|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#121 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,352 بار سپاسگزاري شده است
|
دوست من در پی حقیقت نکنه این اراجیف و چرت و پرت های یاوه گویان را آیاتی امثال قرآن فرض می کنی؟؟
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|
|
|
|
#122 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است
|
خواهر انصاری فضانورد زن ایرانی یک سوا ل شرعی داشتند=
در فضا که همیشه خورشید جلوی چشم ماست تکلیف نماز عصر و صبح چه می شود؟ ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي irandoost20 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#123 (permalink) | |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 64
از ایشان 64 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#124 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: کانادا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,113
از ایشان 1,132 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ربطی ندارد گرامی!! وقتی من میگویم به چیزی عالمم تقدم یا تاخر زمانی را نسبت به شما بیان نمیکنم! یعنی اصلا لازم نیست! یعنی آنگاه که شما به چیزی آگاهی ندارید و من آگاهی داشته باشم همین کافی است تا بگویم که من نسبت به آن موضوع عالم هستم. حالا اینکه شما کی نسبت به آن عالم میشوید اصلا مهم نیست! مثلاین است که استاد فیزیک بگوید من فرمول نسبیت را میدانم! دانشجو بعد از 4 سال بگوید خوب استاد هنری ندارد! من هم الان فرمول نسبیت را میدانم! ولی علم انگاهی است که ان دانشجو نسبت به آن آگاهی ندارد! پس در لحظه عقد نطفه کسی نمیتواند بگوید این پسر است یا دختر ! سونوگرافی هم نمیگوید! و در این لحظه تنها خداست که به آنچه در این رحم است آگاهی دارد! پس ما در این لحظه جاهلیم بخ انچه در رحم است و خدا عالم!
اندکی صبر سحر نزدیک است.... ويرايش توسط اندیشه : 04-03-2007 در ساعت 12:30 PM. |
|
|
|
|
|
|
#126 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
دفاعیات بی منطق جوابی اینگونه دارد چه بر سر اسلام و قران ( اگر صحیح است ) امده که اینچنین نا بخردانه از ان دفاع میشود ایکپس شما شفاف از انچه باور داری سخن بگوی شاید نور ایمان شما بتواند سویی در تاریکی قلبم باشد اما اگر میدانی انچه میگویی مانند انچه اینان میگویند بر اسلام و قران لطمه میزند لطفا مگوی. |
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#127 (permalink) | |
|
Aficionado
|
نقل قول:
جنگی در کار نیست! گفتم فن ایجاز و ارسال رادر نوشتار باید بدانید! درست بمانند ترجمه! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#129 (permalink) | |
|
Aficionado
|
نقل قول:
پاسخهای شما داده شده است دوست گرامی! بخوانید اگر ایرادی بدان وارد دیدید بفرمایید! صرف ادعای بی سند بودن کافی نیست! بنده هم میتوانم ادعا کنم ایرادهای شما بچه گانه و بدلیل تسلط نداشتن بر بدیهی ترین قواعد درک متون است! |
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي اندیشه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#130 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
ولی من چون هنوز با خودم به نتیجه نرسیده ام و در مرحله گذار هستم و بالواقع از عذاب الهی واهمه دارم نمی خوام مستقیم وارد این ایات بشم چون خداوند در ادامه ایه بد جوری منو ترسونده . |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي در پی حقیقت به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#132 (permalink) | |
|
Aficionado
|
نقل قول:
دوست گرامی! زبان عربی تان شدیدا به تقویت نیاز دارد! بالواقع نادرست است! فی الواقع درست هست دوست گرامی! اما نگران نباشید آن آیات را بیاورید. اثبات مسخره بودن انها و از سردرگمی بیرون کردن شما با ما! |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي اندیشه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#133 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فرانسه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,079
از ایشان 1,488 بار سپاسگزاري شده است
|
کتاب "نبرد من"نوشته ایت الله هیتلر شباهت زیادی به قران دارد.چون در ان هم مدام هر کس را که مخالف عقیده اش باشد به قتل و کفر متهم می کند!
![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي irandoost20 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#134 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,352 بار سپاسگزاري شده است
|
دوست من شما که تا این حد از عذاب الهی می ترسی و خودتو برحذر میکنی پس چرا بیشتر در پی اثبات عدم ان هستی ؟؟
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي roshanak به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#135 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
دوستی شما با خدا و قران شبیه دوستیه خاله خرسه است .و چون من هم در حال حاضر خدا را دوست خود میدانم از شما خاضعانه میخواهم بخاطر خدا بیشتر از این به او ضربه نزده اید این بحث رو ببندید چون فقط در حد یک کل کل است و سزاوار نیست در کل کل شما که از روی تفنن است پای عظیمی چون خدا به میان اید . صلاحیت را در نظر بگیرید. قومی متفکرند اندر ره دین قومی به گمان فتاده در راه یقین میترسم از انکه بانگ اید روزی که ای بیخبران راه نه ان است و نه این............. |
|
|
|
|