|
|||||||
| خانه و خانواده بحث ها و گفتگوهای مربوط به خانواده از جمله زندگی زناشوئی و مشکلات مروبوط به خانواده از ابعاد مختلف |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (permalink) |
|
گل مرداب
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: زیر سایتون !
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 22,055
از ایشان 13,352 بار سپاسگزاري شده است
|
این تاپیک جنبه تفریحی و سرگرمی ندارد ! از ارسال هر گونه پست منحرغ کننده و بچه گانه پرهیز کنید ! ![]()
من صبورم اما... به خدا دست خودم نيست اگر می رنجم يا اگر شادی زيبای تو را به غم غربت چشمان خودم می بندم . من صبورم اما... چقدر با همه ی عاشقيم محزونم و به ياد همه ی خاطره های گل سرخ مثل يک شبنم افتاده ز غم مغمومم من صبورم اما... بی دليل از قفس کهنه ی شب می ترسم بی دليل از همه ی تيرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند می ترسم من صبورم اما...
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: Heaven!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,332
از ایشان 1,006 بار سپاسگزاري شده است
|
تاپیک جالبی است. فقط باید یک نفر شروع کننده باشد....
![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: ایران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,829
از ایشان 2,123 بار سپاسگزاري شده است
|
شما یک مشکل را پیشنهاد بدین تا افرا بیان بحث کنند.
البته همش مشکله ![]()
|
| کاربران زير از دوست گرامي kayvan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: قم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 38
از ایشان 33 بار سپاسگزاري شده است
|
خب من بگم يه مشكلي رو؟
بي توجهي به همسر خوبه؟
|
| کاربران زير از دوست گرامي جواد18 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#5 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: همین حوالی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,301
از ایشان 3,802 بار سپاسگزاري شده است
|
اگه بفهمید الان همسرتون یه دوست از جنس مخالف داره چی کار میکنید؟؟؟
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: قم
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 38
از ایشان 33 بار سپاسگزاري شده است
|
حامد خان چه چيزيم گفته
من احتمالا" اول باهاش صحبت ميكنم ![]() بعد اگر ادامه داد باهاش دعوا ميكنم ![]() بعد اگر بازم كار ساز نبود تحريكش ميكنم مثلا" ميرم با يكي از دوستاي نزديكش.... ![]() نه شوخي كردم بچه ها خب بياين نظر بدين ديگه ![]() |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: همین حوالی
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,301
از ایشان 3,802 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
میخوای بهش بگی با اون قهر کن!!!! ![]() نمیشه که!! اگه بفهمی از قبل از ازدواج باهاش دوست بوده چی؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
رهگذر
تاريخ عضويت: Jul 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
|
عوض اینکه در مورد چیزهای بیخود بنویسید در مورد استحکام و دوام زندگی زناشوئی هرکی هر چی می دونه بنویسه
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
رهگذر
تاريخ عضويت: Jul 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
|
ببینید من دیروز یه تلفن داشتم که به من خبر داد شوهرم با کسی رابطه داره و طرف می خواست من جلوی شوهرم رو بگیرم و من نمی دونم چی بگم . لطفا راهنمائی ام کنید . نمی خوام حریم های حیا و شرم شکسته بشه بین من و او لطفا هر کی نظری داره رائه بده تا کمکم کنه
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 243
از ایشان 407 بار سپاسگزاري شده است
|
man namidonam sene shoma va hamsareton cheghade va in shoma hastid ke bayad khob fek konid on az che mozooei ranj mibare ya ye kambood ehsas mikone ehtemalan ye khalae bine shoma hast shoma bayad har che bishtar khodetono be on nazdik konid biron raftan bazar raftan park raftan hame ja ba ham bashid har ja mikhad bere begid man namitonam to khonebe bemonam shayad karsaz bashe
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: زیر چتر محبت خدا........
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 212
از ایشان 397 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
اما اگر خدايي نكرده بهش مشكوك شديد بهتون پيشنهاد ميكنم تا چيزي بهتون اثبات نشده هيچ عكس العملي از خودتون نشون نديدو از اين موضوع چيزي به همسرتون نگيد. ضمنا سعي نكن ذهن خودت رو مشغول اين موضوع بكني و مثلا اگر همسرت نيم ساعت دير تر از هميشه اومد بهش مشكوك بشي.چون هنوز چيزي بهت ثابت نشده. اگر اين مرتبه اون شخص باهات تماس گرفت ازش دليل و مدرك قانع كننده بخواه.اگر سعي كرد با حرف قانعت كنه تا كاملا مطمئن بشي باهاش يه قرار بزار و مدارك رو عيني ازش بخواه ولي خودت سر قرار نرو.................
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي HASTI به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#13 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 53
از ایشان 79 بار سپاسگزاري شده است
|
در مورد اينكه همسرتان به شما دروغ بگويد يا يك مو ضوعاتي ( نه چندان مهم ) را از شما پنهان كند چه عكس العملي داريد؟
مثلا موقع مرتب كردن خانه يك دفترچه حساب پيدا كنيد كه مبلغ قابل توجهي پول در آن است ولي شما بي خبريد........ |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
محل سكونت: نا کجا اباد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1
از ایشان 28 بار سپاسگزاري شده است
|
من مجرد هستم ولی اینقدر توی خونمون جنگ و دعوا دیدم که می تونم تمام مشکلات زنگی رو حل کنم
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mohsen_hamed به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#15 (permalink) |
|
كناره گرفته از مديريت
تاريخ عضويت: May 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,264
از ایشان 4,792 بار سپاسگزاري شده است
|
دوست گرامي اول تحقيق كنيد بعد قضاوت. اگر تا حالا به همسرتان اطمينان داشته ايد و حالا با اين تلفن اعتمادتان سلب شده است سعي كنيد ضمن حفظ خونسردي دوباره اعتماد را باز سازي كنيد. بايد نقاط مشكل ساز زندگي را هر چه سريعتر كشف كنيد و در رفعشان بكوشيد يادتان هم باشد كه اين همسر شما نيست كه راه را به خطا رفته است ممكن است كسي او را منحرف كرده باشد. ار مبارزه هم نهراسيد و به راحتي پا پس نكشيد.
|
|
|
|