کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای عمومی - اجتماعی > گفتگوي آزاد

گفتگوي آزاد بحث و گفتگوی آزاد و هم اندیشی و گفتگوهایی که در دیگر تالارهای نمیگنجند.

گفتگو قفل شد

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 06-13-2007   #16 (permalink)
جنگجوی بی هیاهوی مغرور !

*سروش*'s Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 580
از ایشان 1,142 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : هم جنس بازی

جرج بوش با اصل قضیه مشکل نداره..با اینکه در شهر های مهم قانونی بشه مشکل داره..میگه نباید در پایتخت و شهرهای مهم علنی بشه... ولی بقیه رو منع نکرده
اما ؛ هرگز
با کسی که سزاوار نبرد نیست ، نمیجنگد ....
*سروش* آفلاين است  
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي *سروش* به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 06-13-2007   #17 (permalink)
Enthusiast

MTVideos's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: Nobody Knows
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 36
از ایشان 204 بار سپاسگزاري شده است

خواهش می کنم در مورد چیزی که اطلاعات ندارید ..سخنرانی نکنید ....!
اقای alimetallica_2 شما به نظر نمیاد هنوز فرق همجنسگرایی با همجنسبازی رو بدونید ...!
بعد چطور بخودتون اجازه می دید اینجوری حرف بزنید ...!
ایا می دونید این تابو هایی که شما و امثال شما از سر اموزه های غلط فرهنگی پرورش می دید زندگی چند هزار نفر رو در ایران به خطر می اندازه ... ؟؟
ایا تا به حال در مورد همجنسگرایی (و نه همجنسبازی) تحقیق کرده اید ...! با چند تا روانشناس درست و حسابی صحبت کردین ... ؟ ایا تحقیقات دانشمندان خارجی رو دنبال می کنید ...!؟ من فکر نمی کنم ... اگر این کار رو می کردید اینجوری حرف نمی زدید ..
در مورد قوم سدوم نوشتید ... که باز هم فکر نمی کنم یک بار بطور کامل داستانش رو از قران و یا تفسیرش رو خوانده باشید ............
MTVideos آفلاين است  
8 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MTVideos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 06-13-2007   #18 (permalink)
Addict

KHATEREH's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2006
محل سكونت: توي باغ خاطره
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 575
از ایشان 1,545 بار سپاسگزاري شده است

اگه از لحاظ اسلامي هم بخوايم بررسي كنيم ، خدا بخاطر گناه كبيره ي زنا قومي رو از بين نبرد ولي بخاطر گناه كبيره ي لواط قوم لوط از بين رفتن .
قديمي 06-13-2007   #19 (permalink)
مدیر بازنشسته

Azin's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: Where at Night the Wood Grouse Plays
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,815
از ایشان 1,324 بار سپاسگزاري شده است

با درود
بهتر است نگرش دینی به چهارچوب این بحث وارد نشود چراکه دیدگاه
دین به همجسنگرائی یا همجنسبازی فقط و فقط یک کلمه ی مطلق
است : منفی !
بحث بیشتر در حوزه دین ، این تاپیک را در " تالار گفتگوی آزاد " مانند خیلی
از تاپیکهای جنجالی " تالار مذهب " خالی از منطق و حتی گفتگو میکند .
مطمئن هستم خیلی از دوستان (مثل خودم) علاقه مند هستند نظرات علمی
و نظر سایر کاربران در مورد این مسئله را بدانند چراکه نظر دینی روشن است
و تالاری جداگانه نیز دارد .

با اینکه بحث هنوز غنی نشده اما تا اینجا بی سود هم نبوده ، من دیدگاههای
جناب MTVideos را پسندیدم و دوست دارم نوشته های ایشان را باز دنبال
کنم .

چیزی که در مورد بوش به آن اشاره نشد این است که بوش بدلیل آنکه
یک بنیادگرای مسیحی است و با توجه به اعتقادات شخصیش و پشتیبانانش
به هیچ وجه نمیتواند با همجنسگرائی موافق باشد!

اگر اشتباه نکنم فروید معتقد بوده تمام انسانها از ابتدا با حس همجنسگرائی
متولد میشوند که در ادامه بر آن فائق میشوند و دگرجنس گرا میشوند و گروه
اندکی که نمیتوانند بر این حس فائق آیند همجسگرا میشوند .

موفق باشید

ويرايش توسط Azin : 06-13-2007 در ساعت 01:57 PM.
Azin آفلاين است  
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Azin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 06-13-2007   #20 (permalink)
کاربر

net2007's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 47
از ایشان 66 بار سپاسگزاري شده است

سلام.نفس همنجس بازی مذموم وناپسنده..این نه از نظر دین اسلام که حتی در ادیان دیگه هم نکوهش شده ست.ودر قرآن به طور صریح به اون پرداخته شده...داستان قوم لوت رو حتما بخونید
net2007 آفلاين است  
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي net2007 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 06-13-2007   #21 (permalink)
کاربر

net2007's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 47
از ایشان 66 بار سپاسگزاري شده است

از نظر غیر دینی هم علم پزشکی ثابت کرده که مشکلات عدیده ای از نظر روحی وجسمی ایجاد میکنه...
من نمیتونم درک کنم در حالیکه ما درایران در برقراری رابطه منطقی ودرست با جنس مخالف هم مشکل داریم طرح چنین حرفهایی چه نتیجه ای داره؟
net2007 آفلاين است  
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي net2007 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 06-13-2007   #22 (permalink)
Enthusiast

MTVideos's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله net2007 نمايش نوشته ها
از نظر غیر دینی هم علم پزشکی ثابت کرده که مشکلات عدیده ای از نظر روحی وجسمی ایجاد میکنه...
من نمیتونم درک کنم در حالیکه ما درایران در برقراری رابطه منطقی ودرست با جنس مخالف هم مشکل داریم طرح چنین حرفهایی چه نتیجه ای داره؟

متاسفانه من برای گذاشتن مقالاتی که در اختیار دارم دچار مشکل شدم ...
چون با پسوند PDF هستن و برای استخراج متون فارسی از این فایلها نمی دونم چکار باید بکنم .. (فکر کنم راهی به جز تایپ نداشته باشم ..... )

اقای نت 2007 : میشه به یکی از این مقالات پزشکی اشاره کنید ... یا به ما بگید از کجا فهمیدید که؟؟؟
نقل قول:
چرا نباید بحث بشه ؟ چرا نباید اگاهی داده بشه ؟ این مسئله مشکل خیلی هاست ...
ادمهایی که تا سر حد مرگ زجر می کشن ... از این بابت که با بقیه فرق دارن ... و هیچ کسی اونها رو درک نمی کنه و از همه بدتر راه فراری هم ندارن ...!

واقعا "چو عضوی به درد اورد روزگار ... دگر عضو ها را نماند قرار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ " من که فکر نمی کنم ... نه تنها کمک نمی کنیم به این افراد ... بلکه حتی نمی خوایم اسمشون رو هم بفهمیم یا از مشکلشون چیزی بدونیم ...!!
MTVideos آفلاين است  
5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MTVideos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 06-13-2007   #23 (permalink)
Enthusiast

MTVideos's Avatar

جنسيت:

در ضمن اقای نت 2007 ... کلمه ی لوط رو با "ط" می نویسن ... ن با "ت"

راستی کسی مجله ی چلچراغ (فکر می کنم 2 شماره پیش) که در مورد دوجنسی ها (Transsexual) رو مطالعه کرد ... ؟؟
MTVideos آفلاين است  
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MTVideos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 06-13-2007   #24 (permalink)
گل مرداب

roshanak's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,352 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله net2007 نمايش نوشته ها
سلام.نفس همنجس بازی مذموم وناپسنده..این نه از نظر دین اسلام که حتی در ادیان دیگه هم نکوهش شده ست.ودر قرآن به طور صریح به اون پرداخته شده...داستان قوم لوت رو حتما بخونید
باهاتون موافقم....
علم ثابت کرده هر (البته اکثر ) آنچه که اسلام حرام و یا حتی مکروه کرده از نظر پزشکی برای انسان و سلامتیش مضر است.....
هم جنس بازی هم یکی از آن هاست...... همان طور که در روابط بین دو جنس متفاوت (مذکر و مونث) برخی اعمال و رعایت نکردن برخی مسائل از نظر بهداشتی و پزشکی پر خطر اعلام شده است.....
هم جنس بازی نوعی بیماری روحی و روانی است که در آن فرد به دلیل عدم ارضاء جنسی حتی حاضر است تن به ایجاد روابط با هم جنس خود داشته باشد. در این رابطه مشخصاً هیچگونه تمایل عاطفی و احساسی وجود ندارد و فرد فقط برای خود را خالی کردن و ارضاء جنسی وارد عمل می شود......
من صبورم اما...
چقدر با همه ی عاشقيم محزونم
و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ
مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم
من صبورم اما...
بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم
بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب
و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم
من صبورم اما...
roshanak آفلاين است  
4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي roshanak به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 06-13-2007   #25 (permalink)
Enthusiast

MTVideos's Avatar

جنسيت:

روشنک جان کاملا موافقم ...!!
همجنسبازی بسیار قبیح و زشته ...!! قوم لوط هم قطعا برای همین زیاده خواهی مجازات شد ..>!
MTVideos آفلاين است  
3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MTVideos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 06-13-2007   #26 (permalink)
محروم از فعالیت

alimetallica_2's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,334 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله MTVideos نمايش نوشته ها
خواهش می کنم در مورد چیزی که اطلاعات ندارید ..سخنرانی نکنید ....!
اقای alimetallica_2 شما به نظر نمیاد هنوز فرق همجنسگرایی با همجنسبازی رو بدونید ...!
بعد چطور بخودتون اجازه می دید اینجوری حرف بزنید ...!
ایا می دونید این تابو هایی که شما و امثال شما از سر اموزه های غلط فرهنگی پرورش می دید زندگی چند هزار نفر رو در ایران به خطر می اندازه ... ؟؟
ایا تا به حال در مورد همجنسگرایی (و نه همجنسبازی) تحقیق کرده اید ...! با چند تا روانشناس درست و حسابی صحبت کردین ... ؟ ایا تحقیقات دانشمندان خارجی رو دنبال می کنید ...!؟ من فکر نمی کنم ... اگر این کار رو می کردید اینجوری حرف نمی زدید ..
در مورد قوم سدوم نوشتید ... که باز هم فکر نمی کنم یک بار بطور کامل داستانش رو از قران و یا تفسیرش رو خوانده باشید ............
ببنید شما چند بار از این شلوغ بازی ها انجام دادید و ما هم خواندیم. اگر نمی دانستیم هم با سخنان چرند شما متوجه آن شدیم.
بنده با انسانهای کم خرد گفتگویی ندارم و اگر قرار بر اینگونه صحبت کردن است حاضرین در فاروم میدانند که به واسطه قلم حالتان را به گونه ای جا خواهم آورد که دگر توهم خودبزرگبینی را هم در سر نداشته باشید.
alimetallica_2 آفلاين است  
کاربران زير از دوست گرامي alimetallica_2 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 06-13-2007   #27 (permalink)
گل مرداب

roshanak's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,352 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله alimetallica_2 نمايش نوشته ها
ببنید شما چند بار از این شلوغ بازی ها انجام دادید و ما هم خواندیم. اگر نمی دانستیم هم با سخنان چرند شما متوجه آن شدیم.
بنده با انسانهای کم خرد گفتگویی ندارم و اگر قرار بر اینگونه صحبت کردن است حاضرین در فاروم میدانند که به واسطه قلم حالتان را به گونه ای جا خواهم آورد که دگر توهم خودبزرگبینی را هم در سر نداشته باشید.
جمع شدن و فعالیت ما در فاروم ها و فضای نت صرفاً برای اگاهی بیشتر و تبادل اطلاعات هستش نه توهین.... دوست من MTVideos بهتره با آرامش بیشتری پست بزنید.....!
roshanak آفلاين است  
کاربران زير از دوست گرامي roshanak به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 06-13-2007   #28 (permalink)
Enthusiast

MTVideos's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله alimetallica_2 نمايش نوشته ها

روشنک جان اطاعت میشه ...!

ولی این واسه من سواله ...!
نقل قول:
همچنین سایت های زیادی در مورد همجنس گرایی زنها وجود دارد ولی در مورد آقایان اینطور نیست.
فکر می کنم اکثر مردم جهان پذیرفته اند که همجنس گرایی مخصوصا از نوع مذکرش بسیار کثیف و زشت است و تا کسی بیمار روانی نباشد به این کار تن نخواهد داد.
اخه اگر کسی فرق این دو رو بدونه ... متوجه میشه که عملی که در فیلمهای پورنو انجام میشه (بین دو زن) همجنسگرایی نیست .. بلکه همجنسبازیه ؟
عزیزم همجنسگرایی حکایت از سکس نداره .. بلکه موضوع فقط حسه ...!!
و این دقیقا برعکس همجنسبازیه ...!
به هر حال عذر می خوام .. قصد توهین نداشتم ... خواهشا شما هم جبهه گیری نکنید ...
MTVideos آفلاين است  
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MTVideos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 06-13-2007   #29 (permalink)
Enthusiast

MTVideos's Avatar

جنسيت:

فکر می کنم بهتر باشه در راستای باز شدن بحث هر کس اطلاعات علمیه خودش در اینجا بزاره ... (خواهش می کنم نظرات شخصیتون رو ننویسید ... چون به کسی کمک نمی کنه)
MTVideos آفلاين است  
کاربران زير از دوست گرامي MTVideos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 06-13-2007   #30 (permalink)
Enthusiast

MTVideos's Avatar

جنسيت:

همجنس گرایی و همجنس بازی

همجنس گرایی یا تعلق عاطفی و جنسی به جنس موافق ؛ امروزه دیگر لغت نامانوس و نا آشنایی به نظر نمی رسد. امروز در اقصی نقاط جهان ؛ هم جنس گرایان به عنوان بخشی از شهروندان جامعه زندگی می کنند و بسیاری جوامع حقوق آنان را به رسمیت شناخته اند.

اما در این زمینه با دو لغت و دو تعریف کاملا مجزا روبرو هستیم که گاهی به غلط مترادف هم تلقی می شوند. در تعریف نخست ؛ همجنس گرایی ؛ با داشتن بار معنایی گرایش ؛ به یک گرایش و کشش فطری اشاره دارد که می بایست لزوما در نهاد فرد قرار داشته باشد. اما همجنس بازی ؛ با همراه داشتن بار معنایی لغت بازی ؛ به یک تفنن جنسی و یک متد ارضا نیازهای عاطفی و جنسی اشاره می کند.

فطری یا انتخابی جدل از آنجا آغاز می شود که همجنس گرایی در برابر این سوال قرار می گیرد. فطری یا انتخابی ؟

اگر تمایل فطری ؛ عاطفی و جنسی به جنس مخالف را حالت ایده آل و معمول فرض کنیم و بپذیریم که کشش و جاذبه به جنس مخالف درست همانند داشتن دو دست و دو پا و یک بینی نشانه سلامت جنسی و ژنتیکی انسان محسوب می شود ؛ می توانیم همجنس گرایی را یک حالت فطری و ژنتیکی خاص بنامیم.

البته لازم به ذکر است که کماکان در این تعریف همجنس گرایی به عنوان یک حالت خاص محترم و همجنس گرا به عنوان یک انسان صاحب حق و حقوق کامل شهروندی محسوب می شود.

همجنس گرایی به عنوان یک انتخاب

اما اگر تمایل جنسی و عاطفی به جنس موافق را یک نوع از انواع ارتباطات قابل انتخاب انسانی در نظر بگیریم ؛ با این تعریف که هر انسانی که بخواهد می تواند آن را به عنوان یک تنوع و یک راه ارضا غرایض خود انتخاب کند ؛ در این صورت همجنس گرایی را یک متد قابل انتخاب دانسته ایم.

در این حالت باید بپذیریم که تمایل به جنس موافق نیز همانند تمایل به جنس مخالف در نهاد فطری اکثریت انسان ها وجود دارد و تنها این روش های تربیتی بوده که یکی را بارور کرده و دیگری را خفته نگه داشته است. بر همین اساس هر لحظه ممکن است تحت شرایط اجتماعی و فرهنگی و تربیتی ؛ این حس فروخفته بالفعل گردد و در تمایلات انسان نمود پیدا کند.

همجنس گرایی نمی تواند انتخابی باشد

روش های تربیتی و تاثیر تربیت در زندگی انسان از گذشته تا به امروز درگیر محدودیت هایی ست که بر همین اساس نمی توان پذیرفت همجنس گرایی هم دقیقا همانند تمایل به جنس مخالف در نهاد همه انسان ها و به همان شدت وجود داشته باشد.

انحصاری بودن روش های تولید مثل به ارتباط زن و مرد ؛ باعث شده است که ایده آل ترین تعریف خانواده در انحصار تمایل به جنس مخالف قرار گیرد و چون روش تولید مثل ؛ یک بحث تربیتی نیست ؛ می توان نتیجه گرفت که همجنس گرایی که حالت خاص از تمایلات جنسی و عاطفی ست نه یک حالت عمومی.

همجنس گرایی بیماری نیست

بیماری حالت خاصی از شرایط ژنتیکی و روانی ست که به دلیل مشکلاتی که برای فرد مبتلا فراهم می کند نیازمند درمان است و اصولا -حتی با شانسی بسیار اندک- با درمان قابل معالجه است. اما همجنس گرایی با اینکه یک حالت خاص ژنتیکی و روانی ست اما نیازمند درمان نیست و اصولا با درمان قابل معالجه نیز نمی باشد. پس از تعریف بیماری خارج است.
MTVideos آفلاين است  
5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MTVideos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
گفتگو قفل شد

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال