کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای عمومی - اجتماعی > گفتگوي آزاد

گفتگوي آزاد بحث و گفتگوی آزاد و هم اندیشی و گفتگوهایی که در دیگر تالارهای نمیگنجند.

گفتگو قفل شد

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 06-22-2007   #76 (permalink)
Enthusiast

MTVideos's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: Nobody Knows
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 36
از ایشان 204 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : هم جنس بازی

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله no islam نمايش نوشته ها
هر موقع که صحبت از اسلام میشه بنده به ناچار قاط میزنم.
میدونی شما چرا نمیتونی با این قضیه کنار بیایی؟چون اسلام یه همچین چیزی رو پیش بینی نکرده بود مثل خیلی چیز های دیگر.
در ضمن سعی کنین در مورد یک چیز که اطلاع ندارید نظر ندهید.مشکل ما ایرانی ها هم همینه میخواهیم در مورد همه چیز نظر بدیم.
با حرف اقا علی موافقم ... اسلام حرف چه کسیه مگه ..!؟ خب به نوعی حرفهای خداوند ..
خب خداوند که قدرت پیش بینی داره ...!!
در ضمن احتیاجی به پیش بینی هم نداره ...! همجسگرایی یک پدیده ی تازه نیست . همون موقع هم بوده ...
MTVideos آفلاين است  
کاربران زير از دوست گرامي MTVideos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 06-22-2007   #77 (permalink)
Enthusiast

wantonboy's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: فعلا مشهد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 206
از ایشان 163 بار سپاسگزاري شده است

هم جنس بازي
والا ما كه دوست از نوع خانوم نداريم ولي اونايي كه دارن مي گن تو هميناشم مونديم.
و البته خانومارو نمي دونم.

wantonboy آفلاين است  
قديمي 06-22-2007   #78 (permalink)
Enthusiast

MTVideos's Avatar

جنسيت:

تنگ نظری بیشتر از این نمی شود

اگر قبول داریم که هر انسانی ممکن است از یک جور غذا یا رنگ یا لباس خوشش بیاید، یک جور ورزش، یا افکار و عقاید سیاسی یا فلسفی را ترجیح می دهد و….. آوقت پذیرش این امر مسلم که هر انسانی هم ممکن است یک جور ذائقه و سلیقه و گرایش و تمایل جنسی داشته باشد، کار چندان شاق و سختی نخواهد بود. تنگ نظری بیشتر از این نمی شود که تنوع سلیقه در همه عرصه های زندگی انسان را بپذیریم اما وقتی به مسائل جنسی می رسیم بک مرتبه بصورت خشک و جامد و کلیشه ای وار انسانها را فقط به دو دسته تقسیم کنیم: زن، زنانه رفتار می کند و به جنس مرد گرایش دارد و مرد مردانه رفتار می کند و به جنس زن گرایش دارد. همین و بس! یعنی این پیشداوری غلط که هر انسانی فقط به جنس مخالف خودش کشش و رغبت جنسی دارد و اگر غیر از این باشد غیر اخلاقی است و ممنوع!دانشمندان و دست اندکاران علوم جنسی ثابت کرده اند( از جمله کینسی) که گرایش جنسی انسانها( به معنی رغبت و سمت و سوی کشش و تمایل جنسی) انتخابی نیست بلکه فرد در سن معینی این احساس را در درون خود کشف می کند و متوجه می شود که به جنس موافق یا مخالف یا هر دو جنس کشش دارد. اگرخود گرایش جنسی را یک خط مستقیم فرض کنیم، گرایش جنسی انسانها در طول این خط به این شکل می باشند: یک سر خط گرایش تقریبآ کامل به جنس مخالف و سر دیگر خط گرایش تقریبآ کامل به جنس موافق. حال اگر از یک سر خط شروع کنیم و به سمت دیگر برویم این گریش کامل به جنس موافق یا مخالف کم رنگ تر شده و هر چه بیشتر رنگ عوض می کند تا جایی که وقتی به انتهای خط می رسیم به عکس آن چیزی که در ابتدای شروع حرکت داشتیم( گرایش مطلق به جنس مخاف) می رسیم و به گرایش کامل به جنس موافق تبدیل می شود.بزبان ساده تر اینطور می شود: گرایش کامل به جنس مخالف— گرایش شدید تر به جنس مخالف و خیلی کم به جنس موافق—گرایش بیشتر به جنس مخالف و کمتر به جنس موافق— گرایش تقریبآ بطور مساوی به هر دو جنس مخالف و موافق— گرایش بیشتر به جنس موافق و کمتر به جنس مخالف— گرایش شدیدتر به جنس موافق و خیلی کم به جنس مخالف— گرایش بیشتر به جنس موافق و کمتر به جنس مخالف— گرایش کامل به جنس موافق.بر همین اساس تمایلات و احساسات نرینه و مادینه در همه انسانها ( چه زن و چه مرد) به نسبتهای مختلف وجود دارند. اما در جامعه ای مثل جامعه ما که علیرغم درگیری طولانی مدرنیسم و سنت در آن، اما سنتها هنوز حرف آخر را می زنند، جنسیت انسانها را فقط سیاه و سفید می بینند. زن باید “زنانه” رفتار کند و به مرد گرایش جنسی داشته باشد و مرد باید “مردانه” رفتار کند و به زن گرایش جنسی داشته باشد. چنین تعریفی از “مرد” و “زن” و “مردانه گی” و “زنانه گی” با واقعیتهای درونی زنان و مردان جامعه همخوانی ندارد و مانع شکل گیری شخصیت واقعی انسانها می شود و به این دلیل هم سنتی، ستمگرانه و دیکتاتور منشانه است. سنت دیکتاتور منشانه دیگر چگونگی بنیانهای اجتماعی است از جمله شکل و تعریفی که جامعه از خانواده دارد. یعنی از آنجا که ” هر انسانی به جنس مخالف گرایش جنسی دارد” پس زن و مرد باید با هم ازدواج کنند و رسمآ “ازدواج” خود را ثبت نمایند.در نتیجه فرزندانی که در نتیجه این “ازدواج رسمی” بدنیا می آیند هم قابل قبول و محترم هستند اما اگر دو انسان دیگر بر اساس عشق و علاقه و انتخاب و اختیار خود با هم زندگی مشترکی را اختیار کنند و بچه دار شوند آنوقت نه رابطه آنها “قانونی و اخلاقی” است و نه فرزندان آنها ” مشروع” حساب می شوند. تنها قانون هم نیست که به محکومیت این خانواده و زندگی مشترک بنا شده بر اساس خواسته دو فرد می پردازد بلکه بستگان، اطرافیان و جامعه هم چنین کرده، فرزندان آنها را لعن و نفرین می کنند.سیاه و سفید دیدن گرایشات جنسی انسانها و ارائه تعریف کلیشه ای و یکجانبه از “خانواده” و “ازدواج” در واقع انعکاسی از مکانیسم سنتها برای کنترل انسان، محدود کردن آزادی اش و خود بودن او، نگهداری او در چفت و بست های از پیش تعیین شده و مقیدات سنتی می باشد و برای دوران امروز که موضوع آن آزادی، حقوق بشر و احترام به سبک های مختلف زندگی است، نباید جایی داشته باشد و چه خوب که هر کسی در حد خود به چالش سنتهای ستمگرانه روی آورد شاید که دمکراسی ، حقوق بشر، احترام به تنوع سبک های زندگی هموار شود و جامعه ما به جایی برسد که بجای سیاه و سفید دیدن گرایشات جنسی و اجازه بروز نرینه گی و مادینه گی در هر شهروندی ( به همان نسبتی که دارای این خصوصیات است و با آن احساس راحتی می کند) بینجامد. اینجاست که مفاهیم صلح دوستی و دوری از خشونت که تاکنون بعنوان مظاهر جنبش های زنان و اقلیتهای جنسی معرفی می شده اند در کل جامعه و در همه شهروندان نهادینه می شوند. چرا که بسیاری از مردان دگرجنسگرا را هم از “وظایفی” که ناخواسته جامعه و فرهنگ بر آنها تحمیل کرده رها می کند. برسمیت شناختن انواع خانواده در کشورهای با ساختار مدرن یک امر جا افتاده است و ما ایرانیان در مسیر حرکت خود برای مدرن کردن کشور و جا انداختن دمکراسی و حقوق بشر خواه نا خواه باید این مسئله را هم برای خود حل کنیم. مذهب، فرهنگ و سنت ها باید خود را با حرکت جامعه دمساز کنند و گرنه انسانها ناچار به عبور از آنها خواهند شد.همجنسگرایان با رد الگوهای رفتاری و نقش های سنتی اعطا شده و با انتخاب سبک زندگی مورد دلخواه خود باید بر خود ببالند که در این کارزار رهایی واقعی جامعه و انسانهای اجتماع از قید و بند سنتهای محدود کننده ونفی آزادی انسان، پیش قدم شده اند. دیگر شهروندان و هموطنانی که در فکر ایران بهتری هستند باید این مهم را در نظر بگیرند و تا آنجا که میتوانند به حمایت از خواسته ها و حقوق اجتماعی مدنی همجنسگرایان برخیزند. چرا که مبارزات همجنسگرایان هر جند که به شکل درخواست حقوق اجتماعی تجلی می کند اما اهمیت آین درخواستها فراتر از این است. ما برای احترام به تنوع، برای حقوق بشر، برای ارزشگذاری به انسان آنطور که هست، برای زدودن تحمیلات غیر لازم، برای رهایی جامعه از خشک اندیشی و سنت های دست و پا گیر، برای عیان شدن مادینه گی درون مردان و نرینه گی درون زنان ودر یک کلام خود بودن انسان ایرانی تلاش می کنیم.کنار گذاشتن تنگ نظری در عرصه جنسی و سیاه سفید ندیدن گرایشات جنسی انسانها دنیایی را بروی فرد می گشاید که فرح بخش است و رهایی کننده.
MTVideos آفلاين است  
قديمي 06-22-2007   #79 (permalink)
Enthusiast

MTVideos's Avatar

جنسيت:

آيا درمان و معالجه می تواند گرايش جنسی را عوض کند؟ نه. هرچند که گرايش همجنسگرايانه بيماری و اختلال روانی نيست و هيچ دليل علمی، تلاش جهت عوض کردن همجنسگرائی به دگرجنسگرائی را توجيه نمیکند، اما بعضی افراد ممکتن است در پی تغيير جهت گيری جنسی خود و يا ديگری ( برای مثال والدين در پی درمان فرزند خود) باشند. بعضیها گزارش می دهند که توانسته اند جهت گيری جنسی ارباب رجوع خود را از همجنسگرايی به دگرجنسگرایی تغيير دهند. دقت کافی در اين گزارشات چند مسئله را(Client) بر ملا می کند: بسياری از اين ادعاها فبل از آنکه از طرف دانشمندان و محققان بهداشت روانی مطرح شده باشند، از سوی یکسری سازمانها با ايدئولوژی و ديدگاه معينی نسبت به گرايش جنسی، مطرح شده اند، همچنين خود پروسه درمان و نتائج آنها آنطور که بايد و شاد ثبت و ظبط نشده اند و مدت زمان تحت نظر داشتن ارباب رجوع( و پيگيری نتائج درمان - م.) بسيار کوتاه بوده است.در سال 1990 انجمن روانشناسان آمريکا اعلام کرد که مدارک و شواهد علمی نشان نمی دهند که درمان(تغيير جهت گيری جنسی - م.)اثر دارد و تلاش برای درمان ميتواند بيشتر مضر باشد تا سودآور.مسئله اين است که عوض کردن و تغيير (جهت گيری جنسی- م.) عوض کردن عاطفه، احساس رمانتيک جنسی و باز ساخت تلقی فرد از خود و هويت اجتماعی اوست. با اينهمه در حالی که بعضی از ارائه کنندگان خدمات بهداشت روانی برای تغيير جهت گيری جنسی تلاش می کنند، ديگران اخلاقی بودن اين تلاش برای تغير گرايشی که اختلال نيست و در عين حال برای هويت شخصی بسيار مهم است، را مورد پرسش قرار می دهند.
زنان و مردان همجنسگرائی که به معالجه رو می آورند، خواستار تغيير جهت گيری جنسی خود نيستند. همجنسگرايان ممکن است به همان دلائلی بدنبال مشاوره روانی باشند که هر کس ديگری. تازه ممکن است آنها بدنبال کمک روانی برای علنی شدن و يا برخورد با پيشدارويها، تبعيض و خشونت باشند.
MTVideos آفلاين است  
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MTVideos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 06-22-2007   #80 (permalink)
Connoisseur

l0yal's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: آرامگاه عشق
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 246
از ایشان 709 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله no islam نمايش نوشته ها
هر موقع که صحبت از اسلام میشه بنده به ناچار قاط میزنم.
میدونی شما چرا نمیتونی با این قضیه کنار بیایی؟چون اسلام یه همچین چیزی رو پیش بینی نکرده بود مثل خیلی چیز های دیگر.
در ضمن سعی کنین در مورد یک چیز که اطلاع ندارید نظر ندهید.مشکل ما ایرانی ها هم همینه میخواهیم در مورد همه چیز نظر بدیم.
شما که به یه کلمه این همه حساسیت نشون میدین باید برید به فکر راه چاره و درمون خودتون باشین
اصلا مخالفت من هیچ ربطی به اسلام نداره من اسمی از اسلام نبردم واسه مخالفتم ولی در مورد درمونش اسم بردم و باز هم میبرم چون اعتقاد دارم بهش
خب شما که اطلاع دارین نظر بدین که ما نظر ندیم
تو یه چی موندم که چرا همتون فک میکنین خدایه اطلاع هستین ولی هیچکدومتون دریغ از یه قطره علم پس لطفا کمتر از این جمله استفاده کنین همتون میایین به دیگرون میگین نظر ندین و فقط خودتون میخواین نظر بدین شما هم هیچ اطلاعی ندارین چون فقط دارین حرفایه دیگرون رو منکر میشین و هی بهشون میگین اطلاع ندارین حرف نزنین من به جاتون بودم اصلا پست نمیزدم چون اینجوری خیلی سنگین تر میبودم
l0yal آفلاين است  
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي l0yal به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 06-22-2007   #81 (permalink)
Connoisseur

l0yal's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله MTVideos نمايش نوشته ها
با حرف اقا علی موافقم ... اسلام حرف چه کسیه مگه ..!؟ خب به نوعی حرفهای خداوند ..
خب خداوند که قدرت پیش بینی داره ...!!
در ضمن احتیاجی به پیش بینی هم نداره ...! همجسگرایی یک پدیده ی تازه نیست . همون موقع هم بوده ...
شما حرفاتون تناقض داره آقا
از این ور میگین من با حرفاشون موافقم از این ور رد میکنین حرفشونو میگین احتیاجی به پیش بینی نداره
ببین شما مشکلتون الان اسلام نه چیز دیگه اگه با این مشکل کنار اومدین بیایین بحث کنین چون 90 درصدش با اسلام حل میشه
l0yal آفلاين است  
قديمي 06-22-2007   #82 (permalink)
Connoisseur

l0yal's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله tanha990 نمايش نوشته ها
من هم جنسگرایی را گفتم و اون نیازی هست که تو وجودشونه نه شهوت که شما در موردش میگین در مورد جبر و اختیار من معتقدم برای ورود به جهان هستی هر کس انتخاب میکنه چه جور باشه فقط هر اختیاری یه جبری به دنبالشه وقتی شما تصمیم میگیری مادر شی اختیار کردی اما بعد از اون حق نداری انتخاب کنی که ولش کنی یا بد تربیتش کنی ..
به کل مخالفم
خداییش از رو منطق حرف بزنین چه طور نمیتونم هر کاری که بخوام بکنم؟ در مورد همین مادر شدنی که گفتین
من اگه بخوام مادر شم اراده کردم تونستم این کارو بکنم و اگه بخوام میتونم بچمو بد تربیت کنم یا ولش کنم یا حتی اونو بکشم پس اراده کردمو میتونم این کارو بکنم
خوبه تو دنیا داری میبینی این چیزا خیلی داره سهل و آسان انچام میشه
مثال اشتباهی زدی
l0yal آفلاين است  
قديمي 06-22-2007   #83 (permalink)
Connoisseur

l0yal's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله alimetallica_2 نمايش نوشته ها
اسلام دینیست زمان شمول. اگر سواد خواندن قرآن و علم دسترسی به رموز آن را داشتید بی شک چنین مسئله را مطرح نمی کردید.
خدا رو شکر یکیپیدا شد اسلامی باشهممنون
l0yal آفلاين است  
کاربران زير از دوست گرامي l0yal به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 06-22-2007   #84 (permalink)
Connoisseur

l0yal's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
اول از همه ........ چرا عصبانی میشی .. ؟؟ پاراگراف اخرتون واقعا بچه گانه بود ..
ما داریم در این تاپیک بحث می کنیم ... بحث کردن یعنی اینکه شما نظرتون رو بگید .. من نظرم رو بگم .. شما با من مخالفت کنی .. من با شما مخالفت کنم ... تا بحث باز بشه و در نهایت به یک نقطه ی تلاقی برسه ...(البته بعضی وقتها هم تا ابد نمی رسه)...
من کی عصبانی شدم؟شما بچگونه صحبت میکنین خوبه میگین من نظر بگم شما بگین همه بگیم که به یه نتیجه برسیم ولی شما از این ور میگین نظر ندیدن وقتی اطلاع ندارین حرفاتون خیلی تناقض داره یه کم بیشتر به ریپاتون توجه کنین
نقل قول:
در ضمن باز هم باید متذکر بشم که همجنسگرایی یک بیماری نیست که قابل درمان باشه یا نباشه ...
اگه بیماری نیست چیه؟
نقل قول:
بله جانم ... یک سری افراد هستن که عاشق همجنس خودشون میشن ... نمی دونم این مسئله چقدر برای شما باور نکردنیه ...! اما حقیقت داره و هست ...! تعدادشون هم کم نیست ...
من منکر این حرف نیستم که عاشق همجنس خودشون میشم من منکر حرفاتون هستم که نمیشه درمونش کرد به نظر من راه داره
نقل قول:
خب اگر نتونن چی ... ؟؟؟ می تونی تصور کنی که شمایل یک مرد برای یک زن تهوع اور باشه یا بالعکس .... ؟
من یه بار گفتم 100بار دیگه هم میگم نتونستنی وجود نداره
آره تصورش میکنم ولی این یه بن و ریشه ای داره که اینجوری شده باید دنبال اون بن باشه که بتونه با این مسله کنار بیاد
نقل قول:
من خودم رو گول نمی زنم ... این شما هستی که داری خودت رو قانع میکنی
ولی با این گفتتون مخالفم چون به کل واضحه که دارین منکر میشین اونم الکی
نقل قول:
مسلما هم خوابی با همجنس از کندن کوه یا خوردن سوسک سخت تر نیست .. همه می تونن ... اما چند بار؟ تا کی ؟ با احساس یا بدون احساس ؟ به عبارت دیگه ... ایا تو میتونی تا اخر عمر با یک دختر زندگی کنی ... شاد یاشی ... و راضی باشی ... ؟؟؟ (لطفا نگو اره میتونم ... چون میدونم که امکان پذیر نیست) خب همین حسی که شما به جنس موافقتون دارید .. یک همجنسگرا به جنس مخالفش داره ....
ایا تو می تونی حست رو عوض کنی ... ؟ غریزت رو چی ؟ مثلا تصمیم بگیری که دیگه سکس نکنی ... خواهش می کنم یک ذره منطقی باشید ... من با شما دعوا ندارم... فقط می خوام هر کس صادقانه حرف بزنه ... خودش رو بجای کسی بزاره که عاشقانه همجنسش رو دوست داره ... (می دونی که عشق اختیاری نیست... فرا زمینیه ... این رو که نمی تونی انکار کنی )
شما اگر جای اون بودید چه می کردید؟؟؟
خوشم میاد اون ور میگی کسی مگه میشه عاشق نشه از این و میگی میتونه احساسی بهش داشته باشه حرفاتون خیلی با هم ضد و نقیضه چرا؟
کسی که عاشق باشه پس یه حسی به نام عشق داره که بخواد واسش این کارو بکنه در ریپایه قبلیتون شما بهش اشاره کردین
اگه اینا نمیتونن راضی باشن چرا دست به همچین کار احمقانه ای میزنن ؟
هیچ بشری کاری رو انجام نمیده که به ضرر خودش تموم شه و ا زاون لذت نبره پس مطمئن باشین داره از این کار لذت خودشو میبره و یه احساسی داره که این کارارو میکنه
در مورد سکس که گفتین من بگفتم قبلا بازم میگم آدم میتونه سکس انجام نده حتی تا آخر عمرش اما با وجود بازم اسلام
کسایی که ازدواج نکردن نکنه فک کردی همشون شب پیش یکی میخوابن ؟ یا استمنا میکنن هر شب؟ کسی که مسلمون واقعی باشه اراده کنه خدا رو جلو چشش خودش بیاره میتونه این کارو بکنه
در ضمن این که میگین سکس نکنه سکس با جنس مخالف جلوش سخت تره که بگیری تا سکس با هم جنس خودش چون وقتی در مقابل یه جنس مخالف آدم قرار میگیره خود به خود غریزش بیشتر از اون وقتیه که پیش یه همجنسش باشه
اینو که قبول دارین؟
نقل قول:
اول از همه کی گفته من همجنسگرا هستم ؟؟
من کی گفتم شما همجنس گرا هستین ؟ منظور ریپ رو درک کنین لطفا
نقل قول:
در پست قبلیم ... در مورد مشکل افرادی مثل شما نوشتم .. کسانی که فکر میکنن همجنسگرایی و همجنسبازی یکی هستش ... و خداوند در داستان قوم لوط در مورد هر دو سخن گفته .. و در نهایت هر دوتای اینها اعمالی مغایر با ایمان و اسلام هستن
میشه بگین من چه مشکلی دارم ؟ من هیچ وقت این دوتا رو یکی نکردم ممنون میشم ریپارو قاطی نخونین چون من هیچ وقت این دورو یکی نکردم
نقل قول:
خداوند در داستان قوم لوط در مورد هر دو سخن گفته ..
شما از این ور نه خدا رو قبول دارین نه اسلامشو نه دینو مکتبشو پس نباید اسم خدا رو بیارین چون این باعث میشه حرفاتون درست باشه
نقل قول:
در نهایت هر دوتای اینها اعمالی مغایر با ایمان و اسلام هستن
چرا مغایر اسلام هستن؟ میتونی درک کنی که چرا هست؟
نقل قول:
من حرف کسی رو نفی نکردم... دارم حرفها و دلایلم رو ارائه می دم... شما هم می تونی اینکار رو بکنی. .. ادعام هم نمیشه ...!! ادعا هم نکردم ...!! به خودم هم اجازه نمی دم راه حل بدم ..!! چون هیچ احدی حق نداره واسه انسان دیگری خط زندگی بکشه و بهش بگه از روی این خط فقط باید حرکت کنی ... ! من در اینجا فقط دارم اطلاعات ناچیزم رو با دوستان مبادله میکنم ...!!
چرا حرف خیلیا رو نفی کردین به قول خودتون حق هم دارین چون نظر همه با هم یکی نیست حرفا و دلایلتون دارین ارائه میدین ولی اجازه ارائه دادن حرفایه دیگرونو ندارین
تا یکی میاد یه نظر بگه میگین شما که اطلاع ندارین نمیخواد حرف بزنین و نسخه واسه دیگرون بپیچونین
ولی مشا خیلی ادعاتون میشه چون اطلاعات دیگرونو قبول ندارین و فقط میگین اطلاع من
اگه شما فک میکنین دارین مبادله اطلاعات میکنین منم همین فکر شما رو در مورد خودم و سایرین داریم
گرچه این اطلاعات در یه سطح نیستن
در ضمن شما گفتین نمیتونین راهکار ارائه بدین اگه نمیتونین چرا به ما میگین ارائه بدین؟خب ما هم مثل شما
نقل قول:
نه تنها با اسلام مشکل ندارم ... بلکه ادیان دیگه رو هم قبول دارم و بهشون احترام میزارم ...
بازم یه تناقض دیگه ولی من هر جا میبینم که اسمی از اسلام برده شده شما بلفور اومدین مخالفت خودتونو در مورد اسلام اعلام کردین
این چه قبول داشتن اسلامیه؟
نقل قول:
اینجور که پیداست شما معتقدید که اسلام با همجنسگرایی مخالفت سختی داره
کاملا از این همه جا یاد شده
نقل قول:
میشه لطف کنی کتاب قرانتون رو باز کنی و ایه های مربوط به این مسئله رو همراه با تفسیر و ترجمه اینجا بنویسی ؟؟؟
شما که میگین با اسلام و قرانش مخالف نیستین نباید این لفظو به کار ببرین که بگین قرانتون شما مگه نمیگین مخالف نیستم؟ پس قران من قران شما هم هست
در ضمن من حافظ قران یا مفسر نیستم که بخوام این کارو واستون بکنم سواد دارین میتونین برید بخونین و دلیلشو درک کنین
نقل قول:
چون من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم ..
شما مطمئنین که گشتین ؟ حالا که نتونستین درک کنین برید از علما بپرسید چون خیلی درک اونا بیشتر از منو شماس ببینید اونا چه جوابی بهتون میدن
نقل قول:
من کی اسلام رو منکر شدم ؟؟؟
پستاتونو بخونین متوجه میشین که کی منکر شدین
l0yal آفلاين است  
قديمي 06-22-2007   #85 (permalink)
Enthusiast

MTVideos's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
در ضمن من حافظ قران یا مفسر نیستم که بخوام این کارو واستون بکنم سواد دارین میتونین برید بخونین و دلیلشو درک کنین
مرسی من دیگه با شما بحثی ندارم ...
MTVideos آفلاين است  
قديمي 06-22-2007   #86 (permalink)
Enthusiast

MTVideos's Avatar

جنسيت:

حلقه گمشده در مباحث روشنفکران مذهبی مسلمان

روشنفکری دينی يعنی قرائتهای همخوان با دور و زمانه و تلاش برای همگام کردن مذهب با پيشرفتهایعلمی، فرهنگی و اجتماعی جامعه بشری، در طول تاريخ مذاهب و اديان بخصوص سه دين بزرگ يهوديت، مسيحيت و اسلام وجود داشته است اما روشنفکران دو مذهب مسيحيت و يهوديت زمانی موفق به آشتی مذهب خود با جهان امروزی شدند که از قرائتهای بقول معروف اگوستينی از مذهب( که طبق آن مسيحيت بعنوان سقف خرد و عقل بشرتلقی ميشود) گذشتند و در مناسبات بين دين و عقل، ارزش بيشتری برای عقل قائل شدند. همين موضوع در عرفی کردن جوامع مسيحی، رشد دمکراسی و حقوق بشر و پايبندی مسيحيان مذهبی بهارزشهای امروزی تاثير بسزايی داشت. به همين دليل هم هست که دمکراسی، حقوق بشر، سکولاريسم و لائيسيته جوامع غربی مترادف بی دين شدن مردم آن جوامع نمیباشد. روشنفکران مسلمان ما ( از جمله علی شريعتی) تا اين اواخر برداشتهايي مشابه قرائتهای اگوستينی از دين اسلام ارائه ميکرده اند. يعنی هرچند که معرف برداشتی متفاوت ازبرداشت روحانيان سنتگرا و پيروان آنها از اسلام بوده و به همين دليل هم بارها مورد خشم وغضب دستگاه روحانيت واقع شده اند، اما در مسئله تقابل عقل و ايمان مذهبی، اصالت را به دين داده اند. ولی در سالهای اخير بخصوص از زمان روی کار آمدن خاتمی در دوره اول رياست جمهوری اش، ما شاهد ظهور پديده جديدی در بين روشنفکران دينی کشور بوده ايم. کسانی مثل سروش، کديور و بعضی چهره های تئوريسين جبهه دوم خرداد با پيش کشيدن مباحث پلوراليسم دينی-فرهنگی و بدين طريق جدا کردن حوزه ايمان از حوزه عقل و قائل شدن وزن بيشتر برای عقل در مناسبات ايندو، قدمهای مهمی در عبور از “قرائتهای اگوستينی” از اسلام برداشته اند واين را بايد به فال نيک گرفت چه شکل گيری دمکراسی، پلوراليسم فرهنگی و اخلاقی و احترام به تفاوتها بدون همگامی مسلمانان معتقد و “مسجد رو” اگر نه ناممکن حداقل بسيار سخت خواهد بود. اما گسست از قرائتهای گذشته و ارائه برداشتهای تازه از دين و سازگاری بيشتر اسلام با جهان مدرن که روشنفکران دينی امروز جامعه ما منادی آنند نتوانسته همگام با تحولات ذهنی اجتماعی پيش برود و همچنان در سطح بحثهای آکادميک باقی مانده است. هرچند نميتوان فشارها و تضييقات حکومت و دستگاه روحانيت سنتی بر روشنفکران دينی را ناديده گرفت اما همه مسئله اين نيست و به نظر ميرسد که روشنفکران مذهبی ما يا نميخواهند و يا از نظر ذهنی ( و شناخت) از برداشتن قدمهای بعدی وحشت داشته باشند. شايد همين هم باعث شده که آنها در مباحث خود تنها تا سطح پلوراليسم دينی- عقيدتی ميرسند ولی پلوراليسم فرهنگی-اخلاقی را بکلی فراموش ميکنند.اين دوستان نظريه پرداز مذهبی که ظاهرآ دغدغه دين دارند و ميخواهند آن را با پيشرفتهای بشر امروزی هموار کنند بهتر از هر کسی به اين مسئله واقفند که پروتستانيسم اسلامی نميواند در نيمه راه متوقف شود و خواه ناخواه بايد همان مسيری را طی کند که پيشتر توسط پروتستانيسم مسيحی طی شده است.در کشورهای مسيحی ( بخصوص در کشورهای غربی مسيحی) روحانيت به دفاع و حمايت از همجنسگراييموضعگيری ميکند، همجنسگرايان مسيحی مذهبی و کليسا رو در درون تشکيکلات کليساهای خود، تشکلاتو گروهای حمايتی خاص خود را دارند و کليساها در مسئله تصميم گيريها و اعلام مواضع خود از سازمانهای همجنسگرايان مذهبی بعنوان ارگانهای مشورتی استفاده کرده و در تصميمات خود به نظرات آنها توجه ميکنند. از آن گذشته کشيشان همجنسگرا در کليسا از احترام و امنيت شغلی برخوردارند و…..روشنفکران مذهبی ما نميتوانند از يکطرف داعی پروتستانيسم اسلامی کنند اما از طرف ديگر چشمان خود را بر واقعيتهای زمينی ببندند و هزاران هزار ( اگر نه ميليونها) همجنسگرای مسلمان و مسجد رو از جمله روحانيون همجنسگرا را فرموش کنند. واقعيت اين است که همينها بطور بالقوه بخش عمده ای از بستر اجتماعی، فرهنگی و دينی روشنفکران مذهبی را تشکيل ميدهند. سکوت نظريه پردازان پروتستانيسم اسلامیدر مورد حقوق فرهنگی،اجتماعی همجنسگرايان بخصوص همجنسخواهان مسلمان همان حلقه گمشده در مباحث روشنفکران مذهبی ماست.لازم نيست الفبای علمی و طبيعی بودن گرايش به همجنس را برای اين دوستان توضيح دهيم آنها مسلمآ اين را ميدانند و اگر هم نميدانند کافی است به سايتها و مجلات پزشکی و علمی سر بزنند تا علمی، عقلی و طبيعی بودن همجنسخواهی و دلائل آن را متوجه شوند. اما ظاهرآ این دوستان وقتی به مسائل جنسی انسانها ميرسند ترجيح ميدهند که يا از مواضع خود عقب نشينی کنند ( به برداشتهای اگوستينی از مذهب رجعت کنند) و يا مهر سکوت بر لب بزنند. امری که به اين سئوال در اذهان بسياری دامن ميزند که پس اخلاق، صداقت و راستگويی (دينی) شما کجاست؟اگر روشنفکران دينی مخالف انحصارطلبی و قرائت خاص روحانيون و مراجع تقليد سنت گرا از اسلام باشندخود نميتوانند مانع قرائتهای ديگری شوند و همجنسگرايان مسلمان حق دارند برای آشتی اسلام و ايمان خويش با گرايش و نياز جنسی (همجنسگرايانه) خود برداشتها و قرائتهای خاص خود را ارائه دهند. و گرنه ادعای نظريه پردازان مذهبی فاقد ارزش و اصالت خواهد بود. از طرف ديگر اگر کسی با اجبار در حيطه انديشه مخالف باشد، نميتواند با اجبار در حوزه جنسی موافقت کند. روشنفکری مذهبی با تبارتر از جبهه سياسی معروف به دوم خرداد است چه قبل از آن بوده و بعد از آن نيز خواهد بود و به اين دليل تئوريسين های آن نبايد و نميتوانند گردش زبان و قلم خود را بنا به مصلحت های سياسی روز تنظيم کنند. تقسيم مؤمنان و پيروان دين بر اساس تعلقات جنسی اشان و انحصار نزديکی به خدا و بهشت موعود به افراد خاص به خير و صلاح هيچ دينی نبوده و نيست و اجبار يک همجنسگرای معتقد به خدا و دين به انتخاب بين اعتقادات وجدانی-ايمانی خود و گرايش جنسی-درونی يعنی محکوم کردن او به جهنمی زمينی است در حالی که قرار است خدا و فرشتگان در آن جهان خود قضاوت کنند. ترميم حيثيت خدشه دار شده مذهب اسلام در افکار ايرانيان و بسياری از مردم جهان در گرو حل همين تناقضات است و حداقل برای خير و صلاح دين خود هم که شده، روشنفکران مذهبی ما بايد وارد اينگونه مباحث شوند
MTVideos آفلاين است  
قديمي 06-22-2007   #87 (permalink)
Connoisseur

l0yal's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله MTVideos نمايش نوشته ها
مرسی من دیگه با شما بحثی ندارم ...
چی شد شما که میگفتین باید اینقد بحث کنیم که به یه نتیجه برسیم چرا جا زدین؟
باشه هر طور میلتونه
l0yal آفلاين است  
قديمي 06-22-2007   #88 (permalink)
Enthusiast

MTVideos's Avatar

جنسيت:

نگاهی بر داستان قوم لوط ...

http://www.speedyshare.com/423815842.html
حتما دانلود کنید و بخونید ...!! در موردش صحبت خواهیم کرد...
MTVideos آفلاين است  
قديمي 06-22-2007   #89 (permalink)
Enthusiast

MTVideos's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله l0yal نمايش نوشته ها
چی شد شما که میگفتین باید اینقد بحث کنیم که به یه نتیجه برسیم چرا جا زدین؟
باشه هر طور میلتونه
شما نمی خواید بحث کنید ... شما فقط می خواید دعوا کنید ... و بحث رو متشنج کنید ..
این همه من اینجا مطلب گذاشتم ... لااقل اگر یک نگاه اجمالی هم می انداختید باز میشد ادامه داد .. اما شما اصلا نمی خونید ...! و حرف خودتون رو می زنید ...!
تمام حرفتون اینه که این مشکل رو میشه با ایمان حل کرد ...!!
خب ما چطور باید حرفتون رو قبول کنیم ... وقتی که نه مقاله ای ارائه می دید ... نه نمونه ی تجربی معرفی می کنید ... و نه از قران چیزی برای ما رو می کنید ... بعد هم می گید خی خودتون سواد دارید برید بخونید ... خب اگر اینجوریه و شما نمی خواید چیزی ارائه بدید ... پس من دیگه با شما چه بحثی دارم ...!؟
MTVideos آفلاين است  
قديمي 06-23-2007   #90 (permalink)
کاربر

sahelearamesh's Avatar

تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: تهران
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 39
از ایشان 134 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله tanha990 نمايش نوشته ها
سلام نمیدونم تو تالار درستی گذاشتم یا نه ...

کیا با همجنس بازی موافقن کلا نظرتون در این مورد چیه ؟؟؟؟
حتی اگه کاری به دین نداشته باشیم، همجنس بازی از نظر علمی مطروده...وروان شناسی وعلوم اجتماعی اون رو مضرمیدونه...عجیبه برام که این رو نمیدونید وچنین موضوعی رو به بحث گذاشتید
sahelearamesh آفلاين است  
گفتگو قفل شد

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال