|
|||||||
| خانه و خانواده بحث ها و گفتگوهای مربوط به خانواده از جمله زندگی زناشوئی و مشکلات مروبوط به خانواده از ابعاد مختلف |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (permalink) |
|
Enthusiast
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,640
از ایشان 541 بار سپاسگزاري شده است
|
نامه زمان : فروردين 1312 / ذي القعده 1351 مكان : لبنان ، بيروت موضوع : خانوادگي مخاطب : ثقفي ، خديجه (1) تصدقت شوم ؛ الهي قربانت بروم ، در اين مدت كه مبتلاي به جدايي از آن نور چشم عزيز و قوت قلبم گرديدم متذكر شما هستم و صورت زيبايت در آئينه قلبم منقوش است .عزيزم اميدوارم خداوند شما را بسلامت و خوش در پناه خودش حفظ كند. [حال ] من باهر شدتي باشد مي گذرد ولي بحمدالله تا كنون هرچه پيش آمد خوش بوده و الان درشهر زيباي بيروت هستم ؛ (2) حقيقتا جاي شما خالي است فقط براي تماشاي شهر و درياخيلي منظره خوش دارد. صد حيف كه محبوب عزيزم همراه نيست كه اين منظره عالي به دل بچسبد. و خانم ها(6) كاغذي نوشتيد سلام مرا برسانيد. من از قبل همه نايب الزياره هستم . به خانم شمس آفاق (7) سلام برسانيد و به توسط ايشان به آقاي دكتر(8) سلام برسانيد.به خاور سلطان و ربابه سلطان سلام برسانيد. صفحه مقابل را به آقاي شيخ عبد الحسين بگوييد برسانند. ايام عمر و عزت مستدام . تصدقت ، قربانت ؛ روح الله . عكس جوف در حال دلتنگي از حركت نكردن . (9) 1- ملقب به قدس ايران ، همسر امام خميني . 2- براي عزيمت با كشتي به عربستان براي انجام اعمال حج . 3- آقاي سيد مصطفي خميني كه در آن زمان سه ساله بوده است . 4- اشاره به آقامصطفي و فرزند ديگرشان كه درآن زمان هنوز به دنيا نيامده بود و چند روز پس از نگارش اين نامه در زماني كه امام در سفر حج بودند، متولد گرديد و او را "علي " نام گزاردند. وي دركودكي بر اثر بيماري درگذشت . 5- آقاي ميرزامحمد ثقفي ، پدر همسر امام خميني 6- مادر و مادربزرگ همسر امام خميني كه در آن زمان در قيد حيات بوده اند. 7- شمس آفاق ثقفي ، خواهر همسر امام خميني . 8- آقاي دكتر علوي . 9- اشاره به نبودن كشتي جهت عزيمت به جده منبع : صحيفه نور جلد اول صفحه دوم http://old.tebyan.net/H_Tebyan/Maare...=123917&Jeld=1 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: شيراز
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 7,221
از ایشان 5,620 بار سپاسگزاري شده است
|
چه قدر زيبا بود
اين رهبر ماست
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: اصفهان
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 7,230
از ایشان 6,037 بار سپاسگزاري شده است
|
دمتون گرم عالي بود
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Connoisseur
![]() تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: فکر کنم اون بالابالاها
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 889
از ایشان 768 بار سپاسگزاري شده است
|
مثل اينكه تو اين تاپيك هر دو سال يه بار پست زدن
![]() مرسي جالب بود.
پروردگارابه من آرامش ده تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم دليري ده تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم تغيير دهم بينش ده تا تفاوت اين دو را بدانم مرا فهم ده تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند. جبران خليل جبران |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
رهگذر
![]() تاريخ عضويت: Mar 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ایشان 0 بار سپاسگزاري شده است
|
مرسي خيلي عالي بود ، هيچ چيز بهتر از اين جور عشق بين زن و شو هر ها نيست
واقعا بيان با هم عهد ببنديم كه به يكديگر احترام بگذاريم حتي اگه بدي مي بينيم |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Addict
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: ما خانه به دوشان غم سيلاب نداريم!!!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,000
از ایشان 2,147 بار سپاسگزاري شده است
|
جالب ...
![]()
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Aficionado
![]()
تاريخ عضويت: Feb 2010
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 755
از ایشان 790 بار سپاسگزاري شده است
|
واقعاً آفرین به چنین رهبری
کاش بقیه هم از ایشون الگو می گرفتند الحق که رهبر کبیر انقلاب برازنده ایشونه و رهبر بودن فقط و فقط شایسته ایشونه نه بقیه ........
|