کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > ادیان و مذاهب > گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان

گفتگوی دینداران با منتقدین و دگراندیشان بحث و گفتگو درخصوص اصول و بنيان هاي اديان از ديدگاه منتقدين و معتقدين

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 07-29-2007   #1 (permalink)
Enthusiast

obedient's Avatar

تاريخ عضويت: May 2007
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 128
از ایشان 113 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض

سلام
جناب آزاد در قرآن از قيامت به عنوان يك پديده ناگهاني نامبرده شده كه غير قابل پيش بيني است,از طرفي شما معتقديد تا ظهور امام زمان رخ ندهد قيامت هم نمي آيد با اين اوصاف
قيامت ديگه ناگهاني نيست.اين تناقص را چگونه توجيه ميكنيد؟

ويرايش توسط objective : 11-01-2009 در ساعت 12:46 AM.
obedient آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي obedient به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 07-29-2007   #2 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,212
از ایشان 4,043 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : شاید این جمعه بیاید شاید

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله obedient نمايش نوشته ها
سلام
جناب آزاد در قرآن از قيامت به عنوان يك پديده ناگهاني نامبرده شده كه غير قابل پيش بيني است,از طرفي شما معتقديد تا ظهور امام زمان رخ ندهد قيامت هم نمي آيد با اين اوصاف
قيامت ديگه ناگهاني نيست.اين تناقص را چگونه توجيه ميكنيد؟
با عذر خواهي از استارتر تاپيك .:

1- خوب بخاطر اينكه ظهور امام عصر هم غيرقابل پيش بيني است .
2- "قيامت" هر كس از زمان مرگ وي آغاز ميشود. و چون مرگ براي هركسي غير قابل پيش بيني است قيامت او هم همين گونه خواهد شد .

قل هاتو برهانکم ان کنتم صادقین (البقره-111)
بگو اگر از راستگویان هستید ، پس برهان خود را ارائه کنید.
Borhan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 07-29-2007   #3 (permalink)
Enthusiast

obedient's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله جستار نمايش نوشته ها
با عذر خواهي از استارتر تاپيك .:

1- خوب بخاطر اينكه ظهور امام عصر هم غيرقابل پيش بيني است .
2- "قيامت" هر كس از زمان مرگ وي آغاز ميشود. و چون مرگ براي هركسي غير قابل پيش بيني است قيامت او هم همين گونه خواهد شد .
1.خوب بذار يه بار ديگه اين مسئله رو بيان كنم وقتي كه ميگيم يه پديده غر قابل پيش بيني
است يعني ممكنه هر زماني رخ بده مثلا وقتي ميگيم مرگ غير قابل پي بيني هست يعني ممكنه همين الان كه دارم مينويسم رخ بده يايه ساعت ديگه يا يه سال ديگه يا ... حال آنكه بنا بر عقيده شيعه غير ممكنه كه قيامت الان رخ بده چون اول امام زمان بايد ظهور كنه.
2.جناب جستار قرآن از روز محشر (به قول شما قيامت كبرا) به عنوان پديده اي ناگهاني ياد كرده و منظور من مرگ نبود منظور من از قيامت همون روزيه كه مرده ها زنده ميشن.
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي obedient به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 07-29-2007   #4 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
1.خوب بذار يه بار ديگه اين مسئله رو بيان كنم وقتي كه ميگيم يه پديده غر قابل پيش بيني
است يعني ممكنه هر زماني رخ بده مثلا وقتي ميگيم مرگ غير قابل پي بيني هست يعني ممكنه همين الان كه دارم مينويسم رخ بده يايه ساعت ديگه يا يه سال ديگه يا ... حال آنكه بنا بر عقيده شيعه غير ممكنه كه قيامت الان رخ بده چون اول امام زمان بايد ظهور كنه.
2.جناب جستار قرآن از روز محشر (به قول شما قيامت كبرا) به عنوان پديده اي ناگهاني ياد كرده و منظور من مرگ نبود منظور من از قيامت همون روزيه كه مرده ها زنده ميشن.
خوب گرامي زماني كه مرده ها زنده مي شوند وقتي است كه ديگر اين عالم مادي برچيده شده يا لااقل ما در اين عالم قرار نداريم ..
خوب اگر دقت كني مي بيني اين همان معناي مرگ است .
با مرگ قيامت هر انساني برپا مي شود و مرگ طبيعت براي او آغازگر حياتي جديد در دنيايي جديد و ظهور قيامت كبراست .
پس مرگ براي هرانسان = ظهور قيامت براي او .
(فراموش نكنيد كه بعد از مرگ زمان وجود نداره و زودتر و ديرتر مردن افراد بي معناست .)
قديمي 07-29-2007   #5 (permalink)
Enthusiast

obedient's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
خوب گرامي زماني كه مرده ها زنده مي شوند وقتي است كه ديگر اين عالم مادي برچيده شده يا لااقل ما در اين عالم قرار نداريم ..
خوب اگر دقت كني مي بيني اين همان معناي مرگ است .
با مرگ قيامت هر انساني برپا مي شود و مرگ طبيعت براي او آغازگر حياتي جديد در دنيايي جديد و ظهور قيامت كبراست .
پس مرگ براي هرانسان = ظهور قيامت براي او .
(فراموش نكنيد كه بعد از مرگ زمان وجود نداره و زودتر و ديرتر مردن افراد بي معناست .)
با لغات بازي نكن اين تو بودي كه مرگ رو با قيامت مخلوط كردي.
خوب تو بالاخره به روز محشر(همون روزي كه كوهها چون پشم زده ميشن نه مرگ)معتقدي؟
اگر جوابت مثبته خداوند از اين پديده به عنوان يه پديده ناگهاني ياد كرده.پس ديگه مرگ رو با اين روز قاطي نكن.
کاربران زير از دوست گرامي obedient به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 07-30-2007   #6 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
با لغات بازي نكن اين تو بودي كه مرگ رو با قيامت مخلوط كردي.

خوب تو بالاخره به روز محشر(همون روزي كه كوهها چون پشم زده ميشن نه مرگ)معتقدي؟

اگر جوابت مثبته خداوند از اين پديده به عنوان يه پديده ناگهاني ياد كرده.پس ديگه مرگ رو با اين روز قاطي نكن.
من با لغات بازي نمي كنم .
من گفتم به اعتقاد من روز محشر و قيامت با مرگ هر كس آغاز ميشه .
اين جمله خيلي واضحه .
ديگه هم به اين بحث ادامه نمي دم .
قديمي 07-30-2007   #7 (permalink)
Enthusiast

obedient's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
من با لغات بازي نمي كنم .
من گفتم به اعتقاد من روز محشر و قيامت با مرگ هر كس آغاز ميشه .
اين جمله خيلي واضحه .
ديگه هم به اين بحث ادامه نمي دم .
آره بابا قبول قيامت هر كس با مرگش آغاز ميشه.اما يه روزي هست كه مرده ها از گورها بيرون ميان هيچ كسي نميتونه اين روز رو پيش بيني كنه و آمدن اين روز ناگهانيه اما اگر ظهور مهدي هم ناگهاني باشه اونوقت اين يه تناقضه .يعني من ميتونم بگم كه غير ممكنه كه الان قيامت بشه چون اول بايد مهدي بياد و بعد قيامت برپا بشه پس ديگه ناگهاني نيست!!!!..
قديمي 07-30-2007   #8 (permalink)
Enthusiast

obedient's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ازاد نمايش نوشته ها
با سلام
متاسفانه انحراف تاپیک از همون اول رخ داد
ما نخواستیم مشکل امام زمان با قیامت رو حل کنیم
این تاپیک برای اخرالزمان و نشانه ها و احادیثی که بر ان وارد شده استارت خورده
لطفا" تاپیک را منحرف نکنید
اگر ميخواستي هم نميتونستي
کاربران زير از دوست گرامي obedient به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 07-30-2007   #9 (permalink)
Addict

Azad's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: سبزوار
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,379
از ایشان 1,565 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
اگر ميخواستي هم نميتونستي
سلام
شما لطف کنید و اولین پست را بخوانید ببینید چرا من این تاپیک را استارت زده ام
در ضمن من لزومی نمیبینم که توانایی هایم را به رخ شما بکشم.
راستی میدونی امام زمان در چه شرایطی ظهور میکنه؟
Azad آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي Azad به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 07-30-2007   #10 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

نقل قول:
آره بابا قبول قيامت هر كس با مرگش آغاز ميشه.اما يه روزي هست كه مرده ها از گورها بيرون ميان هيچ كسي نميتونه اين روز رو پيش بيني كنه و آمدن اين روز ناگهانيه اما اگر ظهور مهدي هم ناگهاني باشه اونوقت اين يه تناقضه .يعني من ميتونم بگم كه غير ممكنه كه الان قيامت بشه چون اول بايد مهدي بياد و بعد قيامت برپا بشه پس ديگه ناگهاني نيست!!!!..
براي اينكه تاپيكو منحرف نكني تو پيام خصوصي جوابتو ميدم.
----------------------------------------------------------------------

مقدمه:

نگرشی کوتاه به وضعیت حال حاضر جهان واستمرار بی نظمی به ویزه در دهه های اخیر وپس ازجنگ خلیج فارس موسوم به طوفان صحرا حادثه یازدهم سپتامپر وبه خصوص حمله قدرتهای استعماری به عراق وبه تاراج رفتن ثروت ملی کشورهای مختلف نیز عملکرد نادرست برخی ازسران کشورهای صاحب قدرت وتعابیر گوناگون ازمسئله ترور وتروریسم همچنین برپایی راهپیمایی های بزرک بااهداف مشترک ودرنقاط مختلف جهان دربرابر وضعیت موجود ما رابه این امر رهنمون می گردد که نوعی همگرایی میان ملتهای مختلف در حال شکل گرفتن می باشد.

خواست جمعی ملل مختلف بر پایه جهانی عاری از سلاحهای کشتار جمعی ومبتنی برصلح امنیت و آرامش از مشخصه های بارز این همگرایی است که در شعار ها نوشته ها و سخنرانی های چند سال اخیر به وضوح دیده می شود.

در این میان کشور هایی بانام مبارک صلح وآزادی وبا هدف ایجاد دمکراسی ومردم سالاری بد ترین سلطه ها را به ملتها تحمیل می کنند درایجاد وتشدید این همگرایی تاثیر بسزایی دارند. در حال حاظر توجه به ملتهای دنیا معطوف به طرحی است که از یک سو جامع نگر بوده گستره آن کلیه زوایای زندگی فردی و اجتماعی در بر گیرد واز طرف دیگر در شرایط خاص حال حاظر اجرایی باشد.

نظری به روایت اسلامی در خصوص آخر الزمان ما را به این نکته رهنمون می سازد که قبل از ظهور منجی بايد کليه مکاتب وايسم های مختلف راه کار های خود را در زمينه صلح آرامش وامنیت به جهانیان عرضه داشته وسستی ادعایشان ثابت گردد تا پس از ظهور منجی واعلام برنامه جهانی مبتنی بر عدالت مکاتب مختلف مدعی نگردند که درصد چنین برنامه ای بوده یا می توانسته اند چنین شرایطی را فراهم آورند.

مطلب قابل توجه دیگر اینکه از دیرباز اعتقاد به وجود منجی در آخر الزمان در میان ملل و مذاهب مختلف وجود داشته که جهت اطلاع بیشتر به ذکر چند نمونه از کتب مختلف بسنده می کنیم:

1- زند (زرتشت) : " آنگاه پیروزی بزرگ از آن ایزدان می شود و اهریمنان را منقزض می سازند. پس از پیروزی وبر اندازی بیگانگان عالم کیهان به سعادت اصلی خود رسیده بنی آدم بر تخت نیک بختی خواهند نشست."

2- جاماسب (زرتشت) : " مردی بیرون می آید از تبار تازیان مردی بزرگ سر و بزرگ تن وبزرگسان به آیین جد خویش وباسپاه بزرگ رو به ایران می نهد و آبادانی می کندوزمین را پر {از} داد می کند."

3- هندوها:

الف) وشن جوک (هندو) : " سر انجام نیکی به کسی برگردد که خدا را دوست دارد واز بندگان خاص او باشد ونام او فرخنده وخجسته باشد."

ب) دید (هندو) :" پس از خرابی دنیا پادشاهی درآخر الزمان پیدا شود که پیشوای خلایق باشد نام او منصور باشد وتمام عالم را بگیرد و بهآیین خود درآورد."

4- دداتک (برهمائیان) : " دست حق در آید وجانشین آخر ممتاطا ظهور کند و مشرق ومغرب زمین عالم رابگیرد همه جا وهمه خلائق را هدایت کند."

5- تورات (یهود) : " در خصوص اسماعیل به شنواندم واجابت کردم واو را برکت دادم ونسلش را مثل خاک زیاد کردم وبه وسیله محمد(ص) و دوازده امام وامتی عظیم از وی بوجود خواهم آورد."

6- زبور (یهود) : " زیرا که شریران منقطع می شوند ومتوکلان به خداوند وارث زمین می شوند."

7- انجیل مرقس (مسیحیان) :

الف: " بر حذر باشید و دعا کنید زیرا نمی دانید آن وقت کی شود." ( آیه 33 باب 13 )

ب: " بیدار باشید زیرا که نمی دانید صاحب خانه کی می آید در شام یا نصف شب یا بانگ خروس یاصبح." (آیه 35)

8- انجیل لوقا : " شما مانند کسانی باشید که انتظار آقای خود می کشید تا هر وقت بیاید ودر را بکوبد بی درنگ برای او باز کنید."

9- اجیل متی :

الف : " خواهید دید فرزند انسان را بر ابرهای آسمان که می آید با قدرت وجلال عظیم." (آیه 27 باب 44)

ب : " شما هم برای آمدن ناگهانی من آماده باشید تا غافلگیر نشوید." (آیه 44)

کاربران زير از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
قديمي 07-30-2007   #11 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

شرایط وعلائم ظهور:

علائم ظهور در ادامه همین مطلب وبه تفکیک خواهد آمد اما در مورد تفاوت علائم و شرایط ظهور ذکر چند نکته الزامی است:

1-وابستگی ظهور به شرایط یک نوع وابستگی واقعی است ولی به نشانه ها وعلائم از جهت کشف واعلام است .

2- علائم ظهور چند رویداد وحادثه است که گاهی به صورت پراکنده پدید می آیند وتنها ارتباط واقعی بین علائم وظهورتحقق آن علائم پیش از ظهور است.

3-نشانه ها لزومی ندارد در یک زمان واقع شوند بلکه یک نشان در یک زمان پدید می آید و پایان می پذیردوگاهی تصادفی چند تا باهم .

ولی شرایط ظهور با یکدیگر مرتبطند ودر آخر کار موجب ظهور می شوند وبه تدریج ایجاد شده وآنچه که وجود می یابد استمرارداشته را از بین نمی برد.

4- تمامی علامت پیش از ظهور ظاهر شده واز بین میروند . اما اما شرایط بطور کامل بوجود نمی آیند مگر نزدیک ظهور ویا به هنگام وقوع آن وممکن نیست ازبین بروند.

5- علائم ظهور قابل شناسائی است ومی شود فهمید کدامیک موجود شده ویا نشده اما شناخت شرایط ساده نیست چون از وجود تعدادی افراد آزموده و بااخلاص در سطح جهان آمارخاصی در دست نیست.

شرایط ظهور :

همان شرایطی که تحقق روز موعود وگسترش عدالت جهانی متوقف برآنهاست:

1- وجود طرح وبرنامه ی عادلانه کاملی که عدالت خالص واقعی را در بر داشته باشد .

2- وجود رهبر و پیشوای شایسته وبزرگ که شایستگی رهبری همه جانبه آن روز را داشته باشد.

3- وجود یاران همکار و همفکر وپایدار در رکاب آن رهبر واحد.

4- وجود توده های مردمی که در سطحی کافی ازفرهنگ و شعور اجتماعی وروحیه فدا کاری باشند تا در نخستین مرحله موعود گروههای اولیه پیروان حضرت مهدی(عج) را تشکیل دهند.

علايم و شرايط ظهور :

مقصود از شرايط ظهور ، همان شرايطي است كه تحقق روز موعود متوقف بر آنهاست و

گسترش عدالت جهاني به آنها وابستگي دارد و مي‌توان تعداد شرايط را چهار چيز دانست :

شرط اول : وجود طرح و برنامه عادلانه كاملي كه عدالت خالص واقعي را در بر داشته و

بتوان آن را در هر زماني و مكاني پياده كرد و براي انسانيت سعادت و خوشي به بار آورد و

تضمين كننده سعادت دنيوي و اخروي انسان باشد .

شرط دوم : وجود رهبر و پيشواي شايسته و بزرگ كه شايستگي رهبري همه جانبه آن روز

را داشته باشد .

شرط سوم : وجود ياران هكار و همفكر و پايدار در ركاب آن رهبر واحد .

شرط چهارم : وجود توده‌هاي مردمي كه در سطحي كافي از فرهنگ و شعور اجتماعي و روحيه فداكاري باشند ، تا در نخستين مرحلة موعود ، گرو‌ه‌هاي اوليه ، پيرامون حضرت مهدي (عج) را تشكيل دهند .

قديمي 07-30-2007   #12 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

تفاوت شرايط و علايم ظهور :

1. وابستگي ظهور به شرايط يك نوع وابستگي واقعي و به نشانه‌ها و علايم از جهت كشف و اعلام است .

2. علايم ظهور چند رويداد و حادثه است كه گاهي به ظهور پراكنده پديد آمده و تنها ارتباط واقعي ميان آنها و ظهور ، تحققشان پيش از ظهور است .

3. لزومی ندارد نشانه‌ها در يك زمان واقع شوند بلكه يك نشان در يك زمان پديد مي‌آيد و پايان مي‌پذيرد و گاهي بصورت تصادفي چند نشانه با هم اتفاق مي‌افتند ولي شرايط با يكديگر مرتبط بوده، و در آخر كار موجب ظهور مي‌گردند ، شرايط به تدريج بوجود آمده و آنچه ايجاد مي‌شود استمرار يافته از بين نمي‌رود .

4. تمامي نشانه‌ها پيش از ظهور ظاهر گشته و از بين ميروند اما شرايط به طور كامل بوجود نمي‌آيند مگر در زمان نزديك به ظهور يا هنگام وقوع آن و ممكن نيست از بين بروند .

5. علايم (نشانه‌هاي) ظهور قابل شناسايي است و مي‌شود فهميد كداميك موجود شده و يا نشده است اما شناخت شرايط ساده نيست بدليل اينكه از وجود تعداد افرادي آزموده و در عين حال با اخلاص در سطح جهان آمار خاصي در دست نيست

فوايدعلايم ظهور
1. جنبه تشريفاتي و جليل دارد

2. اعلام خطر و جنگ به دشمنان و ايجاد رعب وحشت در ميانشان

3. مژده و بشارت به منتظرين و طالبين وصال جهت تسكين و از بين رفتن ترسشان .
قديمي 07-30-2007   #13 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

مهدويت و غرب

دير زماني است كه غرب نسبت به مسأله مهدويت با ديده تأمل نگريسته جهت آمادگي غربيان در مواجهه با اين قيام تمهيداتي انديشيده شده است كه با اختصار به ذكر برخي از اقدامات اشاره مي‌گردد لازم به ذكر است كه در اين ميان سعي شده است كه غرب بويژه امريكا به عنوان يگانه منجي بشريت در سطح جهان مطرح گردد .
اقدامات غرب در جهت مخدوش نشان دادن انقلاب جهاني حضرت مهدي (عج)
1ـ فيلم نوستر اداموس : در اين فيلم كه امريكا در مقابل اسلام مي‌استد ، حضرت مهدي (عج) با لباس عربي نشان داده مي‌شود كه هر كاري را با فشار يك كليد انجام مي‌دهد و در اثر اقدامات او خونريزي زيادي شده و تعداد زيادي يتيم و بيوه بر جاي مي‌ماند .
2- بازی کامپیوتری مشهور به (جهنم خلیج فارس) :
از این بازی کامپیوتری گاهی به<یا مهدی(عج)>
نیز یاد شده است.در این نرم افزار سعی شده است
که خلیج فارس مرکز حرکات تروریستی جهان نشان داده شده و خود را سردمدار مبارزه با این تحرکات نشان دهند همچنین از بعد روانشناسی در نظر دارند که افراد را نسبت به امام زمان(عج) و لفظ (یا مهدی) شرطی کرده و نفرت به حضرتش را در میان مردم القاء نمایند
در واقع غربی در این بازی و فیلم فوق خواستار این مطلبند که چهره مصلح را خشن و خونریز جلوه دهندتا در اثر فاصله گرفتن مردم از حضرت شرایط ظهور(قبلاًٌ شرح مفصلش گذشت) فراهم نگردد
3- کتاب جنگ بعدی :
در این کتاب کهبه همت گاسپار وانبرگر وزیر دفاع سابق آمریکا به رشته تحریر در آمده است بخشی به وقایع سال 1999 تا 2000 میلادی وبخش دیگر آن به ظهور محمد منتظر در ایران اختصاص داده شده است.
4- کنفراس تل آویو :
این کنفرانس که ظاهراً با هدف تحلیل انقلابهای شیعی به خصوص انقلاب اسلامی ایران تشکیل گردید در پایان به این نتیجه دست یافت که شیعیان دارای دو نگاه متفاوتند که استراتژی راهبردی آنان را در بر می گیرد:
الف: نگاه سرخ
ب:نگاه سبز
نگاه سرخ به عاشورا و نگاه سبز به مسئله انتظار و مهدویت معطوف گشته است و ظاهراً جمله مشهور<اینان به اسم امام حسین(ع)قیام کرده و به اسم امام زمان(عج) قیام خود را حفظ می کنند> در این نشست بیان گردیده و در پایان به این نتیجه رسیده اند که انتظار سبز شیعیان را باید سیاه کرد.
ظهور3
--------------------------------------------------------------------------------

از این کنفرانس ساختن فیلم و بازیهای رایانه ای در خصوص مسئله مهدویت به شکل چشمگیری گسترش یافت.

5- نوشتن و چاپ کتاب توسط سهیونیسها با عناوین :
- زمین سیاره بزرگ محروم
- جهانی نوین در حال رسیدن است
- شماو سال 2000
- چه بر سر ما می آید
- و دهها نوشته و مقاله دیگر در این خصوص
6ـ تبليغ جنگ آرماگدون :
به اعتقاد صهيونيست‌ها جنگ بين مسيحای موعود و دجال در 20 مايلي جنوب شرقي حيفا و 15 مايلي از شرق و غرب عالم در محل شهر باستاني «ميگدون» در منطقه «آرماگدون» اتفاق مي‌افتد كه در اين جنگ پيروزي از آن يهوديان است ، ايستگاه‌هاي ماهواره‌اي غرب و اسرائيل دائم در صدد تبليغ اين جنگ به منظور آمادگي هر چه بيشتر نيروهاي خودي مي‌باشند .
مؤسسه گرس ـ هل ـ سل در كتاب تدارك جنگ بزرگ آورده است :
شبكة 4 تلوزيون اسرائيل مي‌كوشد مردم را متقاعد سازد كه بايد جنگ كنند زيرا خواست خداوند است ، چون خداوند در ازل مقدور فرموده كه دقيقاً همين ما مردماني كه در اين نسل زندگي ميكنيم بايد به جنگ هسته‌اي دست بزنيم و با آياتي از انجيل و گوشه‌هايي از كتاب هزقيل و دانيال نبي ثابت می كنند كه ما دورة آخرالزمان هستيم ، كه بعنوان نمونه آيه 12 باب 14 سفر زكرياي نبي در تورات اشاره مي‌نماييم :
«گوشت ايشان در حالي كه بر پاهاي خود ايستاده‌اند كاهيده خواهد شد و چشمانشان از حدقه گداخته خواهد شد و زبانشان در دهانشان كاهيده خواهد شد» با اندك نظر به اين آيه مي‌توان شرايطي را كه در اثر انفجار بمبهاي اتمي حادث مي‌گردد تا حدودي در اين آيه يافت .
از نقطه نظر صهيونيستي جبهة متحدين در اين جنگ شامل كشورهاي روسيه ، ايران مناطق شمالي و جنوبي افريقا و عراق قلمداد شده است .
در اين ديدگاه مسيحای يهود (مشيا) در هيبت يک ژنرال 5 ستاره به عنوان سرفرماندهي كل نيروهاي خير ، فاتحانه از دره ميگدون گذشته ، از دروازه اصلي وارد اورشليم (بيت المقدس) مي‌گردد و در اين حال تمامي ساكنان زمين حتي پيروان حقيقي مسيح مرده و حكومت ملكوت مسيح بر زمين به مركزيت اورشليم برگزار خواهد شد .
رونالد ريگان رئيس‌جمهوري سابق امريكا در سال 1983 گفت كه ارماگدون همواره ذهن وي را به خود مشغول ساخته و هم او بود كه تأكيد داشت كه : «براي يك آدماگدون واقعي بايد مسلح شويم»

قديمي 07-30-2007   #14 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

علايم حتمي و غيرحتمي

در يك تقسيم‌بندي علايم ظهور به دو دسته تفكيك مي‌گردند :
الف) علايم حتمي
ب) علايم غير حتمي
فضل بن يسار از امام باقر (ع) روايت كرده كه فرمودند :
«نشانه‌هاي ظهور دو دسته‌اند ، يكي نشانه‌هاي حتمي و ديگر نشانه‌هاي غيرحتمي ، خروج سفياني از نشانه‌هاي حتمي است كه راهي جز آن نيست»
الف) علايم حتمي :
منظور علايمي است كه به هيچ قيد و شرطي مشروط نيست و قبل از ظهور بايد واقع شود.
ب) علايم غيرحتمي
حوادثي به طور مطلق و حتم از نشانه‌هاي ظهور نيست ، بلكه مشروط به شرطي است كه اگر آن شرط تحقق يابد مشروط نيز محقق ميشود و اگر شرط مفقود شد مشروط نيز تحقق نمي‌يابد و لذز مسلم است علايمي كه در مورد حتمي بودن آن‌ها نصّي نداشته باشيم ، احتمال رخ دادن آنها نيز وجود دارد .

علايم غيرحتمي بسيارند كه به يك روايت از امام صادق (ع) اكتفا مي‌كنيم . در اين روايت چنان روي علايم و مفاسد انگشت گذارده شده كه گويي اين پيشگويي ، مربوط به 13 و يا 14 قرن پيش نيست بلكه مربوط به همين
قرن است ؛ و امروز كه بسياري از آنها را با چشم خود مي‌بينيم قبول مي‌كنيم كه براستي معجزه آساست .
امام صادق (ع) به يكي از ياران خود مي‌فرمود :
«1ـ هرگاه ديدي كه : حق بميرد و طرفدارانش نابود شوند .
2ـ هرگاه ديدي كه ظلم و ستم فراگير شده است .
3ـ هرگاه ديدي كه : قرآن فرسوده و بدعتهايي از روي هوي و هوس در مفاهيم آن آمده است .
4ـ هرگاه ديدي كه : دين خدا عملاً توخالي شده ، همانند ظرفي كه آنرا واژگون سازند !
5ـ هرگاه ديدي كه : طرفداران و اهل باطل بر اهل حق پيشي گرفته‌اند .
6ـ هرگاه ديدي كه : كارهاي بد آشكار شده و از آن نهي نمي‌شود و بدكاران بازخواست نمي‌شوند .
7ـ هرگاه ديدي كه : مردان به مردان و زنان به زنان اكتفا مي‌كنند .
8ـ هرگاه ديدي كه : افراد (به ظاهر) با ايمان سكوت كرده و سخنانشان را نمي‌پذيرند .
9ـ هرگاه ديدي كه : شخص بدكار دروغ‌ گويد و كسي دروغ و نسبت نارواي او را رد نمي‌كند .
10ـ هرگاه ديدي كه : بچه‌ها به بزرگان احترام نمي‌گذارند .
11ـ هرگاه ديدي كه : قطع پيوند خويشاوندي شود .
12ـ هرگاه ديدي كه : بدكار را ستايش كنند و او شاد شود و سخن بدش به او باز نگردد .
13ـ هرگاه ديدي كه : نوجوانان پسر همان كنند كه زنان مي‌كنند .
14ـ هرگاه ديدي كه : زنان با زنان ازدواج نمايند .
15ـ هرگاه ديدي كه : انسان‌ها اموال خود را در غير اطاعت خدا مصرف مي‌كنند و كسي مانع نمي‌شود .
16ـ هرگاه ديدي كه : افراد با ديدن كار و تلاش نامناسب مؤمن ، به خدا پناه مي‌برند
17ـ هرگاه ديدي كه : مداحي دروغين از اشخاص زياد شود .
18ـ هرگاه ديدي كه : همسايه ، همساية خود را ازيت مي‌كند و از آن جلوگيري نمي‌شود .
19ـ هرگاه ديدي كه : كافر به خاطر سختی مؤمن شاد است .
20ـ هرگاه ديدي كه : شراب را آشكارا مي‌آشامند و براي نوشيدن آن كنار هم مي‌نشينند و از خداوند متعال نمي‌ترسند .
21ـ هرگاه ديدي كه : كسي كه امر به معروف مي‌كند خوار و ذليل است .
22ـ هرگاه ديدي كه : آدم بدكار در آنچه آن را خداوند دوست ندارد ، نيرومند و مورد ستايش
است .

23ـ هرگاه ديدي كه : اهل قرآن و دوستان آنها خوارند .
24ـ هرگاه ديدي كه : راه نيك بسته و راه بد باز است .
25ـ هرگاه ديدي كه : خانه كعبه تعطيل شده و به تعطيلي آن دستور داده مي‌شود .
26ـ و ديدي كه : انسان به زبان مي‌گويد ولي عمل نمي‌كند .
27ـ و ديدي كه : مؤمن خوار و ذليل شمرده مي‌شود .
28ـ و ديدي كه : بدعت و زنا آشكار مي شود .
29ـ و ديدي كه : مردم به شهادت و گواهي ناحق اعتماد كنند .
30ـ و ديدي كه : حلال ، حرام شود و حرام ، حلال گردد .
31ـ و ديدي كه : دين بر اساس ميل اشخاص معني شود و كتاب خدا و احكام آن تعطيل گردد .
32ـ و ديدي كه : جرأت بر گناه آشكار شود و ديگر كسي براي انجام آن منتظر تاريكي شب نگردد .
33ـ و ديدي كه : مؤمن نتواند نهي از منكر كند مگر در قلبش .
34ـ و ديدي كه : ثروت بسيار زياد در راه خشم خدا خرج گردد .
35ـ و ديدي كه : سردمداران به كافر نزديك شوند و از نيكوكاران دور شوند .
36ـ و ديدي كه : واليان در قضاوت رشوه بگيرند .
37ـ و ديدي كه : پستهاي مهم واليان بر اساس مزايده است نه بر اساس شايستگي .
38ـ و ديدي كه : مرد به خاطر همبستري با همسران خود مورد سرزنش قرار گيرد .
39ـ و ديدي كه : مردم را از زوي تهمت و يا سوءظن بكشند .
40ـ و ديدي كه : زن به شوهر خود مسلط شود و كارهايي كه مورد خوشنودي شوهر نيست انجام مي‌دهد و به شوهرش خرجي مي‌دهد .
41ـ و ديدي كه : سوگندهاي دروغ به خدا بسيار گردد .
42ـ و ديدي كه : آشكارا قماربازي شود .
43ـ و ديدي كه : مشروبات الكلي بطور آشكارا بدون مانع ، خريد و فروش مي‌شود .
44ـ و ديدي كه : مردم محترم توسط كسي كه مردم از سلطنتش ترس دارند خوار شوند .
45ـ و ديدي كه : نزديكترين مردم به فرمانداران آناني هستند كه به ناسزاگويي به ما خانوادة عصمت (ع) ستايش شوند .
46ـ و ديدي كه : هركس ما را دوست دارد ، او را دروغگو خوانده و گواهي‌اش را قبول نمي‌كنند .
47ـ و ديدي كه : در گفتن سخن باطل و دروغ با همديگر رقابت مي‌كنند .
48ـ و ديدي كه : شنيدن سخن حق بر مردم سنگين است ولي شنيدن باطل برايشان آسان است .
49ـ و ديدي كه : همسايه از ترس زبان به همسايه احترام مي‌كند .
50ـ و ديدي كه : حدود الهي تعطيل شود و طبق هوي و هوس عمل شود .
51ـ و ديدي كه : مسجدها طلاكاري شود .
52ـ و ديدي كه : راستگوترين مردم نزد آنها مفتريان دروغگو است .
53ـ و ديدي كه : غيبت سخن خوش آنها شود و در بعضي بعضي ديگر را به آن بشارت كنند .
54ـ و ديدي كه : ستم و تجاوز شايع شده باشد .
55ـ و ديدي كه : بدكاري آشكار شده و براي سخن چيني كوشش مي‌شود.
56ـ و ديدي كه : كه حج و جهاد براي خدا نيست .
57- و ديدي كه : خرابي بيشتر از آبادي است .
59ـ و ديدي كه : معاش انسان از كم فروشي به دست مي‌آيد .
60ـ و ديدي كه : خونريزي آسان گردد .
61ـ و ديدي كه : مرد به خاطر دنيايش رياست مي‌كند .
62ـ و ديدي كه : نماز را سبك شمارند .
63- و ديدي كه : انسان ثروت زيادي جمع كرده ، ولي از آغاز آن تا آخر ، زكاتش را نداده است .
64ـ و ديدي كه : قبر مردها را بشكافند و آنها را اذيت كنند .
65ـ و ديدي كه : هرج و مرج بسيار است .
66ـ و ديدي كه : مرد روز خود را با مستي به شب مي‌رساند و شب خود را نيز با همين منوال به صبح مي‌رساند و هيچ اهميتي به برنامه مردم ندهد .
67ـ و ديدي كه : با حيوانات آميزش شود .
68ـ و ديدي كه : مرد به مسجد (محل نماز) مي‌رود وقتي بر مي‌گردد لباس در بدن ندارد (لباسش را دزديده‌اند) .
69ـ و ديدي كه : حيوانات همديگر را بدرند .
70ـ و ديدي كه : دستهاي مردم سخت و ديدگانشان خشك و ياد خدا برايشان گران است .
71ـ و ديدي كه : بر سر كسبهاي حرام آشكارا رقابت كنند .
72ـ و ديدي كه : نماز خوان براي خودنمايي نماز مي‌خواند .
73ـ و ديدي كه : فقيه براي ديدن خدا فقه نمي‌آموزد و طالب حرام ستايش و احترام مي‌گردد .
74ـ و ديدي كه : مرد در اطراف قدرتمندانند .
75ـ و ديدي كه : طالب حلال مزمت و سرزنش مي‌شود و طالب حرام ستايش و احترام ميگردد .
76ـ و ديدي كه : در مكه و مدينه كارهايي مي‌كنند كه خدا دوست ندارد و كسي از آن جلوگيري نمي‌كند و هيچكس بين آنها و كارهاي بدشان مانع نمي‌شود .
77ـ و ديدي كه : آلات موسيقي و لهو در مدينه و مكه آشكار گردد .
78ـ و ديدي كه : مرد سخن حق گويد و امر به معروف و نهي از منكر كند ولي ديگران او را از اين كار برحذر مي‌دارند .
79ـ و ديدي كه : مردم به همديگر نگاه مي‌كنند و از مردم بدكار پيروي مي‌كنند .
80ـ و ديدي كه : راه نيك حالي و راه رونده ندارد .
81ـ و ديدي كه : مرده را مسخره كنند و كسي براي او اندوهگين نشود .
82ـ و ديدي كه : سال به سال بدعت و بديها زياد شوند .
83ـ و ديدي كه : مردم و جمعيتها جز از سرمايه‌داران پيروي نكنند .
84ـ و ديدي كه : به فقير چيزي را بدهند كه برايش بخندند ولي در راه غير خدا ترحم است .
85ـ و ديدي كه : علايم آسماني آشكار شود و كسي از آن نگران نشود .
86ـ و ديدي كه : مردم مانند حيوانات در انظار عمل جنسي به جاي آورند و كسي از ترس مردم از آن جلوگيري نمي‌كند .
87ـ و ديدي كه : انسان در راه غيرخدا بسيار خرج مي‌كند ولي در راه خدا از اندك هم مضايقه
دارد .

88ـ و ديدي كه : عقوق پدر و مادر رواج دارد و فرزندان هيچ احترامي براي آنها قائل نيستند بلكه نزد فرزندان از هم بدترند .
89ـ و ديدي كه : زنها بر مسند حكومت بنشينند و هيچ كاري جز خواسته آنها پيش نرود .
90ـ و ديدي كه : پسر به پدرش نسبت دروغ دهد . و پدر و مادرش را نفرين كند و از مرگشان شاد گردد .
91ـ و ديدي كه : اگر روزي بر مردي بگذرد ولي او را در آن روز گناه بزرگي مانند بدكاري ، كم‌فروشي و زشتي انجام نداده ناراحت است .
92ـ و ديدي كه : قدرتمندان غذاي عمومي مردم را احتكار كنند .
93ـ و ديدي كه : اموال حق خويشان پيامبر (ص) (خمس) در راه باطل تقسيم گردد و با آن قمار بازي و شراب‌خواري شود .
94ـ و ديدي كه : بوسيله شراب بيمار را مداوا و براي بهبودي آن را تجويز كنند .
95ـ و ديدي كه : در امر به معروف و نهي از منكر و ترك دين بي‌تفاوت و يكسانند .
96ـ و ديدي كه : سر و صداي منافقان برپا ولي صداي حق‌طلبان خاموش است .
97ـ و ديدي كه : براي اذان و نماز مُزد مي‌گيرند .
98ـ و ديدي كه : مسجدها پر است از كساني كه از خدا نترسند و غيبت هم نمايند .
99ـ و ديدي كه : خورندگان اموال يتيمان ستوده شوند 12
100ـ و ديدي كه : قاضيان بر خلاف دستور خداوند قضاوت كنند .
101ـ و ديدي كه : استانداران از روي طمع غائنان را امين خود قرار دهند .
102ـ و ديدي كه : فرمانروايان ميراث مستضعفان را در اختيار بدكاران از خدا بي‌خبر قرار دهند .
103ـ و ديدي كه : بر روي منبرها از پرهيزكاري سخن مي‌گويند ولي گويندگان آن پرهيزكار نيستند .
104ـ و ديدي كه : صدقه را با وساطت ديگران بدون رضاي خداوند و بخاطر درخواست مردم بدهند .
105ـ و ديدي كه : وقت (اول) نمازها را سبك بشمارند .
106ـ و ديدي كه : همّ و هدف مردم شكم و شهوتشان است
107ـ و ديدي كه : دنيا به آنها روي كرده است .
108ـ و ديدي كه : نشانه هاي برجسته حق ويران شده است ؛
«در اين هنگام خود راازآفات حفظ كن و از خدا بخواه كه از خطرات گناه نجاتت بدهد .»
قديمي 07-30-2007   #15 (permalink)
قد جائکم برهان من ربکم

Borhan's Avatar

جنسيت:

معرفي يك سايت مفيد:
http://mouood.org
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال