|
|
#331 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: زمین ارث ماست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 266
از ایشان 463 بار سپاسگزاري شده است
|
کل علمی که بشر تاکنون حاصل کرده در مقابل کل علمی که بشر می تواند حصول کند (نه همه علم)تقریبا هیچ است .هیچ .
|
| کاربران زير از دوست گرامي mehdi313 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#332 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: خوزستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 265
از ایشان 273 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() چطوره اگه قبول داريد به من بگيد تا تاپيکشو درست کنم اما همتون بايد يه امضايي اونجا بکنيد و از جنا بخوايد بيان تو انجمن تنکس هم بزنيد کافيه اگه مايليد بسملا. |
|
|
|
|
|
|
#333 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: زیر اسمان خدا
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,408
از ایشان 4,600 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي shadab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#334 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: خونمون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 188
از ایشان 75 بار سپاسگزاري شده است
|
والا
|
|
|
#338 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Oct 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3
|
بعد از یکسال برگشتم و دیگه باید پی به حقایق ببریم.
اگر کسی روش احضار جن رو بلد که بشه دید. لطفا به ما یاد بده. هیچ ترسی نداره ولی اگه حقیقت باشه |
|
|
|
|
|
#340 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: اصفهان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,106
از ایشان 2,645 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام
بچه ها راستش رو بخواهید من روح خودم رو دیدم یعنی یک بار مردم وزنده شدم که خاطره خوبی از مرگ به یادگار دارم و نمیشه لذت مرگ رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض کرد البته از من شیرین بود از دیگران را نمیدونم اگه دوست داشتین براتون تعریف کنم برام پیام بدهید تا بگم چون طولانیه ![]()
|
|
|
|
#341 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]()
تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: Caspian Sea
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 59
از ایشان 385 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#342 (permalink) |
|
رهگذر
|
من توی این یکسال پیش همه ی کسانی که ادعا احضار جن داشتند رفتم
یه نفر بود که میگفتند کارش خیلی درسته رفتم پیشش یه تشت آب گذاشت جلوم وگفت گردنبندتو در بیار وشروع کرد به چرتو پرت گفتن یه کتابخانه هم اون پشت بود رنگ آب قهوه ای شد و کتابخانه شروع به لرزش کرد و از تو اون تشت گردنبندمو که خودم در اورده بودم در اورد با چند تا آتو آشغال بعد گفت تمام شد من گفتم پس کو جن گفت جن اومد تو ندیدی گفتم یعنی چه گفت تو باید ریاضت بکشی تا بتونی جنارو ببینی منم که خیلی اسبانی بودم گفتم خر خودتی پولی رو که بهت دادمو همین حالا برگردون و دید خیلی قاطیم پولمو داد و امدم بیرون رنگ آبو با کپسولای رنگی میشه رنگ کرد برای لرزش کتابخانه هزارتا راه وجود دارد این جور آدما فقط از آدمای ساده سوء استفاده میکنند ويرايش توسط judas : 02-08-2010 در ساعت 12:33 PM. |
|
|
|
|
|
#343 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: جزایر لانگرهانس
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,477
از ایشان 311 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
با چه بهونه ای از اون خواستی جن احضار کنه؟ پیدا کردن گم شده ای، خبر دار شدن از آینده ای چیزی...؟ آخه هیچ کس همین جوری پول نمی گیره جن احضار کنه |
|
|
|
|
|
|
#344 (permalink) | |
|
رهگذر
|
نقل قول:
چیزی از من ورداشته بود ولی من قانع نشودم حالا شما راه دیگه ای بلد هستید که بشه دید
تا ابله در جهان است مفلص در نمی ماند ويرايش توسط judas : 02-08-2010 در ساعت 11:30 PM. |
|
|
|
|
|
|
#345 (permalink) | |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 40
از ایشان 240 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
منو ياد داستان امير ارسلان نامدار و ملكه فرخ لقا انداختيد با شناختي كه از تعريف اين موجودات دستگيرم شد بايد يك بار ديگر اين كتاب را بعد از 30سال دوباره خواني كنم مستفيظ شدم ![]()
**** ** ********************************* از آن روز دشمن به ما چيره گشت كـه مــا را روان و خــرد تيــــــره گشت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() go l |
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| ماورالطبيعه, جن و روح |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|