غذا نویسی کله پاچه - صفحه 5
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > آشپزی ِ مدرن و سنتی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 07-26-2016  
شهروند هم میهن
 
mohaddeseh's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض غذا نویسی کله پاچه

کله پاچه"-يك هويت غذايي ـست-خوراك چرب و لذيذي كه در حكم شناسنامه ي ساكنانِ شرقِ ميانه-بالاخص ايران-است!
از اين رو،لازم بذكر است كه-كله پاچه يك غذا نيست-يك منطقِ غذايي ست-يك روشِ عشق بازي-يك بيلاخِ گنده است،به جامعه ي منحوسِ "گياهخواري"!
كله پاچه "نماد" ِ بروز جوانب حيوانيِ حياتِ انساني ـست! يك نشانه ي بديع از رسوخِ خوي انساني-به بعيد ترين خفاياي ذهنِ يك "گوسفند"!
براي كسي كه كله پاچه را ديوانه وار تحسين ميكند-خوردن َش نميتواند ساده و بدور از تشريفات باشد!
مساله بقدري عميق و اهميت دار است كه من-اين نماد فرهنگي را از ليستِ خوراك هاي بورژواخورِ شخصي اَم-حذف كرده ام،تا بي عذاب وجدان-مشغول عشق بازي با "كله-به معيتِ دو فقره پاچه و چارتا بناگوش كه مستغرقِ درياي زرد رنگِ آبگوشتِي چرب"است-باشم!
بهترين راه براي حصولِ يك "كله پاچه" ي اعياني و در عين حال،پرولتري-طبخ كله پاچه توسط خودمان است!
بهمين مناسبت-چند نكته را در ارتباط با يك كله پاچه ي خانگي-خدمتتان عرض ميكنم!
زمانِ پخت اين خوراك بسيار حايز اهميت است-از ملزومات يك كله پاچه ي ايده آل-شعله ي آرامِ اجاق و يك قابلمه ي بزرگ و مقدار نامحدودي "زمان"است-هر چه بيشتر بماند اصطلاحاً بيشتر جا ميافتد!
تا جايي كه ميتوانيد-حداقل مقدارِ طعم دهنده را در رابطه با اين پروسه ي پخت،استفاده كنيد-مقادير زياد زردچوبه و زرشك و باقيِ چاشني ها-باعث ماسكه شدنِ طعم راستينِ كله ميشود-بايد حالتي باشد كه مزه ي "مغزاستخوان له شده" را زير زبانمان حس كنيم!
فرد طباخ هم بسيار مهم است-اين خوراك نيازمندِ توجهات "فني-عاطفي" بيشماري ـست-با تمركز بيشتر روي جنبه ي عاطفيِ قضيه!
كله پاچه يك خوردنيِ معمولي نيست-بايستي با تك تك اجزايَ ش-از چشم گرفته تا پاچه-ارتباطِي معنادار و عميق برقرار كنيد تا متقابلاً كله پاچه هم مزد توجهات تان را با مزه ي بينظيرش-بدهد!
با كله پاچه ها "مهربان" باشيم!

" احمد نوعی "

شرمنده دوستان گیاهخوار
__________________
آن که هیچ نمی داند به چیزی عشق نمی ورزد آن که از عهده هیچ کاری بر نمی آید هیچ نمی فهمد آن که هیچ نمی فهمد بی ارزش است ولی آن که می فهمد بی گمان عشق می ورزد هر چه بیشتر دانش آدمی در چیزی ذاتی باشد عشق بدان بزرگتر است......هر که فکر می کند همه میوه ها همان وقت می رسند که توت فرنگی از انگور هیچ نمی داند.
mohaddeseh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 07-28-2016   #61 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
mohiy's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

نوشته اصلي بوسيله hyd111 نمايش نوشته ها

وه که تبارشناسی اخلاقی نیچه از سخت ترین کتابهاست و جدایِ از این من فکر میکنم نیچه هم در برداشت از اراء داروین به خطا رفت چرا که گمان میکرد مقصود داروین غلبه قوی بر ضعیف (یا غلبه مهتر بر کهتر) است و از این رو او عاشقِ خون ریختن بود.


نیچه اتفاقا از تمام نظریه داروین چند تا ایراد اساسی گرفته که یکی از آنها همین نظریه غلبۀ قوی بر ضعیف است. نیچه می گفت برعکس تصور داروین این اقویا نبودند که بر ضعفا در جریان تکامل غلبه کردند بلکه توده های ضعیف بوده اند که غرایز و طبایع قوی را در دل خود هضم کرده اند و آنها را یا مانند خودشان ضعیف و بی بته کرده اند یا به نابودی کشانده اند. نیچه بر همین اساس، دموکراسی را نیز پیروی از غریزه ضعیف و پست اکثریت و نابودی غریزۀ برتر اقلیت قوی می دانست. البته من فکر می کنم در نهایت نیچه اگر کمی عمیق تر می اندیشید و شاید خودش هم پی برده بود، دموکراسی نیز در حقیقت مسیری است آسانتر برای تسلط بی دردسر اقلیت قوی بر اکثریت ضعیف و نادان!

چـــِ شِدِه؟
__________________




غذا نویسی کله پاچه
mohiy آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 07-28-2016   #62 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
mohiy's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

نوشته اصلي بوسيله vizard نمايش نوشته ها
وقتی که مرد بارانی خرج روی دستمون میزاره. جای همه دوستان واقعا خالی.

غذا نویسی کله پاچه
نوشته اصلي بوسيله marde_barani نمايش نوشته ها
این پست تون برام جالب بود . بنظر دل به دل راه داره !

اقا ما خودمون هم رو دست خودمون خرج گذاشتیم . همین چند دقیقه قبل سر راه رفتم یک دست کله پاچه گرفتم .

غذا نویسی کله پاچه

به به ! چه شود !
به به...به به...الان دیگه به مدد صنعت نیازی به دود و دم و مو-سوزانی هم نیست...راستی شما کله را درستی توی دیگ می ندازید یا مخلّفاتش را می شکافید و پاک می کنید و بعدا می پزید؟

من هنوز هم از تصور اینکه توی کلّه-پزی ها نشُستِه کله را درسته طیخ می کنند چندشم می گیره..مثلا دهن گوسفند را هم نمی شورند...تازه بعدا با ولع گوشت لثۀ دندان های جرم-نگرفتۀ گوسفند بینوا را جدا می کنند
mohiy آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 07-28-2016   #63 (لینک نوشته)
ابــریـــشم
 
Parand's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

از اون غذاهای خیلی اصیل و خوشمزه
که صد البته بسیار هم سخته خوشمزه درست کردنش بر خلاف انتظار که ساده به نظر میاد
کله پلو بیشتر دوست دارم تا خود کله پاچه رو ......
این سیرابی رو با رب انار هم سیخ میکشند و کبابی میکنند مازندارنی ها عزیز ، زیاد تعریفش شنیدم
ولی باید امتحان کنم
یزدی ها هم کله پاچه زمان سرو با نعنا داغ نوش جان میکنند اونم برام جالبه ....نمیدونم خوشمزه میشه اصلا ....
نوشته اصلي بوسيله marde_barani نمايش نوشته ها
این پست تون برام جالب بود . بنظر دل به دل راه داره !

اقا ما خودمون هم رو دست خودمون خرج گذاشتیم . همین چند دقیقه قبل سر راه رفتم یک دست کله پاچه گرفتم .

غذا نویسی کله پاچه

به به ! چه شود !
سلام جناب بارانی عزیز

روش پخت رو با دستور اختصاصی خودتون بفرمایید به گمانم این غذا با دستور شما فوق العاده شود

بعدیه سوائل چرا درسته ؟ سخته نیس هنگام پختن و اینا ؟

من همون جا داخل فروشگاه میگم دوقسمت یا سه قسمتش بکنه که راحتر داخل ظرف جا بشه و بپز
Parand آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 07-28-2016   #64 (لینک نوشته)
فعال هم میهن
 
marde_barani's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

نوشته اصلي بوسيله mohiy نمايش نوشته ها
به به...به به...الان دیگه به مدد صنعت نیازی به دود و دم و مو-سوزانی هم نیست...راستی شما کله را درستی توی دیگ می ندازید یا مخلّفاتش را می شکافید و پاک می کنید و بعدا می پزید؟

من هنوز هم از تصور اینکه توی کلّه-پزی ها نشُستِه کله را درسته طیخ می کنند چندشم می گیره..مثلا دهن گوسفند را هم نمی شورند...تازه بعدا با ولع گوشت لثۀ دندان های جرم-نگرفتۀ گوسفند بینوا را جدا می کنند
خیر دوست عزیز . کله رو دو قسمت یا سه قسمت میکنم و بعد داخل ظرف میزارم . اینطوری هم بیشتر و بهتر شسته و تمیز میشه و هم پختنش داخل ظرف راحت تره
__________________
--------------------------------------------------------------------------

غذا نویسی کله پاچه
marde_barani آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 07-28-2016   #65 (لینک نوشته)
فعال هم میهن
 
marde_barani's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

نوشته اصلي بوسيله Parand نمايش نوشته ها
از اون غذاهای خیلی اصیل و خوشمزه
که صد البته بسیار هم سخته خوشمزه درست کردنش بر خلاف انتظار که ساده به نظر میاد
کله پلو بیشتر دوست دارم تا خود کله پاچه رو ......
این سیرابی رو با رب انار هم سیخ میکشند و کبابی میکنند مازندارنی ها عزیز ، زیاد تعریفش شنیدم
ولی باید امتحان کنم
یزدی ها هم کله پاچه زمان سرو با نعنا داغ نوش جان میکنند اونم برام جالبه ....نمیدونم خوشمزه میشه اصلا ....

سلام جناب بارانی عزیز

روش پخت رو با دستور اختصاصی خودتون بفرمایید به گمانم این غذا با دستور شما فوق العاده شود

بعدیه سوائل چرا درسته ؟ سخته نیس هنگام پختن و اینا ؟

من همون جا داخل فروشگاه میگم دوقسمت یا سه قسمتش بکنه که راحتر داخل ظرف جا بشه و بپز
سلام بانوی گرامی

درسته داخل ظرف نمی زارم بلکه اونو به دو قسمت ( بیشتر هم میشه تکه ش کرد ) میکنم و بعد داخل ظرف میزارم .

بفرمائید اینهم از اون کله پاچه که کله رو دو تکه کردم و شستم و داخل ظرف گذاشتم و پختن آغاز شده است !

غذا نویسی کله پاچه
marde_barani آفلاين است   پاسخ با نقل قول
5 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 07-28-2016   #66 (لینک نوشته)
گل سرخ
 
ava222's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

كله پاچه يك خوردنيِ معمولي نيست-بايستي با تك تك اجزايَ ش-از چشم گرفته تا پاچه-ارتباطِي معنادار و عميق برقرار كنيد تا متقابلاً كله پاچه هم مزد توجهات تان را با مزه ي بينظيرش-بدهد!
من با زبونش ارتباط برقرار میکنم
ava222 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 07-28-2016   #67 (لینک نوشته)
گل سرخ
 
ava222's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

نوشته اصلي بوسيله marde_barani نمايش نوشته ها
سلام بانوی گرامی

درسته داخل ظرف نمی زارم بلکه اونو به دو قسمت ( بیشتر هم میشه تکه ش کرد ) میکنم و بعد داخل ظرف میزارم .

بفرمائید اینهم از اون کله پاچه که کله رو دو تکه کردم و شستم و داخل ظرف گذاشتم و پختن آغاز شده است !

غذا نویسی کله پاچه
جناب بارانی باید درست تمیزش کنید ...
از قسمت بینی باید شکافته بشه تا استخوان جمجمه
چون در انتهای سینوس های از بخش بینی تا جمجمه ممکنه مودات ریزی باشه که
خوب باید شسته و تمیز بشه
و این کار انجام نمیشه جز اینکه کل سر شکافته بشه .
ava222 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 07-28-2016   #68 (لینک نوشته)
فعال هم میهن
 
marde_barani's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

نوشته اصلي بوسيله parand نمايش نوشته ها
از
سلام جناب بارانی عزیز

روش پخت رو با دستور اختصاصی خودتون بفرمایید به گمانم این غذا با دستور شما فوق العاده شود
چشم . طریقه پختنش اونطور که درست میکنم را میگم البته شما خودتون استاد هستید و بسیار بهتر نحوه پختن کله پاچه رو بلدید .

اما اولش به یک نکته اشاره کنم . برای اینکه کله پاچه تمیزتر بشه و خیالمون راحتتر باشه من یکاری می کنم . اول کار کله پاچه را بعد از شستن داخل ظرف میزارم و توش آب میریزم . فقط آب . میزارم آب به جوش بیاد و حدود 15 الی 20 دقیقه بجوشه . بعد ظرف رو برمیدارم و آبش رو که روش کف هم داره رو خالیش میکنم و دور میریزم و کله پاچه رو مجددا زیر آبگرم میگیرم و میشورم . اینجوری اگر هم آلودگی از قبل مونده باشه دیگه میره و رنگ کله پاچه عجیب روشنتر و تمیزتر میشه . بعدش مرحله اصلی پخت شروع میشه .
marde_barani آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 07-28-2016   #69 (لینک نوشته)
گل سرخ
 
ava222's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

نوشته اصلي بوسيله Parand نمايش نوشته ها
از اون غذاهای خیلی اصیل و خوشمزه
که صد البته بسیار هم سخته خوشمزه درست کردنش بر خلاف انتظار که ساده به نظر میاد
کله پلو بیشتر دوست دارم تا خود کله پاچه رو ......
این سیرابی رو با رب انار هم سیخ میکشند و کبابی میکنند مازندارنی ها عزیز ، زیاد تعریفش شنیدم
ولی باید امتحان کنم
یزدی ها هم کله پاچه زمان سرو با نعنا داغ نوش جان میکنند اونم برام جالبه ....نمیدونم خوشمزه میشه اصلا ....

سلام جناب بارانی عزیز

روش پخت رو با دستور اختصاصی خودتون بفرمایید به گمانم این غذا با دستور شما فوق العاده شود

بعدیه سوائل چرا درسته ؟ سخته نیس هنگام پختن و اینا ؟

من همون جا داخل فروشگاه میگم دوقسمت یا سه قسمتش بکنه که راحتر داخل ظرف جا بشه و بپز
کله پلو چجوریه ؟
ava222 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 07-28-2016   #70 (لینک نوشته)
فعال هم میهن
 
marde_barani's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

نوشته اصلي بوسيله ava222 نمايش نوشته ها
جناب بارانی باید درست تمیزش کنید ...
از قسمت بینی باید شکافته بشه تا استخوان جمجمه
چون در انتهای سینوس های از بخش بینی تا جمجمه ممکنه مودات ریزی باشه که
خوب باید شسته و تمیز بشه
و این کار انجام نمیشه جز اینکه کل سر شکافته بشه .
بله اینکارو گاهی انجام میدم و گاهی انجام نمیدم . ولی حسابی شستشوش دادم . اون مسیری که گفتید را آبگرم با فشار داخلش گرفتم .

ولی چشم اینکارو که اشاره کردید انجام میدم
marde_barani آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 07-28-2016   #71 (لینک نوشته)
گل سرخ
 
ava222's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

نوشته اصلي بوسيله marde_barani نمايش نوشته ها
بله اینکارو گاهی انجام میدم و گاهی انجام نمیدم . ولی حسابی شستشوش دادم . اون مسیری که گفتید را آبگرم با فشار داخلش گرفتم .

ولی چشم اینکارو که اشاره کردید انجام میدم
با تمیز کردن معمولی اون موجودات خارج نمیشن از بینی
اگر به کله پزی بهداشتی علاقه مندید حتما این کارو انجام بدید
دیدم که میگما ...
ava222 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 07-28-2016   #72 (لینک نوشته)
ابــریـــشم
 
Parand's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

نوشته اصلي بوسيله marde_barani نمايش نوشته ها
چشم . طریقه پختنش اونطور که درست میکنم را میگم البته شما خودتون استاد هستید و بسیار بهتر نحوه پختن کله پاچه رو بلدید .

اما اولش به یک نکته اشاره کنم . برای اینکه کله پاچه تمیزتر بشه و خیالمون راحتتر باشه من یکاری می کنم . اول کار کله پاچه را بعد از شستن داخل ظرف میزارم و توش آب میریزم . فقط آب . میزارم آب به جوش بیاد و حدود 15 الی 20 دقیقه بجوشه . بعد ظرف رو برمیدارم و آبش رو که روش کف هم داره رو خالیش میکنم و دور میریزم و کله پاچه رو مجددا زیر آبگرم میگیرم و میشورم . اینجوری اگر هم آلودگی از قبل مونده باشه دیگه میره و رنگ کله پاچه عجیب روشنتر و تمیزتر میشه . بعدش مرحله اصلی پخت شروع میشه .

بسیار هم عالی
نکته ظریفی رو اشاره کردید + اینکه گرسنه شدیم با این عکس ها :)
نوش جونتون
من ساقه کرفس و چوب دارچین میزنم که ابتکار خودم بود قبل زمان سرو برمیدارم ولی عطر فوق العاده به غذا میده هیچ هم معلوم نیست کرفس داشته :)
نوشته اصلي بوسيله ava222 نمايش نوشته ها
کله پلو چجوریه ؟
کله پلو محشررررررر پشنهاد میکنم امتحان کنید
همون روش ساده همیشگی کله پاچه رو بپزید
بعد پخت گوشت و پاچه و کلا مخلفاتش رو تکه تکه کنید و ریش ریش و استخوان ها رو جدا کنید
پلو رو همراه با اب خود کله پاچه و رب و پیاز داغ کته کنید و مخلفات هم شبیه استانبولی بزارید لابه لای پلو تا دم بکشه عطر پلو و کله پاچه بینظیر...
مزه اش عالی میشه شک نکنید
Parand آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 07-28-2016   #73 (لینک نوشته)
فعال هم میهن
 
marde_barani's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

نوشته اصلي بوسيله ava222 نمايش نوشته ها
کله پلو چجوریه ؟
نوشته اصلي بوسيله parand نمايش نوشته ها
بسیار هم عالی
نکته ظریفی رو اشاره کردید + اینکه گرسنه شدیم با این عکس ها :)
نوش جونتون
من ساقه کرفس و چوب دارچین میزنم که ابتکار خودم بود قبل زمان سرو برمیدارم ولی عطر فوق العاده به غذا میده هیچ هم معلوم نیست کرفس داشته :)

کله پلو محشررررررر پشنهاد میکنم امتحان کنید
همون روش ساده همیشگی کله پاچه رو بپزید
بعد پخت گوشت و پاچه و کلا مخلفاتش رو تکه تکه کنید و ریش ریش و استخوان ها رو جدا کنید
پلو رو همراه با اب خود کله پاچه و رب و پیاز داغ کته کنید و مخلفات هم شبیه استانبولی بزارید لابه لای پلو تا دم بکشه عطر پلو و کله پاچه بینظیر...
مزه اش عالی میشه شک نکنید
کله پلو البته جزو غذاهای مرسوم نیست ولی در برخی مناطق درست میکنند . چند سال قبل که مهمان خانواده ای بودم دیدم ته چین با گوشت کله پاچه درست کردند ! یعنی همونطور که ما با گوشت معمولی ته چین پلو درست میکنیم اونها از گوشت کله پاچه استفاده کرده بودند و خوشمزه هم بود .
marde_barani آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 07-28-2016   #74 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
mohiy's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

نوشته اصلي بوسيله ava222 نمايش نوشته ها
جناب بارانی باید درست تمیزش کنید ...
از قسمت بینی باید شکافته بشه تا استخوان جمجمه
چون در انتهای سینوس های از بخش بینی تا جمجمه ممکنه مودات ریزی باشه که
خوب باید شسته و تمیز بشه
و این کار انجام نمیشه جز اینکه کل سر شکافته بشه .
اگر جنبه بهداشتی قضیه مطرح باشد که با ساعت ها جوشیدن در آب 100 درجه هیج نوع آلودگی ای در آن باقی نمی ماند. حقیقت این است که خود گوشت معمولی را هم مخصوصا اگر چرخ کرده باشد، اگر ساعتی در یک ظرف آبکش بگذارید می بینید مقادیر زیادی خونابده که کاملا خون می تواند نام بگیرد از آن خارج شده..خب طبیعتا این مایع تا زمانی که دردل گوشت است چندش نیست اما وقتی پخته شد، اتفاقا باعث پرملات شدن و خوشمزگی بیشتر غذا می شود...این ها فوت و فن آشپزی است ...بیخود نیست که آشپزهای سنتی که به این موارد کمتر اهمیت می دهند غذاهایشان خوشمزه تر است
mohiy آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 07-28-2016   #75 (لینک نوشته)
ابــریـــشم
 
Parand's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : غذا نویسی کله پاچه

نوشته اصلي بوسيله marde_barani نمايش نوشته ها
کله پلو البته جزو غذاهای مرسوم نیست ولی در برخی مناطق درست میکنند . چند سال قبل که مهمان خانواده ای بودم دیدم ته چین با گوشت کله پاچه درست کردند ! یعنی همونطور که ما با گوشت معمولی ته چین پلو درست میکنیم اونها از گوشت کله پاچه استفاده کرده بودند و خوشمزه هم بود .
دقیقا همین طور هس که میفرمایید خیلی ها نمیپزند ولی به نظر من فوق العاده اس
بیشتر دیدم تهرانی ها درست میکنند و استان گیلان
ته چین ....چه جالب فکر میکنم نزدیک به طعم همین کله پلو باشد باید امتحان کنم :)
Parand آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 12:32 PM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.