طرز تهیه آش رشته
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > آشپزی ِ مدرن و سنتی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 11-27-2014   #1 (لینک نوشته)
هم میهن دوست
 
cnt30me's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته
طرز تهیه آش رشته را از اینجا ببینید.

طرز تهیه آش رشته
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
رشته مخصوص آش
400 گرم
سبزی آش | تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز |
1 کیلو
نخود و لوبیا و عدس | مجموعاً به مقدار مساوی |
450 گرم
نعناع خشک
4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم
پیاز متوسط
4 عدد
کشک ساییده غلیظ
2 لیوان
آرد
2 قاشق
روغن
به میزان لازم
نمک و فلفل
به مقدار کافی
طرز تهیه
حبوبات را از قبل خیس می‌کنیم. سپس آن‌ها را با پیاز سرخ‌کرده | که ممکن است کمی زردچوبه به آن زده باشیم | می‌گذاریم کاملاً بپزد. سبزی را تمیز و خردکرده و داخل حبوبات پخته‌شده می‌ریزیم و می‌گذاریم سبزی‌ها بپزند. سپس دو قاشق سوپ‌خوری آرد را در کمی آب سرد حل می‌کنیم و داخل آش می‌ریزیم و مرتباً هم می‌زنیم. رشته را در آش می‌ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم. سعی کنید نمک را با احتیاط در آش بریزید، چون کشک اصولاً شور است. سپس آش را از روی شعله بر می‌داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم. آن را در سوپ‌خوری می‌ریزیم و روی آن را باکمی کشک ساده، پیاز سرخ‌کرده و نعناع داغ | و در صورت دلخواه سیرداغ | تزیین می‌کنیم .

نکات مورد توجه:
اگر به آش کشک می‌زنید نمک نریزید و اگر دوغ می‌ریزید به میزان لازم نمک بزنید.
برای خوش‌رنگ شدن رشته آش، زردچوبه را همراه پیاز داغ به آش بیفزایید.
آشی که می‌خواهید دوغ بزنید را سفت برداشته و اگر کشک می‌زنید شل تر بردارید.
اگر اسفناج در بازار نیست از برگ چغندر استفاده کنید.
نعناع داغ را با روغن مایع تهیه نکنید، چون وا می رود.
برای تهیه کشک زرد، کشک را با زعفران و آب بجوشانید.
تزیین کشک را با کیسه فریزر مثلثی شکل انجام دهید.
آش را می‌توانید با کشک زرد و سفید، نعناع داغ و لوبیاچیتی تزیین کنید.

منبع: http://wiki.5040.ir/Noodle-soup-%D8%...%AA%D9%87.html
cnt30me آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 03-23-2018   #2 (لینک نوشته)
شمع جمع
 
abootalebkheshmati's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته
آش رشته یکی از معروف ترین و پر طرفدارترین آش های ایرانی است. خانواده های ایرانی اغلب این آش خوشمزه را در فصل های زمستان و پاییز تهیه می کنند. ضمن اینکه آش رشته در ماه رمضان یکی از پیش غذاهای ویژه سفره افطار است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ تا ۶ نفر آش رشته تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه آش رشته در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم آش رشته
سبزی آشی ۱ کیلوگرم رشته آش نصف بسته لوبیا چیتی نصف لیوان نخود نصف لیوان عدس ۱ لیوان پیاز ۶ عدد سیر ۶ عدد کشک به میزان لازم نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری روغن به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه


در مرحله اول باید نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل در آب بخیسانیم و در صورت امکان چند بار آبشان را عوض کنیم تا در زمان مصرف ایجاد نفخ نکنند. یک قابلمه بزرگ برای تهیه آش انتخاب می کنیم و نخود و لوبیا خیس خورده را به همراه ۵ لیوان آب داخلش می ریزیم.
حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب داخلش به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم می کنیم تا نخود و لوبیا نیم پز شوند. پس از اینکه نخود و لوبیا کمی نرم شدند عدس را به قابلمه اضافه می کنیم و همچنان اجازه می دهیم حبوبات به خوبی بپزند.
پیازها و سیرها را به صورتی نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم تا رنگشان تغییر کند و طلایی شود. ۱ ساعت که از ریختن عدس در قابلمه گذشت نیمی از سیر و پیاز سرخ شده را داخل قابلمه می ریزیم.
نصف سیر و پیاز سرخ را شده را برای تزیین آش رشته کنار می گذاریم. بلافاصله بعد از اضافه کردن سیر و پیاز سرخ شده سبزی آش را خرد می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم. نیاز به گذاشتن درب قابلمه نیست چون باعث بد رنگ شدن سبزی آش می شود.
حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد تا مواد آش به خوبی بپزند. زمانی که مطمئن شدید مواد آش کاملا پخته شده اند رشته آشی را به قابلمه اضافه می کنیم. پس از بیست دقیقه کشک را به آش اضافه می کنیم و در آخر نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
دقت داشته باشید کشک و رشته آش ممکن است شور باشند و نیاز به اضافه کردن نمک زیادی نباشد پس در این مرحله مراقب باشید آش رشته را شور نکنید. کمی مواد آش را زیر و رو می کنیم و آش را از روی حرارت بر می داریم.
در یک کاسه کوچک کمی روغن می ریزیم و نعناع خشک شده را به آن اضافه می کنیم. کاسه را روی حرارت قرار می دهیم و نعناع خشک را کمی تفت می دهیم سپس از روی حرارت بر می داریم. در زمان کشیدن آش در کاسه با نعناع داغ ، پیاز داغ و سیر داغ روی آش را تزیین می کنیم.
abootalebkheshmati آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 02:52 PM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.