اموزش انواع حلواها و تزئین - صفحه 2
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > کلاس آشپزی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 12-14-2015   #16 (لینک نوشته)
همیار تالار ازدواج و زندگی مشترک
 
MARY-KHOSH's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

اولا خیلی ممنون از تایپک خیلی خوبتون
دوما میکشمتون با این تایپک های که راه میاندازین نمیزارین من رژیمم بگیرم
__________________
اموزش انواع حلواها و تزئین
اموزش انواع حلواها و تزئیناموزش انواع حلواها و تزئین
MARY-KHOSH آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 12-14-2015   #17 (لینک نوشته)
ابــریـــشم
 
Parand's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

نوشته اصلي بوسيله biseda2 نمايش نوشته ها
واقعا تشکر میکنم از این همه وقتی که برای پاسخگوئی میزاری عزیم .واقعا لطف داری شما .
و به عنوان آخرین سوال
وقتی بخوام با بادوم تزئین کنم باید قبلش بادوم رو خیس کنم تا پوستش راحت جدا بشه و بتونم از وسط نصفش کنم یا نه ؟ مدت زمان خیس بودنش چقدر باید باشه ؟
خواهش میکنم ساراجان
خوشحالم کاربردی باشه و مفید

بانو جان این توصیه منو جدی بگیرید

بهترین کار همین هست که دو هزارتومان پرک بادام از لوازم قنادی محله بگیرید
و خودتان را راحت کنید :)

برای تزیین یک دیس کاملا کفایت میکند

برای پرک کردن بادام
باید داخل اب جوش یک ربع تا بیست دقیقه بگذارید بعد هم پوست بگیرید
نهایتا بتوانید بادام رو دو قسمت مساوی تقسیم کنید
ان هم با توجه به تجربه من گاهی خرد میشود کنارهایش

اما پرک بادام نازک تر و بهتر با دستگاه پرک شده راحت هم قابل استفاده
امتحان کنید پشیمون نمی شوید

سوائل دیگری هم بود بانو در خدمتونم


+

تو همیت تاپیک منتظر دستور و عکس حلواهاتون هستم
Parand آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 12-14-2015   #18 (لینک نوشته)
ابــریـــشم
 
Parand's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

نوشته اصلي بوسيله _snowgirl نمايش نوشته ها
جسارتاً توی درست کردن حلوا کمی هم شیره انگور یا خرما اضافه بشه محشر میشه
بسیار هم عالی
امتحان کردم

منتظر دستور دقیقش برای این حلوا بینظیر از طرف شما هستم
Parand آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 12-14-2015   #19 (لینک نوشته)
مدیر تالار جوانان
 
biseda2's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

مادر شوهرم همیشه حلوای شیره انگور درست میکنه و واقعا هم خوش طعمه .خودم هم درست کردم .همسر میگه مثل دستپخت مادرش نمیشه ولی خب من کار ِ خودم رو قبول دارم :)))
+ حتما روش تهیه و عکسش رو میام و میزارم .
__________________
اموزش انواع حلواها و تزئین

biseda2 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 12-14-2015   #20 (لینک نوشته)
ابــریـــشم
 
Parand's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

نوشته اصلي بوسيله MARY-KHOSH نمايش نوشته ها
اولا خیلی ممنون از تایپک خیلی خوبتون
دوما میکشمتون با این تایپک های که راه میاندازین نمیزارین من رژیمم بگیرم
خواهش میکنم بانو


زیاد سخت نگیرید
من هم در این پروژه های بلند مدت رژیم شرکت کردم و همچنان ادامه دارد
اما نتیجه پروژه الله و علم
+
اینکه نگید که حلوا دوست ندارید و نمیپزید منتظر ثبت تجربه ها تون هستم
Parand آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 12-14-2015   #21 (لینک نوشته)
مدیر تالار جوانان
 
biseda2's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

نوشته اصلي بوسيله Parand نمايش نوشته ها
خواهش میکنم ساراجان
خوشحالم کاربردی باشه و مفید

بانو جان این توصیه منو جدی بگیرید

بهترین کار همین هست که دو هزارتومان پرک بادام از لوازم قنادی محله بگیرید
و خودتان را راحت کنید :)

برای تزیین یک دیس کاملا کفایت میکند

برای پرک کردن بادام
باید داخل اب جوش یک ربع تا بیست دقیقه بگذارید بعد هم پوست بگیرید
نهایتا بتوانید بادام رو دو قسمت مساوی تقسیم کنید
ان هم با توجه به تجربه من گاهی خرد میشود کنارهایش

اما پرک بادام نازک تر و بهتر با دستگاه پرک شده راحت هم قابل استفاده
امتحان کنید پشیمون نمی شوید

سوائل دیگری هم بود بانو در خدمتونم


+

تو همیت تاپیک منتظر دستور و عکس حلواهاتون هستم
من چون فرصت بازار رفتن ندارم شاید نشه و بخوام از بادومای خونه استفاده کنم ولی اگه رفتم بازار حتما تهیه میکنم .ممنون خانم گل
biseda2 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 12-14-2015   #22 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
_snowgirl's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

نوشته اصلي بوسيله Parand نمايش نوشته ها
بسیار هم عالی
امتحان کردم

منتظر دستور دقیقش برای این حلوا بینظیر از طرف شما هستم

حتما عزیزم ان شاءالله یه روز تعطیل وقت گیر بیارم درست میکنم و عکسشم میذارم
__________________
یکی از مهترین پیامهای فراموش شده عاشورا:
خیلی جالبه شب عاشورا امام حسین به یارانش فرمود: هر کس از شما حق الناسی به گردن دارد برود....
او به جهانیان فهماند که حتی کشته شدن در کربلا هم از بین برنده حق الناس نیست.. در عجبم از کسانی که هزاران گناه میکنند و معتقدند یک قطره اشک بر حسین ضامن بهشت انهاست...
"دکتر چمران"
_snowgirl آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-14-2015   #23 (لینک نوشته)
کاربر فعال
 
sun_boy2's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

نوشته اصلي بوسيله _snowgirl نمايش نوشته ها
جسارتاً توی درست کردن حلوا کمی هم شیره انگور یا خرما اضافه بشه محشر میشه
سلاملکم.خوبین؟
فلسفه اشو توضیح میدین؟
+
ما هم شیره انگور میریزیم گاهی.بیشتر فک کنم خراسانی ها این کار رو انجام میدن
+
من عاشق این نوع حلوا ام منتها درست که میکنم نمیشینم تزئین کنم میزارم یکم سرد بشه و میخورم..
ولی در کل هم زود آماده میشه هم خوشمزه اس
+
مرسی
__________________
.
.
اموزش انواع حلواها و تزئین
sun_boy2 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 12-14-2015   #24 (لینک نوشته)
مدیر تالار جوانان
 
biseda2's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

نوشته اصلي بوسيله sun_boy2 نمايش نوشته ها
سلاملکم.خوبین؟
فلسفه اشو توضیح میدین؟
+
ما هم شیره انگور میریزیم گاهی.بیشتر فک کنم خراسانی ها این کار رو انجام میدن
+
من عاشق این نوع حلوا ام منتها درست که میکنم نمیشینم تزئین کنم میزارم یکم سرد بشه و میخورم..
ولی در کل هم زود آماده میشه هم خوشمزه اس
+
مرسی
سلام
الان مثلا اسم خراسانی ها رو آوردی که چی بشه مثلا ؟
نکنه میخوای خودت رو به خراسانی ها نسبت بدی هان ؟بلا به دور
biseda2 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 12-14-2015   #25 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
_snowgirl's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

نوشته اصلي بوسيله sun_boy2 نمايش نوشته ها
سلاملکم.خوبین؟
فلسفه اشو توضیح میدین؟
+
ما هم شیره انگور میریزیم گاهی.بیشتر فک کنم خراسانی ها این کار رو انجام میدن
+
من عاشق این نوع حلوا ام منتها درست که میکنم نمیشینم تزئین کنم میزارم یکم سرد بشه و میخورم..
ولی در کل هم زود آماده میشه هم خوشمزه اس
+
مرسی

عاقا عاقا عاقا فلسفه حلوا رو از استاتید آشپزی باید پرسید دیگه (با تقلید از ارسطو پایتخت)

نمیدونم مگه شما خراسانی هستین؟؟؟

ولی واقعا خوشمزه است ایشالا یه روز درست میکنم عکسشو اینجا میذارم تا حسرتشو بخورید
_snowgirl آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 12-14-2015   #26 (لینک نوشته)
کاربر فعال
 
sun_boy2's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

نوشته اصلي بوسيله biseda2 نمايش نوشته ها
سلام
الان مثلا اسم خراسانی ها رو آوردی که چی بشه مثلا ؟
نکنه میخوای خودت رو به خراسانی ها نسبت بدی هان ؟بلا به دور
سلاملکم.خوبین؟
واه واه خوبه همه میدونن یه رگ من خراسانیه ها
نکنه شما هم خراسانی هستین؟عجب...
خراسان چه خز شده=)))))
+
sun_boy2 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-14-2015   #27 (لینک نوشته)
کاربر فعال
 
sun_boy2's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

نوشته اصلي بوسيله _snowgirl نمايش نوشته ها
عاقا عاقا عاقا فلسفه حلوا رو از استاتید آشپزی باید پرسید دیگه (با تقلید از ارسطو پایتخت)

نمیدونم مگه شما خراسانی هستین؟؟؟

ولی واقعا خوشمزه است ایشالا یه روز درست میکنم عکسشو اینجا میذارم تا حسرتشو بخورید
جواب سلاملکم واجبه.
+
اوهوم
+
حسرتشو اونی میخوره که بلد نیست.
ان شالله حتما عکسشو بزارین.
تزئینش سخته
sun_boy2 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-14-2015   #28 (لینک نوشته)
مدیر تالار جوانان
 
biseda2's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

نوشته اصلي بوسيله sun_boy2 نمايش نوشته ها
سلاملکم.خوبین؟
واه واه خوبه همه میدونن یه رگ من خراسانیه ها
نکنه شما هم خراسانی هستین؟عجب...
خراسان چه خز شده=)))))
+
هر چند با شما قهر میباشیم کماکان
اما محض اطلاع
اگه خراسانیا همون رگی رو که به شما وصل میشه رو داشته باشن من ترجیح میدم خودکشی صورت بگیره و این رگ بریده بشه .والا
بنده خراسانی اصل هستم .مثل بعضیا ناخالصی ندارم
تا الان که خوب بود تا وقتی که شجره نامه شما رو شد و متاسفانه کمی خز وارد این ولایت زرخیز و مقدس شد .
biseda2 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 12-14-2015   #29 (لینک نوشته)
کاربر فعال
 
sun_boy2's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

نوشته اصلي بوسيله biseda2 نمايش نوشته ها
هر چند با شما قهر میباشیم کماکان
اما محض اطلاع
اگه خراسانیا همون رگی رو که به شما وصل میشه رو داشته باشن من ترجیح میدم خودکشی صورت بگیره و این رگ بریده بشه .والا
بنده خراسانی اصل هستم .مثل بعضیا ناخالصی ندارم
تا الان که خوب بود تا وقتی که شجره نامه شما رو شد و متاسفانه کمی خز وارد این ولایت زرخیز و مقدس شد .

کماکان؟
+
فکر خوبیه شما که عمر خودتونو کردین چیه تو این دنیای پر از دود و کثیفی خلاص کنین خودتونو=)))
اتفاقا میگن دو رگه ها باهوش ترن.
والا از ما اصیل تر تو مشهد نیست اصن=)))
sun_boy2 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 12-14-2015   #30 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
_snowgirl's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اموزش انواع حلواها و تزئین

نوشته اصلي بوسيله sun_boy2 نمايش نوشته ها
جواب سلاملکم واجبه.
+
اوهوم
+
حسرتشو اونی میخوره که بلد نیست.
ان شالله حتما عکسشو بزارین.
تزئینش سخته

اِ واااااااااااااااا ببشغید هول شدم

ســــــــــــــــــــــلآ م

یعنی الان شوما بلتی دوروست کنی؟؟؟؟

تزئینشو از طرح های بی صدا جون جون الهام میگیرم
_snowgirl آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 10:20 AM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.