|
|||||||
| سينما و تلويزيون گفتگو و بحث در باب هنر و سینما و مباحث مربوط به این زمینه ها |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (permalink) |
|
رهگذر
تاريخ عضويت: Jul 2006
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است
|
سلام من تصميم دارم يه سری دی وی دی های برتر امروزی ! رو به قيمت 900 تومان بفروش برسونم ، تعداد خيلی کم هست ولی خب شما میتونيد مجموعه جنگ ستارگان رو با تمام پشت صحنه ها داشته باشيد يا همينطور ارباب حلقه ها رو ! من ليست رو اینجا میذارم اگر سفارشی داشتيد اميل بزنيد
StarWars Collection [ 10 Dvds ] Lord Of The Rings Collection [ 12 Dvds ] Batman Collection [ 6 Dvds ] Alien Collection [ 4 Dvds ] Jurassic Park Collection [ 3 Dvds ] Harry Potter Collection [ 4 Dvds ] Mr Bean Collection [ 3 Dvds ] Live 8 Collection [ 4 Dvds ] Looney Tunes Collection [ 4 Dvds ] God Father Collection [ 6 Dvds ] SPiderman Collection [ 4 Dvds ] X-men Collection [ 2 Dvds ] King Kong 2006 Original Version [ 4 Dvds ] [ 2006 Version ] Daee Jaan Napelon Collection [ 4 Dvds ] Shabhaye Barare Collection [ 5 Dvds ] The Incredibles [ 2 Dvds ] Lion King I Lion King 1/2 Pitch Black King Kong [ 2006 ] Riddick Ring 1 Ocean's Twelve Kill Bill II Faust History Of Violence WWE Gangs Of New York [ 2Discs ] Ali Oscar Academy 1992-2002 Golden Globe 2006 Academy Awards 2006 [ Divx ] 8 MM Lemony Snicket & Unfortunate Events Chicken Little Final Fantasy Freddy Vs Jason DareDevil Marmoolak Fahrenheit 9/11 Pink Panther After The Fox See No Evil Pink Panther Movie History Of Soccer Butch Cassedy & Sundance Kid See No Evil , Hear No Evil Sting Gone With The Wind Passion of Christ Catch Me If You Can King Kong Dracula Bride Of Frankenstein UnderWorld Evolution Once Upon A Time In Mexico 8 Miles Crash Interview With The Vampire Black Hawk Down Chronicles Of Narnia ScarFace Sky Captain And The World Of Tomorrow Seven Kramer Vs Kramer Real Beckhams Mulholland Drives Memoires Of Geisha Saw Mr & Mrs Smith Million Dollar Baby Stigmata Wings Of Desire Constantine we Were Soldiers Citizane Kane Original Sin Bourne 21 Grams Bonnie & Clyde Titanic House Of Sand And Fog Bruce Almighty As Good As It Gets Cat On a Hot Tin Roof Collateral It's A Wonderful Life Memento Noster Adameus Golden Globe 2006 Hostel Nosferatu - Special Edition ( 1929 ) Batman Vs Dracula Corpse Bride Doom Equilibrium [ 2 Dvds ] Exorcist The Beginig One Flew Over The Cuckoo's Nest The Grudge March Of The Penguin The Incredibles Matrix I Matrix II Animatrix DivX و Mp3 هم دارم که در اينده ليست میکنم! و میخواستم نرم افزار هم بفروشم که ليست زيادی داره الان فقط 2تا از اونهارو میذارم ! اموش زبان Rosetta Stone يک دی وی دی 2 هزار تومان کليپ های مهيج و شگفت انگيز فوتبال 4 سی کی 2600 تومان بديهی هست که هزينه پست با مشتری است ، البته بالای 16 هزار تومان ، به عهده من هست. collectionondvd@gmail.com |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: Nobody Knows
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 36
از ایشان 204 بار سپاسگزاري شده است
|
فروش واقعا استثنایی 6 فیلم در يك دي وي دي هر فیلم فقط 200 تومان. ..!
مجموعه اي از فيلم هاي به صورت DVDRip و Divx سلام خدمت همه فیلم دوستان به خصوص عزیزانی که فیلم ارزان و با کیفیت دوست دارند. هدف من این است که دوستان بتوانند با هزینه ای کم، مجموعه ای بی نظیر از فیلمهای قدیمی و جدید داشته باشند. تمامی فیلمها دانلودی هستند و دارای کیفیت DVD هستند که اکثرآ 700mb می باشند که ریپ شده اند. سفارش های از طریق پست پیشتاز ارسال شده و هزینه از طریق واریز به حساب بانکی دریافت می شود. ( 1000 تومان هم بابت هزینه ی پست پیشتاز اضافه خواهد شد) +++++++++ ليست فيلم ها : -------------- قيمت : قیمت یک عنوان فیلم 200 تومان خواهد بود ... خواه اون فیلم 2Part باشه خواه 1Part باشه!! ========== نحوه تحویل هم با پست پیشتاز: هزينه پست25 دي وي دي به بالا : رايگان ========== برای رفع ابهامات خود در همین تاپیک سوال کنید. برای سفارش، ابتدا نام فیلمها را برای من بفرستید تا شماره حساب برایتان ارسال گردد. حداکثر 24 ساعت بعد از واریز پول، سفارشات شما تحویل پست میشود. برای سفارش با همين نام کاربری در تماس باشید براي هر چه بهتر شناختن فيلم هابه سايت زير مراجعه و نام فيلم مورد نظر را سرچ كنيد تا اطلاعات كاملي از فيلم مورد نظر دريافت كنيد : http://www.imdb.com ---------- فیلمهای جدید به زودی به مجموعه اضافه خواهد شد خواهشمندم نظرات خود را در مورد قیمت و کیفیت و شیوه فروش در اينجا بیان کنید.
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي MTVideos به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#3 (permalink) |
|
در انتظار ....
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
محل سكونت: زير سقف آسمون
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,815
از ایشان 1,648 بار سپاسگزاري شده است
|
من فكر ميكنم تبليغات تو سايت ممنوع باشه جناب MTVideos
![]()
|
| کاربران زير از دوست گرامي alishow45 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#4 (permalink) |
|
مدیریت کل سایت
![]()
تاريخ عضويت: Jun 2005
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 569
از ایشان 3,742 بار سپاسگزاري شده است
|
با درود
آقای علی میتوانیم ببینیم اگر استقبال شد بر روی این مورد بیشتر کار کنیم. مثلا بخشی مخصوص فعالیت های خرید و فروش آنلاین راه اندازی نماییم. با سپاس ![]()
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي Admin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#6 (permalink) |
|
Enthusiast
|
فکر کردم توی این سایت میشه مثل سایت Persiantools کارهای بدرد بخور انجام داد ...! به هر حال اگه مشکلی هست بگید تا درش رو تخته کنم ...! ادمین جان ممنون از ساپورتتون ...! |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
|
خسته نباشید دوست عزیز.
می خواستم بدونم اگه تعداد بالا بخوام تخفیف می دین یا نه؟ اگه اهل مبادله هستین هم بگین تا لیستمو بفرستم. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
|
خسته نباشید دوست عزیز.
می خواستم بدونم اگه تعداد بالا بخوام تخفیف می دین یا نه؟ اگه اهل مبادله هستین هم بگین تا لیستمو بفرستم. و یک پیشنهاد : اگه بتونی لیستتو تبدیل به فایل اکسل کنی خیلی بهتره. ممنون |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Enthusiast
|
نقل قول:
اهل مبادله هم هستم ...! می تونم لیستم رو به اکسل تبدیل کنم ...! اما میشه بگی چرا بهتره ؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Enthusiast
|
حدود 100 عنوان فیلم به لیست اضافه شد ...!
فیلمهای جدید با رنگ قرمز در لیست مشخص شده اند ...! كد:
http://moviect.googlepages.com/MovieList12.05.86Red.zip |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Addict
محل سكونت: اونجاییکه نیستی هست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,698
از ایشان 1,800 بار سپاسگزاري شده است
|
نمیشه اسم فیلمها رو مستقیم اینجا قرار بدین
اگر سریال هم داشته باشید من خریدارم!
![]() ويرايش توسط فروغ : 08-04-2007 در ساعت 01:16 AM. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Addict
محل سكونت: اونجاییکه نیستی هست
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 4,698
از ایشان 1,800 بار سپاسگزاري شده است
|
پزشک دهکده
کارتون رویای سبز -انشرلی بابا لنگ دراز - جودی ابوت و فکر کنم شالهای دور از خانه_ اوشین و چند تا فیلم بالیوودی |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
رهگذر
تاريخ عضويت: Aug 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1
|
نقل قول:
![]() ما بچه ها خیلی علاقه داریم به فیلم های خارجی با زیر نویس فارسی..چون که ما مشکل شنوایی هم داریم و قادر نیستیم از فیلم های دوبله شده استفاده کنیم..اگه فیلمی با زیر نویس فارسی داشته باشین واقعا از شما ممنون میشیم البته با همون قیمت ثابت ![]() |
|
|
|
|