|
|
|
|
#1 (لینک نوشته) |
|
نجیب زاده ![]() |
این تمها روی گوشیهای دیگر نظیر : 6260,3230, 6600 ,6620,6670 ,6680 ,6681 , 6682 , 7610 ,N72, N70نیز اجرا خواهند شد برای استفاده از این تمها ذکر چند نکته ضروریست (نکته صفر : نظر یادتون نره!!!!) 1) GPRS را غیر فعال کنید 2) این تمها روی 6630 تست شده و کاملا جواب داده است 3) پس از نصب ,برنامه پس از 30 ثانیه به صورت خودکار اجرا شده و پس زمینه موبایل متحرک خواهد شد 4) در صفحه اصلی گوشی با فشردن کلید c میتوان متحرک سازی را متوقف کرد و با فشردن هر کلید دیگری دوباره فعال خواهد شد 5) هر موقع صفحه کلید گوشی خود را قفل میکنید یا در منوهای دیگر گوشی هستید متحرک سازی متوقف میشود اما برنامه هم چنان فعال خواهد بود 6) به هیچ وجه برنامه را در صفحه اصلی گوشی به حال خود رها نکنید بلکه فقط از آن در مواقع خاص استفاده کنید یا کلید c را بفشارید یا صفحه کلید گوشی را قفل کنید چون این باعث میشود که شارژ گوشی شما زودتر تمام شود 7) سعی کنید از این برنامه همزمان با برنامه های دیگر استفاده نکنید البته ممکن است مشکلی هم به وجود نیاورد 8) برای خروج از این برنامه میتوانید کلید منو را برای چند لحظه فشرده تا لیست برنامه های در حال اجرا نمایش داده شود ,سپس آیکون برنامه به نام ownskin را انتخاب کرده و کلید c و yes را بزنید 9) پس از نصب ,آیکون برنامه در منوی گوشی ظاهر میشود که در منوی options میتوانید تنظیمات زیر را انجام دهید : Animation : میتوانید متحرک سازی را متوقف یا فعال کنید Autorun : میتوانید اجرای اتوماتیک برنامه را پس از راه ندازی گوشی فعال یا غیر فعال کنید 10) برای انتخاب این تم میتوانید از قسمت Themes گوشی خود نیز آن را انتخاب کنید , یا میتوان آن را برای همیشه پاک کرد. ========================= اولین تم متحرک برای 6630: ![]() دانلود 5drF4J84L6aF.sis =============== دومین تم متحرک برای 6630: ![]() دانلود qht4C70kt3X1.sis =============== سومین تم متحرک برای 6630: ![]() دانلود zATMSwLQpa31.sis =============== چهارمین تم متحرک برای 6630: ![]() دانلود 0CikdJzk3mnZ.sis ===============
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#2 (لینک نوشته) |
|
شناسه تکراری |
![]() Star theme یک تم بسیار زیبا برای نوکیا سری 60 ورژن 3. ساخته شده توسط www.p30download.com امیدوارم لذت ببرید. قابل نصب بر روی:3230 / 3250 N81 / N80 / N73 / N71 N95 / N93 / N92/ N91 دانلود - 228 کیلوبایت خوب بودا ويرايش توسط smsk : 01-26-2009 در ساعت 07:01 PM |
|
|
|
|
|
#3 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
از شما متشکرم اگه می شه برام چندتا تم متحرک زیبا بفرستین چون حرچی سعی کردم نتونستم دانلود کنم a.reza@noavar.comgol
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
سلام من جدید عضو شدم:hi:
راستی می خواستم بگم در مورد تمام گوشی ها هر چی می خواید از تم گرفته تا رینگتون و wallpaper وفیلم و... البته من هیچ مسئولیتی در مورد استفاده های نادرست ندارم راستی بقیه برن جلو بوق بززززززززنننننننننننننننن نننننننننننن:103: سایت:www.gallery.mobile9.com |
|
|
|
|
|
#5 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
بابا ايول خيلي باحالي
|
|
|
|
|
|
#6 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
سلام خیلی خوب بود ممنون
|
|
|
|
#7 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
سلام دوستان:من هرچي سعي كردم نتونستم تم هارو دانلود كنم.اگه امكان داره چند تا تم متحرك برام بفرستيد.با تشكر
n.abi48@yahoo.cam |
|
|
|
|
|
#8 (لینک نوشته) |
|
نجیب زاده ![]() |
مجموعه کامل از بهترین عکس های متحرک برای پس زمینه یا اسکرین سیور موبایل شما . این مجموعه شامل 80 عکس متحرک با فرمت gif و کیفیت بالا میباشد . سایز این عکس ها 240x320 پیکسل میباشد . این مجموعه نسبتا دارای حجم کمی میباشد !
![]() دانلود با حجم ۹.۷ مگابایت پسورد فایل : www.kamyabonline.com |
|
|
|
|
|
#9 (لینک نوشته) |
|
نیازمند تایید ایمیل |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() میگم چرا این تمهای قشنگتون فقط واسه دق دادن ماست و دانلود نمیشه اخه من ناسلامتی تو سایتتون عضوم ولی وقتی میرم رو دانلود میگه عضو نیستین![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :11 2:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 (لینک نوشته) |
|
نجیب زاده ![]() |
من خودم از این تم ها استفاده می کنم و برای اطمینان دوباره هم تست کردم و هیچ مشکلی در دانلود هم وجود نداشت!
!
|
|
|
|
|
|
#11 (لینک نوشته) |
|
نجیب زاده ![]() |
اميدوارم اين لينكها براي تمام دوستان قابل دسترس باشند.
![]() ![]() فايل هاي پيوست Dj.sis (231.3 كيلو بايت, 2 دفعه دریافت شده) Green Blue.sis (741.9 كيلو بايت, 11 دفعه دریافت شده)
|
|
|
|
|
|
#12 (لینک نوشته) |
|
نجیب زاده ![]() |
![]() ![]() فايل هاي پيوست Oranje.sis (55.8 كيلو بايت, 11 دفعه دریافت شده) Red & Black.sis (824.1 كيلو بايت, 6 دفعه دریافت شده)
|
|
|
|
|
|
#13 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
مجموعه ده تم عاشقانه برای گوشی های سری 60 نوکیا
![]() قابل نصب بر روی گوشی های نوکیا: N90 | 7650 | 7610 | 6682 | 6681 | 6680 | 6670 | 6630 | 6620 | 6600 N70 | 6260 | 6230 | 3660 | 3650 | 3620 | 3600 | 3230 دانلود - 1.9 مگابایتپسورد فایل : www.mob4u.ir
|
|
|
#14 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
.:: نرم افزار Phone Alone v2.00.2200 - نوکیا سری 60 ورژن 3 ::.
آیا تا به حال پیش آمده که گوشی موبایل خود را در مکانی جا گذاشته باشید و بیم داشته باشید کسی به فایل های شما دسترسی پیدا کند، یا اینکه احتیاج به شماره تلفن شخصی در گوشی داشته باشید اما گوشی همراهتان نباشد؟ برنامه پر قدرت و مفید Phone Alone تمامی نیاز های شما را برطرف میکند.فقط کافیست برنامه را روی گوشی نصب کنید و با تنظیماتی که انجام میدهید هر زمانی که گوشیتان را در مکانی جا گذاشتید از طریق تماس یا ارسال اس ام اس به گوشی خود، آن را در دستان خود حس کنید.از جمله امکانات برنامه میتون به محافظت از اطلاعات گوشی شما (قفل کردن گوشی) ، دسترسی به تمامی شماره تماس های خود ، ارجاء (دایورت) تماس ها و اس ام اس ها به شماره ای که شما تائین می کنید و ... اشاره کرد. ![]() قابل نصب بر روی گوشی های نوکیا: N96 | N95 | N93 | N92 | N91 | N82 | N81 | N80 | N78 | N77 | N76 | N75 | N73 | N71 E90 | E70 | E65 | E62 | E61 | E60 | E51 | E50 | 6290 6220 | 6121 | 6110 | 5700 | 5500 | 3250 سامسونگ: i560 | i550 | i520 | i450 | i400 | G810 دانلود - 948 کیلوبایتپسورد فایل : www.mob4u.ir |
|
|
|
|
|
#15 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
بازی جدید و بسیار زیبا و گرافیک بالای Summer Games 2008 که در این بازی شما در چندین رشته ورزشی از جمله دومیدانی , وزنه برداری , قایق رانی , پرتاب نیزه و ... میتوانید در مسابقات شرکت کنید. این بازی به صورت مولتی اسکرین و تحت فرمت جاوا عرضه شده است و بر روی تمامی گوشی های موبایل قابل نصب می باشد.
![]() دانلود - 221 کیلوبایتپسورد فایل : www.mob4u.ir |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| متحرک, تم, تم های متحرک برای نوکیا |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|