کاربر میهمان به هم میهن خوش آمدید. جهت ثبت نام در هم میهن اینجا را کلیک کنید. با ثبت نام از تمامی مزایای کاربران عضو هم میهن بهره مند شوید

تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum

بازگشت   تالارهای بحث و گفتگوی هم میهن | Hammihan Forum > تالارهای عمومی - اجتماعی > جامعه سبز هم میهن

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 08-15-2008   #256 (permalink)
Addict

MAMAD1's Avatar

تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 7,221
از ایشان 5,620 بار سپاسگزاري شده است
پيش فرض پاسخ : نظرتون در مورد این تصاویر چیست؟

احيانا كسي نمي خواد فحشي چيزي به احمدي نژاد توي اين فاروم بده؟
MAMAD1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-15-2008   #257 (permalink)
Addict

Emreh021's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: اتاق بغلي امينم جووووووون!!
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,575
از ایشان 1,986 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
اگه بخواد بده شما ميخاي چي كار كني؟
نصيحت؟؟؟؟؟!

Emreh021 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-15-2008   #258 (permalink)
Addict

Al.Capone's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: ...In Cold Blood
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,218
از ایشان 2,140 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mamad1 نمايش نوشته ها
احمدي چه ربطي داره به اون سياهپوستان پوست به استخوان چسبيده ؟
احمدي جان بره شكم همون لبنانيا و فلسطينيا رو سير كنه .
اصلاً پرزيدنت ما رو چه به كاكا سياهاي بي خود ؟
فحش هم زشته .

نبندي دل به رويا ها
بدوني بي من و با من همينه رسم اين دنيا
Al.Capone آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-15-2008   #259 (permalink)
Addict

Al.Capone's Avatar

محل سكونت: ...In Cold Blood
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,218
از ایشان 2,140 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله emreh021 نمايش نوشته ها
اگه بخواد بده شما ميخاي چي كار كني؟
نصيحت؟؟؟؟؟!
دمت گرم .
نمي دونستم چي كار كنم ، گفتم بزار به جاي تنكس زدن ، پست بزنم .
Al.Capone آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-20-2008   #260 (permalink)
Connoisseur

پرنده مهاجر's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: شهر مکافات انسوی ابرها حوالی محله صبح...
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 768
از ایشان 942 بار سپاسگزاري شده است

آی آدمها
که بر ساحل نشسته شاد و خندانید
یک نفر در آب دارد می سپارد جان
یک نفر دارد که دایم دست و پای میزند
روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
آن زمان که مست هستید از خیال دست یازیدن به دشمن
آن زمان که پیش خود بیهوده پندارید
که گرفتید دست ناتوانی را

امد شبی برهنه ام از در چو روح اب در سینه اش دو ماهی و در دستش اینه گیسوی خیس او خزه بو چون خزه به هم من بانگ بر کشیدم از استان یاس اه ای یقین یافته بازت نمی نهم...
پرنده مهاجر آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-20-2008   #261 (permalink)
Connoisseur

پرنده مهاجر's Avatar

جنسيت:

بر اساس گزارش توسعه انساني در سال 2006 نسبت درآمد دهك بالا و دهك پايين درآمدي در ايران ( نسبت 10 درصد ثروتمندان به 10 درصد فقيرترين) در پايان سال 1998 حدود 17 برابر بوده است. ‏
‏ ‏
اين درحالي است كه دو دهك بالاي درآمدي در حدود نيمي از درآمد ملي را در اختيار دارند. در ذيل با توجه به اهميت موضوع کاهش نابرابري درآمدي، به عوامل موثر بر آن مي پردازيم. ‏

‏1- عوامل اقتصادي ‏
دولت از طريق اتخاذ سياستهاي مناسب اقتصادي مي‌تواند بيشترين تاثير را بر كاهش نابرابري درآمدي داشته باشد. از جمله مهمترين عوامل اقتصادي که به وسيله آنها دولت با سياست گذاري مناسب مي تواند نقش بسيار موثري در کاهش اختلاف درآمدي داشته باشد در ذيل اشاره مي شود.‏

ماليات
سيستم اخذ ماليات به عنوان يكي از موثرترين راههاي كاهش نابرابري مطرح مي گردد. در يك تقسيم بندي، مالياتها به دو دسته مستقيم و غير مستقيم تقسيم مي‌شوند. ‏
‏ ‏
مالياتهاي غير مستقيم بر كالاها و خدمات وضع مي‌شوند و ماليات مستقيم از افراد، خانوارها و بنگاهها اخذ مي گردد. محور اساسي حمايت طرفداران مالياتهاي مستقيم از اين سيستم مالياتي، بر هدف توزيع درآمد قرار دارد و از ديدگاه آنان مالياتها ابزار اوليه جهت نيل به برابري و توزيع مناسب درآمد هستند. ‏
‏ ‏
ديگر اقتصاد دانان كه كاربرد مالياتها را، هم از ديدگاه توزيع و برابري و هم تخصيص مورد توجه قرار مي‌دهند، عمدتاً تركيب مناسبي از اين دو نوع ماليات را پيشنهاد مي‌كنند و بيان مي دارند اگر قرار باشد در جامعه اي توزيع درآمد و تخصيص منابع به خوبي انجام گيرد بايد ماليات مستقيم و غير مستقيم تواماً وضع گردد.‏

در دسته بندي ديگري ماليات ها را به سه دسته تناسبي ، تصاعدي و تنازلي تقسيم مي کنند . برقراري ماليات تصاعدي بردرآمد مؤثرترين روش براي توزيع مناسب درآمد است ولي بدليل اينكه بيشترين ميزان پس‌انداز توسط قشر پردرآمد انجام مي‌گيرد، دولت را بخصوص در كشورهاي در حال توسعه با مشكل مواجه مي‌كند.‏
‏ ‏
زيرا با افزايش ميزان ماليات که به صورت تصاعدي است انگيزه افراد براي افزايش درآمد و همچنين افزايش پس انداز کاهش مي يابد که خود باعث کاهش سرمايه گذاري در دوره هاي بعدي مي گردد. ‏
‏ ‏
در مقايسه اين نوع ماليات ها مي توان گفت هرچند اعمال ماليات غير مستقيم بر مصرف به اندازه ماليات تصاعدي بردرآمد بر توزيع مناسب درآمد مؤثر نيست، اما مي‌توان با تعيين پايه و نرخهاي مناسب به هدف توزيع نزديك شد. ‏
‏ ‏
به عنوان نمونه با اعمال ماليات تصاعدي بر مصرف به طور غير مستقيم (در بازار كالا و خدمات) بايد متوجه بازارهايي شويم كه به طور عمده افراد پردرآمد در آن رفت و آمد مي‌كنند. روشن است كه چنين بازارهايي، بازار كالاهاي غير ضروري و تجملي است. ‏
‏ ‏
زيرا فقط افراد پردرآمد هستند که توان خريد اين نوع کالا ها و خدمات را دارند . به اين ترتيب دولت مي‌تواند با وضع ماليات بر مصرف و درآمد، ماليات بيشتري از افراد پر درآمد اخذ نمايد و در جهت رفاه افراد كم درآمد خرج كند. ‏
‏ ‏
مساله اساسي مخصوصا در كشورهاي در حال توسعه برقراري يك نظام مالياتي است كه ضمن دنبال كردن هدف رشد، توزيع درآمد را نيز بهبود بخشد. ‏
‏ ‏
در كل براي طراحي نظام مالياتي يك كشور ابتدا اثرهاي اقتصادي انواع مالياتها را در آن كشور بايد شناخت و سپس با دقت در مشخص کردن هدف‌هاي مورد نظر، به تعيين و برقراري نظام مالياتي پرداخت.‏

تورم
يكي ديگر از عوامل ايجاد كننده نابرابري درآمدي تورم است به طوريكه گفته مي‌شود تورم در يك كشور، فقير را فقيرتر و غني را غني‌تر مي‌كند و به عبارتي شكاف درآمدي بين اقشار جامعه را عميق‌تر مي‌كند. ‏
‏ ‏
بنابراين يك راه كاهش نابرابري مبارزه با اين پديده است. تورم مي‌تواند ناشي از فشار تقاضا، فشار هزينه، عدم ثبات تقاضاي پول، سياست‌هاي نابسامان پولي و شوك طرف عرضه و... باشد. ‏
‏ ‏
مي‌توان نتيجه گرفت براي مبارزه ريشه‌اي با اين پديده بايد ساختارهاي اقتصادي جامعه اصلاح شوند. به عنوان مثال مي توان با اصلاح قانون اتحاديه‌هاي كارگري و هدايت بازارهاي انحصاري به رقابتي، تورم ناشي از فشار هزينه را تعديل كرد و يا با توليد كالاها و خدمات متناسب با تقاضا مانع بروز تورم شد. ‏
‏ ‏
راهکار ديگري که مي تواند براي کنترل تورم مورد استفاده قرار گيرد اين است که بانك مركزي با اتخاذ سياستهاي صحيح و بهنگام، بازار پول را كاملاً در اختيار گيرد و از شكل‌گيري تورم فزاينده، كه خود فراهم كننده نابرابري درآمدي براي افراد جامعه است، جلوگيري كند. ‏
‏ ‏
البته در اين راستا نکته مهمي که نبايد فراموش گردد اين است که اگر سياستهاي ضد تورمي كاهش مجموع تقاضا و ابزار پولي نيز به درستي انتخاب نشود، خود مي‌تواند به تورم دامن زند و زمينه گسترش نابرابري درآمدي را افزايش دهد.

بيكاري
بيكاري عامل ديگري است که در ايجاد و گسترش فقر موثر است و تداوم آن نابرابري بيشتر درآمدها و ثروت را رقم مي زند. بيكاري عمدتاً در بين اقشار كم درآمد مشاهده مي شود. ‏
‏ ‏
قرار گرفتن بيكاران درخانواده هاي کم درآمد موجب افزايش مشکلات اقتصادي اين خانوار ها مي گردد و موجبات گسترش فقر را پديد مي آورد. بيكاري خود معلول عوامل متعددي از جمله عدم دسترسي مناسب به امكانات كسب و كار، منابع مالي و فرصت هاي شغلي و عدم سرمايه گذاري هاي مولد و عمراني در مناطق محروم و توسعه نيافته است. اين عوامل از مهم ترين عوامل موثر بر بيکاري به حساب مي آيند. ‏
‏ ‏
از آنجا كه يكي از وظايف دولت توزيع منابع و امکانات به صورت کارا است، لذا مي تواند با ايجاد فرصتها و امكانات شغلي از طريق سرمايه گذاري عمراني در مناطق محروم به توزيع عادلانه درآمد كمك كند.‏

آموزش و بهداشت
از ديگر عوامل موثر بر فقر و نابرابري، آموزش و بهداشت است. در ارتباط با اين موضوع، ادبيات اقتصادي به مفهوم سرمايه انساني اشاره مي كند كه نه تنها توجه به آموزش و تعليم مهارت ها را در بر مي گيرد، بلكه شامل هر فعاليتي كه باعث افزايش كيفيت نيروي كار و بازدهي آن شود مي گردد. ‏
‏ ‏
كه در نهايت باعث بالا رفتن سطح درآمدهاي آتي مي شود. آموزش براي افراد كم درآمد و فقير، تخصص و مهارت ايجاد مي كند و لذا بهره وري اين افراد ارتقاء يافته و در نهايت درآمد اين قشر افزايش مي يابد و اين نيز به كاهش فقر و نابرابري منجر مي شود. ‏
‏ ‏
بر اين اساس هرچه امكانات آموزشي بيشتر در اختيار اقشار محروم جامعه قرار گيرد، در بلند مدت بايد انتظار كاهش فقر را داشت و از طرفي هرچه توزيع امكانات آموزشي نا متعادل تر باشد، نابرابري درآمدي نيز بيشتر خواهد بود. ‏
‏ ‏
بهداشت نيز همانند آموزش از عوامل موثر بر ارتقاي سرمايه انساني است، زيرا هرچه سطح بهداشت به خصوص در ميان فقرا و در مناطق محروم بالاتر باشد، وضع سلامت اين قشر بهتر خواهد بود و در نتيجه بهره وري آنها بيشتر مي شود. اين امر به افزايش درآمد و كاهش فقر منجر مي شود.

2- ساير عوامل
قوانين ارث : قوانين ارث با توزيع اوليه ثروت بين اشخاص مي‌تواند عايدي متفاوتي در آينده براي آنها رقم زند .با اصلاح قوانيين ارث مي توان از در آمدي که به واسطه ارث به افراد تعلق مي گيرد و باعث ايجاد نا برابري هاي درآمدي مي گردد جلو گيري کرد. اصلاح اين قوانين نيز در صورت لزوم به قوانين حقوقي بازمي‌گردد.‏

مقبوليت اجتماعي : از ديگر عوامل غير اقتصادي موثر بر ايجاد نا برابري درآمدي مي توان به مقبوليت اجتماعي اشاره کرد.مثلا ترجيح دادن جنس يا نژاد خاص در برخي جوامع كه در نتيجه ميزان كار برابر نسبت به سايرين که فاقد مقبوليت اجتماعي هستند درآمد بيشتري به آنها تعلق مي گيرد. نظامي که به دنبال کاهش نابرابري درآمدي هست بايد به مقبوليت اجتماعي افراد توجه نداشته باشد.‏

موقعيت اجتماعي : گاهي موقعيت اجتماعي افراد و روابط خانوادگي و دوستي آنها موجب درآمدهاي متفاوت براي آنها مي‌شود كه اين نيز يك پديده اجتماعي ناشي از فساد دستگاههاي حكومتي است. ‏
‏ ‏
برخي افراد صرفاً به دليل داشتن موقعيت‌هاي اجتماعي بالا و نه توانمندي و تخصص لازم، درآمدهاي بالا بدست مي‌آورند.دولتي كه قصد كاهش نابرابري درآمدي بين افراد جامعه را دارد بايد به مسايل تبعيض نژادي و جنسي و رانت هاي ايجاد شده توسط افراد توجه ويژه مبذول دارد و از طريق وضع قوانين بي‌طرفانه، اين گونه نابرابريها را كه منجر به نابرابري درآمدي مي‌شوند، از بين ببرد.
قديمي 08-20-2008   #262 (permalink)
Connoisseur

پرنده مهاجر's Avatar

جنسيت:

خط فقر:400هزارتومان درکشور و 780 هزار تومان در تهران

راغفر در ادامه با اشاره به ميزان افزايش درصد جمعيت زير خط فقر مطلق در سالهاي گذشته خاطرنشان كرد: در سال 83، 4/29 درصد، سال 84، 9/31 درصد، سال 85 ،6/33 درصد و سال 86، حداقل 35 درصد جمعيت كشور در زير خط فقر مطلق به سر مي‌بردند.

400 هزار تومان خط فقر شديد كشوري و 770هزار تا 780 هزار تومان، خط فقر شديد شهر تهران

رشد 18 درصدي سالانه فقر در كشور

تدوين‌گر نقشه جغرافيايي فقر كشور، خط فقر مطلق (شديد) سال 86 كشوري را بر حسب توزيع درآمد و مصرف خانوار، 400 هزار تومان اعلام كرد و گفت: خط فقر شديد استان تهران، براي يك خانوار پنج نفره در سال گذشته، 650 هزار تومان بوده است.

دكتر حسين راغفر گفت‌، همچنين خط فقر مطلق (شديد) كشوري در سال 83 را 238 هزار تومان، 84 ، 276 هزار تومان، 85، 325 هزار تومان و در سال 86 نيز 400 هزار تومان برشمرد و با اعلام اين كه خط فقر مطلق شهر تهران هم، در سال 86 ، حداقل 770 تا 780 هزار تومان بوده است، گفت: خط فقر مطلق استان تهران نيز در سال 83 ، 400 هزار تومان، 84 ، 480 هزار تومان ، 85 ، 560 هزار تومان و سال 86 ، 650 هزار تومان و اين ارقام بيانگر رشد سالانه 18 درصدي خط فقر در كشور است.

متخصص حوزه رفاه اجتماعي، در عين حال رقم واقعي تورم را به مراتب بيش‌تر از رقم اعلام شده رسمي دانست و گفت: بانك مركزي نرخ تورم سال 86 را حدود 20 درصد اعلام كرده بود.

وي بر پايه بررسي‌هاي مستند خود، درحالي افزايش شديد قيمت زمين و مسكن را از مهمترين دلايل رشد فقر در جامعه برشمرد كه زمين و مسكن از سوي بانك مركزي در كالاي سبد مصرفي خانوارهاي ايراني در نرخ تورم محاسبه نمي‌شود.

حداقل 35 درصد جمعيت كشور در خط فقر شديد به سر مي‌برند

حدود 30 درصد سبد مصرفي خانوارها را مسكن تشكيل مي‌دهد

راغفر در ادامه با اشاره به ميزان افزايش درصد جمعيت زير خط فقر مطلق در سالهاي گذشته خاطرنشان كرد: در سال 83، 4/29 درصد، سال 84، 9/31 درصد، سال 85 ،6/33 درصد و سال 86، حداقل 35 درصد جمعيت كشور در زير خط فقر مطلق به سر مي‌بردند.

وي در توضيح محاسبه خط فقر مطلق (شديد) به ايسنا گفت: در اندازه‌گيري خط فقر مطلق سال 83 كشور، حداقل كالري مورد نياز يك فرد بزرگسال 2هزار و400 كيلو كالري محاسبه شد، اما به دليل آن كه اين ميانگين در سطح دنيا دو هزار كيلوكالري است، رقم محاسبه شده كشوري نيز تقليل يافت و بدين ترتيب جمعيت كمتري در زير خط فقر قرار گرفتند.

وي با بيان اين كه در محاسبه خط فقر مطلق، تنها، كالري مورد نياز فرد از طريق غذا، لحاظ مي‌شود و ساير اقلام كالايي بر حسب هزينه‌هاي غذايي تخمين زده مي‌شود و به اين دليل، سهم مسكن در اين هزينه‌ها بسيار كمرنگ مي‌شود، بيان كرد: اين در حاليست كه بر حسب آمارهاي مركز آمار ايران حدود 30 درصد سبد مصرفي خانوارها را مسكن تشكيل مي‌دهد. البته رقم واقعي اين كالا در سبد مصرفي خانوار به مراتب بيشتر از 30 درصد است؛ چرا كه مركز آمار اين درصد را صرفا بر حسب اجاره‌بها محاسبه و ساير هزينه‌هاي مسكن و اصطكاك خانه را در نظر نگرفته است.

صحبت از خط فقر يك و دو دلاري در كشور، مبنا و پايه‌اي ندارد

امروزه در بسياري از ايالت‌هاي هند، خط فقر سه دلاري براي فقر شديد تعريف مي‌شود

بنابر اظهارات اين پژوهشگر حوزه رفاه و تامين اجتماعي، فقر و نابرابري، دو مقوله جدا از هم هستند و نگراني سياستگذاران بايد از تلفيق فقر و نابرابري‌ها باشد؛ چراكه تلفيق فقر و نابرابري باعث تشديد شكاف طبقاتي و بروز ناامني رواني و تشديد احساس تبعيض در ميان طبقات محروم مي‌شود.

به گفته وي صحبت از خط فقر يك و دو دلاري در كشور، مبنا و پايه‌اي ندارد؛ چرا كه تعيين نرخ P.P.P (برابري قدرت خريد) بر حسب دلار پايه 1990 آمريكا محاسبه و در حال حاضر حدود 350 تومان در نظر گرفته مي‌شود؛ در حالي كه اين 350 تومان به هيچ وجه برابر يك دلار امريكا نيست و استفاده از چنين تعابيري فقط توجيه است و موجب گمراهي مي‌شود.

اين استاديار دانشگاه در بيان علت مبنا نبودن خط فقر يك و دو دلاري در كشور براي تعيين خط فقر مطلق، درباره سابقه آن در دنيا نيز تصريح كرد: نهادهاي غيردولتي در دنيا در ابراز نگراني نسبت به وجود 4/1 ميليارد نفر فقير از جمعيت 6 ميلياردي سال‌ 2000 اين گونه اعلام كردند كه اين عده، حتي يك دلار در روز درآمد ندارند و در نتيجه بحث خط فقر جهاني را پيش كشيدند. اين در حاليست كه امروزه در بسياري از ايالت‌هاي هند، خط فقر سه دلاري براي فقر شديد (مطلق) تعريف مي‌شود؛ لذا خط فقر يك و دو دلاري در مورد ايران به هيچ وجه صدق نمي‌كند و مبناي علمي ندارد.

راغفر ادامه داد: برابري قدرت خريد بر حسب يك دلار بر پايه سال 2004 معادل 250 تومان در كشور بود كه بر حسب فقر يك دلاري 2/1 درصد جمعيت ايران زير خط فقر شديد بودند، اما وقتي اين دلار بر حسب دلار معامله شده در بازار آن زمان (سال 83) محاسبه شد، به 800 تومان رسيد كه بر اساس آن جمعيت زير خط فقر مطلق (شديد)، 20 درصد جمعيت را تشكيل مي‌داد؛ لذا چنانچه امروز يك دلار را 930 تومان محاسبه كنيم، با افزايش تورم و تبديل خط فقر يك به دو دلاري، اين رقم معادل 1860 تومان در روز مي‌شود. يعني ماهانه بايد به ازاي هر خانواده پنج نفره 250 هزار تومان پرداخت شود؛ درحاليكه خانوارهاي ايراني براي خروج از خط فقر چنين دريافتي‌اي‌ ندارند.

تعيين خط فقر نسبي در كشورهاي در حال توسعه معنا ندارد

تدوين‌كننده نقشه فقر در كشور با تاكيد بر اين كه نمي‌توان خط فقر ملي براي كشور تعريف كرد، دلايل خود در اين باره را اين گونه اظهار كرد: به دليل تفاوت‌هاي فاحش در توسعه‌يافتگي شهر و روستا و نبود توازن آن در نقاط مختلف كشور، زماني كه خط فقر سال 83 در تهران 400 هزار تومان بود، اين رقم در سيستان و بلوچستان 178 هزار تومان محاسبه شد. به همين دليل، تعيين خط فقر ملي نيز در ايران معنا ندارد و اين، نابرابري را مخفي مي‌كند و فقط در كشورهايي معنا مي‌يابد كه تفاوت توسعه‌يافتگي شهر و روستا و مناطق مختللف در آن جا بسيار نازل و سطح زندگي نسبتا يكسان، در چنين كشورهايي برقرار است.

متخصص حوزه رفاه اجتماعي در ادامه گفت‌و‌گو با ايسنا به چگونگي تعيين رقم جمعيت زير خط فقر نسبي نيز اشاره كرد و با اين كه تعيين دقيق خط فقر نسبي در كشورهاي توسعه‌يافته‌اي محاسبه مي‌شود كه فقرمطلق آنها برطرف شده است، گفت: تعيين خط فقر نسبي در كشورهاي در حال توسعه از جمله ايران، معنا ندارد.

لزوم انتشار ريزداده‌هاي مصرف و درآمد خانوارهاي ايراني در سال 86 از سوي مركز آْمار ايران

اين استاديار دانشگاه در ادامه، شاخص‌هاي نابرابري و شكاف درآمد بر اساس ضريب جيني را اعلام كرد و به ايسنا گفت: شاخص نابرابري از 389 هزارم به 392 هزارم در سال 84 و 401 هزارم در سال 85 افزايش پيدا كرده است و در محاسبه ضريب جيني، هر چه به سمت عدد يك پيش رويم، به نابرابري بيشتري مي‌رسيم.

وي با تاكيد بر لزوم انتشار ريزداده‌هاي مصرف و درآمد خانوارهاي ايراني در سال 86 از سوي مركز آْمار ايران، آن را براي محاسبه ضريب جيني و شاخص نابرابري ضروري دانست و گفت: اين آمار تا امروز از سوي مركز آمار منتشر نشده است
قديمي 08-21-2008   #263 (permalink)
Connoisseur

Mah.s's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: In my world
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,320
از ایشان 908 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله پرنده مهاجر نمايش نوشته ها

آی آدمها
که بر ساحل نشسته شاد و خندانید
یک نفر در آب دارد می سپارد جان
یک نفر دارد که دایم دست و پای میزند
روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
آن زمان که مست هستید از خیال دست یازیدن به دشمن
آن زمان که پیش خود بیهوده پندارید
که گرفتید دست ناتوانی را
مي توانم تمام دنده هاي يک تا دوازده تو را در دست بگيرم و با آن پزشک ماهري گردم
مي توانم پوست شکلاتي ات را روي پوست شيربرنجي خودم بکشم تا من هم برنزه شوم و به همه بگويم ديشب تا صبح در سولاريوم سر کردم
مي توانم تو را بکشم و جان تو را در کيسه اي پهن کنم ..هر وقت محتاج قلب و کبد و کليه و... بودم جانت را به جسم فربه ام تزريق کنم
من يک اسانم...
صبح ها شير مي نوشم و شب ها هم هات شکلات را تا خرخره پر مي کنم تا آرام بخوابم
خواب پرنده ببينم و آزادي هاي پوچي که تمام زندگي ام را فرا گرفته را تصور کنم..
لاشخور بالاي جسدت مرا مي آزارد..من به جسد نو هم رحم نخواهم کرد
شايد پر و بال و گوشت و خون آن لاشخور هم به دردم خورد...خون در بازار امروزخريدار زياد دارد
من يک انسانم....شکار مي کنم..همه را..پول را..دخترک هاي کنار خيابان را...
وقتي آب دهانم زيادي کند کف دست آن دختربچه گل فروش برايم بس است
من يک انسانم..
من از روح کدام خدايم؟
وحشيانه زندگي مي کنم با سرعت همه را مي درم..پاره مي نکم
من ديگر قلبي ندارم..فقط از اين قاره که هم نام قاره تو نيست نشستم و تخمه مي شکنم و برايت دل مي سوزانم..باور کن من قلب ندارم..من فقط حرف مي زنم..وراجي مي کنم..منتظر يک لقمه چربم..کباب يا که چه؟!
نان هاي خشک خرد شده زير دندان بچه همسايه به من چه ربطي دارد
من يک انسانم...
وحشي ..درنده...خونخوار
مي داني! تو سهمي از اين جهان سفيد و کثيف .نداري!
مرگ لايق توست!...سياه و پاک بمير! دوست نحيف استخواني من!
اگر دنياي ديگري بود ..بيا آنجا به انتظارت مي نشينم تا اين دفعه تو خون مرا نوش جان کني..
باور کن اگر من و تو به جهاني ديگر برويم..خدا به اين جهان مي آيد و ما باز هم خدايي در جهان ديگر داريم
از دست اين خداي فراري هم کاري ساخته نيست

Mah.s آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-21-2008   #264 (permalink)
محروم از فعالیت

Mojtaba88's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2008
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 629
از ایشان 680 بار سپاسگزاري شده است
Icon16 پاسخ : نظرتون در مورد این تصاویر چیست؟

میدونم یکم از موقش گذشته ولی میخوام نظر واقعیم رو نسبت به تصویر صفحه اول بگم
نسبت به همه معلولین و نیازمندان احساس وظیفه میکنم
ولی اولین حسی که با دیدن یک مرده یا یک نیمه جان بهم دست میده غصه همراه با چندش هست اما ترجیح میدم اون رو مثل یک همنوع ببینم و به اندازه توانم از مرگش جلوگیری کنم و اگر درگذشته سعی میکنم بجای غصه از این اتفاقات جلوگیری کنم آدما رو باید قبل از مرگ دوست داشت ولی اونی که باید رو عملی کنه کیه؟آیا من اگر با پست پیشتاز جمهوری اسلامی ایران برای این بچه پول یا غذا بفرستم به دستش میرسه؟!فکر نمیکنم اگر خودم بخوام سفری به این کشور برم و این بچه رو سیر کنم چطور؟پس چرا کسی از این کارا نمیکنه پس بگذار منم قید این انساندوستی رو بزنم چیزی نمیشه یکی دیگه کم میشه!!!
من چی تو وجودمه؟آیا من انسانم که به خاطر نجات یک کودک حاضر نیستم سفری به آفریقا داشته باشم در حالی که حاضرم کلی پول بدم برم یه ماشین گرون قیمت بخرم که بگم آره من از قافله عقب نیستم!
واقعاً لذتی که از این همه خرج نصیبم میشه بیشتر از نجات جون یه بچه معصوم هست؟
ضمناً اینم کسانی که حرفام رو خوندن بدونید که من اولش نمیخواستم همچین نظری بدم و میخواستم با قساوت تمام بگم به من چه ربطی داره من باید کلاه خودم رو قازی کنم اما یکدفعه احساس نیازی بهم دست داد که خیلی ها از اون به عنوان وجدان تعریف میکنن ولی به نظر من لذتی که از برطرف کردن این نیاز به آدم دست میده بسیار بیشتر از لحظه بعد از ارضای جنسیه
احساس بدبختی میکنم که نمیتونم بهش کمک کنم احساس درموندگی میکنم
ما انسان ها اصلاً هم عاطفی نیستیم خیلی هم در سفاهت به سر میبریم خاک بر سر سیاستمداران لعنت به دو علم سیاست و فلسفه که جهان رو به نابودی کشیدن با نظریات مسخرشون خودشون رو دانشمند میدونن ولی از یه چوپون هم کمترن چون یه چوپون میتونه گوسفنداش رو پروار کنه ولی سیاستمداران استعمارگر نمیتونن یا شاید هم نمیخوان جون این کودک بی گناه رو نجات بدن خاک بر سرشون
خاک بر سرمون
Mojtaba88 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Mojtaba88 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
قديمي 08-21-2008   #265 (permalink)
محروم از فعالیت

Mojtaba88's Avatar

جنسيت:

Mah.s
تو هم خیلی قشنگ وجود واقعی من رو گفتی من یک انسان کثیفم ما همه مثل هم هستیم فکر میکنیم منیم فکر میکنیم همیشه هستیم مدتی لذت میبریم مدتی درد میکشیم و در آخر روانه یک مقصد میشیم.
زندگی همه ما همینه و این پوچی نیست این حقیقت ماست.
ما بسیار ناتوانیم ما هیچوقت کامل نخواهیم شد. ضمن اینکه هیچکدام از ما(مطمئن باش اونی که حسرت زندگی خوبش رو میخوری هم بدبخته)خوشبخت نیست و در آخر به لاشه ای کثیف مبدل خواهد شد...
قديمي 08-21-2008   #266 (permalink)
Aficionado

saeed-satriani's Avatar

جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 438
از ایشان 427 بار سپاسگزاري شده است

چه بد جوره فقط ميتونم بگم قدر خودتونو بدونين و از تواناييتون نهايت بهره رو ببريد واقعا ماداريم زندگي ميكنيم يا وقتمون رو ميگذرونيم سعي كنيد خودتونو به نهايت برسونين ...........
قديمي 08-21-2008   #267 (permalink)
Aficionado

saeed-satriani's Avatar

جنسيت:

پرنده ي مهاجر چيزي كه ميگي شعاره

دالان هاي عدالت سبزند و تو(ما) زير چكش عدالت له خواهي شد
saeed-satriani آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-21-2008   #268 (permalink)
Connoisseur

Mah.s's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: In my world
جنسيت:
سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,320
از ایشان 908 بار سپاسگزاري شده است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Mojtaba88 نمايش نوشته ها
Mah.s
تو هم خیلی قشنگ وجود واقعی من رو گفتی من یک انسان کثیفم ما همه مثل هم هستیم فکر میکنیم منیم فکر میکنیم همیشه هستیم مدتی لذت میبریم مدتی درد میکشیم و در آخر روانه یک مقصد میشیم.
زندگی همه ما همینه و این پوچی نیست این حقیقت ماست.
ما بسیار ناتوانیم ما هیچوقت کامل نخواهیم شد. ضمن اینکه هیچکدام از ما(مطمئن باش اونی که حسرت زندگی خوبش رو میخوری هم بدبخته)خوشبخت نیست و در آخر به لاشه ای کثیف مبدل خواهد شد...
من چند سالی هست که دیگر من نیستم...حسرت هیچ جونده ای که در آخر به لاشه کثیفی مبدل خواهد شد رو هم نمی خورم...
از بودنم لذت می برم حتی اگر پوچ باشم و بی هدف وهمیشه امیدوارم به خودم و احساساتم..تها احساساتم زنده موندن اونها رو به هیچ قیمیتی نمی کشم..بر عکس شما
Mah.s آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 08-21-2008   #269 (permalink)
محروم از فعالیت

Mojtaba88's Avatar

جنسيت:

از اونجا که نمیتونستم از فکر این طفل نگون بخت بیرون بیام اومدم بگم:
شب به خیر کوچولو
قديمي 08-21-2008   #270 (permalink)
Aficionado

saeed-satriani's Avatar

جنسيت:

داش مجتبي تو كدوم تايپيكي ؟
saeed-satriani آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال