آنچه در مورد کیک ها باید بدانید : چیز کیک دسری خوشمزه و متفاوت
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 07-05-2015   #1 (لینک نوشته)
آغازگر برتر گفتگو
 
azar71's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض آنچه در مورد کیک ها باید بدانید : چیز کیک دسری خوشمزه و متفاوت

آنچه در مورد کیک ها باید بدانید : چیز کیک دسری خوشمزه و متفاوت
آنچه در مورد کیک ها باید بدانید : چیز کیک دسری خوشمزه و متفاوت
آنچه در مورد کیک ها باید بدانید : چیز کیک دسری خوشمزه و متفاوت



چیز کیک یا کیک پنیر یکی از محبوب ترین دسرهای دنیاست و در واقع یک نوع شیرینی است که از دو لایه تشکیل شده است. لایه رویی، معمولا ضخیم تر ولی نرم تر بوده و از یک لایه پنیر تازه، تخم مرغ و شکر تشکیل شده است. لایه زیرین آن نیز معمولا از یک نوع بیسکویت ترد مانند دایجستیو یا کیک تشکیل می شود. تفاوت عمده کیک پنیرهای دنیا در نوع پنیری است که استفاده می کنند. مثلا در آمریکا و کانادا بیشتر از پنیر خامه ای برای طبخ کیک پنیر استفاده می شود اما ایتالیایی ها پنیر توفو را به کار می برند و آلمانی و هلندی ها پنیری که از شیر بز به دست می آید استفاده می کنند. هنر یک شیرینی پز در تهیه کیک پنیر هنگامی مشخص می شود که در زمان بریدن و سرو کیک، فرم مثلثی یک برش کیک حفظ شود و به هم نخورد. چیز کیک معمولا با شکر شیرین می شود و با موادی همچون میوه، خامه، انواع مغزها و سیروپ شکلاتی می توان آنها را طعم دار نمود.
اولين چيزكيك ها در يونان باستان به نام Libum تهيه و استفاده مي شده است. اين دسر مقوي در المپيك هاي يونان باستان به صورت چيزكيك هاي كوچك جهت پذیرایی در مسابقات ، سرو مي گرديد. در قرن دهم پس از ميلاد ، به تدريج دسر چيزكيك در اروپا شناخته شد و در هر منطقه ، طعم هاي مختلفي از این دسر رايج گرديد . چيز كيك كه امروزه يكي از شناخته شده ترين دسرها است ، غالبا از دو لايه اصلي تشكيل شده است . در این دسر لايه زيرين مي تواند بيسكوئيتي ، خميري و يا اسفنجي باشد و رويه ي نرم و پنيري چیز کیک كه بنا به ذائقه هر منطقه و نوع پنيرهاي مختلف ، طعم و مزه متفاوتي خواهد داشت.

نکته بسیار مهم در مورد چیز کیک ها انواع روش پخت آنهاست که به دو صورت است. یک روش به فرم پخته شده در فر است و فرم دیگر آن بصورت پخته نشده بوده و در یخچال تهیه می شود، بدین صورت که فقط چند ساعت در یخچال قرار داده می شوند تا خودشان را بگیرند.
اما معروف ترین کیک پنیرهای دنیا شامل موارد زیر است:
کیک پنیر نیویورکی: به دلیل قد بلند آن شهرت دارد چرا که در تهیه این مدل کیک پنیر، در کنار پنیر خامه ای از تخم مرغ هم استفاده می شود تا ارتفاع کیک دچار شکستگی نشود.
کیک پنیر انگلیسی: در آن بیشتر از بیسکویت به جای کیک اسفنجی برای لایه زیری استفاده می شود و از انواع چیز کیک یخچالی است.
کیک پنیر آلمانی: به دلیل مزه شور و شیرین آن معروف است و شما هنگام خوردن کیک پنیر آلمانی مزه شور و شیرین را با هم احساس می کنید.
کیک پنیر فرانسوی: لقب سبک ترین کیک پنیر دنیا را دارد و در این کیک به جای تخم مرغ یا خامه، از ژلاتین استفاده می کنند.
کیک پنیر سوئدی: لقب متفاوت ترین چیز کیک را به خود اختصاص می دهد در آن به جای پنیر از شیر پرجرب استفاده می شود و روش طبخ آن نیز در فر است.
کیک پنیرآسیایی: این نوع چیز کیک دارای طعمی از پودر نوعی چای سبز ژاپنی است. همچنین طعم سبکتری داشته، کمتر شیرین بوده و اسفنجی تر نیز می باشد.
کیک پنیر ژاپنی: این نوع چیزکیک ترکیبی از آرد ذرت و تخم مرغ بوده تا طعمی شبیه به کیک میوه بدهد.
کیک پنیر استرالیایی: چیز کیک استرالیایی معمولا یخچالی است و دارای طعمی مخلوط از شکلات، تمشک، لیمو، کارامل و وانیل است.
کیک پنیر ایتالیایی: در این نوع کیک پنیر از عسل به همراه پنیر ریکوتا یا ماسکارپونه، عصاره وانیل و شکر استفاده می شود که معمولا خشک تر از انواع دیگر است.


آنچه در مورد کیک ها باید بدانید : چیز کیک دسری خوشمزه و متفاوت
azar71 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 10-25-2015   #2 (لینک نوشته)
آغازگر برتر گفتگو
 
azar71's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آنچه در مورد کیک ها باید بدانید : چیز کیک دسری خوشمزه و متفاوت

آنچه در مورد کیک ها باید بدانید : چیز کیک دسری خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه چیزکیک

خيلي از ایرونیها با این کیک آشنایی ندارند و بعضا حتی تصور کیکی که از پنیر ساخته شده باشه واسشون عجیبه. من در خوردن شیرینی ها حساسیت به خرج میدم و زیاده روی نمیکنم ولی وقتی پای چیزکیک درمیون باشه خون جلو چشمم رو میگیره و رژیم مژیم حالیم نمیشه! پنیر خامه ای که این نوع کیک باهاش ساخته میشه پنیر فیلادلفیا هستش که متاسفانه در ایران به صورت پروسس شده و شور در بازار موجوده و با اون کیفیت مطلوب نمیشه کیک رو درست کرد. من بارها این کیک رو درست کردم و به نظرم عالی میومد ولی همیشه این ابهام واسم وجود داشت که مزه چیزکیکی که با پنیر خامه ای درست و حسابی درست میشه چجوریه.
تا اینکه چندباری در بلاد عجانب چیزکیک خریدم و خوشبختانه طعمش دقیقا همینی بود که خودم درست میکردم ( ان شالله خدا قسمت کنه روبروی مسجدالحرام ، خروجی باب فهد، توی "بیت دونات" چیزکیک بخورید! قبول باشه) اگه قرار نیست حالا حالاها خارج تشریف ببرید شاید بد نباشه اینجا شانستون رو امتحان کنید! کیک ساده ای نیست و درست درآوردنش کمی مهارت میخواد ولی نگران نباشید شاید خدا خواست و تونستید یه چیزکیک خوب درست کنید.
چیزکیکها دو نوع هستند؛ سرد و گرم. اولی آسون و دومی سخت. مدل سردش نیازی به پختن نداره و فقط با یخچال سرو کار خواهید داشت. مدل گرمش باز به چند گروه تقسیم میشه که سخت و ساده داره و در هرصورت با فر سروکار دارید. من امروز میخوام از مدل گرمش ورژن سختش رو آموزش بدم :p میدونم که قراره من از ساده شروع کنم تا به سخت برسیم ولی چون به پروفسور فرانسه ام قول یه چیزکیک اصیل رو داده بودم باید حتما یه کیک حرفه ای درست میکردم که طعم چیزکیک کلاسیک رو داشته باشه! نگران نباشید، از اونجایی که من عاشق چیزکیکم شما انواع و اقسام کیکهایی که با پنیرخامه ای درست میشه رو خواهید آموخت. واما رسپی:
برای کراست:
پودر بیسکوییت 2 لیوان کره 115 گرم پودر دارچین 1 ق چ

برای فیلینگ:
پنیرخامه ای 440 گرم شکر 1 لیوان تخم مرغ 3 عدد ماست خامه ای 1 لیوان رنده پوست لیمو 1 ق م وانیل 1 ق چ

طرز تهیه :
فر را روی درجه 170 درجه سانتیگراد قرار دهید. پودر بیسکوییت و کره ذوب شده و پودر دارچین را با دست مخلوط کنید .

توصیه : پودر دارچین رو حذف نکنید. چون عطر بسیار خوبی به کیکتون میده و در طعمش هم مؤثره. این رو میدونید که ... دارچین قند خون رو پایین میاره؟ پس حذفش نکنید. من که بیشتر از 1 قاشق ریختم چون از عطرش خیلی خوشم میاد! برای بیسکوییت من از بتی بور مینو استفاده کردم و توی یک پلاستیک بگ ریختم و کوبیدم و بعد آسیاب کردم و بعد الک کردم. خلاصه اینکه کاملا پودرِ پودر شد! بعد از اضافه کردن کره توقع نداشته باشید که خمیری بدست بیاد که بشه باهاش گلوله درست کرد. توی تصویر مشاهده میکنید که مواد من زیاد خمیری نیست. شما باید با پرس کردن کراست رو تولید کنید.

(برای این کیک باید حتما از قالب کمربندی استفاده کنید و هیچ راه دیگه ای هم نداره! قبلا هم گفته بودم که سریعا تشریف ببرید و یه دونه از این قالبها خریداری بفرمایید!) خمیر بیسکوییت را به کف و دیواره قالب پرس کنید. ( برای اینکار میتونید از یک لیوان استفاده کنید تا ضخامت کراستتون یک اندازه از آب دربیاد. لیوان رو به دیواره قالب فشار بدید تا دورتادور قالب کراست داشته باشید . این کار باعث میشه که در هنگام برش کیک و انتقالش به بشقاب و یا خوردنش مشکلی نداشته باشید چون خود کیک بسیار لطیفه و به تنهایی قابل جابجایی نیست.) قالب را به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید.

پنیر خامه ای را خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. وانیل و رنده پوست لیمو و ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ( این قسمت کار توضیح خاصی نداره و هیچ نکته مهمی هم در کار نیست. فقط کافیه کل مواد رو به مدت 5 دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید تا تخم مرغها توی مخلوط حباب ایجاد کنند و حجم مخلوط دو برابر بشه.

دور و زير قالب فویل آلومینیوم بپیچید و قالب کیک را توی ظرفی دیگر قرار دهید. ( فویل باعث میشه که آب توی کیکتون نفوذ نکنه و کراستتون له و شل نشه) .

مخلوط فیلینگ را توی قالب بریزید و درون فر قرار دهید و ظرف زیرین را تا نیمه قالب از آب پرکنید. قالب کمربندی من 23 سانتیه. حمام آب باعث میشه که کیکتون رطوبت خودش رو حفظ کنه و یک چیزکیک مویست داشته باشید .
کیک باید برای 45 دقیقه در فر قرار گیرد. ( تجربه به من ثابت کرده که کیک زودتر از 1.5 تا 2 ساعت نمیپزه! ممکنه از جنس پنیرش باشه. در هر صورت وقتی کیکتون کاملا پف کرد و روش زرد رنگ شد یعنی پخته. توجه داشته باشید که در هر حال بعد از خارج کردن از فر باز هم کیکتون شل و وله و تلو تلو میخوره!) کیک را برای حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید ( که باز مثل همیشه برای من که کارمند هستم و کیکهام رو شب درست میکنم اجبارا کیک تا فردا عصرش که از اداره برگردم باید توی یخچال منتظرم بمونه) .
خیلی راحت فویل رو جدا کرده و کمربند رو باز کنید و کیک رو به ظرف سرو منتقل کنید. و اما برش کیک....برای اینکار باید کاردتون گرم باشه تا خط برش تمیزی بدست بیاد. بعد از هر برش کارد رو با حوله ای که در آب داغ فرو کردید تمیز کنید و برش بعدی رو بزنید. روش تهیه چیزکیک شکلاتی بدون پختن

آنچه در مورد کیک ها باید بدانید : چیز کیک دسری خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه چیزکیک شکلاتی نپختنی


این چیزکیک خوش‌ طعم به فر یا پخته شدن نیازی ندارد و می‌توانید خیلی راحت در خانه تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم

  • نصف پیمانه کراکر یا بیسکوئیت خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری کره آب شده
  • یک ورق ژلاتین
  • ¾ پیمانه شیر کم‌چرب
  • 550 گرم پنیر خامه‌ای کم‌چرب نرم شده
  • 225 گرم پنیر خامه‌ای بدون چربی نرم شده
  • 225 گرم خامه ترش کم‌چرب
  • 1/3 پیمانه شکر
  • دو قاشق چایخوری وانیل
  • 110 گرم شکلات تلخ آب شده
  • تمشک یا توت‌فرنگی تازه (اختیاری)

طرز تهیه

  1. برای تهیه کیک زیر چیزکیک، در یک کاسه متوسط، بیسکوئیت‌های خرد شده و کره آب شده را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم شوند. آن را کف یک قالب گرد فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرد. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا مواد روی کیک آماده شوند.

  1. برای قسمت پنیری، در یک قابلمه کوچک، ژلاتین را در شیر بریزید و 5 دقیقه کنار بگذارید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. سپس آن را 15 دقیقه کنار بگذارید.

  1. در یک کاسه بزرگ، پنیرهای خامه‌ای رابا هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا نرم شوند. خامه ترش، شکر و وانیل را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط شیر و ژلاتین را بیفزایید و هم بزنید. مخلوط را دو نیم کنید. شکلات آب شده را روی نیمی از آن بریزید و هم بزنید.
  1. نیمی از مخلوط شکلاتی را روی کیک بریزید و کاملا روی سطح آن پخش کنید. نیمی از مخلوط سفید را روی آن بریزید و با قاشق باریکی آنها را به صورت دایره‌ای هم بزنید تا فرم ابروباد به خود بگیرند. دوباره همین مراحل را تکرار کنید. چیز کیک را به مدت 6 ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود.
  1. برای سرو، خیلی با احتیاط چیزکیک را از درون قالب خارج کنید. روی آنها را با تمشک یا توت‌فرنگی تازه تزئین و سرو کنید.
azar71 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 11:31 AM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.