ویزای جوینده شغلی آلمان و مدارک مورد نیاز آن چیست؟ - زبانهای خارجی - هم میهن
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            
آخرین موضوعات فعال ویدئوی زیبایی از پرواز قوی سفید روس ... Tu-160    (✿◕ ‿ ◕)مشاعره سنتی(✿◕ ‿ ◕)    قفل دیجیتال    گفتگوی انتقادی با کاربر کاوش در باره فلسفه مادیگرایی    زندگی های مسخره!    ایا خسرو انوشیروان دو گروه از ترکهای خزر را در اذربایجان اسکان داد    بزرگترین پرونده امنیتی کشور برای سال آینده؛    عصبیّت، قومیت و نژادپرستی ملل و اقوام    لرستان غربی کجاست؟    متلک پرانی جرم است    فيلم/ سینه‌زنی در دبستان؛ دختر بچه: دستم درد می‌کنه؛ معلم: با اون یکی دستت بزن!    چرا امامت حتما باید در قرآن آمده باشد؟    (✿◕ ‿ ◕)مشاعره با حروف انتخابی(◕ ‿ ◕✿)    درد دل جانبازی که عامدانه مورد ظلم بنیاد قرار گرفته    نشانه های وجود جن    کارآفرینی زنان در خانه؛ روایت بانوی گوهر تراش    سمبوسه    میوه هایی که برای افراد چاق مضر است    آیا بیماران روانی خطرناکند؟    چه ماسکی برای جوش صورت مناسبه ؟    عکس های عاشقانه همراه با جمله عاشقانه    مدل مانتو بلند شیک دخترانه و زنانه    چگونه در خانه بستنی درست کنیم    تعبیر خواب بیماری    تعبیر خواب دعوا کردن   

ویزای جوینده شغلی آلمان و مدارک مورد نیاز آن چیست؟
قديمي 11-06-2018   #1 (لینک نوشته)
شمع جمع
 
payasan's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض ویزای جوینده شغلی آلمان و مدارک مورد نیاز آن چیست؟

ویزای جوینده شغلی آلمان و مدارک مورد نیاز آن چیست؟
ویزای جوینده شغلی آلمان ​
آلمان نه تنها یک کشور زیبا بلکه یکی از قدرتمندترین کشورهای اروپایی است. با رشد بالا و بیکاری پایین، این کشور مکان عالی برای رفتن به دنبال شغل است. این کشور آموزش رایگان به ساکنان خود ارائه می‌دهد و در نظر گرفته می‌شود که یک محیط بسیار امن و جذاب برای کار و زندگی باشد.​

آلمان همچنین یکی از کشورهایی است که به دنبال کارمندان واجد شرایط برای کار در موقعیت‌های پردرآمد است و همه افراد جوان و ماهر را تشویق می‌کند که بیایند و به دنبال مکان‌هایی برای کار بگردند. بنابراین اگر تصمیم گرفتید که می‌خواهید در آنجا کار کنید، اولین کاری که باید انجام دهید گرفتن ویزای جوینده شغلی آلمان است. ​

ویزای جوینده شغلی چیست؟ ​
ویزای جوینده شغلی برای آلمان یک اجازه اقامت طولانی‌مدت است که به شما اجازه می‌دهد شش ماه در کشور بمانید و به دنبال کار بگردید. اگر در پایان این شش ماه یک محل استخدام پیدا کردید، به شما ویزای کار آلمان یا مجوز کار آلمان داده می‌شود و اجازه خواهید داد که در آنجا کار کنید و در آنجا زندگی کنید. لطفا توجه داشته باشید که داشتن ویزای جوینده کار به شما اجازه نمی‌دهد بلافاصله کار خود را در آلمان شروع کنید. تنها به این معنی است که شما می‌توانید از کشور بازدید کنید و در طول اقامت خود به دنبال شغلی بگردید. ​

برای به دست آوردن ویزای جوینده کار برای آلمان به موارد زیر نیاز دارید: ​

۱. واجد شرایط درخواست باشید ​

۲. تمام مدارک لازم را جمع‌آوری کنید ​

۳. فرم درخواست و انتصاب ویزای خود را پر کنید ​

واجد شرایط بودن متقاضیان ​
چندین معیار وجود دارند که باید برای ویزای جوینده شغل آلمان واجد شرایط لازم باشید: ​

مدرک کارشناسی یا کارشناسی ‌ارشد خود را از دانشگاه آلمان یا مدرک خارجی معادل بگیرید. ​
حداقل ۵ سال تجربه در رشته تحصیلی خود داشته باشید ​.
نشان دهید که برای تامین هزینه اقامت خود در طول زمانی که در آلمان هستید پول کافی دارید .​
برای کل اقامت خود در آلمان یا تا زمانی که اجازه کار خود را دریافت می‌کنید بیمه پزشکی یا مسافرتی داشته باشید. ​
اگر تمام این معیارها را بررسی کنید، یک قدم به سمت گرفتن ویزای خود نزدیک‌تر می‌شوید. ​

مدارک برای درخواست ​
گام بعدی آماده کردن مجموعه اسناد و مدارکی است که به درخواست شما ضمیمه خواهد شد. این اسناد تضمین می‌کنند که درخواست شما بلافاصله به دلیل عدم برآورده کردن الزامات، رد نمی‌شود، بنابراین اطمینان حاصل کنید که همه آن‌ها را دارید. ​

چک لیستی از مدارک لازم برای گرفتن ویزای جوینده کار آلمان را چک کنید: ​

یک پاسپورت معتبر (در ۱۰ سال گذشته صادر و برای حداقل ۱۲ ماه بعد از بازگشت برنامه‌ریزی‌شده معتبر است) ​
یک نسخه از صفحه اطلاعات پاسپورت ​
سه تصویر پاسپورت براساس ویژگی‌های بیومتریک ​
یک صفحه کاور که در آن هدف بازدید خود را توضیح می‌دهید، چگونه می‌خواهید کار پیدا کنید، و اگر نتوانید شغلی پیدا کنید، برنامه کاری جایگزین شما. ​
دیپلم درجه خود را (و یا هر مدرک تحصیلی دیگر از یک دانشگاه آلمانی یا غیر آلمانی) و همچنین هر گواهی تجربه قبلی
رزومه های درسی با جزئیات شما (CV) ​
گواهی اقامت در آلمان (جایی که شما در طول سفر خود در آن اقامت خواهید داشت) ​
گواهی ابزارهای مالی برای پوشش دادن هزینه‌ها در زمان اقامت شما در آلمان با نشان دادن یکی از اسناد زیر: ​
Verpflichtungserklarung (نامه تعهد رسمی)توسط یک حامی که در آلمان زندگی می‌کند
بیانیه حساب بانکی، یا ​
حساب بانکی مسدود شده ​
گواهی وضعیت شخصی در کشور خودتان، مانند گواهی تولد، گواهی ازدواج و غیره (ترجمه‌شده به انگلیسی) ​
گواهی بیمه سلامت ​
برای برآورده کردن نیازها، باید دو مجموعه از این اسناد را آماده کنید و آن‌ها را به مرکز درخواست خود ببرید. ​

توجه داشته باشید که داشتن تمام این اسناد تضمین نمی‌کند که به شما ویزا داده شود. این تصمیم کاملا به مقام کنسولی بستگی دارد. ​

سفارت آلمان / کنسولگری این حق را دارد تا اسناد اضافی را درخواست کند. این موضوع در میان مشاغل خاص صادق است (به عنوان مثال پرستاران، پزشکان، داروسازان، معلمان) ​
فرم درخواست و انتصاب ​
پس از اینکه مدارک لازم را جمع‌آوری کردید، گام نهایی پر کردن فرم درخواست از دفتر سفارت آلمان برای ویزای جوینده شغلی است. پس از اینکه فرم را ارائه کردید، یک قرار ملاقات برای مصاحبه ثبت خواهید کرد. پیش‌زمینه و مدارک شما، فرم درخواست و مصاحبه تعیین خواهد کرد که آیا ویزای جوینده شغل آلمان را دریافت خواهید کرد یا خیر. ​

در نتیجه، اگر شما مصمم هستید که در آلمان کار پیدا کنید، مطمئن شوید که از این مراحل پیروی کنید، برنامه خوبی آماده کنید، و باید در مسیر خود برای برقراری ارتباط و شبکه با کارفرمایان احتمالی در آلمان باشید. ​



برای دربافت خدمات سفارت انگلیس Visa4UK و سفارت آمریکا MRV Fee و سفارت کانادا MyCIC از طریق وب سایت پی آسان برروی هر یک از لینک ها که مایلید کلیک کنید.



مطالب پیشنهادی:

فهرست 10 شغل پردرآمد در هند / پردرآمدترین مشاغل در هند

١٧ استارت‌آپ برتر که امسال راه‌اندازی شدند (قسمت اول)
payasan آفلاين است   پاسخ با نقل قول