|
|||||||
| خانه و خانواده بحث ها و گفتگوهای مربوط به خانواده از جمله زندگی زناشوئی و مشکلات مروبوط به خانواده از ابعاد مختلف |
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: خانواده یا همسر | |||
| خانواده |
|
12 | 41.38% |
| همسر |
|
17 | 58.62% |
| رای دهنده: 29. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#151 (permalink) | |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: ارومیه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,230
از ایشان 1,392 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
قبل از ازدواج برای یک دختر موقعیت های زیادی میتونه پیش بیاد اما بعد از ازدواج باید سازش بیشتری داشت کلاه که نیستیم !
|
|
|
|
|
#152 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: گرگان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 413
از ایشان 352 بار سپاسگزاري شده است
|
خوب واسه چی اینکارو کنیم با هر دو صحبت میکنیم تا به یه نتیجه ای برسیم بهتر ازاینه که بخوایم یکیرو از بینشون انتخاب کنیم عجب سوالییییی...
![]()
جیر جیرک به خرس گفت:عاشقت شدم خرس گفت الان وقت خواب زمستونیه منه باشه وقتی 6ماه دیگراز خواب بیدار شدم با هم صحبت میکنیم (چه بی احساس) وقتی خرس از خواب بیدار شد جیرجیرک را ندید نمیدونست جیرجیرکا فقط 3روز عمر میکنن... |
|
|
|
|
|
#153 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: جايي در تماشاي بزرگي خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 351
از ایشان 620 بار سپاسگزاري شده است
|
نه شرقي(خونواده) نه غربي(همسر) فقط خود خود خودمو عشق است...مجري حال مي كنم!!!
![]()
|
|
|
#154 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,879
از ایشان 3,913 بار سپاسگزاري شده است
|
اگه همسری که انتخاب شده یا می خواد انتخاب بشه ارزش گذشتن از همه چیز رو داشته باشه امکان پذیر هست و میشود گذشت
از همه چیز! |
|
|
|
|
|
#156 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: وطنم ایران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 75
از ایشان 23 بار سپاسگزاري شده است
|
خانواده را برای مهر و محبتش انتخاب میکنند و همسر را برای پیشرفت در زندگی .....
حالا به نظر شما مهر و محبت بهتر است یا پیشرفت در زندگی ؟ خوب معلوم است هر دو ..... شما اگر زمانی را به دنبال پیشرفت میروید و مهر و محبت را جا میگذارید باید منتظر برگشتن و در کنار مهر زندگی کردن هم باشید پس مطلقا هر دو را کنار نگذارید بر سر دوراهی هم نمانید هر دو را با هوشیاری حفظ کنید . |
|
|
|
|
|
#157 (permalink) |
|
Expert
![]()
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: Famagusta
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 74
از ایشان 588 بار سپاسگزاري شده است
|
منظورتون دقیقا چیه؟
یعنی خانواده رو کلا ول کنی... یا مثلا برای زندگی با همسرت مجبور شی بری یه جای دور از خانواده ات یا اینکه خانواده ات ازت بخوان همسرت رو ول کنی اینجوری همسرمو نگه می دارم مثلا اگه همسرم بگه بیا بریم فلان شهر، ولی خانواده ام بگم بمون، سعی می کنم تصمیم رو خودم و همسرم بگیریم و نذاریم خانواده هامون خودشونو تحمیل کنن یا مثلا اگه مامانم بگه : یا من یا زنت. سریع می گم زنم
|
|
|
#158 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 40
از ایشان 242 بار سپاسگزاري شده است
|
وقتي ازدواج ميكنيم (چه زن چه مرد) خانواده اي جديد و مستقلي داريم .
يا ازدواج نبايد ميكرديم يا حمايت همه جانبه از خانواده جديد را بايد جدي بگيريم فكر ميكنم خانواده هاي دو طرف هم با كمي تامل با اين طرز تفكر كاملا موافق باشند واگر موافق هم نبودند فرقي نميكند باز هم حمايت همه جانبه از خانواده جديد امري بايسته و ضامن بقاي جامعه است ![]()
**** ** ********************************* از آن روز دشمن به ما چيره گشت كـه مــا را روان و خــرد تيــــــره گشت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() go l |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي TURODE به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#159 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: خداحافظ
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,377
از ایشان 2,568 بار سپاسگزاري شده است
|
انشاالله
سعی میکنم چنین اتفاقی نیفته .
|
|
|
#161 (permalink) |
|
Expert
![]()
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: Famagusta
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 74
از ایشان 588 بار سپاسگزاري شده است
|
من کلا خانواده آچاری دارم
برم تو خونه که چی، دو روز یه بار بابا و مامانم مثل سگ و گربه می افتن به جون هم و هم دیگه را خونمالی می کنن اولش که یه زن خانم پیدا می کنم که غمخوارم باشه هرجا هم بره باهاشم، هم منقل و خاک پاشم |
|
|
|
|
|
#162 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Feb 2010
محل سكونت: ایران سبز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 34
از ایشان 60 بار سپاسگزاري شده است
|
با وجود اینکه خانوادم رو دوست دارم ولی خوب طبیعت زندگی این هستش که زندگی جدیدت رو بچسبی چون تو میخوای یک عمر با همسرت زندگی کنی و همونطور که یک مرد یا یک زن نیاز به توجه شدید همسرش داره پس توجه بیش از حد به خانواده خودت باعث دلخوری طرف مخالفت میشه...پس سعی کنید بیشتر همسرتون رو داشته باشید و به همسرتون توجه کنید...اگر دقت کنید هیچ همسری دوست نداره بهش بی توجهی بشه...
این ها رو وقتی تجربه میکنی که متاهل باشی...از دید یک ادم مجرد این حرف ها چت محض هستش.
|
|
|
#163 (permalink) | |
|
کاربر
محل سكونت: ایران سبز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 34
از ایشان 60 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
ولی در خانواده های امروزی درصد کمی رو میبینیم که دختر و پسر رو به حال خودشون رها کنن و انقدر شعور و فهم داشته باشند که اینو به خودشون بقولونند که این دو نفر زندگی مستقلی دارند...مثل مادر من که متاسفانه با حرفاش همیشه زندگی من رو دچار مشگل کرده و به هیچ وجه از طرز زندگیش راضی نیستم..فقط به خاطر محبت هایی که مادرانه به من کرده قدردانشم ولی دلیل نمیشه که زندگی خودمو دستخوش مشگلات بکنم... |
|
|
|
|
|
|
#164 (permalink) |
|
کاربر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 12
از ایشان 22 بار سپاسگزاري شده است
|
باید به این توجه کنی که با شوهرت میخای تا 70 سال اگه بشه زندگی کنی ولی با خانواده 20 سال بودی
مطمینا به طور قطع انتخاب یکی به معنای از دست دادن اون یکی نیست حتما راهی هست که بشه هر دو رو داشت
|