کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای عمومی - اجتماعی > جوانان

جوانان بحث های جوانان عزیز در رابطه با مسائل مشکلات جوانان در ابعاد مختلف

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 04-30-2007   #76 (permalink)
كناره گرفته از مديريت

Zemestan's Avatar

تاريخ عضويت: May 2005
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,264
از ایشان 4,790 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : نمایشگاه کتاب

واگذاري غرفه‌هاي بخش داخلي نمايشگاه كتاب آغاز شد غرفه‌هاي ناشران داخلي شركت كننده در نمايشگاه كتاب تهران، امروز، 10 ارديبهشت، به ناشران تحويل داده مي‌شود.

خبرگزاري ميراث فرهنگي_ کتاب_ دو روز به اتمام مراحل آماده‌سازي بخش داخلي بيستمين نمايشگاه بين‌المللي کتاب تهران، غرفه‌هاي اين بخش امروز، 10 ارديبهشت، تحويل ناشران داده مي‌شود.
ناشران برتر حوزه کتاب‌هاي عمومي ازجمله نشر ني، چشمه، ققنوس، مرکز و ثالث همگي در شبستان اسکان يافتند.
"معيني"، رييس هيات مديره اتحاديه شرکت تعاوني‌هاي کشور در گفتگو با بخش کتاب ميراث خبر گفت:« غرفه‌بندي بخش داخلي شب گذشته به اتمام رسيد و غرفه‌ها از امروز در اختيار ناشران قرار مي گيرد.»
معيني در پاسخ به اين سوال که آب گرفتگي دو روز گذشته مشکلي در تحويل غرفه‌ها ايجاد نمي کند، گفت:« مشکلاتي که وجود داشت با تلاش شهرداري و وزارت ارشاد برطرف شده است. بخش داخلي تماما به دليل اينکه بيشتر در شبستان است با مشکل خاصي مواجه نبود. تنها بخشي از ناشران حوزه کودک و آموزشي که در رواق‌ها اسکان يافته اند دچار مشکلاتي بود که اين مشکلات نيز رفع شد.»
وي از اسکان اغلب ناشران برتر حوزه کتاب‌هاي عمومي در شبستان خبر داد و گفت:« ناشران براساس حروف الفبا و فرمول "هر شش کتاب؛ يک متر فضاي نمايشگاهي"، غرفه دريافت کرده‌اند. ناشران بزرگ نيز اغلب در شبستان اسکان يافته اند.»
Zemestan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-01-2007   #77 (permalink)
كناره گرفته از مديريت

Zemestan's Avatar

جنسيت:

اين خبر يك كم كهنه شده ولي بهر حال جالبه با و جود ادامه بارندگيها در تهران ممكنه اصلا هم كهنه نشده باشه.

نمايشگاه كتاب در آب فرو رفت

گروه ادب و هنر- پرويز براتي : در حالي كه تنها 3 روز تا بيستمين نمايشگاه كتاب تهران باقيمانده و ناشران خود را براي تحويل غرفه‌ها آماده مي‌كنند، آب‌گرفتگي غرفه‌ها بر اثر بارندگي ديروز باعث شد مصلا‌ي تهران اولين نمره منفي را بگيرد. مشاهدات خبرنگار ما حاكي است كتاب‌هاي برخي ناشران كه عصر ديروز در غرفه‌هاي مصلي قرار داشت، بر اثر ورود آب از بين رفت. رواق شرقي مصلي كه به ناشران كودك و نوجوان اختصاص يافته با آب‌گرفتگي شديد مواجه شد و رواق غربي هم كه هم‌اكنون در حال آماده‌سازي است، با خطر آب‌گرفتگي رو‌به‌رو بود.

همچنين سقف سالن‌كتاب‌هاي پزشكي طي اين بارندگي آب پس داده و فضاي اختصاص‌يافته به ناشران خارجي نيز با خطر آب‌گرفتگي مواجه شد. از آنجا كه ناشران خارجي كتاب‌هايشان را زودتر از ديگر ناشران به مصلا‌ي تهران منتقل كرده‌اند، با مشكلا‌ت بيشتري مواجهند و كتاب‌هايشان در معرض خطر است.

به اين مسائل مي‌بايست دشواري‌هاي ديگري را هم افزود، از جمله اينكه هنوز محل غرفه‌هاي ناشران مشخص نشده و تازه قرار است فردا دوشنبه مشخص شود؛ ضمن اينكه هنوز ناشران قادر نيستند برنامه‌اي مشخص براي روزهاي حضور خود در نمايشگاه تدارك ببينند؛ چرا كه اصلي‌ترين مساله يعني محل غرفه‌ها نامشخص است.

از سوي ديگر فضاي اختصاص‌يافته به ناشران بسيار كمتر از فضاي درخواستي آنهاست كه اين امر قطعا نمايشگاه امسال را وارد چالش بزرگي خواهد كرد. اينها تازه مسائلي است كه قبل از آغاز نمايشگاه با آنها مواجهيم، قطعا با آغاز نمايشگاه شاهد مسائل تازه‌تري خواهيم بود.

محدوديت دسترسي به فضاي مصلي از ناحيه خيابان پرازدحام عباس‌آباد قطعا روزهاي نمايشگاه را پرترافيك خواهد كرد. حتي اگر دسترسي شمالي از جانب اتوبان رسالت به عنوان گزينه‌اي براي كاهش ترافيك منطقه در نظر گرفته شود، باز ازدحام روزانه اين اتوبان بر دشواري‌ها خواهد افزود.
گفته مي‌شود كه ايستگاه‌هاي متروي شهيدبهشتي و مصلي فعال خواهند بود و خواهند توانست از بار جابه‌جايي بازديدكنندگان مصلي بكاهند؛ در حالي كه بايد ديد اين دو ايستگاه كه به طور معمول به‌خصوص در مواقع پيك ترافيك به سختي پاسخگوي تردد روزمره شهروندان تهراني هستند، چگونه خواهند توانست جوابگوي ازدحام شديد روزهاي نمايشگاه باشند.به هر حال بارندگي‌هاي دو سه روز گذشته تهران زنگ خطري را براي مكان جديد نمايشگاه كتاب تهران به صدا درآورده است.گفته مي‌شود تنها فضاي ايمن و مناسب و به عبارتي بهترين فضاي نمايشگاه، شبستان آن است كه آن هم براي حضور رئيس‌جمهور در مراسم افتتاحيه آماده شده و به ناشران اختصاص نيافته است.آن‌طور كه از ظواهر امر برمي‌آيد، در غرفه‌ها سيستم گرمايشي و سرمايشي به‌طور همزمان تعطيل است! از اين‌رو بايد دست به دعا شويم و در نبود امكانات سرمايشي و گرمايشي و تهويه‌اي مناسب آرزو كنيم كه هوا نه خيلي سرد شود و استخوان‌سوز و نه خيلي گرم و جان‌سوز! تنها باد خنكي بوزد تا در سايه‌سار غرفه‌ها، اهل كتاب به كتاب ديدن دل خوش كنند و همه چيز به خوبي و خوشي سپري شود.
قديمي 05-01-2007   #78 (permalink)
كناره گرفته از مديريت

Zemestan's Avatar

جنسيت:

عدم آماده سازي به موقع نمايشگاه، نگراني جديد ناشران آماده سازي غرفه هاي نمايشگاه كتاب درحالي ادامه دارد كه برخي از ناشران هنوز نگران ايمن سازي جايگاه هاي خود دربرابر برخي حوادث طبيعي مانند باران هستند. افزايش اين نگراني ها موجب شده ناشران گاه براي دريافت غرفه بهتر بايكديگر كشمكش و مجادله داشته باشند.
غرفه ها با سرعت آماده مي شوند
خبرگزاري ميراث فرهنگي_ كتاب‌_ اگرچه باران روز گذشته مشكلاتي جدي را براي محل برگزاري نمايشگاه بين المللي كتاب تهران ايجاد نكرد اما سردرگمي ناشران در دريافت و آماده سازي غرفه هاي خود در اين نمايشگاه همچنان نگراني‌هايي را مبني بر عدم آماده سازي به موقع نمايشگاه در ذهن ناشران ايجاد مي كند.
به گزارش بخش كتاب ميراث خبر، تلاشهاي شهرداري تهران براي ايمن سازي محل مصلاي تهران در برابر باران تا حد زيادي جواب داده است. اين تلاش‌ها كه حتي عايق سازي كف طبقه دوم رواق‌هاي شرقي را نيز شامل مي شود تا پايان روز گذشته ادامه داشت.
در شرايطي كه نگراني‌هاي اين حوزه كاهش يافته است اما همسان نبودن نقاط مختلف مصلاي تهران از نظر ناشران، وضعيت جانمايي غرفه هاي مختلف را با مشكلات جدي مواجه كرده است.
گزارش خبرنگار ما از محل مصلاي تهران حاكي است كه غرفه بندي هاي همكف شبستان تا پايان ساعات اداري روز گذشته در شرايط مطلوبي قرار نداشت و كارگران همچنان مشغول بستن چهارچوب‌هاي غرفه ها بودند. سردرگمي ناشراني كه به دنبال مسئولان سالنها براي يافتن مكان غرفه خود بودند جاي توجه جدي داشت.
يكي از ناشران بزرگ تهراني كه نمي خواست نامش عنوان شود در محل شبستان مصلاي تهران به خبرنگار ما گفت: «زماني كه اتحاديه صنف ما صحبت هاي كارشناسي خود را مطرح كرد و مشكلات برگزاري نمايشگاه در مكاني مثل مصلا را تشريح نمود دوستان ناشران را به سياسي كاري متهم كردند. اما با وضعيتي كه شما هم شاهد آن هستيد و با درنظر گرفتن اينكه افتتاحيه نمايشگاه سه شنبه شب برگزار مي شود و به احتمال زياد زمان زيادي قبل از آن را به دليل مسايل امنيتي نمي توان به آماده سازي غرفه ها اختصاص داد و ما ناچار از تخليه محل هستيم؛ اينكه چگونه ناشران مي خواهند غرفه هاي خود را براي روز چهارشنبه آماده كنند، جاي سوال دارد.»
"معيني"، رييس هيات مديره اتحاديه شركت تعاوني هاي كشور درباره وضعيت غرفه هاي شبستان گفت:« اغلب فرآيند غرفه بندي به اتمام رسيده فقط بخشي از غرفه هاي كه در شبستان هستند آماده نشده كه تا صبح روز سه شنبه به اتمام مي رسد. هم اكنون بسياري از ناشران؛ آماده سازي غرفه هاي خود را آغاز كرده اند و برخي كتابهاي خود را نيز آورده اند.»
وضعيت غرفه هاي رواقهاي شرقي و غربي كه به ناشران آموزشي، كودك و دانشگاهي اختصاص يافته از لحاظ فرآيند آماده سازي شرايط بهتري دارد. تقريبا تمام غرفه هاي اين بخشها به صورت كامل نصب شده اما اين محل مشكل ديگري را شامل مي شود. بخشي از غرفه ها كه اغلب متعلق به ناشران پركار است زير چادر و در ايوان رواقها است كه صاحبان آنها از وضعيت نور و ايمن بودن آنها در برابر باران رضايت ندارند.
ستون‌هايي كه در رواقها وجود دارد نيز برخي غرفه ها را براي چيدمان نامناسب با مشكل مواجه كرده است. در شرايطي كه تقسيم غرفه هاي اين بخشها به انجمنهاي مروبطه سپرده شده اما اعتراض هاي مختلفي نسبت به مكان غرفه ها از سوي ناشران مطرح است.
خبرنگار ما حتي شاهد درگيري ناشران آموزشي برسر تقسيم بندي غرفه ها در محل مصلا نيز بوده است.
معيني در پاسخ به اين سوال كه آيا اتحاديه؛ نظارت كافي را بر نحوه تقسيم غرفه ها دارد، گفت:« قطعا ما به صورت دقيق نحوه توزيع غرفه ها بر اساس درخواست ناشران و تعداد كتاب هايشان را مورد بررسي قرار مي دهيم. به جرات مي گويم كه بيش از 80 درصد ناشران از غرفه هايي كه دريافت كرده اند رضايت دارند. ديگر ناشران نيز به علل مختلفي ممكن است اعتراضاتي را داشته باشند ازجمله اينكه درخواستشان از ميزاني كه بر اساس فرمول به آنها تعلق گرفته بيشتر است.»
رييس هيات مديره اتحاديه شركت تعاوني هاي كشور در پاسخ به اين سوال كه آيا ناشران دانشگاهي كه برخي از آنها در شبستان كه محل مناسب تري است جا گرفته اند در عوض برخي در زيرزمين يا در رواق غربي اسكان يافته اند، نيز از شرايط خود راضي هستند؟، گفت:« متاسفانه ما به دليل كمبود جا كه براي اسكان ناشران دانشگاهي داشتيم موفق نشديم همه اين ناشران را در يك مكان واحد جا بدهيم اما وضعيت اين بخش نامساعد نيست.»
قديمي 05-01-2007   #79 (permalink)
كناره گرفته از مديريت

Zemestan's Avatar

جنسيت:

چه اخبار مفرحي مي رسد از اين نمايشگاه!
قديمي 05-06-2007   #80 (permalink)
نجیب زاده
Tetris Champion, Snake Champion, Battle Pong Champion, Beer Addict Champion, Beach Pong Champion, Aski Champion, Belter Champion, Aussie Xmas Champion, Juggler Champion, Arkanoid Champion, Basketball Rally Champion, Hexxagon Champion, Flexi-Combat Champion, Gravity Ball Champion, Aim & Fire Champion, Pop-Up Killer Champion, flyplane Champion, Squirrel Soccer Champion

smsk's Avatar

تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تو فکر یک سقفم
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 20
از ایشان 5,367 بار سپاسگزاري شده است

فروتیبا خانم، آخر رفتی نمایشگاه؟!

عمریه غـم تو دلم زندونیه
دل من زنـــدون داره تـو می دونی
هر چی بهش میگم تـو آزادی دیگه
میگه من دوســـت دارم تو می دونی
smsk آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-06-2007   #81 (permalink)
کاربر

parande_ghafasi's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: اون ور دنیا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 49 بار سپاسگزاري شده است

واقعا كه نمايشگاه امسال خيلي مسخره بود هر چي مي خواستي پيدا نمي شد
ابر و باد و دريا گفتن حس عاشقي همينه
parande_ghafasi آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-07-2007   #82 (permalink)
كناره گرفته از مديريت

Zemestan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله smsk نمايش نوشته ها
فروتیبا خانم، آخر رفتی نمایشگاه؟!
بله رفتم. به شدت خسته شدم. در هم ريختگي چشمگيري در سالن بسيار بزرگ ناشران عمومي به چشم مي خورد. يك جا بودن همه ناشران از الف تا ي اشكم را در آورد. با وجود در هاي اندك و آن وضع بي برنامه چيدمان غرفه ها آدم جرات نمي كرد بره بيرون استراحت كنه و برگرده تازه به فرض هم كه مي رفتي بيرون نه درختي نه چمني نه سايه اي هيچي وجود نداشت كه بتوني استراحت كني مگر اينكه كلي پله را مي رفتي بالا تا به يك جاي نسبتا سبز برسي.
تازه نه آبي نه غذايي همه چيز آنقدر دور از دسترس بود كه ما ساعت 6 كه برگشتيم خانه ناهار خورديم! و اما مصلي به اين بزرگي با آن همه در و جاي پارك من نمي دانم چرا نمي گذاشتند ماشين برود داخل. ماشين توي سرمان بخورد همه درها را بسته بودند اشكمان در آمد تا كلي راه رفتيم به يك در رسيديم آمديم بيرون و همه آن مسير طي كرده را برگشتيم.
نمايشگاه امسال نمونه بارز مردم آزاري بود!
قديمي 05-07-2007   #83 (permalink)
مدیر بازنشسته

Sadegh2x's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2005
محل سكونت: هم میهن
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,718
از ایشان 4,275 بار سپاسگزاري شده است

واقعا بامزه بود ! ...

غرفه نشر چشمه دیدنی بود ! و انتشارات سروش ( آخه چرا سروش .... ؟)

امسال تو نمایشگاه ساندویچ هایدا هم نخوردیم ! تصمیم گرفتیم از این دارالمجانین هر چه

سریعتر فرار کنیم .
تاج و از سرش تو میدون ، لشگر پیاده انداخت ...

Sadegh2x آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Sadegh2x به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 05-07-2007   #84 (permalink)
کاربر

parande_ghafasi's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2005
محل سكونت: اون ور دنیا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 49 بار سپاسگزاري شده است

منم موافقم فقط خسته شديم
parande_ghafasi آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-07-2007   #85 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله frotiba نمايش نوشته ها
بله رفتم. به شدت خسته شدم. در هم ريختگي چشمگيري در سالن بسيار بزرگ ناشران عمومي به چشم مي خورد. يك جا بودن همه ناشران از الف تا ي اشكم را در آورد. با وجود در هاي اندك و آن وضع بي برنامه چيدمان غرفه ها آدم جرات نمي كرد بره بيرون استراحت كنه و برگرده تازه به فرض هم كه مي رفتي بيرون نه درختي نه چمني نه سايه اي هيچي وجود نداشت كه بتوني استراحت كني مگر اينكه كلي پله را مي رفتي بالا تا به يك جاي نسبتا سبز برسي.
تازه نه آبي نه غذايي همه چيز آنقدر دور از دسترس بود كه ما ساعت 6 كه برگشتيم خانه ناهار خورديم! و اما مصلي به اين بزرگي با آن همه در و جاي پارك من نمي دانم چرا نمي گذاشتند ماشين برود داخل. ماشين توي سرمان بخورد همه درها را بسته بودند اشكمان در آمد تا كلي راه رفتيم به يك در رسيديم آمديم بيرون و همه آن مسير طي كرده را برگشتيم.
نمايشگاه امسال نمونه بارز مردم آزاري بود!
بله متاسفانه این سالن های عمومی خیلی بهم ریخته بود .
اصلا هیچ جوری مرتب نبود .
نه برمبنای حروف الفبا نه بر مبنای موضوع .
فقط خیر سرشون انتشارات دانشگاهی رو جدا کرده بودند .
و از اون افتضاح تر اینکه اصلا قرفه ها شماره هم نداشتن .
مثلا اگه بکسی می خواستی آدرس یه غرفه رو بدی باید می گفتی :
ضلع غربی ، 100 قدم میری جلو سمت چپ ...

من که حسابی کلافه شدم .
از ساعت 3 رفتم تا 9 شب فقط تونستم انتشارات دانشگاهی رو ببینم (2 تا سالن) کتاب های عمومی و خارجی همش موند .

از همه اینا بدتر بعضی سالنا بخصوص اونایی که نوساز بود از نظر نور واقعا افتضاح بود حتی جلد کتابا رو با زحمت می دیدی چه برسه به مطالبشون .

راستی همونجا تو پخش زنده رادیو مصاحبه کردم و هر چی تو دلم مونده بود گفتم .
(بخصوص این مطالب بالا)

اما از نکات مثبتش :
1- بهبود وضع ترافیک بخصوص در مقایسه با نمایشگاه قبلی

2- سیستم اطلاع رسانی کامپیوتری مستقر در نمایشگاه که بصورت باجه ای در مناطق مختلف وجود داشت .(اما سایت اینترنتیشون مشکل داشت از خونه نمی تونستی کتابی پیدا کنی)

3- وسعتش نسبت به محل قبلی بیشتر بود (فکر کنم اینطور بود).

یه مورد جالب که پیشنهاد می کنم حتما برید ببینید یه غرفه بودش در مورد "محاسبات ذهنی" . طرف ضرب های 5 -6 رقمی با اعشار و توان و انتگرال و ... رو در کثری از دقیقه حساب می کرد . صورت مسئله رو هم خودت می گفتی اون جواب میداد . بعد با ماشین حساب مهندسی چک می کردی.
همه تو کف بودن .
ضمنا جالبش این بود که می گفت این از هوش نیست و روش داره و روشهاش رو هم تویک کتاب آموزش داده بود حتما بخریدش فوق العادس .

مثلا یه مورد سادش رو ببینید :

61*31=؟ (تمام اعدای که به یک ختم میشن)
ابتدا دو رقم غیر از یک رو ضرب می کنی (میشه 18)
بعدش همون دو رقم رو با هم چمع می کنی (میشه 9)
بعدش پشت سرهم می نویسی و یک هم میزاری آخرش : میشه 1891
جالب بود ؟

قل هاتو برهانکم ان کنتم صادقین (البقره-111)
بگو اگر از راستگویان هستید ، پس برهان خود را ارائه کنید.
Borhan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 05-09-2007   #86 (permalink)
نجیب زاده
Tetris Champion, Snake Champion, Battle Pong Champion, Beer Addict Champion, Beach Pong Champion, Aski Champion, Belter Champion, Aussie Xmas Champion, Juggler Champion, Arkanoid Champion, Basketball Rally Champion, Hexxagon Champion, Flexi-Combat Champion, Gravity Ball Champion, Aim & Fire Champion, Pop-Up Killer Champion, flyplane Champion, Squirrel Soccer Champion

smsk's Avatar

تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تو فکر یک سقفم
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 20
از ایشان 5,367 بار سپاسگزاري شده است

من که خودم منصرف شدم از رفتنم!
smsk آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-12-2007   #87 (permalink)
كناره گرفته از مديريت

Zemestan's Avatar

جنسيت:

بلاخره براي انرژي گرفتن روحي بد نبود آقا محسن. مگر اينكه نمايشگاه در شهري غير از تهران برپا بشه كه من نرم وگرنه در بدترين شرايط هم براي ديدار از كتب كه نفسم هستند خواهم دويد
قديمي 05-12-2007   #88 (permalink)
Addict

setayesh_74's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: همين نزديكيا
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 863
از ایشان 2,000 بار سپاسگزاري شده است

بدترين نمايشگاه كتابي بود كه تا حالا رفته بودم
هر چند از اولش هم انگيزه نداشتم ولي نمي تونم از نمايشگاه كتاب بگذرم و نهايتا كه خيلي پشيمون شدم . بي سر وسامان ترين و بي نظم ترين در همه موارد . غرفه هايي كه مثلا بايد به حروف الفبا كنار هم چيده ميشدن . خيلي از كتابها رو نداشتن. باورتون نميشه از يه ليست تقريبا 20 تايي دو تا كتاب گرفتم و خسته و عصبي از اين همه بي نظمي برگشتم .
يه خسته نباشيد حسابي به برگزار كننده هاي نمايشگاه امسال

setayesh_74 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي setayesh_74 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 05-12-2007   #89 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,214
از ایشان 4,045 بار سپاسگزاري شده است

کسی به اینجا که گفتم سر زد ؟

"یه مورد جالب که پیشنهاد می کنم حتما برید ببینید یه غرفه بودش در مورد "محاسبات ذهنی" . طرف ضرب های 5 -6 رقمی با اعشار و توان و انتگرال و ... رو در کثری از دقیقه حساب می کرد . صورت مسئله رو هم خودت می گفتی اون جواب میداد . بعد با ماشین حساب مهندسی چک می کردی.
همه تو کف بودن .

ضمنا جالبش این بود که می گفت این از هوش نیست و روش داره و روشهاش رو هم تویک کتاب آموزش داده بود حتما بخریدش فوق العادس .

مثلا یه مورد سادش رو ببینید :

61*31=؟ (تمام اعدای که به یک ختم میشن)
ابتدا دو رقم غیر از یک رو ضرب می کنی (میشه 18)
بعدش همون دو رقم رو با هم چمع می کنی (میشه 9)
بعدش پشت سرهم می نویسی و یک هم میزاری آخرش : میشه 1891
جالب بود ؟"
Borhan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-12-2007   #90 (permalink)
جل الخالق

Tabassom's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2005
محل سكونت: مدار صفر درجه . ~ > ... ~ (محلّه گفتگو)`~`~v ~
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 148
از ایشان 1,748 بار سپاسگزاري شده است

سلام

به نظر من خیلی خسته کننده و در هم بود...
غرفهای به این شلوغی هر ناشر یه میز یک متری گذاشته و مثل دست فروشها کتابها رو رو هم گذاشتن و یکی که شاید اصلا کتابها رو نخونده نشسته پشت میز..
بنداز بنداز بود کلا(اینو حتما باید میگفتم)..

موفق باشید.

Tabassom آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Tabassom به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال