طرز تهیه کباب شیشلیک شاندیز
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > کلاس آشپزی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 07-26-2016   #1 (لینک نوشته)
شمع جمع
 
zeytooni's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض طرز تهیه کباب شیشلیک شاندیز

طرز تهیه کباب شیشلیک شاندیز
کباب لذیذ شیشلیک از قدیم الایام معروف و پرطرفدار بوده است، اما عنوانی که جدیدا برای خود اختصاص داده است، کباب شیشلیک شاندیز است، ما هم در این مطلب شیشلیکی با این پسوند برایتان آموزش داده ایم.
مواد لازم برای کباب شیشلیک شاندیز :
گوشت دنده گوساله یا گوسفند ۱ کیلوگرم
ماست ۱ لیوان
زعفران دم شده ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۵ عدد
گوجه فرنگی ۱۰ عدد
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
روغن ۱۰ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب شیشلیک شاندیزکباب شیشلیک شاندیز
طرز تهیه کباب شیشلیک شاندیز :
۱-برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید ، نکته مهم برای کباب خوب انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد ؛ بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و ۲۴ ساعت پیش از آماده کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود.
۲-گوشت را به اندازه های یکسان ببرید ، داخل کاسه ای پیاز رنده شده ، ماست ، زعفران دم شده ، آبلیمو ، روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند.
۳-پس از استراحت گوشت ها را کباب کنید ، موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را اماده کنید (پیشنهاد میشود در زمان کباب شدن روی گوشت ها را با کره ذوب شده برس بکشید).
۴-شیشلیک ها را پس از اماده شدن با برنج زعفرانی ، کره ، گوجه کبابی ، فلفل سبز کبابی و برش های لیموی تازه سرو نمائید ، بهترین نوشیدنی برای این کباب دوغ میباشد.
نکته:
انواع کباب باید در عین پختن زیاد خشک نشود ، اگر فرصت کافی برای اماده سازی کباب ها ندارید میتوانید حدود ۱ ساعت درون ظرفی که مقداری کیوی له شده ریخته اید قرار دهید (کیوی بدلیل اسیدی که دارد گوشت را نرم میکند) البته دقت کنید که گوشت زیاد نماند چون گوشت له میشود و بافت خود را از دست خواهد داد.


منبع: کباب شیشلیک شاندیز
zeytooni آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 08-10-2016   #2 (لینک نوشته)
شمع جمع
 
zeytooni's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : طرز تهیه کباب شیشلیک شاندیز

آپ
zeytooni آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 10:22 AM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.