اشپزخونه دیابتی من - صفحه 2
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > کلاس آشپزی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 03-11-2016   #16 (لینک نوشته)
کاربر عضو
 
pesare_khakestari's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اشپزخونه دیابتی من

مطلب فوق العاده مفیدی بود.
دستتون درد نکنه.
pesare_khakestari آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 06-23-2016   #17 (لینک نوشته)
هم میهن دوست
 
samagh's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اشپزخونه دیابتی من

__________________
samagh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 07-12-2016   #18 (لینک نوشته)
هم میهن دوست
 
samagh's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اشپزخونه دیابتی من

وب سایت رژیم سلامتی - دکتر فتحی: مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) گزارش می دهند که یک نفر از هر سه بزرگسال آمریکایی دارای پیش دیابت است. پیش دیابت زمانی رخ می دهد که قند خون شما بالاتر از نرمال باشد اما همانند مبتلایان به دیابت نباشد. از دست دادن وزن و افزایش تمرین، موثرترین راه برای جلوگیری از تبدیل شدن پیش دیابت به دیابت نوع 2 می باشد. اما مطالعات نشان می دهد که خوردن غذاهای خاص نیز ممکن است به کاهش قند خون کمک کند.

ادویه خاص مواد غذایی، خوردن میوه های خاص و خوردن از نوع صحیح چربی ممکن است به شما در دفع دیابت کمک کند. در این مقاله یک لیست از اقلام سالم آورده می شود که شما باید به طور منظم به رژیم غذایی خود اضافه نمایید.


اشپزخونه دیابتی من

دارچین

شما ممکن است به دارچین و شکر با هم بر روی نان تست فکر کنید اما دارچین در کاهش قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 قوی است یک بررسی در سال 2011 از مطالعات متعددی نشان داد که هر دو دارچین کامل و عصاره دارچین سبب کاهش قند خون ناشتا می شود.

یک بررسی در سال 2013 کشف کرد که دارچین سبب کاهش ( قند خون ناشتا، کلسترول تام، تری گلیسرید و کلسترول بد LDL می شود در حالی که کلسترول خوب HDL را بالا می برد.

اما مراقب باشید چندین نوع مختلف از دارچین با تولید نتایج مختلف، وجود دارد . دارچین سایگون حاوی سطح بالایی از کومادین، رقیق کننده خون است دارچین سیلان ممکن است ایمن تر باشد اما مصرف دوز زیادی از دارچین می تواند خطرناک باشد قبل از شروع هر نوع مکمل یا طرح غذایی با دکتر خود صحبت نمایید.

شنبلیله

شنبلیله ادویه که معمولاً از برگ و دانه آن در مواد غذایی جنوب آسیا استفاده می شود و همانند یک مکمل برای مادران پرستار و در طیف گسترده ای از داروهای گیاهی استفاده می شود.

یک بررسی مروری در سال 2013 روی مکمل های غذایی گیاهی نشان داد که شواهد قانع کننده وجود دارد که شنبلیله سطح قند خون را در افراد مبتلا به هر دو نوع دیابت نوع 1 و 2 و همچنین پیش دیابت کاهش می دهد.

فیبر موجود در دانه شنبلیله در کم کردن سرعت هضم کربوهیدرات ها موثر است این ممکن است اثر آن بر قند خون را توضیح دهد همچنین سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است شنبلیله را می توان به عنوان یک قرص، اما از آن نیز می توان به عنوان یک چای و یا اضافه شده به طیف گسترده ای از دستور العمل های غذایی خوشمزه استفاده کرد.

سیر و پیاز

سیر سال ها برای کاهش سطح کلسترول استفاده می شود اما آن وعده ی کاهش قند خون را نشان می دهد. مطالعه در سال 2006 در موش و مطالعه 2012 در خرگوش نشان داد که عصاره سیر ممکن است قند خون را پایین بیاورد. عصاره سیر میزان انسولین موجود در افراد مبتلا به دیابت را افزایش می دهد.

مطالعات مشابه نشان داده است که پیاز نیز اثرات مثبتی بر کاهش قند خون دارد با وجود بوی بد سیر و پیاز در دهان، برای طعم غذا خوب است و معلوم است که آن بیش از حد برای شما خوب است پس برای سفارش پستو سیری حرکت نمایید سیر و چربی های تک اشباع در آجیل کاج برای قند خون شما خوب هستند.

آوکادو و آجیل

اسیدهای چرب تک اشباع ( MUFA ها ) از اجزای مهم برنامه غذایی قند خون سالم هستند MUFA ها مواد مغذی کلیدی در برخی غذاهای افسانه ای مانند آوکادو، آجیل و دانه ها، زیتون، کتان و روغن زیتون هستند.

نشان داده شده است که آوکادو سبب کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک، یک گروه از بیماری ها از جمله دیابت می شود مطالعات در مقایسه یک رژیم غذایی با کربوهیدرات بالا با یک رژیم غذایی بالا در MUFA ها نشان داد که MUFA ها به طور متوسط سبب بهبود قند خون شده و مقاومت به انسولین را کاهش می دهند یک قسمت از پیش دیابت که سلول های بدن به انسولین پاسخ نمی دهد MUFAها نیز احساس رضایت پس از خوردن را افزایش می دهد و تاثیر سالم بر فشار خون و التهاب دارند.

اشپزخونه دیابتی من

زغال اخته

آنتروسیانین مواد مغذی هستند که در در گیاهان رنگارنگ به خصوص در میوه ها و سبزیجات پیدا شده اند آنها همچنین در چای، عسل، آجیل، روغن زیتون و حتی شکلات یافت می شود میوه های با پوست آبی، بنفش و یا قرمز دارای بالاترین غلظت هستند تمشک و زغال اخته بزرگترین منابع آنتروسیانین ها هستند.

همچنین زغال اخته یک منبع عالی از فیبر محلول و تعدادی از دیگر مواد مغذی مهم هستند در یک مطالعه در سال 2010 زغال اخته را به رژیم غذایی افراد چاق و دارای پیش دیابت اضافه کردند که تاخیر بیاندازد به حال گزارش شده است در یک زن و شوهر استفاده از اسموتی زغال اخته به مدت شش هفته روزانه ، حساسیت به انسولین را افزایش داده است.

مواد مغذی موجود در زغال اخته نه تنها سبب بهبود حساسیت به انسولین می شود بلکه به طور مستقیم بعد از غذا روی قند خون تاثیر می گذارد آنتروسیانین ها آنزیم های گوارشی خاص مهار می کنند این هضم را کند می کند و از بالا رفتن قند خون بعد از وعده ی غذایی غنی از نشاسته جلوگیری می کند.

گیلاس قرمز

گیلاس، به خصوص گیلاس ترش و گیلاس شیرین تیره، پر از آنتروسیانین هستند در یک مطالعه در سال 2014نتیجه گرفتند که زنانی که رژیم غذایی با آنتروسیانین بالا خوردند سبب بهبود مقاومت به انسولین و سطوح پایین تر التهاب شد.

مقاومت به انسولین، از کار صحیح انسولین برای کنترل قند خون در محدوده طبیعی جلوگیری می کند خوردن یک رژیم غذایی با آنتروسیانین بالا به معنی بهبود استفاده از انسولین و کاهش قند خون است

یک قاشق مربا خوری سرکه قند را کاهش می دهد

سرکه سیب برای مدت طولانی در محافل بهداشت مواد غذایی محبوب بوده است اسید استیک در سرکه آنزیم های خاص، در معده را کاهش می دهد. در مطالعه ای که در مراقبت از دیابت منتشر شده گزارش دادند که نوشیدن مخلوطی از سرکه سیب و آب قبل از غذا خوردن دارای مزایایی است این سبب افزایش حساسیت به انسولین و پیک قند خون را بعد از خوردن غذای نشاسته ای در افراد پیش دیابت، بخوبی افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کاهش می دهد.

قهوه

غذاهای متعدد دیگر - از دانه چیا تا جو، لیمو و سیب زمینی شیرین ممکن است برای کاهش سطح قند خون کمک کنند حتی یک مطالعه جدید نشان می دهد که افزایش مصرف یک فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را بیش از 10 درصد کاهش می دهد.

اما مهم ترین راه برای جلوگیری از شروع دیابت اگر شما مقاومت به انسولین دارید از دست دادن وزن و ورزش است. با این حال، مقدار کمی دارچین در قهوه صبح و یک کاسه زغال اخته ممکن است یک راه خوب برای شروع روز شما باشد.
samagh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 07-12-2016   #19 (لینک نوشته)
هم میهن دوست
 
samagh's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اشپزخونه دیابتی من

چای دارچین برای تهیه دارچین، پوست این درختچه را جدا کرده و معمولا پودر می‌کنند

و در غذا یا چای از آن استفاده می‌کنند.

دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سالم نگه می‌دارد.

دارچین کلیه‌ها را گرم می‌کند، ضعف کمر و پاها را از بین می‌برد

و کم خونی را درمان می‌کند.

این ادویه معطر بهترین دارو برای دردهای عضلانی است.


دارچین اثر آرام کننده و شاد کننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است.
یکی از خواص دارچین این است که باعث افزایش کارایی هورمون انسولین در بدن می‌شود

و در نتیجه بدن نیاز کمتری به این هورمون برای کنترل قند خون پیدا می‌کند.
بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش داده‌اند که مصرف یک قاشق چایخوری دارچین
در روز تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است.

همچنین برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در کاهش فشار خون بوده است.

دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست
و حتی می‌توان گفت که اثری مشابه پنی‌سیلین و آنتی بیوتیک دارد.

اگر حس کردید که ضعیف شده‌اید و ممکن است مریض شوید، چای دارچینی را فراموش نکنید و حتی اگر سرما خورده‌اید یا ضعف شدید دارید، چای دارچین بهترین داروست.

دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرک و قابض است و به عنوان تقویت کننده عمل هضم غذا و جریان گردش خون به کار می‌رود و از آن برای رفع سوءهاضمه، به‌ویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن استفاده می‌شود.

همچنین به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می‌شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار می‌رود.

دارچین معده را تمیز و آرام و قوی می‌کند واز آن برای رفع سوءهاضمه، بویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن استفاده می‌شود. بنابراین اگر ناراحتی معده دارید حتما از دارچین استفاده کنید.

دارچین علاوه براین همه خواص، طعم بسیار خوبی نیز دارد. برای این‌که بیشتر از طعم و خاصیت درمانی دارچین بهره ببرید، می‌توانید موقع دم کردن چای، مقداری از پوست آن را در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بکشد.

دارچین کوبیده نشده خیلی بهتر از دارچین آسیاب شده، عطر خود را حفظ می‌کند.

از دارچین برای معطر کردن غذاهای گوشتی هم استفاده می‌شود.
  • چند تکه دارچین آسیاب نشده را به همراه مقداری نبات در یک قوری (۲ لیوان) آب سرد بریزید.



اشپزخونه دیابتی من
samagh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 07-12-2016   #20 (لینک نوشته)
فعال هم میهن
 
marde_barani's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اشپزخونه دیابتی من

از استارتر گرامی این تاپیک بخاطر مطالب بسیار خوبشان تشکر میکنم .

زندگی ماشینی و کم شدن تحرک در عصر جدید باعث بروز بسیاری از مشکلات جسمی و حتی روحی شده است . با استفاده مناسب از برخی خوراکی های گیاهی میتوان قدری با اینگونه مشکلات مبارزه کرد که استارتر گرامی این تاپیک به آنان اشاره داشته اند .

مصرف همه خوراکی های بیان شده در این تاپیک ( حتی برای افرادیکه دچار بیماری نیستند ) خوب و مفید است ولی خواستم در مورد دو تا از انها تاکید داشته باشم . سیر و سرکه سیب

این دو را حقیقتا میتوان معجزه اسا نام گذاشت . به جرات میتوانم بگویم با مصرف مداوم و اصولی این دو تا میتوان از بسیاری بیماریها جلوگیری نمود .
__________________
--------------------------------------------------------------------------
marde_barani آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 07-16-2016   #21 (لینک نوشته)
هم میهن دوست
 
samagh's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اشپزخونه دیابتی من

ده میان وعدۀ دیابتی:

- کراکر (بیسکویتی های نمکی) تهیه شده از دانۀ کامل غلات با کرۀ بادام زمینی

- پنیر به همراه نان سبوس دار

- ماست

- میوه

- نصف ساندویج بوقلمون با کاهو و گوجه فرنگی

- فلافل (نخود چرخ شده+کنجد چرخ شده)با سبزیجات خام

- پیتزا(یک تکه نان لواش را برداشته و مقداری گوجه و پنیر کم چرب موزارلا وکمی گوشت چرخ کرده

روی آن بریزید و در فر قرار دهید) یک قاچ از پیتزای تهیه شده را می توانید به عنوان اسنک بخورید.

- پیتزای سبزیجات (نان لواش و پنیر فتا و مغز گیاه آرتیشو و برش های گوجه فرنگی و برش هایی از کدو)

یک قاچ از این پیتزا را به عنوان اسنک بخورید.

- برش هایی از خیار و هویج را با ماست بهمراه سیر و نعنای خرد شده و کمی آب لیمو

- لوبیای پخته شده با سبزیجات خام خرد شده
samagh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 07-16-2016   #22 (لینک نوشته)
فعال هم میهن
 
shadab's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اشپزخونه دیابتی من

این غذاها برای افراد عادی هم خیلی عالیه دستت درد نکنه
shadab آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 09-28-2017   #23 (لینک نوشته)
شمع جمع
 
netmanzel's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : اشپزخونه دیابتی من

فوق العاده بود
__________________
فروشگاه اینترنتی نت منزل
مرجع ظروف پذیرایی و آشپزخانه
جدیدترین مدل ها و برترین برندها
www.netmanzel.com
netmanzel آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 07:01 AM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.