|
|||||||
| هم اندیشی هم اندیشی و همفکری |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (permalink) |
|
قد جائکم برهان من ربکم
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: در جایی که حقیقت باشد
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 3,520
از ایشان 4,560 بار سپاسگزاري شده است
|
[مديريت :ترکیب تاپیک]
|
|
|
|
| 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Borhan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#2 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: تهران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 39
از ایشان 134 بار سپاسگزاري شده است
|
باتوجه با عنوان تاپیکی که نوشتید باید اشاره ای کنم به مطلب که قبلا در جای دیگه بیان کرده بودم ..
مردان روسپی صفت! ساعت ۲۱:۱۵ سلام جيگر، بيا بالا برسونيمت. ۲۱:۲۰ ۶۰ تومن ميدم بيا. د بيا ديگه ناز نکن. ۲۱:۲۵ عزيزم اينورم يه نگاه کن. خانوم چرا اينقدر بداخلاقی. ۲۱:۳۰ داخل اتوبوس: مرد درقسمت مردها به سمت زنها برگشته و با عطشی سیری ناپذیر به آنها نگاه میکند جوری که انگار همه لخت نشسته اند. ۲۲:۰۰ جوووونم.................................... .. و این روندی ست که هیچ شبی و در هیچ محله ای پایان نمی گیرد. مردان به راحتی با کلماتشان می آزارند،حرمت می شکنند و ما سکوت می کنیم یا گاهی با فحشی، اندکی از عصبانیتمان را نشان میدهیم. گاهی با خود فکر می کنم این چنین مردانی روسپی ترند که بی اجازه به حریم شخصی افراد وارد شده و پرده میدرند یا زنانی که حال به هر دلیلی با اجازه به خلوت دیگران راه میبرند؟ کدام مستحق توبیخند؟ کدام متجاوزترند؟ و من زن، اگر بخواهم در برابر این متجاوزین از حریمم دفاع کنم به کجا شکایت کنم؟به پلیس مراجعه کنم؟ پلیسی که خودش به راحتی کلام به هرزگی میدهد؟ به کدام قانون دل گرم باشم همان قانونی که زنان بسیاری را به جرم دفاع از حریم خود سالها در بند نگه داشته؟ به قانون مرد نوشت و یکسویه؟ میدانم که چراهای بسیاری هست و موانع بسیاری. اما این جمله نادر ابراهیمی را بر ورودی ذهنم حک کرده ام که سکوت بدترین فاحشگی آدم است. و من تن به این فحشا نمی دهم. چاره اش هم فریادهای میان خیابان نیست. سینه چاک زدن نیست. سکوت نیست. بستر را باید ساخت. زمینه را باید رنگ زد. فرهنگی نو باید. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
محروم از فعالیت
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران/شمیران
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8,559
از ایشان 11,383 بار سپاسگزاري شده است
|
پس هنوز رفتار ناشایست دخترها و زنها را از نزدیک مشاهده نکرده اید.
در یک تاکسی که مینشنید دو دختر بی ادب بدون توجه به حضور اطرافیان و حتی پسر جوانی که بقل دستشان نشستند از تعدد سکسها و رفیقهایشان سخن به میان می آورند. خوب توقع دارید با چنین افرادی چگونه برخورد شود؟!! دخترانی که احساس میکنند به علت ظاهر سکسی میتوانند در دل هر کس نفوذ کنند و فخر فروشی را از کسی دریغ نمیکنند؟!! (حتی رفتگر محل) فکر میکنم دخترها به مراتب فاسدتر از پسرها باشند. مخصوصا در این نسل که حتی اکثر خانواده ها دختران را باعث خرابی اجتماع و پسران و مردان میدانند. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Enthusiast
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 89
از ایشان 138 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
![]() اما چه می شود کرد وقتی فرهنگ ما سال ها به عقب برگشته است؟ بزرگترین خدمتی که ما می توانیم به جامعه کنیم، ساختن فرهنگی است که شاید 3 نسل بعد از ما بتوانند در آن فرهنگ بدون این دغدغه ها زندگی کنند. ولی شوربختانه عموم مردم ایران حتی برای بنا کردن فرهنگی جدید و انسانی هم آمادگی ندارند..
بـا ایــن دو سـه نـادان کـه چــنــیــن می دانــنــد از جــهـــل کـــه دانـــای جـــهــان ایـــشـــانـــنـــد خـر بــاش کــه ایـن جــمــاعــت از فــــــرط خــری هــر کــو نــه خـر اسـت کـافـــرش می خـوانــنــد خـیـام |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي ضد خرافات به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#5 (permalink) |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: tehran
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 28
از ایشان 25 بار سپاسگزاري شده است
|
جالبه بدونین بعضیها که احساس زرنگی بیشتری می کنند از خانواده دختر برگه سلامتی از طرف پزشک قانونی می خوان که دیگه دختر بد بخت حتی ترمیم هم اگه کرده باشه نتونه برا خودش زندگی بسازه
|
| کاربران زير از دوست گرامي اگاپه به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#6 (permalink) | |
|
الهه آتش
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: برزخ!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 202
از ایشان 511 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
وقتی که در یک دنیای مجازی دختران ایرانی در چینین بحث هایی شرکت نمی کنند چطور مي توان باور كرد كه دختران ایرانی در معابر عمومی از خاطرات سکسی خود تعریف کنند؟ دختران ایرانی هنوز در موضوعات ساده ای مثل پوشیدن چند تار موی سر به نتیجه نرسیده اند آنوقت شما ادعا دارید که موضوع سکس برای آن ها حل شده است؟ حتی اگر به زندگی دختران فراری که به یک روسپی تبدیل شده اند نگاهی بیاندازید خواهید دید حتما توسط دوست پسر خود به بهانه ی ازدواج و... فریب خورده اند و بعد از ترس آبرو و خانواده از خانه فرار کرده اند و حالا به اجبار تن به روسپی گری می دهند! و اینکه بیشتر خانواده ها دختران رو عامل بدبختی مردان می دانند ناشی از تفکر سنتی و ارتجاعی جامعه ی ماست ! متاسفانه در فرهنگ ما اینطور جا افتاده است که زن همدست شیطان است و تمام بدبختی و فساد جامعه از وجود زن هاست پس بهتر است زن خود رو در پستوی خانه پنهان کند و به عنوان موجودی که ارزشی نصف مرد دارد همیشه در زیر سایه ی پدر و برادر و شوهر باشد! متاسفانه من بارها با این تفکر اشتباه روبه رو شده ام که اگر پسری در خیابان برای دختری مزاحمت ایجاد کرد 100 درصد تقصیر دختر بیچاره است ! اميدوارم روزي فرا رسد كه در ايران براي زنان ارزشي همانند مردان قايل شوند و بپذيرند كه نبايد انتظار داشته باشيم براي اينكه مبادا مردان دچار اشتباهي شوند، آزادي هاي زنان رو از بين ببريم. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
|
نقل قول:
هر آنچه گفتم گوشه ای از واقعیت بوده و البته هست و بسیاری از مطالب از قلم افتاده است. بهتر است شما سری به فاروم های سکسی بزنید تا کاربران مونث را مشاهده کنید. یا اینکه شب ها به چت روم ها بروید. اکثر دخترکان چتی مخصوصا نزدیک بامداد تمایل به سکس چت دارند و یا تقاضای وب سکس از پسران. همین جمعه که گذشت وقتی کنار دریا بودم با گوش خودم شنیدم که دختری به دوست خودش میگفت "هوا بدجوری سکسیه" !!! و خوب مطالب دیگری را هم شنیدم و هم دیدم. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي alimetallica_2 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#8 (permalink) |
|
دوست من سلام
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: ايران مرز پر گهر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 32
از ایشان 18 بار سپاسگزاري شده است
|
چرا اگر يك پسر دوست دختر داشته باشد زشت نيست و باعث افتخاره براي خانواده
ولي اگر يك دختر دوست پسر داشته باشد زشت و زننده است وباعث سرافكندگي براي خانواده |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي vahidm به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#9 (permalink) |
|
Expert
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 401
از ایشان 1,133 بار سپاسگزاري شده است
|
کار زشت زشته ! اصلا دختر و پسر هم نداره ! من فکر نمیکنم در خانواده های قانونمند و پایبند به ارزشهای انسانی و اخلاقی هیچکدام از والدین به این موضوع که هر کدام از فرزندانشان دوستی از جنس مخالف دارند ببالند مگر در خانواده های معلوم الحال
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
رهگذر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8
از ایشان 20 بار سپاسگزاري شده است
|
هر عضو و بافتی در بدن انسان به دلیل خاصی پدید امده
در سنین پیش از بلوغ Ph درون واژن بیشتر از 7 و قلیایی در سنین پس از بلوغ پایین تر از 7 و اسیدی میباشد. از اینرو در دختران کم سن و سال میکرواورگانیسم های بیماریزا به اسانی میتوانند از راه واژن به رحم و تخمدان ر اه یافته عفونت ایجاد کنند ولی پرده بکارت از این کار جلوگیری میکند. بکارت پس از بلوغ نقش اساسی خود را از دست میدهد . این بود معنا و مفهوم بکارت از دید علمی و پزشکی ولی خب ما ادمیان در درازای تاریخ معنا های گوناگون به چیزهای مختلف دادیم . بکارت را نشانه عفت و پاکی دانسته ایم بی انکه از خود بپرسیم چگونه میتوان از پاکی یک مرد اگاهی یافت . برخی دوشیزگان به طور مادرزادی فاقد بکارتند و یا دارای بکارت انعطافی اند که تنها هنگام زایمان از بین میرود و میدانیم به همین دلیل سو تفاهم ها پیش امده تحقیر ها و حتی جنایت ها رخ داده . بکارت معیار خوبی یا بدی کسی نیست. در زندگی چیزهای مهمتری نیز وجود دارد. |
|
|
|
| 5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي abtin به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#11 (permalink) |
|
Expert
|
احسنت بر این طرز فکر !
![]() این تاپیک هم دقیقا همین موضوع را بحث میکند که اولا کسی که پایبند هیچ چیزی نیست همه کاری میکند و در اخر قضیه با استفاده از ترفندهای مختلف خود را به طرف مقابل غالب میکند و در دلش به ریش او نیز میخندد و در مقابل کسی که بسیار پاکدامن و عفیف است به دلایلی د چار مشکل شده و این نشان عفت !!! را از دست میدهد انوقت یک عمر باید زیر بار تهمتها و خفتها بسوزد و دم بر نیاورد |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
رهگذر
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 8
از ایشان 20 بار سپاسگزاري شده است
|
احسنت بر این طرز فکر !
![]() این تاپیک هم دقیقا همین موضوع را بحث میکند که اولا کسی که پایبند هیچ چیزی نیست همه کاری میکند و در اخر قضیه با استفاده از ترفندهای مختلف خود را به طرف مقابل غالب میکند و در دلش به ریش او نیز میخندد و در مقابل کسی که بسیار پاکدامن و عفیف است به دلایلی د چار مشکل شده و این نشان عفت !!! را از دست میدهد انوقت یک عمر باید زیر بار تهمتها و خفتها بسوزد و دم بر نیاورد هم میهن گرامی اگه خرده ای به نوشتار من داری به گونه ای روشنتر باز گو کنید تا اگر پاسخی داشتم برایتان بنویسم اگر نه که هیچی. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
الهه آتش
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: برزخ!
جنسيت: سپاس هاي ايشان از ديگران: 202
از ایشان 511 بار سپاسگزاري شده است
|
نقل قول:
من اعتقاد دارم زن ها برای ارتباط جنسی با یک مرد باید از قبل پیش زمینه علاقه و عشق رو داشته باشند و عشق براشون مهم تر از ارتباط جنسی هست و هیچوقت نمی توانند بدون شناخت قبلی خود رو در اختیار کسی قرار بدهند و هر چند ساعتی رو با یک نفر باشند و بعد خاطرات رو براي كس ديگه اي تعريف كنند . دختران ايراني فاسد نيستند بلكه اين پسران هستند كه با سواستفاده از عشق و عاطفه دختران رو فريب مي دهند! |
|
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Rahaa به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند : |
|
|
#14 (permalink) | |
|
Expert
|
نقل قول:
خرده ای نبود ! منکه در عین وضوح شدیدا این عقیده شما را تایید کردم و کاملا با شما موافقم ! موفق باشید ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
محروم از فعالیت
|
نقل قول:
اگر با افکار بنده آشنایی داشته باشید میدانید که بنده منشع تمام بدبختی ها و فسادهایی که در مردها هم وجود دارد را مسبب یک زن میدانم. بحث و جدل بیهوده است. باید دیگران قضاوت کنند و به کالبد خود مراجعه. |
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي alimetallica_2 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |