![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
![]() |
#1 (لینک نوشته) |
مدیر و موسس هممیهن ![]() |
![]() ويرايش توسط Admin : 12-14-2005 در ساعت 09:09 AM |
![]() |
![]() |
96 نفر نوشته را پسندیده اند | 92sa, abadan00, afsaneh61, Amir-b, amirmohmad, amirparsat, amirshakori, amnf, Archimonde, ariana21, ariya13, ariyan777, arnold, ashli, ayat, ayhan88, aziiiiin, badbug, bbbb521, beacon, blueeagleone, canary, ceshibel, danial0099, easternlady, Eclipse, funny_boy, gharibion, gholamhoseini, goldeagle, hadis_a, hamed1988, hamid6191, hanieyha, Hanna, hasti21, hdexterh, hedieh_, heshmat-khan, heyfenan, homajoon, hosein-mahdie, hosseincheraghi, ht58, irfanaref, jaleel2007, jeik98, jhoan, keykhosro, Laeya, leila_2008, Lovelyeyes, m622, mahdieh54, mahmonir11, malakut, MARY-KHOSH, masm, MilMan, moha, mohammadmoha, mojtabaw000w, morteza2, moshtaba, motofaker, na_shenas, negaram22a, Night, omid32, p30webhost, pari-2719, parisa1367, payam-kaqaz, pejman_xxxx, pekaso, poneh, sabaa, saedkah, sahar20, saharjoon, sajad1234, samandlx_45, samaneh_o, saraaaaaaaaaab, sepantman, sina_mm, sobhan4422, ss8248, subtitle, sunco, tanha1367, taranomebahar, unforgiven_girl, wooer, yaghma |
![]() |
#2 (لینک نوشته) |
همکار قدیمی ![]() |
![]()
ممنون از اين تاپيك.... لازم بود.
من كه زياد نميدونم اما اميدوارم بتونم كمك كنم.... ![]()
![]() |
8 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#3 (لینک نوشته) |
هم میهن دوست ![]() |
![]()
من با Firefox نسخه ( 1.0.7) کار می کنم و مدتی است با جاوا مشکل دارم ... مرورگر به من پیشنهاد می کند که بخشی از جاوا را نصب کنم اما این کار حالت پیشنهادی مرورگر اتفاق نمیافتد و برای دانلود و نصب از سایت جاول هم مشکل دیگری دارم و آن این است که پیامی دریافت می کنم به این مضمون که شما در کشوری هستید که ما به آن سرویس نمی دهیم ... حالا چه باید کرد ؟
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (لینک نوشته) |
هم میهن دوست ![]() |
![]()
دوستان گرامی ، هیچکس پاسخی برای من نداشت ؟؟
|
![]() |
![]() |
4 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#5 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
مگر شما كجا زندگي ميكنيد؟
![]() |
6 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#6 (لینک نوشته) |
هم میهن دوست ![]() |
![]()
مملکت گل و بلبل .... ایران عزیز
![]() |
![]() |
![]() |
5 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#7 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]() ![]() مگر اينكه يكي رو انور پيدا كني برات دانلود كنه و بعد Upload كنه يجا كه بگيريش... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
salam bacheha man id illegal mikham mishe komak konin???
![]()
3 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#9 (لینک نوشته) |
رهگذر ![]() |
![]()
ما هم امروز اومديم كه گير بديم
1=اگر برنامه اي در كامبيوتر نصب شود ما دامي كه من دارم با همون سيستم عامل كار ميكنم .....اگر برنامه را دليت كامل هم انجام بدم /....اما باز بوسيله8 يك نرم افزار اون برنامه دليت شده براي من قابل برگشت ميباشد اين برنامه جالبه اما من ناراحتم چون دلايل مختلفي هم دارم حالا راهنمايي كنيد كه من چه كار كنم تا يك برنامه را به طور كامل حذف كنم |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
لطفا سوالاتتون رو واضح مطرح کنید تا بتونیم کمک کنیم .
از سوال پریا من چیزی نمیدونم . از سوال شما هم نمیدونم منظورتون چیه . لطفا بیشتر توضیح بدید . کامل . و از ....... هم استفاده نکنید . ممنون .
![]() |
#11 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
اگه بخواييد يك برنامه رو به طور كامل پاك كنيد....
از طوي Control Panel بعد Add Remove Program از اونجا ميتونيد هر برنامه نصب شده روي كامپيوترتون رو به طور كامل پاك كنيد ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 (لینک نوشته) |
رهگذر ![]() |
![]()
سلام من عضو جديد هستم
![]() |
![]() |
![]() |
نوشته را پسندیده است : |
![]() |
#13 (لینک نوشته) |
رهگذر ![]() |
![]()
لطفا مرا کمک کنید
من داریوم Ntfs هست و يه سري فايل ها رو قفل كردم توي خود ويندوز و حالا ديگه باز نمي شه اگه مي شه مرا كمك كنيد ![]() |
![]() |
![]() |
2 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#14 (لینک نوشته) |
رهگذر ![]() |
![]()
ممنون از تاپيك خوبتان
![]() |
![]() |
![]() |
2 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#15 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
منظورت از قفل چيه؟
يعني ميگي روش Permission گزاشتي؟ راستي خيلي خوش آمدي ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
برچسب ها |
کامپیوتر, اینجاانجاهمه جا لایفی, سوال،جواب،کامپیوتر, سوالات, سایت, سازی |
ابزارهاي موضوع | |
نحوه نمايش | |
|
|