![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
سينما و تلويزيون گفتگو و بحث در باب هنر و سینما و مباحث مربوط به این زمینه ها |
![]() |
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
![]() |
|
هم میهن دوست ![]() |
![]() ![]() اينجا هركسي صداي آشنايي از گذشته ها دور داره بگذاره حتي خاطرات البته از گويندگان صدا وسيما يادشان شاد ![]() ويرايش توسط طلا : 03-07-2006 در ساعت 04:00 PM |
![]() |
![]() |
45 نفر نوشته را پسندیده اند | afsaneh61, aiiar, alis11, alishow45, amirkhaaan, amirshakori, ariobetis, Death_Angel, dezideria, far-k, fouliya, frhad32, goldeagle, golnar75, Hanna, hashem1359, hengameh_24, hornet, hrz57, imani212, jeik98, jojo1900, lovelylove, marjan1, matisa, misagh, Miss.SheydA, NaeiM, nameless, narsiss, nazisms, ostoreh94, publisher, rea1362, renjer, rezarashty, sevim, shadmehrali, shooting-star, sokoteshab, sun_boy2, taksis, tak_boy_1372, team_sar_dadbin, zhowan |
![]() |
#2056 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
+ قبله عالم به سلامت،
رعیت گرسنه اند امر ملوکانه چیست؟ - مالیات را افزایش دهید گرسنگی یادشان می رود، پدرسوخته ها...! ![]()
![]() |
#2057 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]() آدما افرادی رو که عاشقشونن اذیت میکنن. همه جای دنیا همینطوره... The Green Mile Frank Darabont 1999
5 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#2058 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]() تو این دیار برد با اوناییه که از مخشون کار میکشن. بخوای از دلت مایه بذاری سوختی... The Good The Bad And The Ugly Sergio Leone 1966 |
![]() |
![]() |
3 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#2059 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]() بعضی وقتا انگار مهم نیست هرکاری بکنی، مردم تورو جوری میبینن که خودشون میخوان... 13 Reasons Why |
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]() + تا حالا عاشق شدی؟ -- امممممم + اون عشق نیست اگه مجبوری بخاطرش فکر کنی... Rockstar Imtiaz Ali 2011 |
![]() |
![]() |
4 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#2061 (لینک نوشته) |
هم میهن دوست ![]() |
![]()
جان (راسل کرو) : می دونید... ما زمان زیادی رو صرف کنترل کردن جهان اطرافمون میکنیم.
ما ساعتها و تقویم هارو میسازیم و سعی میکنیم وضع هوارو پیشبینی کنیم. ولی چقدر از زندگی شخصیمون به درستی در کنترل ما هست؟ سه روز آینده - پاول هگیس |
![]() |
![]() |
![]() |
#2062 (لینک نوشته) |
شـــنل قرمزی ![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]() کاترین: من میخوام دعا کنم میخوای توهم با من دعا کنی.
رجینا:ممنون ولی من از اونجور آدما نیستم که فقط وقتی به چیزی نیاز دارن به خدا باور پیدا می کنن. کاترین: وقتی بچه هام یه مشکلی دارن من دوست دارم بیان پیش من حتی اگه منو باور نداشته باشن... سریال Switched at birth
![]() |
3 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#2064 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
دین : خوشگلی زنها با دیوونگی شون ارتباط مستقیم داره! هرچقدر خوشگل ترن دیوونه ترن! سیندی : توهین قشنگی بود! خوشم اومد .. Blue_Valentine |
![]() |
![]() |
نوشته را پسندیده است : |
![]() |
#2065 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
آقا جان بهشت که زورکی نمیشه! آنقدر فشار میدین که از اون ور جهنم میزنه بیرون …
![]() |
![]() |
![]() |
2 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#2066 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
بعضیا مثل پیاز میمونن ...
ظاهرشون یه آدم عوضیه که اگه بازشون کنی ده لایه دیگه آدم عوضی زیرشه... |
![]() |
![]() |
2 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#2067 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
-داری گریه میکنی؟
مرد که گریه نمیکنه هنوز نیومده دلت برا خانوادت تنگ شد؟ +نه.. میدونی چیه؟ هیشکی منو دوس نداره... عزیزم منو دوس نداره چون بینایی ندارم همه میخوان از دست من فرار کنن اگه چشم داشتم میرفتم مدرسه روستا همه بچه های روستا میرن اونجا درس میخونن... غیر از من که باید برم مدرسه نابینایان که اون سر دنیاست... معلممون میگه خدا شما نابیناها رو بیشتر دوس داره چون نمیبینین.. ولی من گفتم اگه مارو دوست داشت نابینا نمیکرد تا اونو نبینیم.. ولی اون گفت خدا دیدنی نیست همه جا هست شما میتونید اونو حس کنید شما میتونید با دستاتون ببنین حالا من همه جا رو میگردم تا یه بالاخره یه روز دستم به خدا بخوره و همه چیزو بهش بگم... حتی هر چی تو دلمه بهش بگم... + کلیک + سبک شدم گریه کردم..
![]() |
![]() |
#2068 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
هیچ اشکالی ندارد احساساتی داشته باشیم، که دیگران چیزی از آن درک نکنند.
هر کسی سفر خودش را میرود. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2069 (لینک نوشته) |
مَردی بَرایِ تَمامِ فُصول ![]() |
![]() ![]() هکتور: «بهم بگو ببینم برادر کوچولو... تو تا حالا کسی رو کشتی؟» پریس: «نه.» هکتور: «تا حالا دیدی که کسی تو میدون جنگ بمیره؟» پریس: «نه.» هکتور: «من کشتم، من شنیدم که دارن میمیرن و مرگشون رو هم دیدم. هیچ افتخاری هم نداره و اصلاً هم شاعرانه نیست... تو میگی حاضری برای عشق بمیری، امّا تو نه چیزی راجع به مردن میدونی نه چیزی راجع به عشق.» Troy
![]() |
#2070 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
خسرو شکیبایی : پسرتو چند سالته؟
پسر: پارسال ۱۶ سالم بود بچه بودم؛ دو روز بعد بابام مُرد، بازم ۱۶ سالم بود، اما دیگه بچه نبودم! اتوبوس شب | کیومرث پوراحمد ![]() |
![]() |
![]() |