|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
| گفتگوي آزاد بحث و گفتگوی آزاد و هم اندیشی و گفتگوهایی که در دیگر تالارهای انجمن گفتگو هم میهن نمیگنجند. |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#196 (لینک نوشته) |
|
مدیر تفریح و سرگرمی - مسابقات ![]() |
سيد عزيز نظر لطفته.راستي دلتون معما ميخواد ؟اگه ساده است ببخشيد.ضمنا شايد هم معماها جواب نداشته باشه.يعني شايد صورت خود معما امكان پذير نباشه كه ما بايد به اون اشاره كنيد.
1.يه نفر تو مسابقه دو از نفر دوم جلو ميزنه.حالا چندم است؟ 2.در همون مسابقه يه نفر از نفر آخر جلو ميزنه.حلا چندمه؟ 3.چه جوري ميشه 9 تا نقطه را با 4 تا خط بهم وصل كرد به طوري كه دست از روي كاغذ برداشته نشود و خط ها هم راست باشند.(منحني نباشند)
ويرايش توسط yazahra02 : 01-11-2008 در ساعت 12:01 AM |
|
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#197 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
اول خدمت سید رضای گرامی عرض کنم که من معمای پیشین خود را حل کردم. پاسخش ساده است کمی دانش هندسه میخواهد و در بخش دوم کمی جبر!
پاسخ به 2 سوال اول یازهرا ساده است احتیاج به کم جهش هوشی دارد ولی سوال سوم کمی دشوار است (البته قبل از اینکه حل شود) 1- دوم 2- مگر اینکه تماشاگران از او جلو بزنند!!
|
|
|
#198 (لینک نوشته) |
|
اگه دوست داشته باشيد ميتونم يه راهنمايي كنم؟
|
|
|
|
|
|
#199 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
میشه روی خطی که کشیدیم برگشت؟
|
|
|
|
|
|
#200 (لینک نوشته) | |||
|
شمع جمع ![]() |
افرا و کاج و نقطه جادویی اول و دوم همگی روی یک نقطه قرار دارند نتیجه میگیریم گنج در چهارراه قلعه و قصر قرار دارد.... ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|
|
|
|
#201 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
نه دیگه به این سادهگیها هم نیست
در نقشه قدیمی نوشته شده که « در جاده قصر به سمت شمال بروید تا به یک درخت بزرگ کاج برسید و سپس به یک درخت افرا برسید» یعنی درخت افرا کمی دورتر از درخت کاج است میتوانید از تصویر زیر کمک بگیرید. تمام دادههای مسئله را در تصویر ببینید ( به جز فاصله درختان از تقاطع). حال یک نقطه فرضی بالاتر از درخت کاج را محل درخت افرا فرض کنید. و به کمک آن معما را حل کنید. |
|
|
|
|
|
#202 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
این هم تصویر تکامل یافته
هنوز هزار باده ناخورده در رگ تاک هست حال باید فاصله محل گنج را از محل تقاطع پیدا کنیم ضمن اینکه قسمت دوم معما هم باقی مانده |
|
|
|
|
|
#203 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
[quote=yazahra02;899514]سيد عزيز نظر لطفته.راستي دلتون معما ميخواد ؟اگه ساده است ببخشيد.ضمنا شايد هم معماها جواب نداشته باشه.يعني شايد صورت خود معما امكان پذير نباشه كه ما بايد به اون اشاره كنيد.
1.يه نفر تو مسابقه دو از نفر دوم جلو ميزنه.حالا چندم است؟ دوم ![]() 2.در همون مسابقه يه نفر از نفر آخر جلو ميزنه.حلا چندمه؟ از نفر آخر نمیشه جلو زد و طرح معما اشتباهه ![]() 3.چه جوري ميشه 9 تا نقطه را با 4 تا خط بهم وصل كرد به طوري كه دست از روي كاغذ برداشته نشود و خط ها هم راست باشند.(منحني نباشند)این سئوال رو من 10 ساله که میدونم اما جوابی براش نیافتم باید بگم که نمیشه ![]()
|
|
|
|
#204 (لینک نوشته) | |||
|
مشاور ارشد سایت ![]() |
[quote=سید رضا;909813]
چون هم شرط نشده که از یک خط بیش از یک بار عبور نشه و شرط نشده که همه نقاط دو به دو به هم متصل باشند . پس جواب خیلی ساده ای داره . اما اگر این دو شرط رو اضافه کنیم دیگه پاسخی نداره ... ---------- الان دارم روی سوال جناب ناکس فکر می کنم . خیلی سوال قشنگیه .... البته پاسخ قبلی غلط بود ولی دلیل درستی ارائه نشد . دلیل غلط بودن پاسخ قبل این بودش که اگر کاج و افرا روی هم باشند و نقطه جادویی 1و2 هم روی هم می افتند و اونوقت بجای دو نقطه یک نقطه خواهیم داشت و طبق اصول ریاضی از یک نقطه بینهایت خط (غیر موازی با جاده قلعه) می توان رسم کرد . بنابر این بی نهایت محل برای گنج پیدا میشه و گروه تجسس مجبوره وجب به وجب جاده رو تا بی نهایت بگرده ...
|
|
|
|
|
#205 (لینک نوشته) |
|
آخه جستار عزيزم.ما داريم ميگيم كه همين جوري هم خط براي اتصال نقاط كم مي آوريم چه برسه به اين كه بخواهيم روي خط دو باره برگرديم.چون خود برگشت هم خط حساب ميشه پس سهميه 4 خط ما تمام ميشود و به جواب آن نميرسيد .اصلا شما فرض كن ميشه روي خط برگشت حالا جواب بده ببينم.
در ضمن سيد رضاي عزيز بايد بگم اين معما حل شدني است. من اون شرط رو كه گفتم "دست نبايد از روي كاغذ برداشته شود "را حذف ميكنم.يعني كار شما آسان تر ميشود. منظور از اين كه نقاط بهم وصل شوند اين نيست كه حتما همه نقاط بهم متصل شده باشند(چون اين جوري كه بينهايت خط لازم است)منظور اين است كه هر نقطه حداقل يكبار خطي از اون گذشته باشه. اگه ميخواهيد ميتوانم دو خط اول را رسم كنم. بازم تاكيد ميكنم اين معما جواب دارد. |
|
|
|
|
|
#206 (لینک نوشته) |
|
عزيزان اگه ميخواهيد كه هي ايراد بگيريد و بگوييد كه اين معما جواب نداره يا شرطش درست نيست و.... خودم هر چه زودتر قال قضيه رو بكنم.(البته اگر املاي"قال" غلط است عذر خواهي ميكنم.)
در ضمن در اين معما لازم نيست كه خطوط دو بدو بهم متصل شوند.در ضمن برگشت رو ي خطوط اشكالي نداره اما بايد بدونيد كه خود برگشت هم يك خط حساب ميشود.برداشتن دست از روي كاغذ هم مانعي ندارد. با اين اوصاف آقاي جستار باز هم ميگوييد حل اين معما ساده است؟پس اگر ساده است لطفا زودتر جواب دهيد. |
|
|
|
|
|
#207 (لینک نوشته) | |||
|
همکار قدیمی |
اگر برداشتن دست از روی کاغذ مانعی نداشته باشد که ساده میشود. با سه خطر افقی و یک خط عمودی همه نقطهها به هم وصل میشوند |
|||
|
|
|
|
|
#208 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
این هم یک تصویر دیگر
در این تصویر که روی تصویر قبلی کشیده شده جای هر دو درخت کاج و افرا را فرضی انتخاب کردم و جالبه که محل گنج همان محل قبلی میشود. جای این دو درخت را هرجا که بگذارید جای گنج تفاوتی نمیکند! |
|
|
|
|
|
#209 (لینک نوشته) |
|
واي نا كس جون ببخشيد .چه اشتباه احمقانه اي كردم.بله شما درست ميگيد .شرط برنداشتن دست بايد بر قرار باشه .چون در غير اين صورت حتي با سه خط هم مي تونيم نقاط رو وصل كنيم.باز هم معذرت ميخوام.پس دست رو نبايد از كاغذ برداشت.
|
|
|
|
|
|
#210 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
البرت انیشتین مبدع نظریه نسبیت و یکی از پایه گذاران فیزیک جدید معمایی مطرح کرده که معتقد است 98 درصد از مردم عادی قادر به حل ان نیستند و تنها 2 درصد از مردم جهان که در زمره ی نوابغ جای دارند توانایی حل این معما را دارند.
حال شما جز کدام دسته هستید؟
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| معما, هوش, هایه, ازمایش, جالب |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|