|
|||||||
| گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1381 (permalink) | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: حقیقت
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 15
از ایشان 49 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
#1382 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#1383 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: به دلیل شرایط شغلی هر روز یک جا و فعلا ایران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 432
از ایشان 523 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
1 ـ توهین نشاندهنده ضعف طرف بحث است و بیانگر صحت نظرات طرف مقابل. 2 ـ این اشخاص بعنوان نماینده کوچکی از مکتب خود میباشند و با اهانت به سایرین شان مکتب خود را پایین می آورند.
دین من یکتاپرستی است قهرمان من کورش بزرگوار قبله من پرسپولیس و کعبه من پاسارگاد است پیشوایانم داریوش بزرگ و یزدگردها هستندروحانیون من فردوسی ، رازی ،پورسینا وخیام هستند اصول دینم همه نیکیست و فروع دینم منشور حقوق بشـــــــــر کورش بزرگوارپرچم من پرچم صلح و بهشت من ایران همیشه سرفراز است |
|
|
|
|
|
|
#1384 (permalink) |
|
Aficionado
|
به نظر بنده قرآن کلام پیامبر(ص)است نه کلام خدا.اگر ادامه نظرات بنده را مطالعه فرمایید خواهید دید که با این حساب نه تنها از مقام پیامبر (ص) چیزی کم نخواهد شد که مقام ایشان تا حد اختلاط با خدا بالا خواهد رفت.
همچنین معتقدم اشتباهات عمدی و سهوی در تدوین و تنظیم قرآن به چشم میخورد گویا عده ای از خدا بیخبر برای رسیدن به اهداف خود آیاتی را به آن اضافه کرده اند و یا در برخی آیات دست درازی کرده اند. برای آشنایی بیشتر با نظرات بنده و همچنین تبادل نظر میتوانید ضمن پیگیری این تاپیک ، در تاپیک نظرات دکتر سروش پستهای بنده را مطالعه فرمایید. ويرايش توسط irany : 03-23-2008 در ساعت 02:43 PM. |
|
|
|
|
|
#1385 (permalink) |
|
Aficionado
|
یکی از دلایل بنده وجود آیاتی متضاد با هم است. که متاسفانه عده ای به نام تفسیر سعی در موجه نشان دادن این تضادها هستند.!!!گاهی اوقات قضیه ناسخ و منسوخ را مطرح میکنند.!! مگر خداوند نمیدانسته که در آینده نیاز به چه حکمی میباشد که مجبور باشد حکمی را صادر کند و بعدا با حکمی دیگر آنرا از اعتبار بیاندازد؟!! اگر آن آیه اول فاقد اعتبار است پس باید از قرآن حذف شود!!!!!! ضمنا اگر آن آیه کلام خدا بوده پس خدا که میدانسته در آینده این آیه را نقض خواهد کرد چرا تاریخ اعتبار و زمان اعتبار آن آیه را مشخص نکرده بوده؟ مثلا در آیه اول میفرمود تا زمانی که ...... . ضمنا چون آیه اول تحت شرایطی اعتبار داشته و با از بین رفتن آن شرایط آن آیه فاقد اعتبار شده پس آیه دوم نیز تحت شرایطی اعتبار داشته و امروزه بعد از 1400 سال با از بین رفتن شرایط از اعتبار افتاده. قضیه شان نزول نیز به همین صورت.اگر آیات تحت شرایطی خاص آمده باشند پس با از بین رفتن شرایط دیگر نه اعتباری دارند و نه مشکل گشا هستند.
پس اگر دقت فرمایید این تضادها و ... هیچ توجیه عقلایی و منطقی نخواهد داشت. دلایل دیگر مورد به مورد تقدیم خواهد شد. |
|
|
|
|
|
#1386 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: در ایران زندگی معنا ندارد..!!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 228
از ایشان 255 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() ![]() اتفاقا یکی ازدلایلی که مومنین به قرآن برای اثبات اعجاز این کتاب از آن استفاده میکنند همین مبحث (( قرآن و خبر از آینده )) است که در پستهای چند صفحه قبل درباره آن صحبت شده و مبحث دیگه هم همین ضد و نقیض بودن آیات قرآن هست که فکر میکنم در صفحات میانی این تاپیک درباره اش صحبت شده !! ولی متاسفانه یا خوشبختانه دلیلی بر اثبات یا رد آسمانی بودن قرآن قرار نگرفته (( حداقل در این تاپیک )) چند صد بار بیشتر از آنچه قرآن درباره آینده صحبت بکنه درباره گذشته صحبت کرده و پیامبران و ادیان ابراهیمی قبل از خود رو تایید کرده و همگان رو به عبرت گرفتن از حوادث گذشته دعوت کرده !! این درحالیست که اگه کسی بخواد عبرت بگیره بدون آگاهی به وجود داشتن کتابی مثل قرآن هم عبرت میگیره و اگه آنقدر نافهم باشه که عبرت پذیر نباشه هیچ کاری براش نمیشه کرد !! از طرفی همانطور که در پستهای قبلی اشاره کردم مهم ترین پیش بینی که قرآن درباره اتفاقات آینده داشته همین خبر از جنگ بین ارتش ایران و روم بوده (( و غلبت الروم فی بعض سنین .... )) که از هر انسانی که در آن زمان زندگی میکرده قابل پیش بینی بوده و به هیچ وجه نمیشه لفظ اعجاز رو بر آن بکار برد !! در مورد اعتبار آیات هم باید عرض کنم که بسیاری از آیات (( نظیر آیات مربوط به انفاق و حجاب و دفاع و شهادت و نماز و .... )) مربوط به اتفاقاتی بوده که در زمان حیات پیامبر رخ داده و آیه مربوط به آن رخداد در قرآن نوشته شده !!! در صورتی که هیچ صحبتی از اتفاقات و رخداد های بسیار مهم که میتونسته در سرنوشت مسلمانان تاثیر جدی داشته باشه نشده !! تمامی این موارد و بسیاری موارد از این دست هم اگر آسمانی بودن قرآن رو رد نکنه به خوبی میتونه انسان آگاه و نکته سنج و تیزبین رو در موضع شک و تردید قرار بده !!!! |
|
|
|
|
|
|
#1387 (permalink) | |
|
Expert
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
جنگ ايران و روم و پيش گويي قران در اينباره بر مي گردد به زمان پيروزي ايران بر روم! و زماني كه ايران قدرت داشته!قران در ان زمان پيشگويي مي كند كه ايران در جنگ بعد از روم شكست مي خورد! و پيشگويي ان اگر مباناي عقلي داشته باشد كار هر كسي نيست! پس مغرضانه عمل نكنيد! در مورد حجاب و شهادت و غيره دليلي ندارد قران همه چيز را در خود بگنجاند! ادليتان خيلي ضعيف و بيشتر بهانه گيري است تا دليل منطقي ... |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Deja Vu به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1389 (permalink) | |
|
Expert
تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: http://j-sabz.dom.com
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 1,421 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
بطور مثال اگر الان رييس جمهور ايران بخاطر دشمني با امريكا بگويد جنگ بعدي افغانستان و امريكا برنده افغانستان ( كه ضعيف تر است) مي باشد! شما به عق او شك نمي كنيد! ديگر احيانا بايد فهميد كه اين سخن يا سخني است از يك ديوانه! و يا اينكه فقط معجزه مي تواند چنين حرفي را تصديق كند! |
|
|
|
|
|
|
#1390 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#1391 (permalink) | |
|
کاربر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 935
از ایشان 127 بار سپاسگزاري شده است
|
با درود!
ببينيد من فكر مي كنم كار با پيشگويي و اينجور مسائل درست نمي شود،اگر بحث بر سر پيشگويي باشد ،پيشگو زياده! جناب ايراني چند نمونه از ايراداتي كه از نظر پيشگويي به قرآن وارد است،بيان نمودند!جواب آنها؟
|
|
|
|
|
#1392 (permalink) |
|
کاربر
|
به خاطر نمی آورم. لطفا ایراد را بفرمایید. یا آدرس پست را لطف کنید.
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ghrtpmd به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1393 (permalink) | |
|
Connoisseur
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 375
از ایشان 579 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ronin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#1394 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: در ایران زندگی معنا ندارد..!!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 228
از ایشان 255 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اما: اولا منظور بنده برمیگرده به چندین پست قبل !!! ثانیا سپاه روم هم آنطور که شما تصور میکردید ضعیف نبوده و یک امپراطوری پشت آن بوده!!!! ثالثا بنده در پستهای قبلی هم این مطلب رو بیان کردم که از کجا میدانید در قرآن پیش بینی های دیگری هم وجود داشته که با گذشت زمان نادرستی آنها عیان شده و بتدریج هم از متن قرآن اصلاح شده ؟؟؟ چهارم اینکه اگر خداوند این پیشگوئی رو بیان کرده پس چرا از کیفیت آن و زمان دقیق آن صحبتی نشده و به یک پیشگویی خیلی کلی و مبهم بسنده کرده ؟؟؟ و از همه مهمتر اینکه چرا این پیش گویی در زمان پیامبر و متعلق به آن زمان بوده و برای زمانهایی نظیر عصر ما یا چند قبل قرن یا بعد پیشگویی انجام نشده ؟؟ (( حداقل یک پیشگویی مربوط به چند قرن بعد از پیامبر که خود میتونست دلیلی بسیار محکم بر اعجاز قرآن باشه !!)) در مورد حجاب و شهادت و غیره که جنابعالی بنده رو به بهانه گیری متهم کردید باید عرض کنم که تا به همین الان هم بسیاری از قوانین همین مملکت بر پایه تعالیم همان قرآن تنظیم شده که کذب بودن یا راستین بودن آن مورد شک و تردید هست !!! از طرفی صحبت سر اتفاقاتی بود که در زمان پیامبر افتاده بود و آیاتی که چندی بعد بر اثر وقوع آن اتفاقات رخ داده بود و به آنها مربوط میشد !! این در حالیست که میشد بجای پیشگویی کردن در مورد جنگ ایران و روم قرآن قبل از وقوع اتفاقاتی نظیر مشاهده صورت زیبای زن عرب توسط پیامبر به نزول آیه حجاب بپردازه !!! نه بعد از مشاهده جمال دختر عرب توسط پیامبر که منجر به نزول آیه حجاب شد !!! و یا مرده پنداشتن کسانی که در جنگ با کفار شهید شده بودند و نزول آیه ای که دلالت میکرد بر عدم مرده بودن شهدا و روزی گرفتنشان در نزد پروردگارشان که همگی این آیه ها ابتدا یک اتفاقی قبلشان رخ داده و سپس آیه مربوطه نازل (( و شاید هم ساخته)) شده !!! و صدها مورد دیگه .... این چیز ها به نظر شما بهانه هست ؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
#1395 (permalink) | |
|
کاربر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 935
از ایشان 127 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
مثلا چرا الله پيشگويي نكرده بود كه قوم ثمد(اگر اشتباه نكنم)پاي شتر حضرت صالح را زخمي مي كنند؟(يا داستانهاي مشابه ديگر!) يا چرا الله پيشبيني نكرده بود كه مثلا با حضرت محمد مخالفت مي شود و به او توهين ميشود و ..... چرا ظهور امام زمان را پيشگويي نكرده بود؟ |
|
|
|
|