|
|
#16 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 118
از ایشان 302 بار سپاسگزاري شده است
|
شبي در حال مستي تكيه بر جاي خدا كردم در آن يك شب خدايي من عجايب كارها كردم جهان را روي هم كوبيدم از نو ساختم گيتي ز خاك عالم كهنه جهاني نو بنا كردم كشيدم بر زمين از عرش، دنيادار سابق را سخن واضح تر و بهتر بگويم كودتا كردم خدا را بنده خود كرده خود گشتم خداي او خدايي با تسلط هم به ارض و هم سماكردم ميان آب شستم سهر به سهر برنامه ي پيشين هر آن چيزي كه از اول بود نابود و فناكردم نمودم هم بهشت و هم جهنم هردو رامعدوم كشيدم پيش نقد و نسيه بازي را رهاكردم نمازو روزه را تعطيل كردم، كعبه رابستم وثاق بندگي را از رياكاري جدا كردم امام و قطب و پيغمبر نكردم در جهان منصوب خدايي بر زمين و بر زمان بي كدخداكردم نكردم خلق ، ملا و فقيد و زاهد و صوفي نه تعيين بهر مردم مقتدا و پيشوا كردم شدم خود عهده دار پيشوايي در همه عالم به تيپا پيشوايان را به دور از پيش پاكردم بدون اسقف و پاپ و كشيش و مفتي اعظم خلايق را به امر حق شناسي آشنا كردم نه آوردم به دنيا روضه خوان و مرشد ورمال نه كس را مفتخواه و هرزه و لات و گداكردم نمودم خلق را آسوده از شر رياكاران به قدرت در جهان خلع يد از اهل رياكردم ندادم فرصت مردم فريبي برريا پوشان نخواهم گفت آن كاري كه با اهل رياكردم به جاي مردم نادان نمودم خلق گاو و خر ميان خلق آنان را پي خدمت رها كردم مقدر داشتم خالي ز منت، رزق مردم را نه شرطي در نماز و روزه و ذكر و دعاكردم نكردم پشت سر بندگان لخت و عورايجاد به مشتي بندگان آْبرومند اكتفا كردم هر آنكس را كه ميدانستم از اول بودفاسد نكردم خلق و عالم را بري از هر جفاكردم به جاي جنس تازي آفريدم مردم دل پاك قلوب مردمان را مركز مهر و وفا كردم سري داشت كو بر سر فكر استثمار, كوبيدم دگر قانون استثمار را زير پا كردم رجال خائن و مزدور را در آتش افكندم سپس خاكستر اجسادشان را بر هوا كردم نه جمعي را برون از حد بدادم ثروت ومكنت نه جمعي را به درد بي نوايي مبتلاكردم نه يك بي آبرويي را هزاران گنج بخشيدم نه بر يک آبرومندي دو صد ظلم و جفا کردم نكردم هيچ فردي را قرين محنت و خواري گرفتاران محنت را رها از تنگنا كردم به جاي آنكه مردم را گذارم در غم و ذلت گره از كارهاي مردم غم ديده وا كردم به جاي آنكه بخشم خلق را امراض گوناگون به الطاف خدايي درد مردم را دوا كردم جهاني ساختم پر عدل و داد و خالي ازتبعيض تمام بندگان خويش را از خود رضا كردم نگويندم كه تاريكي به كفشت هست از اول نكردم خلق شيطان را عجب كاري به جاكردم چو ميدانستم از اول كه در آخر چه خواهدشد نشستم فكر كار انتها را ابتدا كردم نكردم اشتباهي چون خداي فعلي عالم خلاصه هرچه كردم خدمت و مهر و صفاكردم زمن سر زد هزاران كار ديگر تا سحرليكن چو از خود بي خود بودم ندانسته چه هاكردم سحر چون گشت از مستي شدم هوشيار خدايا در پناه مي جسارت بر خدا كردم شدم بار دگر يك بنده درگاه او گفتم خدايا کفر ميگويم پريشانم پريشانم چه مي خواهي تو از جانم نمي دانم نميدانم مرا بي آن که خود خواهم اسير زندگي کردي تو مسوولي خداوندا به اين اغاز وپايانم من آن بازيچه اي هستم که مي رقصم به هر سازت تو مي خندي از آن اول به اين چشمان گريانم نه در مسجد نه ميخانه نه در ديري نه در کعبه من آن بيدم که مي لرزم دگر بر مرگ و پايانم خدايي نا خدايي هرچه هستي غافلي يارب که من آن کشتي بشکسته اي در کام طوفانم تويي قادر تويي مطلق نسوزان خشک وترباهم ![]()
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Milad به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#17 (permalink) | |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: شهر مکافات انسوی ابرها حوالی محله صبح...
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 727
از ایشان 776 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]()
حرفهایی خواهم زد که مرا بر سر یک دار بلندخواهد اویخت ... کارهایی خواهم کرد که بگویم ازادم... ولی اما جشن ازادی را پشت دیوار قفس ها خواهم گرفت اخرین شمع تولد اخرین قطره ی باران اخرین بوسه ی اصرار من که ازادم اخرین حرف من این است من ازادم حرفهایی که مرا خواهد کشت... ![]() امد شبی برهنه ام از در چو روح اب در سینه اش دو ماهی و در دستش اینه گیسوی خیس او خزه بو چون خزه به هم من بانگ بر کشیدم از استان یاس اه ای یقین یافته بازت نمی نهم... |
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Connoisseur
|
![]() ![]() ![]() میدونید اولین باری که این عکس ها رو دیدم چه حسی به من دست داد... با دیدن این عکس ها یه جورایی از آدم بودنم متنفر شدم! برابری انگار تا ابد دور از دسترسه! واقعا نمی دونم چی بگم فقط می خوام نگاه کنم و فکر کنم چرا؟اما می دونم جوابی نیست!حتی دلم می خواد بپرسم چرا جوابی نیست؟چرا همیشه سکوت ...چرا دردها و رنج ها رو پنهان می کنن؟چرا ...اصلا کلمات نمی تونن گویای این انزجار باشن... |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي پرنده مهاجر به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#19 (permalink) |
|
Connoisseur
|
اینا یعنی همون نفرت که من میگم !!!
یعنی همون نوجوانان یک بار مصرفی که فیلسوف بزرگ مارلین منصون میگه !!! یعنی خشم مقدس که جیمز آلن هتفیلد میگه !!! اینا یعنی دنیای نفرت بار ما !!!!!!!! اینا یعنی خشم و نفرت درون من !!! |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
کاربر
محل سكونت: Dark Side of the Moon
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 55
از ایشان 74 بار سپاسگزاري شده است
|
مردم به كساني كه گرسنه اند ارج نمي گذارند .
وقتي من دندانم درد ميكند شما بر من دل ميسوزانيد ولي تا خودتان درد نداشته باشيد درد من را حس نمي كنيد . ![]()
|
| کاربران زير از دوست گرامي Piper به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#21 (permalink) |
|
Connoisseur
|
چارلی چاپلین
من رنج آن دلقک دوره گرد را که اقیانوسی از غرور در دلش موج می زند اما سکه صدقه رهگذر خودخواهی آن را می خشکاند احساس کرده ام. |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Connoisseur
|
![]() |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي پرنده مهاجر به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#23 (permalink) |
|
Connoisseur
|
![]() موقعی دردناک تر میشه که در نزدیکی ما بله همین نزدیکی در همین ایران این اتفاق داره میفته بصورت بسیار دردناک و غم انگیز... |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي پرنده مهاجر به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#24 (permalink) |
|
Connoisseur
|
![]() به این عکس با دقت نگاه کنید یک دختر که حالا از روی ناچاری و فلاکت داره شیشه ماشین این اقا رو پاک میکنه تا حالا یک پولی حتی خیلی ناچیز به اون بدن که اگر شب خونه میره حداقل پدر معتادش کتکش نزنه یا بتونه با اون حداقل یک نان خالی برای خوردن پیدا کنه .... وبه خنده و نگاههای تحقیر امیز این اقا و خانمش وهمین طور اطراف دقت کنید ..... واقعا فاجعست خیلی ناراحت کننده ودردناکه... فکر کنم خودتون حدس بزنین عاقبت این دختر معصوم و بدبخت به کجا میکشه... ويرايش توسط پرنده مهاجر : 08-15-2007 در ساعت 06:51 PM. |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Connoisseur
|
![]() اينم مادري كه بچه ي خودش رو با دست خودش به خاطر قحطي دفن ميكنه!!! |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2006
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,271
از ایشان 1,755 بار سپاسگزاري شده است
|
در اندرون من خسته ندانم چیست
کهمن خموشم او در فغان غوغاست
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ashk به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#27 (permalink) |
|
Connoisseur
محل سكونت: دانمارک/iran
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,116
از ایشان 295 بار سپاسگزاري شده است
|
تا سف از بی درد مر د می... جفا در حق هم نوع
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي alireza.f.h به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#28 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Dec 2006
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,271
از ایشان 1,755 بار سپاسگزاري شده است
|
باید سوخت و ساخت و سکوت کرد ..............
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي ashk به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#30 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
|
بسم رب المستضعفین روز مظلوم بزرگ و سخت تر از روز ظالم است درد نام دیگر من است |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي sadra85 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |