***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > کلاس آشپزی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 04-20-2016   #1 (لینک نوشته)
ابــریـــشم
 
Parand's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

زنگوله ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***
اگر در فکر غافلگیر کننده ی برای خانواده هستید
و هنوز برنامه ی برای روز پدر ندارید
پخت یه شیرینی خوشمزه و فوق العاده راحت رو پیشنهاد میدم دوستان
مواد لازم

تخم مرغ 4 تا
کره 50 گرم
اب 200 میلی لیتر
شکر نصف قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق مرباخوری
بکینگ پودر نصف قاشق غذا خوری
ارد 125 گرم
20 گرم روغن جامد

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

اب و کره و روغن رو بزارید روی گاز تا کره اب بشه و شروع به جوش زدن های ریز بکنه

وقتی یکی دو تا جوش ریز زد ارد و سریع اضافه کنید

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***




البته
حتما قبلش
ارد الک شده باشد و شکر و بیکنیگ پودر هم داخل ارد اضافه شود


***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

تند تند هم بزنید تا ارد مثل حلوا جمع بشه یک طرف ظرف

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

حالا خمیر رو از روی شعله بردارید
توی یه ظرف دیگه بزارید و بازش کنید تا کاملا خنک بشه



***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***


چهار تا تخم مرغ رو در ظرف دیگر بشکنید

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***



و باهم زن کمی بزنید


***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

کمی از تخم مرغ ها رو به مواد مون که خنک شده اضافه کنید

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***





تخم مرغ ها رو در چهار مرحله کم کم اضافه کنید
و هر بار خوب هم بزنید که تخم مرغ ها جذب خمیر شوند "این قسمت خیلی مهم هست "

حال وانیل رو اضافه کنید


***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

خمیر رو بریزید توی قیف
وبا ماسوره شکوفه بزنید
خمیرتان باید کشدار و چسبنده باشد
کف سینی را چرب کنید کاغذ روغنی بگذارید و شکوفه ها رو با فاصله بریزید

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***



***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

فر را از 15 دقیقه قبل روشن کردید با 200 درجه سانتیگراد و کاملا داغ شده
سنی را داخل فر بگذارید به مدت 30 دقیقه


***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***





حرارت فرها متفاوت هست شاید ده دقیقه کمتر
شاید ده دقیقه بیشتر نیاز باشد داخل فر بمانند
نان ها حجمشان دو تا سه برابر شود و رنگشان تغییر کند


***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***





ويرايش توسط Parand : 04-20-2016 در ساعت 03:47 PM
Parand آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را نپسندیده اند :
قديمي 04-20-2016   #2 (لینک نوشته)
ابــریـــشم
 
Parand's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

خامه قنادی شیرین شده و نیمه اماده

رو 20 دقیقه در دمای محیط باشد تا نرم شود

حالا با دور تند هم زن حدود ده دقیقه بزنید تا کاملا فرم بگیرید و سفت و پفکی شود

حتی اگر توی دقایق اول فرم گرفت ولی بازهم بزنید همان حدود ده 10 دقیقه را
اینجوری خامه بهتر فرم میگیرید و سط کار اب نمیشود


***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***




خامه ها روتوی قیف بریزید و اماده برای شکوفه زدن
اما قبل ازان نان هاباید سرد شده باشند

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***






نون ها رو از فر بیرون اورده اید

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***





کاملا سرد شدن
بافت نون بعد از پخت پوک و تو خالی میشود



***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

بعد از اینکه کاملا سرد شدته نون ها رو کمی سوراخ کنید با نوک چاقو

من قبل از خامه نون هارو یه ربع داخل یخچال گذاشتم تا کاملا سرد باشند

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***




با ماسوره خامه هارو به نون تزریق کنید

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***



***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***


نوش جان
میلاد حضرت امیر المو منین هم پیشاپیش مبارک



***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***
Parand آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 04-20-2016   #3 (لینک نوشته)
فعال هم میهن
 
haghnegar's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

نان خامه ای و کیک و.....
خوب یکدفعه بگویید آموزش قتل مردها بدون خونریزی از طریق پالم و چربی و قند!!!!!! :-)
__________________
آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران نپسند
دارالخلافه آباد /جهل و خرافه آزاد /بیداد پشت بیداد /حرف اضافه ممنوع
حاشا به این تباهی/ تا کی شب و سیاهی/ تا کی سکوت باقی/ منجی عالمم کو
haghnegar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
نوشته را نپسندیده اند :
قديمي 04-20-2016   #4 (لینک نوشته)
*Black Scorpion*
 
ariya13's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***


همیشه برام سوال بود چه جوری ابنارو درس میکنن
وایییی خدا بعد سمانه من عاشق این نون خامه ای ها هستم
__________________
***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***
ariya13 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 04-20-2016   #5 (لینک نوشته)
یـــــــاس بــــــلـــــــــور
 
persian_girl's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

چه خوب دستورش رو گذاشتید.
حتما در اولین فرصت درست میکنمش.
__________________
غصه هایت را با قاف بنویس
که باورشان نکنی
آنگاه فقط قصه است و بس
persian_girl آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 04-20-2016   #6 (لینک نوشته)
کاربر فعال
 
tmma2020's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

ممنون عالی توضیح دادید
با اینکه خیلی کار سخت و پر زحمتیه
ولی به یه بار امتحان کردنش میارزه
__________________







***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***
tmma2020 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 04-20-2016   #7 (لینک نوشته)
Mysterious beautiful
 
daisy's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

چه دستور راحت وخوبی گذاشتید...
مخصوصاً که تمام مراحل با عکس هست خروجی هر مرحله رو نشون دادین
خیلی ممنون
__________________

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***
daisy آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 04-20-2016   #8 (لینک نوشته)
فعال هم میهن
 
momoosh's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

ﻋﺎﻟﻲ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺑﺎﻧﻮ ﭘﺮﻧﺪ ﻋﺰﻳﺰ ﺣﺘﻤﺎ اﻣﺘﺤﺎﻥ ﺧﻮاﻫﻢ ﻛﺮﺩ
__________________

نعره هیچ شیری خانه های چوبی را خراب نمیکند
من از سکوت موریانه میترسم !!

momoosh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 04-20-2016   #9 (لینک نوشته)
همیار تالار ازدواج و زندگی مشترک
 
MARY-KHOSH's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

عاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااالی فردا می پزم برای مردهای شکموی خانواده
__________________
***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***
***اموزش ویژه ی نان خامه ی ******اموزش ویژه ی نان خامه ی ***
MARY-KHOSH آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 04-20-2016   #10 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
sobhnaz's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

سلام
ممنون عالی بود
فقط توی مواد اولیه روغن نداشت اما توی ترکیب مواد اسم روغن هم آورده بود
مقدار روغن چقدر هست ؟
اب و کره و روغن و شکر رو بزارید روی گاز تا کره اب بشه و شروع به جوش زدن های ریز بکنه

بعدش شکر رو گفته با آب و کره مخلوط کنیم بجوشه اما اینجا گفته ؟

ارد الک شده باشد و شکر و بیکنیگ پودر هم اضافه شود بهش
sobhnaz آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 04-20-2016   #11 (لینک نوشته)
همیار تالار بانوان
 
asemoni's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

بسيار عالي
+
حيف كه من اصلا دوست ندارم!!
__________________
چُون تو
جانان ِ مَنی
جانبی تو
خُرَّم
کِی شَوَد...
عطار
asemoni آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 04-20-2016   #12 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
nopq's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

نوشته اصلي بوسيله parand نمايش نوشته ها
خامه قنادی شیرین شده و نیمه اماده

رو 20 دقیقه در دمای محیط باشد تا نرم شود

حالا با دور تند هم زن حدود ده دقیقه بزنید تا کاملا فرم بگیرید و سفت و پفکی شود

حتی اگر توی دقایق اول فرم گرفت ولی بازهم بزنید همان حدود ده 10 دقیقه را
اینجوری خامه بهتر فرم میگیرید و سط کار اب نمیشود


***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***





خامه ها روتوی قیف بریزید و اماده برای شکوفه زدن
اما قبل ازان نان هاباید سرد شده باشند

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***






نون ها رو از فر بیرون اورده اید

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***





کاملا سرد شدن
بافت نون بعد از پخت پوک و تو خالی میشود



***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

بعد از اینکه کاملا سرد شدته نون ها رو کمی سوراخ کنید با نوک چاقو

من قبل از خامه نون هارو یه ربع داخل یخچال گذاشتم تا کاملا سرد باشند

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***




با ماسوره خامه هارو به نون تزریق کنید

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***



***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***


نوش جان
میلاد حضرت امیر المو منین هم پیشاپیش مبارک



***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***
همیشه فکر میکردم سره هم پخته میشه ....
__________________
دنیا گاهی به اندازه یک دویدن بچگانه در باغ هم نمی ارزد...

***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***
nopq آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 04-20-2016   #13 (لینک نوشته)
ابــریـــشم
 
Parand's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

نوشته اصلي بوسيله haghnegar نمايش نوشته ها
نان خامه ای و کیک و.....
خوب یکدفعه بگویید آموزش قتل مردها بدون خونریزی از طریق پالم و چربی و قند!!!!!! :-)
خیلی با سیاست عمل کردم یعنی لو رفتم !:)))

امان از هوش و ذکاوت جناب حق نگار :( .........


+
تبریک عرض میکنم این میلاد فرخنده رو
Parand آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 04-20-2016   #14 (لینک نوشته)
ابــریـــشم
 
Parand's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

نوشته اصلي بوسيله ariya13 نمايش نوشته ها
***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***


همیشه برام سوال بود چه جوری ابنارو درس میکنن؟؟؟
وایییی خدا بعد سمانه من عاشق این نون خامه ای ها هستم

خب بسی خوشحالیم
این معما بلاخره حل شد :)

کامتون همیشه شیرین جناب آرایا
Parand آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 04-20-2016   #15 (لینک نوشته)
مردی برای تمام فصول
 
Soltan's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : ***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***

سلاااام
خیلی ممنونم از پرند بانوی عزیز
چه دستور پخت خوب و راحتیـــه
خیلــی لــــــذت بردم از این دستـور پختـــی که با
عکسهای مرحله به مرحله آدم رو وسوسه میکنه
به تهیه یکی از شیرینی های مورد علاقـــــــه ش
هر چند این روزهـــای که سن و سال بالاتـر رفتــه
سعی میشه کمتر شیرینی خامه ای مصرف بشه
من از بچه گی علاقه ی عجیبی به این نوع نون خامه ای داشتم
هنوز هم که هنوزه به اسم نون خامه ای نارنجکی میشناسمش
__________________
***اموزش ویژه ی نان خامه ی ***
Soltan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 10:23 AM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.