آموزش مجازی انواع کباب
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > کلاس آشپزی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 01-31-2014   #1 (لینک نوشته)
" هـمــــای "
 
sepantman's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض آموزش مجازی انواع کباب

آموزش مجازی انواع کباب
با عرض سلام

نظر به متمرکز سازی دستور انواع کباب ها و پیشنهاد بانو ایرسا ، قصد داریم

تا جایی که ممکنه انواع کباب ها رو در اینجا

آموزش بدیم ، از همه دوستان هم دعوت میشه جهت متمرکز سازی ، دستورهای کباب رو

دراین تاپیک قرار بدن.

سپاس فراوان



آموزش کباب ترش
آموزش کباب چنجه
آموزش کباب برگ
آموزش کباب تابه ای
نکته های بانو saita
نکاتی درباره ی کباب کوبیده
گوشتهای مصرفی در انواع کباب
__________________
آموزش مجازی انواع کباب

أين هادمُ أبنية الشّرك و النّفاق
کجاست آن ویران کننده ی بناهای شرک و نفاق ؟

دعای ندبه

ويرايش توسط sepantman : 03-28-2014 در ساعت 05:51 PM
sepantman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
13 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 02-02-2014   #2 (لینک نوشته)
" هـمــــای "
 
sepantman's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض آموزش مجازی انواع کباب

خوب ، کباب ترش یکی از غذاهای پرطرفدار گیلانیه که خیلی خوشمزه است و توصیه میکنم اگه سفری به استان گیلان داشتین حتما نوش جان کنین.

و اما طرز تهیه کباب ترش

درباره گوشت کباب ترش به تاپیک کباب چنجه که در همین بخش هست مراجعه کنین و دقیقا گوشت رو اول به حال چنجه در بیارین.
بعد باید مواد مخصوص رو آماده کنیم.
برای تهیه مواد کباب ترش 11 چیز لازمه :

  1. گردو
  2. خلواش
  3. بینه
  4. نعناع خشک
  5. سرکه
  6. گلپر
  7. رب انار
  8. آب انار
  9. نمک
  10. چوچاق
  11. سیر
بیشترین مقدار رو گردو باید داشته باشه ، گردو رو چرخ ریز میکنیم ، بعد سبزی های معطرمون رو اضافه میکنیم ، آب انار رو کم کم اضافه میکنیم تا مواد یه کمی غلیظ بشه دقت کنید غلظت مواد باید مثل کره ای باشه که یه کم آب شده.
بعد سرکه رو اضافه میکنم در مورد اندازش ، برای هر یک فنجان گردو ، یک قاشق چای خوری
سیر آسیاب شده هم حدودا یک قاشق غذاخوری
در آخر هم گلپر و نمک و فلفل اضافه میکنیم ، ببخشید دوستان اندازه ها رو چشمی وارد کردم، اگه سوالی هست در خدمتم.


در آخر گوشتهای چنجه رو در این مواد میخوابونیم و بعد از چند ساعت به سیخ زده و با حرارت کم کباب میکنیم




کباب چنجه


مواد لازم:

گوشت راسته گوساله

پیاز

نمک

فلفل

طرز تهیه:

برای تهیه کباب چنجه ای که دقیقا مثل کباب بیرون در بیاد باید گوشت کبابمون حتما راسته گوساله باشه.

دقت کنید که به هیچ وجه گوشت رو نشورید و داخل آب قرار ندید و گوشت باید به همراه خونآبه به عمل بیاد.

برای شروع ، قسمتهای سفید و اضافه هایی که شبیه پوست و چربی هستند رو از گوشت جدا کنید، و بعد گوشت رو به صورت مستطیل های کوچک برش بزنید
دقت کنید که تکه های گوشتتون زیاد ضخیم نباشه تا در زمان کم مغز پخت بشه.

بعد از برش گوشت اون رو داخل ظرفی بریزید و دو تا پیاز بزرگ توش رذنده بزنین، باز هم تاکید میکنم حتما رذنده کنین و خرد نکنین چون عصاره پیاز باید تو جون گوشت بشینه.

گوشت رو کاملا با پیاز مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به اون اضافه کنیئد
نکته ای باید در اینجا اشاره کنم اندازه فلفل در کباب چنجه هست که خیلی مهمه
کباب چنجه باید کمی تند باشه ولی اگر فلفل زیادی استفاده کنین گوشت رو تلخ خواهد کرد پس در اندازه فلفلتون دقت کنید که در عین تند کردن گوشت رو تلخ نکنه
در پایان دوباره گوشت رو کاملا هم بزنید و مثل خمیر ورزش بدین.
گوشت رو داخل یک ظذف در دار بریزین و در یخچال در دمای نزدیک صفر قرار بدین ولی دقت کنید که گوشت منجمد نشه
بعد از حدود 6 ساعت میتونین گوشت رو به سیخ بزنین.ولی هر چه گوشت بیشتر توی مواد بخوابه خوشمزه تر خواهد بود.
وقتی که گوشت رو به سیخ زدین اون رو با گوشتکوب مخصوص کباب کاملا بکوبید تا بافت هاش گسسته بشه و نرم بشه
موقع کباب زدن حرارت رو پایین بیارین و در حین کباب زدن با فرچه روش کره بمالین
کمی که پیش رفت با یک چاقوی تیز روی گوشت برشهای کوچک بدین تا مغز پخت بشه
اگر مشکلی بود در خدمت هستم


ويرايش توسط sepantman : 02-23-2014 در ساعت 06:18 PM
sepantman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
6 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 02-08-2014   #3 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
irsa's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی انواع کباب

نوشته اصلي بوسيله saba91 نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله biseda2 نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله sarnavesht نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله shirinb نمايش نوشته ها
م
نوشته اصلي بوسيله Hoda نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله hani74 نمايش نوشته ها
!
نوشته اصلي بوسيله tottoro نمايش نوشته ها

نوشته اصلي بوسيله hoda_1 نمايش نوشته ها
ت
نوشته اصلي بوسيله neda_nafasi نمايش نوشته ها
م
نوشته اصلي بوسيله shadab نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله madarshowar نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله 2darya_ نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله yare-emam نمايش نوشته ها
ا
نوشته اصلي بوسيله qazal_21 نمايش نوشته ها
.
نوشته اصلي بوسيله zare نمايش نوشته ها
؟
نوشته اصلي بوسيله sun_boy2 نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله marde_barani نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله MARC نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله iren نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله neda_nafasi نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله jodyabod نمايش نوشته ها
م
نوشته اصلي بوسيله hani74 نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله parsigu نمايش نوشته ها
پ.
نوشته اصلي بوسيله heaven نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله anne_shirley نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله khatoon نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله saita نمايش نوشته ها
نوشته اصلي بوسيله sepantman نمايش نوشته ها
م
نوشته اصلي بوسيله saba91 نمايش نوشته ها
[quote=nafasi92;4343131]/quote]

نوشته اصلي بوسيله hashem1359 نمايش نوشته ها
__________________
میروم و نمیرود از سر من هوای تو


داده فلک سزای من تا چه بود سزای تو

ويرايش توسط irsa : 02-09-2014 در ساعت 12:02 AM
irsa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
14 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 02-09-2014   #4 (لینک نوشته)
فـسـقـلـی :)
 
saita's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی انواع کباب

بـح بـح رسـیـدیـم بـه بـحـث شـیـریـن و جـذاب کـبـاب

تـو خـونـه مـا کـبـاب و پـیـتـزا پـخـتـنـش بـا آقـایـونـه مـن ایـنـایـی کـه مـی گـم مـشـاهـداتـمـه

خـب کباب رو میشه با انواع گوشت ها از جمله مرغ ماهی گوشت قرمز و سایر پرندگان غیر از مرغ و حتی بعضی چیزها مثل قارچ و سوسیس درست کرد که معمولا منظور از کباب همون بخش کباب های گوشتیه

برای جوجه کباب من دیدم که پدر و همسرم مرغ ها رو خرد میکنن و یک یا دو روز در یک طعم دهنده میخوابونن

طعم دهنده هایی که به طور معمول استفاده میشه و من دیدم زعفران فلفل پیاز و ماست و سبزی معطر هستش

البته اون ماست و سبزی معطر کمتر استفاده میشه چون وقتی ماست و سبزی رو جوجه زیاد باشه میسوزنتش و بد میشه

بعدشم کباب هایی که با سایر گوشت پرندگان میشه درست کرد و راحت هست اکثریت مثل مرغ هست جز کبوتر که متاسفانه نمیدونم چیکار میکنن

در مورد گوشت قرمز هم میشه کباب کوبیده کباب بی استخوان و با استخوان درست کرد

که برای کباب کوبیده گوشت رو با کمی چربی چرخ میکنن تا یه گوشت کش دارناک به دست بیاد و بشه به سیخ زد

بعد یه پیاز رو با ریزترین رنده ، رنده میکنن آب پیاز جدا شه اون یه ریزه هم که توی پیاز مونده رو با چلاندن از توش در میارن بعد تفاله های پیاز رو میریزن تو گوشت به علاوه ی فلفل و نمک و یه ذره زردچوبه آب پیازم میذارن کنار دستشون که دستشون رو باهاش خیس کنن گوشتا بهش نچسبه و راحت سیخ کنن آب پیازم واسه این حسابی چلوندن که اگه اب داشته باشه احتمال ریختن کباب زیاد میشه

یکی دیگه اش اینه که بخش های لخم و باحال گوشت رو هم اندازه میبرن میخوابونن تو کیوی و پیاز و آبلیمو چند روزی و بعد با دنبه سیخ میکنن البته دنبه اش اجباری نیست ولی اگه دنبه تو کبابای من نباشه اعدام میشن یه بار حتما امتحان کنین دنبه ی کباب شده به شرطی که خوب پخته باشه خوشمزه است زیااااااد

یه کبابم داریم که استخوان داره و با گوشت قلوه گاه هست و مثل بالاییه و فقط دنبه نداره

بعدش میرسیم به ماهی ماهی هم ماهی های خاص هستن برای کباب بهتر میشن ولی بازم چون کباب تو خونه ما تخصصا مال آقایونه نمیدونم اسماشون رو فقط میدونم بسیاااااار تیغ کمی دارن میشه گفت ندارن و گوشتشون مثل ماهی شمال نیست چون درسته میذارن روی توری ولی ماهی گوشت خیلی لطیف یکمی به طوری میچسبه و میسوزه و حروم میشه اونا بهتره سرخ شن گمونم ماهی جنوبه کبابیا

اونا رو هم بعد پاکسازی درسته یا خرد شده فرقی نمیکنه یه مدت توی روغن زیتون و آبلیمو و جعفری و سیر میخوابونن و بعد میذارنش روی توری ای که با یه ذره کره چرب شده که نچسبه ماهی بعد کبابش میکنن

گاهی هم بین این کباباشون قارچ و ... هم میذارن که خوب میشه یا موقع پخت کباب روش یه سس هایی میزنن نامردا نمیگن توش چی ریختن
__________________
دلم به " مستحبی " خوش است که جوابش " واجب " است

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه...

آموزش مجازی انواع کباب
saita آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 02-09-2014   #5 (لینک نوشته)
مستور
 
tottoro's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی انواع کباب

نوشته اصلي بوسيله saita نمايش نوشته ها
بعدشم کباب هایی که با سایر گوشت پرندگان میشه درست کرد و راحت هست اکثریت مثل مرغ هست جز کبوتر که متاسفانه نمیدونم چیکار میکنن
ضمن تشکر از توضیحات مفصلی که دادین
مطمئنی برای اینکه درست وحسابی گوشت به سبخ بچسبه وجدا نشه(کباب کوبیده)
ترفند خاصی نمیزنن؟
__________________
آموزش مجازی انواع کباب
tottoro آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 02-09-2014   #6 (لینک نوشته)
فـسـقـلـی :)
 
saita's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی انواع کباب

نوشته اصلي بوسيله tottoro نمايش نوشته ها
ضمن تشکر از توضیحات مفصلی که دادین
مطمئنی برای اینکه درست وحسابی گوشت به سبخ بچسبه وجدا نشه(کباب کوبیده)
ترفند خاصی نمیزنن؟



والا کباب کوبیده رو جلوی خودم درست میکنن

تنها چیزی که یادم رفت بگم بعد سیخ کردن کباب کوبیده باید بین 30 دقیقه تا 2 ساعت بمونه تا خودش رو بگیره و نریزه

اگه تهران هستین بگین بهتون آدرس یه جایی هم بدم برین کباب سیخ کن بگیرین کارتون یکم راحت شه

البته شنیدم میشه یه دونه تخم مرغم زد
saita آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 02-09-2014   #7 (لینک نوشته)
" هـمــــای "
 
sepantman's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی انواع کباب

نوشته اصلي بوسيله tottoro نمايش نوشته ها
ضمن تشکر از توضیحات مفصلی که دادین
مطمئنی برای اینکه درست وحسابی گوشت به سبخ بچسبه وجدا نشه(کباب کوبیده)
ترفند خاصی نمیزنن؟
برای اینکه گوشت کوبیده به ســیخ بچسبه و جدا نشـــه باید
یک سری موارد رو در کباب رعایت کنید، که البته زیــاد هـــــم
ساده نیستن و حتی کباب آشپزهای ماهر هم گاهی میریزه.
- میزان چربی در کباب ، باید بیشتر از مقدار گوشتش باشـه
و اصطلاحا کباب باید با شعله ی چربی که روی حـــرارت آب
میشه بپزه.
- اضافه کردن مقدار بسیار کمی جوش شیرین میتونه به جدا
نشدن کباب کمک کنه.
- دقت کنید هنگام به سیخ زدن کباب ، سیخ باید کاملا خشک
و تمیز باشه و حتما از سیخ مخصوص کوبیده استفاده بشــه
- پیاز کـــافی رو فرامـــوش نکنــین ، یکی دیگه از علل ریخـــتن
کوبیده وجود کم پیاز هست.
- نکته ی آخر هم این که هنگام کباب کردن خیلی زود کباب رو
برگردونین و به هیچ وجه اجازه ندین یک طرف کباب زودتر بپزه ،
این باعث میشه کباب از طرفی که نپخته بریزه. باید هر دو طرف
کباب همزمان بپزه.
- دقت کنید پخت کباب کوبیده نباید بیشـتر از پنچ شش دقیـــقه
طول بکشه .
- حتما منقل رو از قبل گرم کنین.

نوشته اصلي بوسيله saita نمايش نوشته ها
بعد سیخ کردن کباب کوبیده باید بین 30 دقیقه تا 2 ساعت بمونه تا خودش رو بگیره و نریزه
نه چنین چیزی نیست ، کوبیده هر چه تازه تر کــــباب
بشه طعم بهتری داره.کباب تازه به سیخ زده هم اگـه
اصولی به سیخ زده شده باشه ، فورا هم کباب کنین
نخواهد ریخت.
sepantman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 02-09-2014   #8 (لینک نوشته)
مستور
 
tottoro's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی انواع کباب

اینکه میگین چربی باید بیشتر از گوشت باشه ینی چی؟
ینی مثلا قاطی گوشت دمبه چرخ بشه
یااینکه گوشتی که برا کباب انتخاب میشه
از جای پرچربیه حیوون باشه
مثلا قلوه گاه؟

اینکه میگن پیاز هم باید یکم نرم شده باشه
ینی یکمی رو به پوسیدگی رفته باشه
تا برای کوبیده استفاده بشه
درسته؟
tottoro آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 02-09-2014   #9 (لینک نوشته)
" هـمــــای "
 
sepantman's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی انواع کباب

نوشته اصلي بوسيله tottoro نمايش نوشته ها
اینکه میگین چربی باید بیشتر از گوشت باشه ینی چی؟
ینی مثلا قاطی گوشت دمبه چرخ بشه
یااینکه گوشتی که برا کباب انتخاب میشه
از جای پرچربیه حیوون باشه
مثلا قلوه گاه؟

اینکه میگن پیاز هم باید یکم نرم شده باشه
ینی یکمی رو به پوسیدگی رفته باشه
تا برای کوبیده استفاده بشه
درسته؟

آفرین ، دقیقا
برای کوبیده باید از قلوه گاه استفاده کرد
و اگر دیدیم که چربیش بیشتر از از حد مجاز
شد. میشه یه کم گوشت سردست قاطیش کرد.
________
ولی من نگفتم پیاز باید نرم شده باشه ها!
sepantman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 02-12-2014   #10 (لینک نوشته)
" هـمــــای "
 
sepantman's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی انواع کباب

آموزش مجازی کباب چنجه

مواد لازم:

گوشت راسته گوساله

پیاز

نمک

فلفل

طرز تهیه:

برای تهیه کباب چنجه ای که دقیقا مثل کباب بیرون در بیاد باید گوشت کبابمون حتما راسته گوساله باشه.
دقت کنید
که به هیچ وجه گوشت رو نشورید و داخل آب قرار ندیــــد و گوشت باید به همراه خونـــآبه بـــه عمل بیاد.
برای شروع ،
قسمتهای سفید و اضافه هایی کــه شبیه پوست و چربی هستند رو از گوشت جدا کنید، و بـــعد گوشت رو به صورت
مستطیل های کوچک برش بزنید
دقـــت کنــید که تکه های گوشتتون زیاد ضخیم نباشه تا در زمان کم مـغز پخت بشه.
بعد از برش گوشت اون رو داخل ظرفی بریزید و دو تـــا پــیاز بزرگ توش رنده بزنین، باز هـــم تاکیـــد میـــکنم حتما رنده
کنین و خرد نکنین چون عصاره پیاز باید تو جـــون گوشــــت بشینه.
گوشت رو کاملا با پیاز مخلوط کنیــد و کمی نمک و
فلفل به اون اضافه کنیئد
نکته ای باید در اینجـــا اشاره کنم اندازه فلفل در کباب چنجه هست که خیلی مهــمـــه کباب
چنجه باید کمی تند باشه ولی اگر فلفل زیادی استـــــفاده کنین گوشت رو تلخ خواهد کرد پس در اندازه فلفلتون دقت
کنید که در عین تند کردن گوشت رو تلخ نکنــــه در پـــــایان دوباره گوشت رو کاملا هم بزنید و مثل خمیر ورزش بدیـــن.
گوشت رو داخل یک ظذف در دار بریزین و در یخچال در دمای نزدیک صفر قرار بدین ولی دقت کنید که گوشت منجـــــــمد
نشه بعد از حدود 6 ساعت میتونین گوشت رو به سیــــــخبزنین.ولی هر چه گوشت بیشتر توی مواد بخوابه خوشمزه
تر خواهد بود. وقتی که گوشت رو به سیخ زدیـــن اون رو با گوشتکوب مخصوص کباب کاملا بکوبید تا بافـــت هـــــــاش
گسسته بشه و نرم بشه موقع کباب زدن حرارت رو پایـــین بیارین و در حین کباب زدن با فرچه روش کره بمالین کمــی
که پیش رفت با یک چاقوی تیز روی گوشت برشهای کوچک بدین تا مغز پخت بشه اگر مشکلی بود در خدمت هستم

ويرايش توسط sepantman : 03-28-2014 در ساعت 05:35 PM
sepantman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 02-15-2014   #11 (لینک نوشته)
" هـمــــای "
 
sepantman's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی انواع کباب

نکته ی قابل توجه درباره ی انواع کباب
نوع گوشت مصرفی در انواع کباب :

کوبیده : قلوه گاه گوسفندی / پیش ناف گوسفندی / دنده ی گوسفندی + سردست
جوجه : فیله ی مرغ
چنجه : راسته ی گوساله
بختیاری : راسته ی گوساله + فیله ی مرغ
برگ : فیله ی گوسفندی
کباب ترش : راسته ی گوساله

کباب تابه ای : ترجیحا راسته ی گوساله
__________________________
ویرایش می شود

ويرايش توسط sepantman : 03-28-2014 در ساعت 05:38 PM
sepantman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 02-23-2014   #12 (لینک نوشته)
" هـمــــای "
 
sepantman's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی انواع کباب

آموزش مجازی کباب برگ

مواد لازم:
گوشت فیله گوسفندی یا راسته گوساله (ترجیحا فیله گوسفندی)
آب پیاز
فلفل و نمک

طرز تهیه:

گوشت رو بعد از پاکسازی یعنی بعد از اینکه قسمت های سفید که شبیه پوست و رگه و چربی هستند رو جدا کردیم و گوشت
قرمز باقی موند به قطعات یک اندازه و قطر نیم سانتی متر برش میدیم یعنی باید گوشتهای مستطیل شکل با قطر نیم سانت داشته باشیم
که البته این تکه ها هر چه به سر سیخ نزدیکتر میشن اندازشون کوچکتر میشه. بعد این گوشتها رو روی تخته کار قرار میدیدم و چند
ضربه محکم با گوشتکوب مخصوص کباب بهشون میزنیم تا بافت گوشت از هم گسسته بشه. برش گوشت در کباب
برگ یکی از مهمترین قسمت های تهیه این کباب هست چه بسا شما از مرغوبترین گوشت و از نرم ترین گوشت
هم استفاده کنین ولی به دلیل چاقو زدن غیر اصولی کبابتون سفت بشه.
گوشت رو باید در راستای بافت برش بدین یعنی باید ببینین بافت گوشت به دوم سمته بافت ها باید در راستای
سیخ قرار بگیرن تا بعد از چاقو خوردن به راحتی توسط چنگال جداشن من به زودی تصویر هم قرار خواهم داد برای
اینکه دوستان این موضوع رو درست متوجه بشن. بعد از اینکه به این صورت گوشت رو برش دادین کمی به اونها
آب پیاز و نمک و فلفل و در صورت تمایل روغن زیتون میزنیم و میذاریم گوشت یکی دوساعت به همون حال در یخچال
بمونه تا ترد بشه. دقت کنید حتما روی گوشت رو با چیزی بپوشونین تا خشک نشه و تغییر رنگ نده.
بعد از اینکه گوشت رو از یخچال بیرون آوردیم اونا رو به سیخ میزنیم و با کارد در راستای سیخ بهشون
ضربه میزنیم طوری که انگار میخایم گوشت رو تکه تکه کنیم ، البته کباب زن های حرفه ای اول
گوشت رو چاقو میزنن بعد به سیخ میزنن ولی ازونجایی که ما حرفه ای نیستیم میتونیم اینکار رو روی سیخ هم
انجام بدیم.
کباب پزرو از قبل گرم میکنیم و با شعله ی کم کباب هر دو طرف کباب رو همزمان می پزیم.بعد از تغییر رنگ کمی کره روی اون
میمالیم و اجازه میدیم خوب کباب شه.
دقت کنید کبابتون آبدار باشه و خشک نشه
چون در صورت خشک شدن همه ی زحمتاتون به هدر میره
و باید با چاقو برای برش اون به جون کباب بیفتین/دی
فاصله ی آماده شدن کباب تا خشک شدن اون چند ثانیه
بیشتر نیست دوستان.
اگر سوالی هست در خدمتم

ويرايش توسط sepantman : 03-28-2014 در ساعت 05:39 PM
sepantman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 03-28-2014   #13 (لینک نوشته)
" هـمــــای "
 
sepantman's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی انواع کباب

و اما کباب تابه ای .

گوشت چرخ‌كرده
نمك و فلفل
پياز رنده شده
سماق
روغن‌زيتون در صورت تمايل
گوجه‌فرنگي، جعفري و ليموترش براي تزئين



گوشت و پياز رنده شده، نمك و فلفل را به همراه سماق، خوب مخلوط كرده و ورزش میدیم
بعد در تابه‌اي كه اون رو را ترجيحا با روغن‌زيتون چرب كردیم پهن مي‌كنيم و بعد برش مي‌زنيم. روي حرارت ملايم، نيم ساعت تا 45 دقیقه قرار میدیم تا سرخ شه .
با گوجه فرنگي، جعفري و ليموترش میتونین کبابتون رو تزئین کنین
sepantman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 11-25-2015   #14 (لینک نوشته)
هم میهن دوست
 
samagh's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی انواع کباب

جوجه کباب به روش خودم:تکه های مرغم رو با زغفرون +پیاز رنده شده + کمی مایونزوماست +روغن زیتون

گذاشتم یک روزکامل طعمداربشه .
بعدگذاشتم روگاز حسابی کبابی شد .
درانتهاهم کمی روش کره ابشده و زعفرون زدم



آموزش مجازی انواع کباب
__________________
samagh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 11-25-2015   #15 (لینک نوشته)
هم میهن دوست
 
samagh's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی انواع کباب

کوبیده عالی برا یک کیلو گوشت(400 گرم قلوه گاه گوسفندی_600 گرم راسته گوساله 3 بار چرخ شده)
200 گرم پیاز اب گرفته اضافه میکنم.
پیاز باید حتما رنده شده باشه(با زنده ریز رنده بشه).بعضی ها چرخ میکنن من توصیه نمیکنم.
فبل از اینکه پیاز رو به گوشت اضافه کنید گوشت رو با نمک حدود 6 دقیقه ورز میدیم

بعد پیاز(پیاز رنده شده رو تو پارچه نخی میریزیم و ابشو کاملا میگیریم) رو به گوشت اضافه میکنیم
تو این مرحله حدود 10 الی 15 دقیقه با دست ورز خوب ورز میدیم( این مدت ورز دادن هم خیلی مهمه).
اونقدر ورز میدیم که چربی لا انگشتاتون بیاد.
بعد مایه رو چند ساعت تو یخچال میزاریم. حالا مواد اماده به سیخ کشیدنه.
به سیخ کشیدن کباب هم خیلی مهمه.یکی از دلایلی که بعضی ها کبابشون میریزه میتونه این باشه.
وقتی کباب رو به سیخ کشیدین سر و ته کبابو خوب به سیخ بچسبونین
نکته:اگه بخواین جای انگشتاتون رو سیخ بمونه بعد از اینکه کبابو به سیخ کشیدید با سیخ بزارید تو یخچال

بعد کباب کنید.
.یه نکته دیگه که باز اگه رعایت نشه کباب میریزه
اینکه وقتی کبابو رو منقل گذاشتی سریع این رو ان رو کنید تا رنگ گوشت تغیر کنه و گوشت خودشو بگیره

بعدش دیگه همه چی حله.
من به مایع کبابم جوش شیرین نمیزنم.مشکلی هم پیش نمیاد.
شما برا اطمینان میتونید اضافه کنید.......به اندازه نصف قاشق چای خوری..........
یه نکته رو هم بگم همیشه برا کوبیده از گوشت تازه استفاده کنید.......



آموزش مجازی انواع کباب
samagh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
مجازی, کباب, آموزش, انواع

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 05:21 PM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.