا بخواهید شما را در کویر پاداش دهد!
اما از آنجا قران برای عموم انسانها فرستاده شده و فرض بر نرمال بودن مخاطب است به موارد استثنایی چون شما اشاره ای ننموده است!
مثل اینکه شما سوال من رو درست نخوندید من یک زن هستم دختر باکره به چه درد من میخوره یا حوری بهشت مگه همجنس بازی اونجا ممنوع نیست؟ پس چرا وعده ای به زنان داده نشده؟؟؟؟ مثلا مردان خوش تیپ و قوی و .......
بعد هم اگه قران برای همه جهانیان است من یکی هم شاملش هستم و اون فردی که در قطب زندگی میکنه سایه درخت برای اون چه انگیزه ای داره چرا از گرمای لذت بخش بهشت برای افراد ساکن در قطب صحبت نشده ؟ چون پیامبر دوست نداشته؟
لطفا بجای این لبخند های اخوند گونه که از صد تا حرف رکیک بدتر است از قران با اطلاعات بالای خودتون دفاع کنید بزارید من هم از اطلاعات شما بهر ه مند بشم که بتونم یک جای دیگه این دلایل منطقی شما رو برای افراد ی که سوال دارن جواب بدم این که جزو وظایف حتمی هر مسلمونه مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ويرايش توسط در پی حقیقت : 04-03-2007 در ساعت 01:32 PM.
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-03-2007   #113 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

جنسيت:

یه سوال دیگه :

آگاهى از زمان قيام قيامت مخصوص خداست، و اوست كه باران را نازل مى‏كند، و آنچه را كه در رحم‏ها(ى مادران) است مى‏داند... خداوند عالم و آگاه است(34)سورة لقمان

پس تکلیف سونوگرافی چی میشه حالا که ما هم میدونیم درون رحم چه خبره پس این ایه چه مفهومی داره؟
قديمي 04-03-2007   #114 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

جنسيت:

متاسفانه اسم شما که اندیشه ازاده مصداق برخوردتون نیست شما با برخورد بد و منکرین با برخورد خوب بزرگترین لطمه رو به قران و اسلام میزنید . اگر من به خدا و قران ایمان داشته باشم یکی از دلایلش اعتقاد به اینه که از عدالت حرف میزنه اگه خلاف اون ثابت بشه ادیانه دیگه برتری فاحشی بر اسلام خواهند داشت و از عدالت به دوره که پاداشهای بهشت بیشتر به مزاج مردم عربستان و یکی مثل شما خوش بیاد و از مردم دیگر نقاط که این نعمتها رو به وفور در این دنیا دارن غافل باشه . لطفا در خلوت خودتون به این مساله کمی فکر کنید به دور از تعصبات مذهبی . من هم مثل شما نگران هستم اگر اون چیزی که تا حالا فکر میکردم 100% درسته یک اپسیلون مو لای درزش بره ولی واقعیت رو نمیشه کتمان کرد مگه اینکه یک ادم با معلومات مثل شما ما رو از گمراهی خارج کنه. بسم الله
قديمي 04-03-2007   #115 (permalink)
Expert

irandoost20's Avatar

جنسيت:

هزار گل زیبا تقدیم به کاربر منطقی و دانشمندمان خانم"در پی حقیقت"
در ضمن دوستان یکی از برادران اسکیموی ما که در قطب زندگی می کنند یک سوال شرعی داشتند.چون در قطب 6 ماه شب و 6 ماه روز است تکلیف نماز انها چه می شود؟!
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي irandoost20 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 04-03-2007   #116 (permalink)
Aficionado

اندیشه's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
مثل اینکه شما سوال من رو درست نخوندید من یک زن هستم دختر باکره به چه درد من میخوره یا حوری بهشت مگه همجنس بازی اونجا ممنوع نیست؟ پس چرا وعده ای به زنان داده نشده؟؟؟؟ مثلا بردان خوش تیپ و قوی و .......
بعد هم اگه قران برای همه جهانیان است من یکی هم شاملش هستم و اون فردی که در قطب زندگی میکنه سایه درخت برای اون چه انگیزه ای داره چرا از گرمای لذت بخش بهشت برای افراد ساکن در قطب صحبت نشده ؟ چون پیامبر دوست نداشته؟
لطفا بجای این لبخند های اخوند گونه که از صد تا حرف رکیک بدتر است از قران با اطلاعات بالای خودتون دفاع کنید بزارید من هم از اطلاعات شما بهر ه مند بشم که بتونم یک جای دیگه این دلایل منطقی شما رو برای افراد ی که سوال دارن جواب بدم این که جزو وظایف حتمی هر مسلمونه مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه دوست گرامی!
از ویژگیهای سخنوری و شیوایی سخن ایجاز و ارسال است!
معنی ان را میدانید؟!!
ایجاز یعنی اینکه اگر در جایی از متن از چیزی نام بردید و انرا بصورت جفت بیان کردید اگر در جای دیگر درباره یکی از قرینه ها سخن گفتید یا عملی را بر ان مترتب نمودید و سخنی از آن دیگر قرینه بمیان نیاوردید در حقیقت فن ایجاز را بکار برده اید یعنی برای آن قرینه ذکر نشده هم همان پاداش و تناسب قرینه گی وجود دارد!
امیدوارم متوجه شده باشید!
این از ویژگیهای شیوایی سخن قران است.
اما گویا از پاداش گرفتن در کویر انصراف داده اید.!
مردمان قطب هم نمیتوانند درباره خوب بودن یا نبودن انچه ندیده اند قضاوت کنند!
مطمئن هستید اگر یک اسکیمو را بیاوریم نمک آبرود یا چالوس لذت نخواهد برد؟!!
اندیشه آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي اندیشه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 04-03-2007   #117 (permalink)
Aficionado

اندیشه's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
یه سوال دیگه :

آگاهى از زمان قيام قيامت مخصوص خداست، و اوست كه باران را نازل مى‏كند، و آنچه را كه در رحم‏ها(ى مادران) است مى‏داند... خداوند عالم و آگاه است(34)سورة لقمان

پس تکلیف سونوگرافی چی میشه حالا که ما هم میدونیم درون رحم چه خبره پس این ایه چه مفهومی داره؟

دوست من سونوگرافی از کی (از چند ماهگی به بعد؟) میتونه تشخیص بده بچه چیه؟!!

البته من پاسخش را میدانم ولی شما بفرمایید دوستان بهرمند بشن!

پاسخ دهید لطفا!

اندیشه آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 04-03-2007   #118 (permalink)
Expert

irandoost20's Avatar

جنسيت:

.هیچ کتابی مثل قران نیست که اینقدر دران تناقض و دعوت به خشونت و جهاد و قتال و کشتن کفار و غنیمت گرفتن شهرهای تصرف شده و غیره باشد.ساده ترین کتب شعر و حتی داستان و رمان از نظر ارزش فکری و معنایی از قران هزار بار بالاتر هستند.حتی یک دو بیتی خیام نیشاپوری از صد قران ارزش فلسفی و معناییش بالاتر است.

قديمي 04-03-2007   #119 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله آوای گوگو نمايش نوشته ها
عزیزم قران مال همه ی زمونه اگه با گلد کوئیست اشنایی داشته باشی روشش عینن مشابه روش پیامبر برای جذب نیرو هستش .دوما در قران اومده که کوه مانند یک میخ نمیزاره زمین تکان بخوره که مردم اون زمون از درکش عاجز بودن ولی در حال حاضر همین حرف قران با تکنولو امروزه اثبات شده در قران 12 بار نام ماه 365 بار نام روز .و حتی به کروموزم های نر و ماده نیز اشاره شده که و شاید هزاران مطالب دیگه که ما توانیایی درکشو نداریم و مردم اون زمونتوانایی درکشو نداشتن. وگرنه قران یک مجزه هستش ایا قرانی که معذفی کردی اونم اینده رو پیش بینی میکنی؟در ضمن من مثل شما نیستم حرفهای متناقض بگم

1-البته که من مرد نیستم چون زنم .
2- یعنی روش گلد کوئست از قران گرفته شده ؟
3- پس چرا مردم برای نجات از زلزله همه پای کوهها خونه درست نمیکنن که این میخها زمینو سفت نگه داره میبینی که اینجوری نیست .
4-کدوم حرف قران با تکنولوزی ثابت شده میشه بگید ولی با تفسر نه واضح
5- اگه اینجوریه چرا حضرت علی یا امام صادق 2 تا از این موارد رو خودشون کشف نکردن که ما مسلمونا یه کمی تو دنیای تکنولوژی سر بلند باشیم ؟
6- من خودم نشمردم و مثل شمردن موهای سبیل شماست که اگه بگی 3456709876 من باید بگم درسته چون نشمردمش مطمئنم شما هم اینکارو نکردید ( بحث همون مضرب 19 رو میگید دیگه؟)
7- من خیلی به اشعارحافظ علاقه دارم راستشو بخوای من هم همین کارو تو اشعا حافظ کردم اونم همش مضربی از 17 یعنی میشه اشعار حافظ هم اسمانی باشه؟
8- اره پیش بینی میکنه مثلا یه شاعری گفته " دل هر ذره را که بشکافی آفتابیش در میان بینی " و میبینی که الان هم انرژی هسته ای همینو میگه
مگه نه ؟
لطفا جبهه گیری نکن نا سلامتی من از خودتونم جواب منطقی بده باشه؟
قديمي 04-03-2007   #120 (permalink)
رهگذر

در پی حقیقت's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله اندیشه آزاد نمايش نوشته ها
دوست من سونوگرافی از کی (از چند ماهگی به بعد؟) میتونه تشخیص بده بچه چیه؟!!

البته من پاسخش را میدانم ولی شما بفرمایید دوستان بهرمند بشن!

پاسخ دهید لطفا!

مگه تو این ایه گفته از اول یا از دو ماهگی یا از 7 ماهگی از رحم خبر داره اون هم به قول شما عام صحبت کرده کاش میگفت تا قبل از دو ماهگی که شما نمیدونید رو من میدونم
شما که در همه زمینه ها صاحب نظر هستید بفرمایید.
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال