|
|
#61 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: آرامگاه عشق
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 246
از ایشان 713 بار سپاسگزاري شده است
|
به نظر من خیلی چرته خب اگه خوب بود خدا هم مثل بقیه چیزا شرعیش میکرد حالا به هر طرقی که میخواست
وقتی خدا واسه آدم یه جنس مخالف داده که از هم لذت بببرن چه دلیلی داره که به هم جنس خودش رو بیاره ؟ به نظر من آدمی که این کارو میکنه کمبود داره اونم تو خیلی چیزا خودشو هم مطمئنن قبول نداره که داره این کارارو میکنه نکن بچه از این کارا نکن چن بار بهت یه چیزو باید گفت ؟ ![]() |
|
|
|
|
#62 (permalink) | |
|
Connoisseur
|
نقل قول:
ورود شما به این دنیا اختیاری نبود که رفتنتون بخواد اختیاری بشه خیلی چیزا هم اختیاری نیست اگه قرار آدما به اختیار خودشون هر کاری بکنن به نظر من کار خدا عبث و بیهوده بوده .نه بهشتی لازم بود و نه جهنم. خدا به انسان اختیار داده. عقل داده. که از رو عقل خودش تصمیم بگیره که چی واسش خوبه چی بده . با اینکه همه دنیا و جهانیان میدونن که این کار خیلی قبیح و زشته ولی نمیدونم چه اصراری به انجام دادنش دارن . چرا اگه فک میکنن که خوبه به قول معروف علنی نمیکنن این کارارو چرا باید در خفا انجام بدن .چرا باید کشورهایه کمی ازدواج همجنسی رو آزاد اعلام کنن؟ ولی تا اونجایی که یادمه اولین باری که قرار بود این ازدواج ها صورت بگیره ( زن با زن , مرد با مرد ) همه کشورها و ادیان مخالف بودن الانش هم هستن ولی به قول معروف نمیشه جلوشونو گرفت. مطمئن باشین کسایی که این روشو در پیش گرفتن و اونو دارن آزاد جلوه میدن خودشون هم مخالف این کار هستن این کارا فقط سیاستشونو میرسونه با این آزادی هایه بی خود و احمقانشون میخوان خودشونو نشون بدن و مردمو به خودشون جذب کنن. یه سوال دارم ازتون آقایه تنها : شما که موافق این عمل هستین دلیلتونو بگین؟ چرا وقتی خدا بهتون یه چیز رو داده و جنس مخالف رو برای ارضای این کار آفریده اصرار دارین با هم جنس خودتون لذت ببرین و شهوتتونو بخوابونین؟ فک نمیکنین که لذت بردن جنس مخالف از همدیگه خیلی بیشتر از لذت بردن هم جنس ها از یکدیگه میتونه باشه ؟ برای حسن ختام هم اینم عرض کنم خدمتتون که خدا میدونه چی خوبه چی بده چی برای آدم لذت بخش تره چی کمتر پس با خدا لج نکنین و خودتون بی خود گناهکار نکنین ![]() |
|
|
|
|
|
#63 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: Nobody Knows
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 36
از ایشان 204 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]()
|
| کاربران زير از دوست گرامي MTVideos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#64 (permalink) |
|
Connoisseur
|
هر سه تاش
شما چه برداشتی میکنین؟ توجه کنین در هر دو موردش نوشتم آقای؟البته اگه قبول داشته باشین نظرم این بود به هر حال |
|
|
|
|
#65 (permalink) |
|
Enthusiast
|
قرار نیست اینجا معما حل کنیم ...!
در مورد همجنسبازی مخالفت خودم رو قبلا اعلام کردم ... و در مورد بد بودنش حرفی نداریم .. اما اگر همجنسگرایی رو بد می دونید دلایلتون رو واضح و روشن بنویسید و راهکار هم ارائه بدبد لطفا ...!! چون نظر بدون راه کار فکر نمی کنم ارزشی داشته باشه ... |
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي MTVideos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#66 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 15
از ایشان 13 بار سپاسگزاري شده است
|
شما که موافق این عمل هستین دلیلتونو بگین؟
چرا وقتی خدا بهتون یه چیز رو داده و جنس مخالف رو برای ارضای این کار آفریده اصرار دارین با هم جنس خودتون لذت ببرین و شهوتتونو بخوابونین؟ فک نمیکنین که لذت بردن جنس مخالف از همدیگه خیلی بیشتر از لذت بردن هم جنس ها از یکدیگه میتونه باشه ؟ برای حسن ختام هم اینم عرض کنم خدمتتون که خدا میدونه چی خوبه چی بده چی برای آدم لذت بخش تره چی کمتر پس با خدا لج نکنین و خودتون بی خود گناهکار نکنین [/quote] |
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
رهگذر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 15
از ایشان 13 بار سپاسگزاري شده است
|
خانم محترم ..... هیچ کس اینجا با همجنس بازی موافقت نگرد که بخواد دلایلش رو شرح بده عزیز دلم ....همجنسگرایی یه موضوع اثبات شده است و جزو سه دسته ی گرایشات طبیعی بشر ..فکر می کنی کسی که هتروسکشوال بدنیا میاد خودش خواسته ؟ خوب نخواسته ..آیا ساهپوستان خودشون خواستن که سیاه پوست باشند ؟ ببین اگر کمی مطالعه کنی ...نمی خواد جای دور بری همین دوستمون ام تی وی ویدئو مطالب جالب و خوندنی رو اینجا گذاشته که اگر حوصله داشته باشی و نه فقط اینجا بیایی که یه سری مخالفتهای خودتون رو ابراز کنین به خیلی چیزها دست پیدا می کنین .... شما می تونید مخالف باشین این حق شماست اما نگین چرا اینجوریه و اگر خدا می خواست اینجوری می شد ..همون خدا یی که شما ازش دم یمزنید که فکر کنم فقط زبون شما رو میفهمه هموسکشوالها و ترانسکشوالها و بایسشکوالها و هم افریده و ثابت شده که این گرایش انتخابی نیست و همجنسگرایی سوای همجنی بازی که یک نوع بیماری هست ..... نه حالت روانی داره و نه درمان پذیره ...دوست من وقتی می خوای با چیزی مخالفت کنی باید اونقدر اطلاعات داشته باشی که بتونی از مخالفتت دفاع کنی ....به صرف رد شدن مذهبی یه چیز نباید اون رو رد کرد.
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي varand به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#68 (permalink) | |||||||
|
Connoisseur
|
نقل قول:
![]() نقل قول:
مطالعه من در همین حده و تا همین اندازش بلدم من مثل شما فیلسوف این چیزا نیستم نظراتم رو بر اساس اندازه مطالعاتم دادم خدمتتون مطالب ایشون رو هم خوندم اما نه همش چون وقت نداشتم![]() چرا فک میکنی من که اسم خدا رو آوردم منظورم اینه که خدا فقط زبون منو میفهمه و دیگرون هیچ؟ از کجا معلوم خدا زبون منو میفهمه؟ منم یه بنده از بندههاش با گناهان زیاد پس فک نکنید وقتی یکی اسم خدا رو به زبون بیاره میگه آره من واسه خودم امامی هستم تو این مبحث لازم بود این چیزا گفته شه درسته یه بیماریه ولی راه درمون هم داره اینو هم اثبات کردن ![]() خدمتتون عرض کردم اطلاعات من در همین حده شما که خدایه اطلاعات هستین ما رو راضی کنین به حرفاتون در ضمن اطلاعات فقط علمی کافی نیست مذهبی بودن هم یه نوع اطلاعات که میتونه جلویه خیلی از این کارارو بگیره به نظر من اول باید از دید مذهب اونو رد یا رد نکنیم بعد از دید علمی نظر من اینه ![]() نقل قول:
من به این موضوع هم اشاره کردم که این چیزا به اختیار آدم نبوده و نیست و نخواهد بود نمیدونم اینو چرا بی دلیل گفتین چون من هیچ اشاره ای در مورد این بحث نکرده بودم ![]() نقل قول:
نقل قول:
اما در مورد درمونش بالاتر هم گفتم راه درمون داره من شنیدم و دیدم که کسایی که اینجوری بیماری رو دارن پیش رونپزشک هم رفتن خیلی تونسته تو کارشون موثر واقع شه ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
شما مخالف این حرف هستین؟ ![]() |
|||||||
|
|
|
|
#69 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
لازم هم هست بدونی خیلی از همجنسگراها مسلمون هستن .. و وقتی به بلوغ می رسن .. و این موضوع رو می فهمن ..انگار که وارد جهنم شدن .. چون نه راه پس دارن نه راه پیش... اما... ایا واقعا همجنسگرایی مخالف اعتقادات و اسلامه ؟؟!!! یا اینکه این ما هستیم که اون رو با توجه به تفکرات غلطمون مغایر با اسلام و دین و خدا می دونیم ... !!! ایا داستان قوم لوط در مورد همجنسگراها نوشته شده یا همجنسباز ها ؟؟؟ این سوالی هستش که انگار هیچ کس از خودش نمی پرسه ...!! البته عجیب هم نیست .. چون اکسرا این دو تا رو یکی می دونن ...(چه احمقانه) ... چرا فکر می کنی همجنسگرا ها سعی نکردن که مثل بقیه باشن ؟؟ مگه بده ؟ تازه اینجوری هیچ مشکلی هم نخواهند داشت ... و مدام ترس برملا شدن رازشون رو یدک نمی کشن ... هر کدوم سال ها تلاش می کنن که گرایششون رو عوض کنن !! اما مگه میشه ... ؟ مگر میشه غریزه رو عوض کرد .. ؟ مگه میشه عاشق نشد ؟ مگه میشه احساس نداشت ... ! مسئله که فقط هم اغوشی نیست .... در نهایت خیلی ها که نمی تونن با احساساتشون کنار بیان تصمیم میگیرن قید سکس رو کلا بزنن ... چون هیچ رقمه نمی تونن با دختر کنار بیان ... (همونطور که خود شما نمی تونی با دختر رابطه داشته باشی... ) اما این هم چاره ی کار نیست ...!! چون سکس یک نیاز روحی و جسمیه ... و اگر بیشتر از غذا و اب اهمیت نداشته باشه .. اهمیتش کمتر از اونها هم نیست.. در نهایت کار به روانشناس میکشه ...!! روانشناس از اون بدبخت تست میگیره .. تست هایی مثل تست رنگها ... این واسه اینه که بفهمه طرف همجنسبازه یا همجنسگرا ... اگر معلوم بشه همجنسبازه درمان رو ادامه میده ... اما اگر همجنسگرا باشه .. دکتر میگه عزیزم این یک بیماری نیست ... شما کاملا نرمال هستی و خداوندی که بهش ایمان داری شما رو اینجور افریده ... و شما هم موظف هستی با رعایت عفاف و ایمان زندگیت رو ادامه بدی .. ونهایتا با کسی مثل خودت زندگی کنی ... (اخرش هم میگه همینه که هست ...) ولی اگر روانشناسش ادم راستگویی نباشه و بخواد دلت رو خوش کنه .. یک سری قرص به ادم میده (اسم قرص ها الان یادم نیست) ... که این قرص ها همون کاری رو می کنن که کافور میکنه ... فقط تاخیر می اندازه ... نه عزیزم اینها راه حل نیستن ... بهتره شما دیدت رو عوض کنی ... بهتره شما مطالعات رو بیشتر کنی ... و بهتره شما چشمهاتون رو بشوری و جور دیگری نگاه کنی ... بد نیست بدونی اونهایی هم که پیش دکتر میرن و جواب می گیرن ... و گاها عمل تغییر جنسیت انجام میدن ترنس سکشوال هستن نه همجنسگرا ... هیچ دکتر جلادی این کار رو با یک همجنسگرا نمیکنه ... بد نیست به یکی از یهترین سکسولوگ های تهران هم "اقای دکتر محرابی" که اگر اشتباه نکنم مطبش در خیابان ولیعصر هستش .. یه سری بزنی. .. البته اگر می خوای اطلاعات کسب کنی ... ایشون بهتون می گن که این گرایش کاملا طبیعیه و حتی خود دولت ما هم میدونه که نمیشه کاریش کرد ...!! تا جایی که به این افراد معافیت سربازی داده میشه ...!!! در مورد این موضوع هم می تونی یه سر به سایت police.ir بزنی ...!! زمانی که گالیله نظریه ی خودش رو در مورد زمین بیان کرد ... همه ی مذهبیون فریاد سر دادن که تو کافری و .... در صورتی که گالیله راست می گفت چون بر اساس علم حرف میزد ... بعد ها مذهبیون هم علمشون اضافه شد و کم کم این مسئله رو پذیرفتن ... یا بهتر بگیم باهاش کنار اومدن .. شما هم با این مسئله کنار خواهی امد ... راستی فکر می کنم اسلامتون میگه ندانسته کسی رو متهم نکنید ...!!! بهتره قبل از امر به معروف و نهی از منکر هم تحقیق کنید و بعد نسخه بپیچید ... ويرايش توسط MTVideos : 06-21-2007 در ساعت 07:46 PM. |
|
|
|
| 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MTVideos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#70 (permalink) | |||||||||
|
Connoisseur
|
نقل قول:
نقل قول:
یعنی شما اعتقاد دارین غریزه عوض شدنی نیست؟ بابا تو دیگه کی هستی که اینجور عقیده ای داری عاشق شدن و احساس داشتن خیلی فرق میکنه یعنی اینکه آدم هم آغوش هم جنس خودش شه یه نوع احساسه که نمیتونه جلوشو بگیره؟ غیر ممکنه حتما میتونه نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نه من نه شما پزشک هستین که این همه دارین ادعا میکنین هر وقت پزشک یا دانشمند شدین اون وقت بیایین بگین که راه حلی نیست و باید اونو قبلو کرد نقل قول:
میشه بگین من چه امری و چه نهی کردم که اینو میگین؟ خداییش ضربالمثل دیگ به دیگ میگه ... رو برای شما ساختن چون شما خودتون میگین کسیو متهم نکنین ولی شما خودتون همینجوری دارین میرین جلو شما حرفاغتون واسه من قانع کننده نبود آدمی که همیشه کم میاره به چیزایه دیگه رو میاره شما هم فقط دارین اسلام منکر میشین چون با این مشکل دارین و چون حرفایه من بر اساس اسلامه میگین همه حرفام اشتباه و هیچ اطلاعاتی ندارم ولی خودتونو خدای علم میدونین گرچه باید یکی اینو بهتون هم بگه زیاد اطلاعاتتون در این مورد کافی نیست |
|||||||||
|
|
|
|
#71 (permalink) | |
|
Aficionado
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 829
از ایشان 585 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]()
كه من پروين فروغ شهر ايرانم ......نه پوراندخت - نه آذر دخت - نه آتوسا - نه پانته آ بلكه آرتميس سپهسالار ايران در نبرد پارس و يونانم مرا گر در مقام همسري بيني.... نه يك همخواب و همبستر ......كه يك همراه و يك يار وفادارم نه يك برده - مكن اينگونه پندار ......كه جوشد خون آزادي به شريانم بدون زن كجا ميداشت تاريخ تو ؟ ......آرش با كمانش ؟ كاوه آهنگر با گرز و سندانش ؟ ......بدون زن كجا ميداشتي آن شاعر طوسي ؟ نگهبان زبان پارسي ؟ استاد فردوسي ؟ ......مرا گر در مقام مادري بيني "مگو با من كه هست فرشي از بهشت زير پايم " نگاهم كن كه زير پاي من دنيا به جريان است ز نور عشق من رخشنده كيهان است ......كه با دستان من گردون بجريان است كه جاي پاي من بر چهره سرخ و سپيد و سبز ايران است برو اي مرد دگر مبر آسان به لب نامم ......كه من آزاده زن - فرزند ايرانم |
|
|
|
|
|
#72 (permalink) | |
|
Aficionado
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 561
از ایشان 576 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
میدونی شما چرا نمیتونی با این قضیه کنار بیایی؟چون اسلام یه همچین چیزی رو پیش بینی نکرده بود مثل خیلی چیز های دیگر. در ضمن سعی کنین در مورد یک چیز که اطلاع ندارید نظر ندهید.مشکل ما ایرانی ها هم همینه میخواهیم در مورد همه چیز نظر بدیم. |
|
|
|
|
|
#73 (permalink) | |
|
زنده به گور
![]() تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: نزدیک دژ خداوند
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 71
از ایشان 978 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
من هم جنسگرایی را گفتم و اون نیازی هست که تو وجودشونه نه شهوت که شما در موردش میگین در مورد جبر و اختیار من معتقدم برای ورود به جهان هستی هر کس انتخاب میکنه چه جور باشه فقط هر اختیاری یه جبری به دنبالشه وقتی شما تصمیم میگیری مادر شی اختیار کردی اما بعد از اون حق نداری انتخاب کنی که ولش کنی یا بد تربیتش کنی ..
|
|
|
#74 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,333 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
#75 (permalink) | |||||||||
|
Enthusiast
|
اول از همه ........ چرا عصبانی میشی .. ؟؟ پاراگراف اخرتون واقعا بچه گانه بود ..
ما داریم در این تاپیک بحث می کنیم ... بحث کردن یعنی اینکه شما نظرتون رو بگید .. من نظرم رو بگم .. شما با من مخالفت کنی .. من با شما مخالفت کنم ... تا بحث باز بشه و در نهایت به یک نقطه ی تلاقی برسه ...(البته بعضی وقتها هم تا ابد نمی رسه)... نقل قول:
از نظر شما فقط ایدز یک بیماریه غیر قابل درمانه ؟؟؟ شما می تونی با اطمینان 100% بگی هیچکدام از 1 میلیون همجنسگرایی که در ایران هستن (اماری که سازمان بهداشت خودمون میده 1 درصد هستش ... اما سازمان بهداشت جهانی میگه 6 تا 7 درصد هر جامعه ... ولی ما همون حداقل رو می گیریم) .. سعی نکردن نرمال باشن ؟؟؟ در ضمن باز هم باید متذکر بشم که همجنسگرایی یک بیماری نیست که قابل درمان باشه یا نباشه ... طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی (اگر جناب عالی قبولش داری) در سال 1979 همجنسگرایی از لیست بیماریهای روانی خارج شده نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ایا تو می تونی حست رو عوض کنی ... ؟ غریزت رو چی ؟ مثلا تصمیم بگیری که دیگه سکس نکنی ... خواهش می کنم یک ذره منطقی باشید ... من با شما دعوا ندارم... فقط می خوام هر کس صادقانه حرف بزنه ... خودش رو بجای کسی بزاره که عاشقانه همجنسش رو دوست داره ... (می دونی که عشق اختیاری نیست... فرا زمینیه ... این رو که نمی تونی انکار کنی ) شما اگر جای اون بودید چه می کردید؟؟؟ نقل قول:
اگر دوستانی رو که رفتن و نتیجه نگرفتن نمی شناختم .... اگر دکتر محرابی رو در تهران نمی شناختم .. این اجازه رو به خودم نمی دادم که اینجا در این مورد نظر بدم ... در پست قبلیم ... در مورد مشکل افرادی مثل شما نوشتم .. کسانی که فکر میکنن همجنسگرایی و همجنسبازی یکی هستش ... و خداوند در داستان قوم لوط در مورد هر دو سخن گفته .. و در نهایت هر دوتای اینها اعمالی مغایر با ایمان و اسلام هستن. نقل قول:
نقل قول:
اینجور که پیداست شما معتقدید که اسلام با همجنسگرایی مخالفت سختی داره ...! میشه لطف کنی کتاب قرانتون رو باز کنی و ایه های مربوط به این مسئله رو همراه با تفسیر و ترجمه اینجا بنویسی ؟؟؟ یا شما قصد کمک داری یا نداری ... این بهترین راه کمکه .. چون من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم .. نقل قول:
؟؟ من کی اسلام رو منکر شدم ؟؟؟ويرايش توسط MTVideos : 06-22-2007 در ساعت 02:07 AM. |
|||||||||
|
|