|
|
#138 (permalink) |
|
مدیران
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: SEASIDE
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,017
از ایشان 5,980 بار سپاسگزاري شده است
|
لطف کنید مقالات زیر خاکی رو بالا نکشید !
|
|
#139 (permalink) | |
|
رهگذر
تاريخ عضويت: Dec 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3
|
نقل قول:
آیا شما همجنسگرا هستید و یا تا به حال تجربه دوستی و یا ارتباط اجتماعی با افراد همجنسگرا رو داشتین!؟ در این زمینه مطالعه کردید و آیا مطالعات شما علمی و معتبر بوده؟ با استناد به چه چیزی زندگی و شخصیت دیگران رو زیر سئوال میبرید! آیا نظر شخصی شما دلیل کافی برای توهین به یک اقلیته؟ توصیه میکنم با دیده بازتری به مطلب نگاه کنید، و در صورتی که اطلاعات کافی ندارید با عقاید شخصی خودتون دیگران رو منحرف نکنید. |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ninef به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#140 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,352 بار سپاسگزاري شده است
|
تفاوت بارز و روشنی دارند :
در هم جنس گرایی انسان به هم جنس خودش گرایش داره. اما نه فقط به خاطر امیال جنسی و شهوت رانی ! ولی در هم جنس بازی اشخاص به نوعی بیماری خاص و بسیار خطرناک (از نظر من) روحی روانی مبتلا هستند که تنها با هم جنس خودشون که هیچ لذتی نداشته ودر هیج کجای این دنیای پهناور به عنوان لذت و رابطه ازش یاد نشده ارضا میشن !!
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|
|
|
#141 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,335 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
این خود سندی است بر کثیف بودن و غلط بودن این نوع کارها. حالا اگر کسی بی دین باشد بحث متفاوت میشود. |
|
|
|
|
|
#142 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 180
از ایشان 64 بار سپاسگزاري شده است
|
اين نتيجه رو داره كه سالانه چندين نفر به خاطر اين حسشون اعدام نميشن...
|
|
#143 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
#144 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
ok. حالا كه ميشه اين حسو عوض كرد ، شما از امروز شروع كن كه خودت رو بكني همجنس گرا. اون روزي كه تونستي يك همجنس گراي واقعي بشي، و جنس مخالف هيچ جذبه اي در تو ايجاد نكرد، اونوقت تو اولين نفري ميشي كه ذهن نا خود آگاه خودتو عوض كردي. و از اون روز به بعد امريكا و اوروپا به اين ايمان خواهند آورد كه همجنس گرايي هم قابل تغيير هست. |
|
|
|
|
|
#145 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: همین نزدیکیها
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 183
از ایشان 183 بار سپاسگزاري شده است
|
من که آخرش تفاوت بین هم جنس باز با هم جنس گرا رو نفهمیدم میشه یکی توضیح بده
|
|
#146 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
يه سوال، اسلام ميگه ادرار نجس هست، ولي الان پزشك ها اثبات كردن نه تنها كثيف نيست، بلكه مثل يه ماده استريل عمل ميكنه. البته نجاست لزومي نداره كه كثيف باشه، چون كافر هم در ديد اسلام نجس هست، ولي در كل نجس چيزي هس كه تا به بدن خورد بايد تميزش كرد پس يه جورايي دليل به كثيف بودن ماده ي نجس هست، ولي در ادرار خصوصيتي نيست كه لازم باشه اين عمليات روش انجام بشه... پس اسلام هرچي گفته راسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن داستان قوم لوط داستا مردمي هست كه از رو هوس و بي بند و باري جنسي و تنوع طلبي جنسي اين كار رو كردن... ويرايش توسط museios : 12-05-2008 در ساعت 03:10 PM. |
|
|
|
|
|
#147 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: شهر من گم شده است
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 27
از ایشان 105 بار سپاسگزاري شده است
|
همجنس گرایی بد نیست!!اما ممکنه خواسته یا ناخواسته به هم جنس بازی کشیده بشه!!
اما همجنس بازی واقعا کاره زشت و قبیحیه!! ![]() اما به نظره من کسی که همجنس بازی میکنه انسان قبیحی نیست و نباید طرد بشه!! (هر کسی که بدی میکنه صرفا انسان بدی نیست)هرکسی واسه خودش دنیایی داره، به هیچکسم ربطی نداره!! |
|
|
|
|
#148 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
مشكل ما ايراني ها اينه كه ميگيم ، فقط نظر ما درسته، به جا اينكه كه از اطلاعات كسي استفاده كنيم و همين محركي بشه بريم دوتا كتاب و مطلب بي طرف بخونيم و از رو منطق و اطلاعات حرف بزنيم. و مشكل ديگه اينه كه دين و مذهب تو همه جاي زندگي ايرانيا رخنه كرده، و تا تو جواب چيزي گير ميكنن فوري پاي اسلام و مذهب پيش كشيده ميشه. ويرايش توسط museios : 12-05-2008 در ساعت 03:32 PM. |
|
|
|
|
|
#149 (permalink) | |
|
کاربر
|
نقل قول:
اگر خودتون رو به روز كنين( در ضمن خودت بري دنبالش و 10 تا مقاله بي طرف و علمي بخوني به جا اينكه حرف هاي خاله زري و دايي علي رو گوش بدي) به احتمال زيادي به نقض حرفتون خواهيد رسيد. |
|
|
|
|
|
#150 (permalink) | |
|
کاربر
|