|
|
#706 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: اصفهان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 122
از ایشان 385 بار سپاسگزاري شده است
|
منم پایم. میریم کناره زنده رود. چطوره ؟ البته من زیاد با بچه ها این انجمن آشنا نیستم. بیش تر تو بخش تاریخ و فرهنگ فعالیت داشتم و تو تاپیک های تفریحی سر نزدم.
مخلص کلام اینکه خوش حال میشم با دوستان دوست بشم تا اونا هم دوست من بشن تا همیدیگرو دوست داشته باشیم. آره دادا ![]()
|
|
|
#708 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: اصفهان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 2 بار سپاسگزاري شده است
|
هر دو تاپیک ادغام شد دوست من !
![]() __________________ به چه می خندی !؟ به چه چیز!؟ به شكست دل من یا به پیروزی خویش !؟ به چه می خندی...!؟ به نگاهم كه چه مستانه تو را باور كرد!؟ یا به افسونگریه چشمانت كه مرا سوخت و خاكستر كرد...!؟ به چه می خندی !؟ به دل ساده ی من می خندی كه دگر تا به ابد نیز به فكر خود نیست !؟ یا به جفایت كه مرا زیر غرورت له كرد !؟ به چه می خندی !؟ به هم آغوشی من با غم ها یا به ........ خنده داراست.....بخند !! |
|
|
|
|
|
#713 (permalink) |
|
Expert
![]() تاريخ عضويت: Dec 2009
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 393
از ایشان 1,093 بار سپاسگزاري شده است
|
اصفهان خیلی زیباست و لهجه مردمش خیلی شیرینه وقتی میرم خونه دختر عمم خیلی خوش می گذره ولی لهجشون فک کنم زود منتل میشه چون 1ساله لهجه دختر عمم اصفهانی شد
|