![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
کتاب و کتابخوانی کتابشناسی - نقد کتاب و بحث پیرامون کتاب هایی که خوانده اید |
![]() |
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
![]() |
#1 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]() ![]() نمیدونم همچین تاپیکی هست العان یا نه؟حالا من زدم دیگه ![]() 1.آخرین کتابی که خوندید چی بوده؟نظرتون راجع بهش چیه؟ 2.بهترین کتابی که خوندید اسمش چیه؟نظرتون راجع بهش چیه؟
28 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#2 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
العان من کتابی که دارم میخونم به نام چارداش هست.نوشته ی دایان پیرسن.اگر از علاقه مندان بر باد رفته باشید مثلما خوشتون خواهد آمد.
بهترین کتابایی که خوندمم به ترتیب میگم: از خارجی ها: 1.بر باد رفته=>مارگارت میچل 2.ژان کریستف=>رومن رولان 3.جان شیفته=>رومن رولان 4.صد سال تنهایی=>گابریل گارسیا مارکز 5.پر=>ماتسین 6.شهر بی گناه=>نورا رابرتز 7.عشق دوم=>جودیت گلد و خیلی های دیگه که طولانی میشه. ایرانی تاریخی: 1.ده مرد رشید=>شاپور آریان نژاد 2.قیام اسماعیلیه=>شاپور آریان نژاد 3.طوطی=>مجید دوامی 4.کتابای فواد فاروقی از جمله:لعبت-حرمسرای خسرو پرویز-پانته آ-رامشگر-رابعه و ... 5.بانوی سر به دار=>حمزه سر دادور 6.از صید ماهی تا پادشاهی=>حمزه سر دادور ایرانی: 1.شادکامان دره ی قره سو=>محمد علی افغانی 2.شوهر آهو خانم=>محمد علی افغانی 3.چشمهایش=>بزرگ علوی 4.کلیدر=>محمود دولت آبادی 5.سووشون=>سیمین دانشور ایرانی اینقدر زیاده که نمیشه همشو گفت من دیگه بهتریناشو گفتم. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (لینک نوشته) |
هم میهن دوست ![]() |
![]()
دایی جان ناپلئون ایرج پزشکزاد
![]() |
#4 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
خب اخرین کتاب غیر تخصصی رو که اصلا یادم نیست چون مدتها دس نگرفتم ولی همین الان کتاب مدیریت عمومی نوشته کونتز رو دارم میخونم
![]()
نوشته را پسندیده است : |
![]() |
#5 (لینک نوشته) |
مدیر مجموعه تالارهای هنری ![]() |
![]()
بر می گردیم گل نسرین بچینیم
ژان لافیت نویسنده فرانسوی ![]() داستان مقاومت مردم فرانسه در جنگ جهانی دوم و احیای آزادی. ![]() ويرايش توسط bollywood : 04-14-2009 در ساعت 07:15 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (لینک نوشته) |
تیم مدیران ![]() |
![]()
رمان که عقاید یک دلقک رو خوندم نوشته هاینریش بل خوب بود بیشتر جالب بود .
اخیرا هم کتاب دو جلدی از ژرفای فتنه ها رو تموم کردم نوشته سعید ایوب با ترجمه سیدحسن اسلامی فک نکنم کسی اینجا تمایلی به خوندن این قبیل کتابها داشته باشه که بخوام توضیح دیگری بدم ![]()
![]() |
#7 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
اخرین کتاب: سرگذشت شهریار
بهترین کتاب: بادبادک باز اثر خالد حسینی! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 (لینک نوشته) |
هم میهن دوست ![]() |
![]()
آخرین کتاب:
من دانای کل هستم از مصطفی مسطور که خوشم اومد. بهترین کتاب: کویر دکتر شریعتی.
![]() |
#9 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
بهترین کتاب دختر پرتقالی از یوستاین گاردر... محشر بود.
آخریش مرد داستان فروش که هنوز تموم نشده
![]() |
![]() |
#10 (لینک نوشته) |
هم میهن دوست ![]() |
![]()
کتابی که دارم می خونم:
کنیز ملکه مصر میکل پیرامو |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 (لینک نوشته) |
هم میهن دوست ![]() |
![]()
تعبیر خواب
مائده های زمینی و مائده های تازه اندره ژید
![]() |
#12 (لینک نوشته) |
هم میهن دوست ![]() |
![]()
بستگی داره به زمانش ، و شرایط و سنی که کتاب خوندی؟
مثلا یک روزی از کتاب قلعه حیوانات کفم برید، روزی عاشق کتابهای پالو کویلیو شدم روزی کتاب های کامو می خوندم ، روزی سارتر، و سه ماه پیش کتابهای سیمون دوبووار رو؟ و از هز کدوم به نوبت خودش لذت بردم،و دوستش داشتم
![]() |
#13 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
...یادم رفت بگم بهترین کتاب:بوف کور صادق هدایت
خیلی سخت بود و چیزی ازش نفهمیدم ولی باید سر فرصت انقدر بخونمش تا بالاخره بفهممش |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
مرسی دوستان.
منهم کتاب بادبادک باز اثر خالد حسینی و همچنین کتاب دیگه ی اون به نام هزار خورشید تابان و کنیز ملکه ی مصر اثر میکل پیرامو و بر میگردم گل نسرین بچینم اثر جان لافیت رو پیشنهاد می کنم. همینطور کلبه ی عمو تم اثر هریت بیچر استو ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
و پیاده روی به یاد ماندنی اثر نیکولاس اسپارکس
|
![]() |
![]() |