|
|
#1 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: شهر مکافات انسوی ابرها حوالی محله صبح...
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 727
از ایشان 776 بار سپاسگزاري شده است
|
آی آدمها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید یک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دایم دست و پای میزند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید آن زمان که مست هستید از خیال دست یازیدن به دشمن آن زمان که پیش خود بیهوده پندارید که گرفتید دست ناتوانی را
حرفهایی خواهم زد که مرا بر سر یک دار بلندخواهد اویخت ... کارهایی خواهم کرد که بگویم ازادم... ولی اما جشن ازادی را پشت دیوار قفس ها خواهم گرفت اخرین شمع تولد اخرین قطره ی باران اخرین بوسه ی اصرار من که ازادم اخرین حرف من این است من ازادم حرفهایی که مرا خواهد کشت... ![]() امد شبی برهنه ام از در چو روح اب در سینه اش دو ماهی و در دستش اینه گیسوی خیس او خزه بو چون خزه به هم من بانگ بر کشیدم از استان یاس اه ای یقین یافته بازت نمی نهم... |
|
|
|
| 31 نفر از کاربران ، از دوست گرامي پرنده مهاجر به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : | AFSANTIN, ahoora_kazhdom, alishow45, angle fish, ashk, atoosa30, atris, donya, Evanescence, ghazale, hamidajorlou, hero4001, leon, lopez, mehdi500, Meysam20emineM, Niyayesh, Parandeh, penelopeh, rastegari, RFDR, shahnam3s, shakila, solmaz1, فروغ, مهم نيست, yazahra02, آزی نازی, آزاداندیش, سهيلا, سوتي |
|
|
#2 (permalink) |
|
Connoisseur
|
فقر نا برابری؟
نظرتان در مورد این تصاویر چیست؟! ![]() ![]() ![]() ويرايش توسط پرنده مهاجر : 08-12-2007 در ساعت 12:24 AM. |
|
|
|
| 30 نفر از کاربران ، از دوست گرامي پرنده مهاجر به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : | aftab, ahoora_kazhdom, angle fish, ashkan.ahady, donya, Evanescence, ghazale, hana3000, hero4001, kaka_64, leon, lopez, marjan313, Meysam20emineM, Milad, murtaza, nahre tanhaee, negooli, Niyayesh, Parandeh, rendi, shakila, فروغ, مهم نيست, مرگ, هم نفس, پیدایش, yazahra02, سولماز, سوتي |
|
|
#3 (permalink) |
|
Connoisseur
|
عجب صبری خدا دارد! اگر من جای او بودم؛ که در همسايه ی صدها گرسنه، چند بزمی گرم عيش و نوش می ديدم، نخستین نعره ی مستانه را خاموش آندم، بر لبِ پيمانه می کردم. عجب صبری خدا دارد! اگر من جای او بودم؛ که می ديدم يکی عريان و لرزان؛ ديگری پوشيده از صد جامه ی رنگين؛ زمين و آسمان را، واژگون، مستانه می کردم. عجب صبری خدا دارد! اگر من جای او بودم؛ برای خاطر تنها يکی مجنونِ صحراگردِ بی سامان، هزاران ليلی ناز آفرين را کو به کو، آواره و ديوانه می کردم. عجب صبری خدا دارد! اگر من جای او بودم؛ به گردِ شمع سوزانِ دلِ عشاقِ سرگردان، سراپایِ وجودِ بی وفا معشوق را، پروانه می کردم. عجب صبری خدا دارد! چرا من جایِ او باشم؛ همين بهتر که او خود جایِ خود بنشسته و تابِ تماشایِ تمامِ زشتکاری هایِ اين مخلوق را دارد! وگرنه من به جایِ او چو بودم، يک نفس کی عادلانه سازشی، با جاهل فرزانه می کردم؛ عجب صبری خدا دارد! عجب صبری خدا دارد! |
|
|
|
| 32 نفر از کاربران ، از دوست گرامي پرنده مهاجر به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : | aftab, ahoora_kazhdom, alishow45, ali_mirzaii200, angle fish, ashkan.ahady, ATi, donya, ghazale, HAKHAMANESHIAN, hero4001, Iceman, kaka_64, lopez, Meysam20emineM, mirag_48, mohsen-joon, negooli, Niyayesh, o0ofafao0o, Parandeh, RFDR, shadab, sodagare marg, مهم نيست, مهتا, هم نفس, yazahra02, آزی نازی, سهيلا, سید مهدی اقدسی, شاهزاده کوچولو |
|
|
#4 (permalink) | |
|
جنگجوی بی سپر
![]() تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: زیر سایه’ لطف خدا و دوستان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,630
از ایشان 5,876 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() مرسی برای تصویر و شعر گونه ممنون برای تاپیک![]() نمیدونم ما آدمها داریم کجا میریم.....میخوایم به چی برسیم.... چقدر باید سنگدل باشن اونایی که بتونن برای بهتر شدن اوضاع جهان و این افراد کاری بککنو با دیدن این تصاویر دلشون نلرزه و کاری نکنن![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
شاهزاده
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: ایران زمیـــن
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,590
از ایشان 2,596 بار سپاسگزاري شده است
|
چه تصاویری بود!!!
![]() تا بوده چنین بوده و تا هست چنین هست... قصه ی دردناکیه...
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
کاربر
محل سكونت: فکر کنین توو کلبه
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 61
از ایشان 98 بار سپاسگزاري شده است
|
واقعاً حرفی واسه گفتن ندارم.من نمیتونم درک کنم.چون توو این اوضاع نبودم.خدا هم اوون روز و نیاره .
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 536
از ایشان 807 بار سپاسگزاري شده است
|
خيلي دردناك
كاش يا همه نبوديم يا همه در يك وضع بوديم نه اينكه يكي از زوره پوله زياد بتركه يكي هم...........
|
| 8 نفر از کاربران ، از دوست گرامي rastegari به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#8 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 755
از ایشان 1,083 بار سپاسگزاري شده است
|
فاجعه است وحشتناکه
البته افریقایی ها و هندی ها خیلی فقیر هستند و متاسفانه تفاوت طبقات درشون زیاده و دولتشون هم فکری واسشون نمیکنه |
|
|
|
| 8 نفر از کاربران ، از دوست گرامي agany aunt به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#9 (permalink) | |
|
Connoisseur
|
نقل قول:
![]() ![]() ![]() فکر کنم کشورهایی که این همه دم از حقوق بشر و دموکراسی می زنند و از سر دمداراشون امریکا اگر به جای حمله به عراق و افقانستان و همینطور این همه تصویب بودجه نظامی و جاسوسی برای طرح حمله و جاسوسی داخل کشورهای مختلف و یا براندازی یک کوچولو از این همه بودجه رو اختصاص می داد به این مردم اونوقت وضع به این فجیعی نمی شد.... جالبه این ادعا رو هم داره... |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Connoisseur
|
نقل قول:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Connoisseur
|
همینطوره واقعا وحشتناکه یک فاجعه بزرگ که داره رخ میده و کسی هم تو این دنیا نمی تونه کاری کنه نمی دونم باید چیکار کرد نمی دونم بعظی موقعها با خودم فکر می کنم کاشکی میشد فرار کرد از دست این ادمهای از بیرون زیبا و از داخل تهی....
ويرايش توسط پرنده مهاجر : 08-12-2007 در ساعت 08:04 PM. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Connoisseur
|
می دونید برای اولین باری که این عکسها رو دیدم چه حسی به من دست داد...
با دیدن این عکس ها یه جورایی از آدم بودنم متنفر شدم! برابری انگار تا ابد دور از دسترسه! واقعا نمی دونم چی بگم فقط می خوام نگاه کنم و فکر کنم چرا؟اما می دونم جوابی نیست!حتی دلم می خواد بپرسم چرا جوابی نیست؟چرا همیشه سکوت ...چرا دردها و رنج ها رو پنهان می کنن؟چرا ...اصلا کلمات نمی تونن گویای این انزجار باشن... |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Aficionado
![]() تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 118
از ایشان 302 بار سپاسگزاري شده است
|
خیلی ناراحت کنندس نمیدونم چی بگم
![]()
ويرايش توسط Milad : 08-12-2007 در ساعت 08:00 PM. |
|
|
|
| 5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Milad به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |