|
|
#92 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: Nobody Knows
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 36
از ایشان 204 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
کسی که این تاپیک رو درست کرد می خواست در مورد همجنسبازی اطلاعات کسب کنه ... اما بعد از اون, بحث خواسته یا نا خواسته با همجنسگرایی هم کشیده شد ...! خیلی خوب میشه اگر دارنده ی تاپیک اسم تاپیک رو به چیزی شبیه به "تفاوت همجنسبازی و همجنسگرایی" تغییر بده ...! اینجوری حداقل بحث جهت پیدا می کنه ...!
فروش واقعا استثنایی 6 فیلم در يك دي وي دي هر فیلم فقط 200 تومان. ..! ويرايش توسط MTVideos : 06-24-2007 در ساعت 02:29 PM. |
|
|
|
|
|
#93 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 15
از ایشان 13 بار سپاسگزاري شده است
|
خانوووووووووووم محترم ..اون کسی که همجنس بازی رو مطرح کرد احتمالا نظرش بشتر همجنسگرایی بوده منتها به علت کمبود امکانات و اطلاعات با همجنس بازی اشتباه گرفته دئر ضمن می تونید مطالب بالا که دوستمون mtvvedio گذاشته روب خونید و استفاده کنید برای بالا بردن سطح اطلاعاتتون خوبه جانم
|
|
|
|
|
#94 (permalink) |
|
رهگذر
|
خانووووووم محترم ..شما بغیر از خلط مبحث هیچ کار دیگه ای نکردین ....جدا شما این همه مطلب علمیبا مرجع و تفصیل رو که دوستمون Mtvvideos گذاشته ور خوندین ؟
من جواب زیاد دارم بهتون بدم چون شما اسلام و دین و مذهب و همجنسگرای یو هم جنس بازی رو قاطی کردین عزیز دلم شما باید برید ابتداً مقداری مطالعه نموده ...سطح سوادتون روب الا ببرین بعد بیایین هوااااااااااار بکشین و از اسلام و مسلمین دم بزنید ...برین جانم برین مطالعه کنید |
|
|
|
|
#96 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,350 بار سپاسگزاري شده است
|
یعنی شما با سکس موافق و با هم جنس بازی مخالفی ؟
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|
|
|
#97 (permalink) | |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jan 1970
محل سكونت: www.2-t.ir
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 81
از ایشان 84 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
همجنسبازی کار بسیار بد و ناپسندی است اما همجسنگرایان اینگونه افریده شده اند و دست خودشان نیست این احساسات
|
|
|
#98 (permalink) | ||
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: آرامگاه عشق
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 246
از ایشان 712 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
نقل قول:
|
||
|
|
|
|
#101 (permalink) | |
|
Aficionado
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 829
از ایشان 585 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() (همجنسبازی منظورم بود نه همجنسگرایی)
كه من پروين فروغ شهر ايرانم ......نه پوراندخت - نه آذر دخت - نه آتوسا - نه پانته آ بلكه آرتميس سپهسالار ايران در نبرد پارس و يونانم مرا گر در مقام همسري بيني.... نه يك همخواب و همبستر ......كه يك همراه و يك يار وفادارم نه يك برده - مكن اينگونه پندار ......كه جوشد خون آزادي به شريانم بدون زن كجا ميداشت تاريخ تو ؟ ......آرش با كمانش ؟ كاوه آهنگر با گرز و سندانش ؟ ......بدون زن كجا ميداشتي آن شاعر طوسي ؟ نگهبان زبان پارسي ؟ استاد فردوسي ؟ ......مرا گر در مقام مادري بيني "مگو با من كه هست فرشي از بهشت زير پايم " نگاهم كن كه زير پاي من دنيا به جريان است ز نور عشق من رخشنده كيهان است ......كه با دستان من گردون بجريان است كه جاي پاي من بر چهره سرخ و سپيد و سبز ايران است برو اي مرد دگر مبر آسان به لب نامم ......كه من آزاده زن - فرزند ايرانم |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Tardid به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#103 (permalink) |
|
Aficionado
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 829
از ایشان 585 بار سپاسگزاري شده است
|
خوب ایشون برای خانوم ها لفظ "استفاده میکنیم" رو به کار بردن و منم گفتم شما لیاقت این رو نداری که خانومی باهات معاشقه و یا هر رابطه ی نزدیک دیگه ای داشته باشه و عمل همجنسبازی چون تنها از سر لذت و ممکنه گاها به زور انجام بشه من هم گفتم که تنها به درد این میخورن که در همجنسبازی ازشون استفاده بشه....
ولی در مورد فرق همجنسبازی و همجنسگرایی راستش من خودم هم چندان فرقی بین این دو نمیدیدم ولی با خوندن مطالبی که دوست عزیز ام تی وی گذاشته بودن متوجه ی فرق این دو واژه از لحاظ بار معنایی و همین طور کاربردشون شدم....همجنسگرایی در تمام طول زندگی هر انسانی اتفاق می افته بدون اینکه حتی ما خودمون متوجه بشیم ...مثلا برگزیدن یک دوست صمیمی از جنس خودمون که دلمون میخواد لحظاتمون رو باهاش بگذرونیم و هر فرصتی رو که گیر میاریم سعی مینیم در کنارش باشیم و گاها هم پیش میاد که احساس و علاقه ی شدیدی نسبت بهش پیدا کنیم و اینکه گاهی در مقابل برخی از رفتارهاش تعصبی هم بشیم و غیرتمند باهاش برخورد کنیم .......بیشتر این واکنش های عاطفی نسبت به همجنس در دوران مدرسه و در سنین 15-16 سالگی اتفاق میفته هم برای دخترها و هم برای پسرها..این رابطه به صورت عادی و معمول هست و بدون انجام هیچگونه آمیختگی جنسی صورت میگیره اما خوب برخی ها هم به دلیل همون کشش های شدید عاطفی از برقراری رابطه ی جنسی با هم جنسشون لذت میبرن.....اما واژه ی همجنس گرایی خالی از هرگونه احساس و عاطفه اس و تنها صرفا برای خوش گذرونی و یا ارضای نیازهای جنسی صورت میگیره که حالا بنا به شرایط یا عدم دسترسی به جنس مخالف هست یا یه جوردلزدگی و سرخوردگی از جنس مخالف.....که کاملا مطرود و عمل کثیفی تلقی میشه....که نمونه ی اون رو هم زیاد میشه دید ...در تبلیغات سایت های سکسی و یا کانالهای سکس ماهواره ای.... ببین سئوال یک خطی تو باعث شد من چه قدر وراجی کنم ![]() |
|
|
|
|
#105 (permalink) |
|
رهگذر
|
خانوم محترم انگار شما خیلی با جنسیت شناسی و این جور مسایل آشنا نیستین ...شمشیرتون رو از رو بستین و دایم می خوایین از همجنسگراییو این وازه استفاده ی ابزاری کنین ..این خانم قبلی کی گفت در همجنیگرایی ازتون استفاده کنن که شما بازم خلط مبحث می کنید ...مغلطه کار خوبی نیست حانم بهتره برید همون کاری رو که بهتون گفتم انجام بدیسن در ضمن من تمام به قول خودتون ریپهاتون و به قول من کامنتهاتون رو خوندم هیچ یچز به در بخوری توش نبود |
|
|