خوراک ها
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > آشپزی ِ مدرن و سنتی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 04-30-2006   #1 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
ppoouuyyaa's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

Talking خوراک ها

خوراک ها
در این تاپیک با آموزش انواع خوراک ها در خدمتتان هستیم.
هیلدا

*******************





خوراک ها

مواد لازم :
سيب زميني = 5 عدد متوسط
اسفناج نيم كيلو
كالباس خرد شده = يك فنجان
پنير پيتزا = يك فنجان
پياز = 1 عدد متوسط
نمك و فلفل به ميزان لازم
دستورتهيه :
ابتداد پياز را تفت مي دهيم و اسفناج را كه قبلاٌ آب پز كرده و از آبكش رد مي كنيم و بعد به پياز اضافه ميكنيم . كالباس هاي خرد شده را اضافه مي نمائيم . سيب زميني ها را آب پز كرده و بعد له مي كنيم نصفي از سيب زميني ها را ته ظرف پيركسي كه كمي روغن زديم پهن مي كنيم مواد آماده شده اسفناج و كالباس را روي سيب زميني پهن مي كنيمو بعد بقيه سيب زميني را روي آنها مي ريزيم و در آخر پنير پيتزاي رنده شده را مي ريزيم و داخل فر به مدت 15 دقيقه مي كذاريم كه پنير آب شود و طلايي رنگ گردد .
__________________
خوراک ها اگر می توانستم مجازاتت کنم
از تو میخواستم,به اندازه ای که تو را دوست دارم مرا دوست داشته باشی
خوراک ها


با تو هستم

ويرايش توسط Hilda : 01-06-2008 در ساعت 10:41 AM
ppoouuyyaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 04-30-2006   #2 (لینک نوشته)
همکار قدیمی
 
roshanak's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

icon1 پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

آشپزباشی لطفاً دستور غذاهایی رو بده که ما هم دوست داشته باشیم
حتی المقدور تو اون غذاها از گوشت قرمز، جگر و میگو و... استفاده نشه
__________________
ما را مددی که مست گردیم
بیرون ز هر انچه هست گردیم!
roshanak آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 04-30-2006   #3 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
ppoouuyyaa's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

Thumbs up پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

نوشته اصلي بوسيله roshanak
آشپزباشی لطفاً دستور غذاهایی رو بده که ما هم دوست داشته باشیم
حتی المقدور تو اون غذاها از گوشت قرمز، جگر و میگو و... استفاده نشه
چشم دفعه ديگه دستور غذايي باب ميل شما رو خواهم داد .
ppoouuyyaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 04-30-2006   #4 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
ppoouuyyaa's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

Thumbs up پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

خوراک هامواد لازم:
مرغ : 1عدد
نخود فرنگی : 2 لیوان
ذرت : 2 لیوان
قارچ : 500 گرم
پیاز : 1 عدد
آرد : 3 قاشق غذاخوری
شیر:2 لیوان
خامه : 1 قوطی
چیپس خلالی : 1 بسته
طریقه پخت : مرغ را کاملاٌ از استخوان جدا کرده به تکه های کوچک ریز می کنیم (بند انگشت )وبا کمی کره تفت می دهیم تا بپزد بعد نخود فرنگی وذرت را اضافه می کنیم وقارچها را هم ریز کرده با کره تفت می دهیم تا آبش کاملاٌ چفت شود وبعد بعد به مرغ می افزائیم سپس شیر را با آرد حل کرده وکاملا هم می زنیم تا آرد گوله نشود ودرون مواد میریزیم ومیگزاریم تا کاملا غلیظ شود ومواد جا بیفتد در انتها خامه را اضافه می کنیم وغذا را درون ظرف دلخواه ریخته ورویش را کاملا با چیپس پر می کنیم .
ppoouuyyaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 04-30-2006   #5 (لینک نوشته)
همکار قدیمی
 
roshanak's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

آهان حالا شد...........
مرسی گلم. راستی خیلی بی معرفت شدی ها.......
roshanak آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 04-30-2006   #6 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
ppoouuyyaa's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

Thumbs up پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

نوشته اصلي بوسيله roshanak
آهان حالا شد...........
مرسی گلم. راستی خیلی بی معرفت شدی ها.......
خواهش مي كنم اميدوارم باب ميل بوده باشه براي آقا آرش هم نگه داريد شما اون هم دوست داشته باشه
ppoouuyyaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-01-2006   #7 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
ppoouuyyaa's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

Thumbs up پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

خوراک هامواد لازم :
بادمجان :5/1 کیلو
مرغ :1 ران ونصفه سینه
آرد : 3 قاشق غذاخوری
شیر:3 لیوان
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
کره :50گرم
خامه :در صورت تمایل 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
بادمجانها را حلقه حلقه سرخ می کنیم با کمی نمک بعد مرغها را با کمی نمک وفلفل وآبلیمو و1 عدد پیاز با آب خیلی کم میگذاریم بپزد بعد انها را تکه تکه کرده کنار می گذاریم .
شیر سرد وآرد را با هم مخلوط کرده روی گاز گذاشته وهم می زنیم تا جوش آید بعد کره را اضافه می کنیم ونمک وفلفل وخامه را می افزائیم تا کمی صفت شود (از فرنی رقیق تر) ظرف مناسبی که بتوان داخل فر گذاشت انتخاب کرده کمی از سس سفیدی که درست کردیم می ریزیم بعد ورقههای سرخ شده بادمجان را می چینیم (نصف آن را)بعد تکه های مرغ را رویش میریزیم وکمی دیگر سس سفید وبعد بقیه بادمجانها را رویش می چینیموکاملا سس سفید را رویش میریزیم وپنیر پیتزای رنده شده را ریخته وداخل فر گذاشته تا رویش طلائی شود (به مدت 30دقیقه ) وبعد میل می نمائید
ppoouuyyaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 05-01-2006   #8 (لینک نوشته)
همکار قدیمی
 
roshanak's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

آقا آشپزباشی بعضی غذاهات تکراریه ها............... (شوخی کردم. مرسی گلم.......)
راستی یادت باشه واسه آرش نمی تونم بردارم آخه اون 8 رووووووووووووووووووز نیستش گلم.
roshanak آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-01-2006   #9 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
ppoouuyyaa's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

خواهش مي كنم
ppoouuyyaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 05-20-2006   #10 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
ppoouuyyaa's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

Thumbs up پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

مواد لازم برای 6 نفر:
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان=1 کیلو
روغن=150 گرم(یک پیمانه سرخالی)
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
سیر=2 تا 3 دانه
گوجه فرنگی=نیم کیلو
فلفل سبز دلمه=3 تا 4 عدد
آرد=1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
گوشت را بشکل مکعب های کوچک می بریم و می شوئیم با پیاز سرخ کرده و سیر خرد شده در داخل ظرفی ریخته روی حرارت ملایم می گذاریم و در ظرف را می بندیم تا آب گوشت کاملا کشیده شود.بعد 2 تا 3 لیوان آب می ریزیم.می گذاریم گوشت بپزد ولی زیاد نباید له شود. فلفل را خرد کرده داخل گوشت می ریزیم.بعد از چند جوش آرد را در یکی دو قاشق روغن کمی سرخ می کنیم با رب گوجه فرنگی داخل ظرف گوشت ریخته و بهم می زنیم و می گذاریم آب گوشت کاملا تبخیر شود. روی گوجه فرنگی ها مقداری آب جوش ریخته پوست آن ها را می گیریم و گوجه فرنگی ها را خرد کرده تخم آنها را جدا می نمائیم و داخل ظرف گوشت با سایر مواد یکی دو جوش می دهیم بطوریکه گوجه فرنگی ها له نشوند بقدر کافی نمک و فلفل زده بعد از دو سه جوش در ظرف می کشیم.
ppoouuyyaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 12-10-2006   #11 (لینک نوشته)
Ava
همکار قدیمی
 
Ava's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

سينه مرغ پر شده با قارچ و اسفناج


مواد لازم براي :
مواد لازم ميزان
اسفناج پاك و خرد شده 500 گرم
پنير موتزارلا ( كم چرب ) 75 گرم
سينه مرغ 2 عدد
روغن مخصوص سرخ كردني 4 قاشق غذا خوري
جعفري ساطوري شده 2 قاشق غذا خوري
كرفس خرد شده 2 ساقه
نمك و فلفل و ادويه به مقدار لازم

________________________________________
طرز تهيه : اسفناج ها را شسته و خرد مي كنيم و در قابلمه ريخته و روي حرارت مي گذاريم تا بپزد، سپس در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آن گرفته شده و سرد شود. اسفناج ها را با پنير پيتزا رنده شده و كرفس و جعفري و نمك و فلفل مخلوط مي كنيم. هر سينه مرغ را به دو قسمت تقسيم كرده و از وسط برش مي دهيم طوري كه دو انتهاي آن بسته باشد سپس كمي نمك و آبليمو ترش مي زنيم . داخل سينه مرغ را از مخلوط اسفناج پر مي كنيم و با خلال دندان شكاف را طوري محكم مي كنيم كه مواد بيرون نزند. روغن را در تابه اي ريخته و داغ مي كنيم. دو طرف سينه مرغ را كمي ادويه زده و در روغن سرخ مي كنيم.
Ava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-10-2006   #12 (لینک نوشته)
Ava
همکار قدیمی
 
Ava's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

مرغ شكم پر


مواد لازم :
گوشت چرخ كرده 150 گرم
مرغ درسته 1 عدد
پياز 1 عدد
زرشك 20 گرم
سبزي معطر 50 گرم
گردو 50 گرم
خلال بادام 50 گرم
خلال پسته 50 گرم
آلو 50 گرم
روغن به مقدارلازم
نمك، فلفل، ادويه، آويشن به مقدارلازم

________________________________________
طرزتهيه: ابتدا مرغ را خوب پاك كرده و با آب شسته و مي گذاريم خوب خشك شود و آبش گرفته شود، داخل مرغ را خالي كرده و بعد پياز را خرد كرده با روغن سرخش مي كنيم، گوشت چرخ كرده و كليه مواد ( زرشك، سبزي معطر، گردو، خلال بادام، خلال پسته ) را با هم مخلوط كرده و كمي ورز مي دهيم بعد داخل مرغ را كمي نمك، فلفل و ادويه مي زنيم و مواد آماده شده را داخل شكم مرغ مي ريزيم و تعدادي آلو را هم اضافه مي كنيم و بعد دوباره مواد آماده شده را مي ريزيم و بعد تعدادي آلو را مي گذاريم و اين كار را ادامه مي دهيم تا شكم مرغ پر شود ودرآخر با نخ وسوزن تميز شكم مرغ را مي دوزيم و مقداري روغن و نمك، فلفل و آويشن روي مرغ شكم پر مي ريزيم و در مايكروفر بمدت 45 دقيقه مي گذاريم تا سرخ شود پوست مرغ اصلا نبايد كنده شود.


خوراک ها
Ava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-10-2006   #13 (لینک نوشته)
Ava
همکار قدیمی
 
Ava's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

خوراك دل و جگر


مواد لازم :
دل و جگرگوسفندي يك دست
سيب زميني 3عدد
فلفل سبزوقرمز ازهركدام يك عدد
گوجه فرنگي 4عدد
رب 60 گرم
روغن 2/1 استكان
كره 50 گرم
سبزي معطر 50 گرم
نمك، فلفل، ادويه، آويشن به مقدارلازم
ليموترش تازه يك عدد

________________________________________
طرزتهيه: درابتدا دل و جگر را خرد كرده و پياز را خلالي خرد كرده، سيب زميني، فلفل سبزوقرمز را هم به ابعاد كوچك خرد مي كنيم روغن و كره را با هم مخلوط كرده و پياز را سرخ مي كنيم بعد دل را درآن ريخته تا با پياز سرخ شود سيب زميني خرد شده را كه قبلا سرخ كرده ايم با ديگر مواد فلفل سبزوقرمز و گوجه فرنگي مخلوط كرده و داخل ماهيتابه سرخ مي كنيم و جگر را به آن مي افزاييم و مي گذاريم اين مواد به خوبي سرخ شوند. نمك، فلفل، ادويه و آويشن را به آن اضافه مي كنيم تا طعم خوبي بگيرد و رب را به كليه مواد اضافه كرده و هم مي زنيم تا جذب خوراك شود درآخر ليموترش تازه را از وسط قاچ كرده و دركنار خوراك آماده شده مي گذاريم و همين طور سبزي معطر را براي تزئين استفاده مي كنيم.
Ava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-10-2006   #14 (لینک نوشته)
Ava
همکار قدیمی
 
Ava's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

خوراك لازانيا

خوراک ها

مواد لازم:
يك بسته
خمير لازانياي آماده
نيم كيلو
گوشت چرخ كرده
3 قاشق سوپخوري
پياز سرخ شده
يك قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي
2 فنجان
سس سفيد
200 گرم
پنير پيتزا
100گرم
روغن

طرز تهيه:
گوشت چرخ كرده را با پياز سرخ شده و 2 قاشق سوپخوري روغن تفت مي دهيم و مي گذاريم با يك ليوان آب بپزد تا به روغن بيفتد . رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را ميزان مي كنيم. از اين مايه گوشتي براي انواع غذاهاي ماكاروني و لازانيا استفاده مي كنيم.
براي پخت خمير لازانيا ( مثل ماكاروني ) ، در يك قابلمه بزرگ آب ريخته، مي گذاريم تا آب به جوش آيد. نمك و مقداري روغن براي جلوگيري از چسبيدن خميرها به آب مي افزاييم. بعد از آن خميرها را در آب در حال جوش ريخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمير آن را در يك آبكش ريخته و بلافاصله روي آن آب سرد مي ريزيم تا خميرها به هم نچسبند. سپس به آرامي خميرها را بر داشته و روي يك پارچه تميز مي گذاريم تا آب آن مقداري گرفته شود . توجه كنيد كه موقع برداشتن از آبكش، خميرها پاره نشوند. حالا خمير لازانيا آماده است تا مواد گوشتي را روي آن قرار دهيم.
در ظرف تفلون يا پيركس مناسب، 2 قاشق سوپخوري روغن آبكرده و يك رديف خمير لازانيا قرار مي دهيم و يك رديف پنير رنده شده و مقداري از مايه گوشتي و سس سفيد را روي آن مي ريزيم. سپس روي آن يك رديف ديگر خمير لازانيا و سس سفيد ومايه گوشتي و پنير رنده شده ريخته و به همين صورت ادامه مي دهيم. ظرف را روي پنجره بالاي فر قرار مي دهيم تا با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت نيم ساعت بماند و پنير روي آن كمي برشته شود. خمير لازانياي آماده را مي توانيد از سوپرها نيز تهيه كنيد.
طرز تهيه سس سفيد براي لازانيا:
مواد لازم:
50 گرم
كره
2 قاشق سوپخوري
آرد سفيد
2 فنجان
شير
به مقدار دلخواه
نمك و فلفل

طرز تهيه: كره را آب كرده و آرد را با آن كمي تفت مي دهيم. شير را به تدريج اضافه مي كنيم تا سس صاف و يكنواخت و غليظ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. حالا سس آماده مصرف است.



خوراک ها
Ava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-10-2006   #15 (لینک نوشته)
Ava
همکار قدیمی
 
Ava's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آشپز باشي سايت هم ميهن

رولت گوشت




500 گرم گوشت چرخ كرده3 عددتخم مرغ يك چهارم ليوان شير3 قاشق غذاخوري جعفري خرد شده1 عدد (رنده شده) پياز متوسط به مقدار لازم آرد سوخاري2 قاشق غذاخوري (خرد شده) مغز گردو 1 قاشق غذاخوري زرشك 2 الي 3 ورق نان تست50 گرم كره به ميزان لازم نمك و فلفل

گوشت چرخ كرده را با پياز، 1 عدد تخم مرغ، نمك، فلفل و زعفران (حل شده در آب) مخلوط مي كنيم. نان تست را داخل شير ريخته تا نرم شود بعد شير آنرا مي گيريم و نان تست خمير شده را به گوشت اضافه مي كنيم و خوب مالش مي دهيم تا همه مواد با هم مخلوط شود. اگر شل بود كمي آرد سوخاري به مواد اضافه مي كنيم.

كره را در ظرف مسطحي به مدت 1 دقيقه با قدرت 100% بدون درپوش در مايكروويو قرار مي دهيم سپس 2 عدد تخم مرغ باقيمانده را با كمي نمك كاملاً مي زنيم و به كره اضافه مي كنيم ظرف را به مدت 3-2 دقيقه قدرت 100% بدون درپوش در مايكروويو قرار مي دهيم تا تخم مرغها بسته شود.
خاگينه آماده شده را فعلاً كنار مي گذاريم. بعد يك كاغذ آلومينيومي را باز مي كنيم كف كاغذ را آرد سوخاري مي ريزيم گوشت را بصورت گرد پهن مي كنيم بعد خاگينه را وسط گوشت مي گذاريم سپس گردو و زرشك و جعفري را روي آن مي ريزيم با كمك فويل گوشت را مي پيچيم و اطرافش را مي بنديم ظرف مسطحي را انتخاب كرده و ته آنرا چرب مي كنيم فويل را كنار مي گذاريم رولت را داخل ظرف گذاشته روي آنرا كمي روغن مايع يا كره مي ماليم بعد روي ظرف را سلفون مي كشيم روي سلفون چند سوراخ ايجاد مي كنيم و آنرا با قدرت 80% به مدت 14-12 دقيقه زمان مي دهيم سپس مقداري رب گوجه را با نصف ليوان آب جوش رقيق كرده و به آن كمي زعفران و كره اضافه مي كنيم سس آماده شده را روي سطح رولت مي ريزيم.
ظرف را بدون درپوش روي سه پايه فلزي كوتاه قرار مي دهيم. دستگاه را به مدت 10-8 دقيقه با گريل تنظيم مي كنيم تا سطح رولت كمي برشته گردد.
Ava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
خوراک

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 05:35 AM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.