کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب > گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان

گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 01-19-2007   #1 (permalink)
محروم از فعالیت

dindar's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 20
از ایشان 67 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

مسلمانان و معتقدین به اسلام با دلایل منطقی نه شعر و شعار و حاشا رفتن ثابت کنند که قرآن کتابی است که از طرف الله به محمد نازل شده است
من نمیتوانم به صرف اینکه در خود قرآن نوشته این کتاب از طرف خداست آنرا باورکنم
من خود بر این باورم که قرآن مانند بقیه کتابهای آسمانی چون تورات و انجیل تراوشات ذهنی بشر است
اما مسلمانان و سایر خداباوران با دلایل منطقی خود ثابت کنند که این کتاب از جانب الله است
لطفا از شعار دادن و کپی پستهای بیمورد بپرهیزید

البته این کوشش شما خداباوران اگر منطقی باشد میتواند در افکار ماتریالیستها یا کافران تاثیر گذار باشد پس بجای خیال باقی بهتره بادقت این موضوع را بررسی کنید
dindar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
17 نفر از کاربران ، از دوست گرامي dindar به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 01-20-2007   #2 (permalink)
Ava
مدیر تالار عکس

Ava's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2006
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,587
از ایشان 3,222 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

اعجاز عددي قرآن كريم ، یكي ازرشته هاي قرآن پژوهي جديد است كه مقصود آن نشان دادن نظم اعجازگونه رياضي قرآن كريم است . نخستين كسي كه اين مسئله را مطرح کرد وحيرت واعجاب جهانيان را برانگيخت ، يكي از دانشمندان مصري بود که فرضيه عدد 19 راپيش كشيد.

وی بیان نمود که بسم الله الرحمن الرحيم 19 حرف است . كلمه اسم نیز 19 بار درقــرآن آمده وكــــــــلمه جل جلاله الله 2698 باركه مضربي از19 است ( 142 ×19 ) . کلمه الرحمن 57 بار ( 19 ×3 ) والرحيم 114 بار ( 6 ×19 ) در قرآن بكار رفته است . البته عدد 19 درقرآن شماره نگهبانان جهنم هم هست ( عليها تسعه عشر ).

اما راهي را كه این دانشمند مصری باز كرد ه بود، ديگران ازجمله عبدالرزاق نوفل ازقرآن پژوهان اهل سنت وابوزهراء النجدي ازقرآن پژوهان شيعه ادامه دادند وبه تناسب هاي رياضي قابل توجهي رسيدند.

كتاب عبدالرزاق نوفل « اعجاز عددي درقرآن كريم» نام دارد وبه قلم قرآن پژوه وقرآن شناس دانشورِ معاصر آقاي مصطفي حسيني طباطبائي به فارسي ترجمه شده است.
ذيلا تعدادي ازآمار وارقام شگفت آور عبدالرزاق نوفل نقل مي شود.

* واژه دنيـــــا درقرآن كريم 115 بار بكار رفته است و واژه آخــرت هم به همين تعداد (115 بار )
* شيــــاطين 68 بار ، ملائكـــــه هم به همين تعداد
* حيــــات 71 بار ، مـــوت هم به همين تعداد

* علم ومعرفت ومشتقات آنها 811 بار ، ايمــــان ومشتقات آنها هم به همين تعداد
* ابليس 11 بار و استعــاذه ازاوهم به همين تعداد

* كلمه يوم به معناي روز ( به صورت مفرد ) 365 بار به تعداد روزهاي سال ( شمسي ) در قرآن بكار رفته است و به صورت تثنيه وجمع 30 بار به تعداد روزهاي ماه

* كلمه شهر به معناي ماه 12 مرتبه در قرآن ديده مي شود به تعداد ماههاي سال
ذيلا چند تناسب وظرافت عددي قرآني را نیز كه دكتر ابوزهراء النجدي قرآن پژوي شيعه پيدا كرده و دركتاب پيشگفته آورده است نقل مي شود.

* الساعته درقرآن كريم 24 بار به كار رفته است به تعداد ساعات شبانه روز
* سماوات السبع يا سبع سموات 7 باربه كار رفته است.

* مسجد ومشتقات آن 34 مرتبه بكار رفته است كه برابر مجموع سجده هاي 17 ركعت نماز شبانه روزي است.
* کلمه صلاة وقيام واقيمو ومشتقات آن 51 بار بكاررفته است كه برابر 17 ركعت نماز واجب و34 ركعت نماز مستحب شبانه روزي ( نافله ) است.

* مشتقات وصي و توصيه به تعداد اولياي الهي 12 بار بكار رفته است.
* لفظ شيعه ومشتقات آن 12 بار بكار رفته است.

* مشتقات فرقه 72 بار به كار رفته است که به تعداد 72 فرقه اسلامي است.
Ava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
26 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Ava به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 01-20-2007   #3 (permalink)
کاربر فعال تالارهای موضوعی

avenger's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2006
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 44
از ایشان 105 بار سپاسگزاري شده است

بسیاری از ایات قران با علم و دانش نوین است که توجیه میشوند !!

-مانند عبارت: رب المشرقین و رب المغربین که اشاره به دو مشرق و دو مغرب فقط با کروی بودن زمین قابل توجیه است!

-در قرآن پیش بینی میکند:خورشید خاموش خواهد شد و امروز میدونیم که چنین میشود
در مورد کشف رموز رویش گیاه، بارش باران، گردش ستارگان، زندگی زنبور عسل وغیره... توضیح داده !!!
چنین تدبیر و تفکر دور اندیشانه، در ذهن هیچ بشری، به زمان طلوع اسلام نمی گنجیده!!!
avenger آفلاين است   پاسخ با نقل قول
13 نفر از کاربران ، از دوست گرامي avenger به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 01-20-2007   #4 (permalink)
Enthusiast

fozoolbashi69's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: Tehran
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 56
از ایشان 119 بار سپاسگزاري شده است

دوست عزیز:
اصل بر صحت هر امری است مگر اینکه خلافش ثابت شود بنابر این شما باید ثابت کنید که کتاب آسمانی نیست.
(ما حکم به الشرع حکم به العقل و ما حکم به العقل حکم به الشرع)
11 نفر از کاربران ، از دوست گرامي fozoolbashi69 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 01-20-2007   #5 (permalink)

shahab's Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2005
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 934
از ایشان 2,663 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله dindar نمايش نوشته ها
مسلمانان و معتقدین به اسلام با دلایل منطقی نه شعر و شعار و حاشا رفتن ثابت کنند که قرآن کتابی است که از طرف الله به محمد نازل شده است
من نمیتوانم به صرف اینکه در خود قرآن نوشته این کتاب از طرف خداست آنرا باورکنم
من خود بر این باورم که قرآن مانند بقیه کتابهای آسمانی چون تورات و انجیل تراوشات ذهنی بشر است
اما مسلمانان و سایر خداباوران با دلایل منطقی خود ثابت کنند که این کتاب از جانب الله است
لطفا از شعار دادن و کپی پستهای بیمورد بپرهیزید

البته این کوشش شما خداباوران اگر منطقی باشد میتواند در افکار ماتریالیستها یا کافران تاثیر گذار باشد پس بجای خیال باقی بهتره بادقت این موضوع را بررسی کنید
آیا شما الله را با مشخصاتی که ما قبول داریم ...قبول دارید؟
شما بفرمایید منظورتان از الله چیست !
تا ما بقیه را ثابت کنید...
shahab هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 01-20-2007   #6 (permalink)
محروم از فعالیت

dindar's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 20
از ایشان 67 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله شهاب نمايش نوشته ها
آیا شما الله را با مشخصاتی که ما قبول داریم ...قبول دارید؟
شما بفرمایید منظورتان از الله چیست !
تا ما بقیه را ثابت کنید...

من قبول ندارم اما اگر شما مدرک قابل قبول در مورد تازینامه تان ارایه دهید شاید قبول کنم
توجه کنید این شما هستید که باید ثابت کنید
dindar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي dindar به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 01-20-2007   #7 (permalink)

shahab's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
من قبول ندارم اما اگر شما مدرک قابل قبول در مورد تازینامه تان ارایه دهید شاید قبول کنم
توجه کنید این شما هستید که باید ثابت کنید
خوب بهتر است همان داستان را که مثال زدید بازگو کنم...

من میگویم ماست فلان ماست فروشی شیرین است
و شما در این جستار میگویید ترش است...
درحالی که میگویید ماست فروشی وجود ندارد!!!
9 نفر از کاربران ، از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 01-20-2007   #8 (permalink)

shahab's Avatar

جنسيت:

پاسخ مرا ندادید!!
فرض کنید مثال دیگری است
غلط املایی میگیرید؟
جمله مرا بخوان و فرض کن که بر گرفته از مثال شما نیست
این مهم نیست که از مثال شماست یا خیر
صدها مثال از این دست میتوان زد...
حال پاسخ بگو...
5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي shahab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 01-21-2007   #9 (permalink)
Ava
مدیر تالار عکس

Ava's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2006
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,587
از ایشان 3,222 بار سپاسگزاري شده است

چشم و گوش بسته نیست یه ایمان قلبیه
ببین من حضور ذهن بالایی ندارم که چیزهایی رو که تا به حال درک کردم و شنیدم و باعث تقویت اعتقاد من شده برات بگم
اما این واقعیته حس خداشناسی تو وجود همه هست یکی بت می پرسته , یکی خالق یکتا تحت عنوان مسیحیت و .... و اسلام
اسلامی که ما می پرستیم قرآن رو کتاب آسمانی معرفی کرده و ما قبولش داریم همانطور که مسیحیان عزیز انجیل تحریف شده رو با سرسختی تمام قبول دارند ضمن اینکه مسلمونها اعتقاد دارن قرآن اصلا تحریف نشده
حالا من کافر بشم و بگم قرآن از زبان بنده خداست یکی مثل محمد رسول الله , مگه بد چیزهایی گفته ؟
مگه از بدی و ظلم و جور گفته ؟
مگه غیر از ستایش کسی مثل خدا رو گفته ؟
حرفهایی قشنگی زده که حاصل تلقین خالق یکتاست

توی دین اسلام این حرف من کفره , چون اعتقاد مسلمونها اینه که قرآن حرف خداست
اگر هم قرآن کتاب بنده خداست ولی حرفهای آسمانی داره
Ava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Ava به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 01-22-2007   #10 (permalink)
کاربر

فانوسک خاموش's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 77
از ایشان 122 بار سپاسگزاري شده است

ای بابا اگر چه کسی پیدا شود و آسمانی بودن را هم برای شما اثبات کند می گویید ما به آسمان چه کار دارییم ما بر زمین زندگی می کنیم ما با واقعیت ملموس کار دارییم و هزاران بهانه دیگر مثال شما از قوم بهانه گیر بنی اسرائيل هم برتر است
و دیگر آنکه به نظر می رسد آنجا که پای به دنیای ادبیات می گذاریم همه صاحب به گونه ای صاحب نظر می شوییم و فهیم نماد ها را می دانیم و می شناسیم می دانید که آسمان هم نماد عروج است و هم پاکی گفته می شود که برترین چیزها در بالاترین نقطه هستند
آنجا که گفته می شود قرآن کتاب آسمانی است این دیدگاه هدایت شدگان بوسیله این کتاب است قرآن شامل مفاهیمی والا و نیز از والاترین جایگاه یعنی پرودگار صادر شده است
به عبارتی در قرآن نامی با عنوان کتاب آسمانی نیامده بلکه گفته شده که این کتابی است برای هدایت و این نام تنها به عنوان برداشتی از مفاهیم والای این کتاب از جانب بزرگواران و هدایت شدگان بر آن نهاده شده است
اما زمانی که شما با اصل مشکل دارید بیان این توضیحات دردی را درمان نخواهد کرد
فانوسک خاموش آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي فانوسک خاموش به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 01-22-2007   #11 (permalink)
کاربر

فانوسک خاموش's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Sâsân نمايش نوشته ها
نخست باید نشان داد که خدایی هست(نشده و نمی شود)، پستر باید پیوند این خدا را با الله، و پیوند الله را با محمد نشان داد. پس از اینهمه، باید سخن را با خردی که خدا خود به ما بخشیده سنجید، اگر پذیرفتنی بود(که نیست)آنرا در "جایگاه یک نفر"(و تازه نه واداشتن دیگران به پذیرش و پیروی)پذیرفت.

جناب ساسان این روابطی که شما خواهان آن هستید که بدانید بر اساس اصول هر دین اثبات می شود به عبارتی رابطه خدا و حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم ( درود بی پایان خدا بر او و خاندانش ) و همچنین اثبات وجود خدا بر اساس اصول توحید و امامت قابل اثبات است
هر ایدئلوژی و اندیشه البته اگر سازمان یافته و هدفمند باشد پیش از شکل گرفتن ابتدا اصول آن بر ذهن طراح ان نقش می بندد تا زمانی که خواست به بیان و کسترش اندیشه اش بپردازد دلیل کافی برای امثال من و شما داشته باشد
اما شما پیشاپیش مخالفت خود را بیان می کنید و می گویید پذیرفتنی نیست دیگر حرفی هم باقی می ماند
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
حال تا 1000 سال دلیل بیاورییم شما قبلا به این نتیجه دست یافته اید که پذیرفتنی نیست
قديمي 01-22-2007   #12 (permalink)
کاربر

فانوسک خاموش's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ایران نمايش نوشته ها
تمام ریاضیات با مدرک اثبات شده است حتا فرضیه تالس
باید بتوانید قرآن را هم اثبات کنید

شما با واژه ها بازی می کنید در نوشته قبل گفتید ثابت کنید که قرآن سخنان الله است و من به شما گفتم شما هم ثابت کنید که قضیه تالس از خود تالس است و نه شخص دیگر
جواب این را نداده می گویید نه قرأن را ثابت کنید
قرآن نیز در بر دارنده یک سری اصول است مگر اینکه به دنبال اثبات این احکام و اصول باشید

اگر اثبات را بخواهید خوب هر کدام از اصولش هم اثبات دارد

به طور مثال بارها مثال مشروبات الکلی را شنیده ایم قرآن مطرح می سازد که حرام است چون برای من و شما مضر است و البته خالی از فایده هم نیست اما ضررش از فوایدش بیش تر
و امروز علم پزشکی هم نیز به اثبات این امر دست یافته است

این یکی از قوانین و احکام
خداوندی که با چنین عطوفتی به من و شما فرمان می دهد آیا نیازمند بهانه جویی است ؟
کاربران زير از دوست گرامي فانوسک خاموش به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 01-23-2007   #13 (permalink)
Enthusiast

fozoolbashi69's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Smit نمايش نوشته ها
شما عجب بی سواد هایی هستین ، یه چیزی فهمیدین و بهش نرسیدین
بله ما بیسوادیم،چون اگر حرفی میزنیم با سند همراه میگیم، ما بی سوادیم چون چشم بسته و بدون مطالعه هیچ چیزی رو نفی یا اثبات نمیکنیم، ما بی سوادیم چون چیزی رو که از مرحله ی اثباتی گذشته و به مرحله ی ثبوتیت رسیده، باید ثابت کنیم برای کسانی که از آداب بحث چیزی نمیدونند و حتی نمیتونند یک مورد نقض رو بیان کنند و روی اون نظر بدن
fozoolbashi69 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي fozoolbashi69 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 01-23-2007   #14 (permalink)
Enthusiast

fozoolbashi69's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
اشتباه است
شما وقتی که به مغازه میروید ماست بخرید این شما نیستید که ثابت کنید ماست شیرین است یا ترش بلکه این وطیفه فروشنده است بشما توضیح دهد ماست شیرین این یا ترش
درمورد تازینامه هم بهمین ترتیب
این شما هستید که باید ثابت کنید تازینامه کتاب آسمانی است
دوست من شما یه مساله رو فراموش کردی((هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه))
حالا از کجا متوجه میشی کدوم بقال درست گفته و کدوم دروغ؟

ويرايش توسط fozoolbashi69 : 01-27-2007 در ساعت 07:36 PM.
fozoolbashi69 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي fozoolbashi69 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 01-24-2007   #15 (permalink)
Enthusiast

Surrender's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,115
از ایشان 500 بار سپاسگزاري شده است
Red face پاسخ : ثابت کنید که قرآن کتاب آسمانی است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Sâsân نمايش نوشته ها
اکنون من پرسشی پیش می کشم و چالشی پیش ِ روی هموندان ِ مسلمان می نهم، فرنودی از نادانی نگارنده ی تازینامه به چند و چون ِ آفرینش:

سورة یس، آیه 40:
لا الشّمسُ يَنبَغي لَها أَن تُدْركَ الْقمرَ ولا اللَّيلُ سابِقُ النّهار وكُلٌّ في فَلكٍ يَسبحُونَ :
« نه سزاست خورشید را که به ما رسد و نه شب را که بر روز پیشی بگیرد و هریک در مسیر خود شناورند »

سورة فاطر آیه 13:
ولِجُ اللَّيْلَ فِي النَّهَارِ وَيولِجُ النّهَارَ في اللّيلِ وَسَخَّرَ الشَّمسَ وَالقَمَرَ ...
« الله شب را در روز داخل مى‏كند و روز را در شب و خورشيد و ماه را مسخر شما كرده »

بروشنی آشکار است که نگارنده گمان می کرده خورشید به دور ِ زمین در گردش است و دوَران ِ ماه و خورشید بدور زمین روز و شب را پدید می آورد. این باور نادرست بیان می کرده که زمین کانون ِ هستی است از دانش ِ یونان باستان که هم در تازینامه و هم در "کتاب مقدس" بازگویی شده و انکار ِ همین باور گالیله را به کشتن داد. خورشید در مداری پیوسته در گردش نیست و چرخش ِ زمین بدور ِ خورشید است که گاهان را پدید می آورد نه وارانه، گردش زمین است که مایه ی پدید آمدن ِ شب و روز می شود، این گردش زمین است که مایه ی "طلوع و غروب" می شود. نگارنده گمان می کرده ماه و خورشید بدور زمین در گردش هستند و یکدیگر را دنبال می کنند و هرگز به هم نمی رسند! آقای آیت الله مشکینی اینگونه پاسخ می دهند که در این آیات « به حرکت خورشید در راه ِ شیری اشاره می شود » ولی این پرسش پابرجاست که سامان ِ گردش خورشید در راه ِ شیری چگونه پدید آورنده ی شب و روز است، و دیگر اینکه سامان ِ گردش ِ خورشید در راه ِ شیری چیست و اگر آماج ِ الله براستی گردش گویبالها در راه ِ شیری بوده پس چرا زمین را در کنار ِ آن دوی ِ دیگر برنشمارده و می گوید "ایندو را مسخر شما کردیم"؟

در این آیه مسخر به معنای این است که شما می توانید به نیکی از آنها استفاده ببرید , نه اینکه تحت سلطه و در اختیار شما باشند .یعنی آنکه تمام بندگان خدا می توانند به خوبی از نور ماه و خورشید برای انجام کارهای روزانه ی خود استفاده کنند .

خداوند در سوره ی نمل آیه ی 88 درباره گردش زمین به دور خورشید چنین می فرماید :

بسم الله الرحمن الرحیم
وَتَرَى الْجِبَالَ تَحْسَبُهَا جَامِدَةً وَهِيَ تَمُرُّ مَرَّ السَّحَابِ صُنْعَ اللَّهِ الَّذِي أَتْقَنَ كُلَّ شَيْءٍ إِنَّهُ خَبِيرٌ بِمَا تَفْعَلُونَ
کوه‏ها را مى‏بينى، و آنها را ساكن و جامد مى‏پندارى، در حالى كه مانند ابر در حركتند; اين صنع و آفرينش خداوندى است كه همه چيز را متقن آفريده; او از كارهايى كه شما انجام مى‏دهيد مسلما آگاه است! (88)

و این آیه به معنای آن می باشد که زمین در حرکت ثابت نیست , بلکه به دور خورشید در حال حرکت است .
البته ممکن است که شما از من سوال کنید , چرا خداوند به طور واضح این مطلب را نگفته است?!
خداوند می خواهد به بندگانش این مجال را بدهد که خود تفکر کنند , و در کائنات بیندیشند تا بتوانند خود تمام مسائل را کشف کرده , و به ایمان و یقین برسند.
همانند استادی که تمام جواب را در اختیار شاگردش قرار نمی دهد, و می خواهد که او با سعی و تلاش به این راه برسد.

همچنین خداوند درباره ی بسیاری دانش های دیگر نظیر: جاذبه ی زمین , انبساط عالم ,
حرکت ستارگان ,حرکت خورشید , موجودات زنده در جهان بالا , همبستگی آسمان و زمین و بسیاری دانش های دیگر سخن گفته است, که اگر بخواهید من آیه های مربوط به این علوم را برای شما خواهم آورد .
البته باید دقت داشت که این تنها دانش هایی است که تاکنون کشف شده است و بسیاری دانش های دیگری نیز در قرآن وجود دارد ,که هنوز هیچ کس موفق به کشف آنها نگشته است .

با تشکر
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال