آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > کلاس آشپزی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 12-26-2016   #1 (لینک نوشته)
سرپرست تالار ورزش و ورزشکاران
 
zari7's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود

آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود

سـلــآم دوستـــان ِ عـزیــز


تـوی ایـن تـاپیــک آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـودهــا قـرار داده میـشـه ..
خـوشحـال میـشیـم اگـه شمـا هـم دانـش ِ خـودتـون رو در اختـیـار ِ مـا بـزارید ..



آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود



ممنـــون از حضــورتـون








__________________
مــَـ ـن سـُکـ ـوتــَـ ـم یـــِ جــُـ ـنــون ِ آنـــ ـیــ ِ

آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود
گــ ـاهــ ـی آرامــِـ ـشــَـ ـمـَم روانــــ ـیـــِ
zari7 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
6 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 12-26-2016   #2 (لینک نوشته)
سرپرست تالار ورزش و ورزشکاران
 
zari7's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود

.
.
.
بـروسـکـت گـوجـه



آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود




زمان آماده سازی :35 دقیقه
برای 12 نفر


24عددگوجه ریز
2 قاشق غذاخوری پستو
12 برش نان باگت یا نان تست ( ضخامت 1 سانتی متر )
مقداری پنیر پارمسان
2 عدد برگ ریحان تازه


ابتدا گوجه ها را داخل تابه گذاشته و روی آن و داخل آنرا کمی نمک و فلف بپاشید،
گاهی تابه را تکان دهید تا زمانی که گوجه ها بپزند و شل شوند( زمان طبخ حدود 20 دقیقه است).
اجازه دهید خنک شود.
روی تکه های نان باید روغن زیتون اسپری کنید و سس را روی نان باگت ریخته و پنیر خرد شده را هم روی نان قرار دهید.
گوجه های پخته شده را هم در کنارش روی نان قرار دهید آب گوجه فرنگی که در تابه باقی مانده است را نیز روی گوجه ها بریزید.
روی هر کدام از نان ها ریحان تازه ( در صورت دلخواه ) و یا فلفل سیاه بپاشید.





zari7 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 12-26-2016   #3 (لینک نوشته)
سرپرست تالار ورزش و ورزشکاران
 
zari7's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود

.
.
.
کبـاب میگــوی تنـد


آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود


مدت زمان پخت : 20 دقیقه
برای 12 نفر


نصف پیمانه سس شیرین یا تند آسیایی
2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز خرد شده
1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
قاشق چایخوری سیر له شده
12 عدد میگو، پوست گرفته و تمیز شده

سس قرمز ، گشنیز، آب لیمو و سیر را در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید. نصف سس را در یک ظرف کوچکتر ریخته و برای مرحله بعد نگه دارید.
میگوها را داخل ظرف غوطه ور کرده و 20 دقیقه در آنجا بخوابانید.
اجاق را گرم کرده وهمه میگوها را به سیخ بکشید. ( باقی مانده سس که به میگو چسبیده را دور بریزید ) میگوهای سیخ زده را داخل تابه قرار دهیدو روی آن روغن زیتون بپاشید.
2 تا 3 دقیقه هر طرف را بپزید طوری که طلایی شود و خوب بپزد.
با برگ گشنیز و لیموی تازه ، میگوها را بهمراه مابقی سس سرو کنید .







zari7 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 12-26-2016   #4 (لینک نوشته)
سرپرست تالار ورزش و ورزشکاران
 
zari7's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود

.
.
.
لقمـه پنیـر و سـوسیـس



آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود


ابتدا نان های تست را به اشکال دلخواه خود برش بزنید سپس برش های نان تست را در درون قالب فر قرار دهید و به مدت چند دقیقه قالب فر درون فر بگذارید
تا نان ها کمی برشته شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه فینگر فود پنیر و سوسیس روی نان های برشته شده را کره بمالید سپس مقداری سس کچاب بر روی برش های نان بریزید
و در مرحله آخر برش های سوسیس سرخ شده را بر روی نان ها قرار دهید و قالب فر را به مدت ۵ دقیقه در درون فر با گریل روشن قرار دهید.







zari7 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 12-26-2016   #5 (لینک نوشته)
سرپرست تالار ورزش و ورزشکاران
 
zari7's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود

.
.
.
اردور سوسیـس بـا سس خـردل



آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود



از سوسیـس های تقرییا کوچک استفاده میکنیم .
ابتدا و انتهای سوسیس هارو میبربیم و آنها رو سرخ میکنیم .
به خمیر یوفکامون شیر و روغن میزنیم
و سوسیس هارو در اون رول میکنیم . ( با نان لواش هم میشه انجام داد . )
و در روغن سرخ میکنیم .

برای سسش هم مقداری سس خردل ، کچاپ و مایونز رو قاطس میکنیم
و روی رول ها میریزیم .



zari7 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 12-26-2016   #6 (لینک نوشته)
سرپرست تالار ورزش و ورزشکاران
 
zari7's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود

.
.
.
دلمـه قـارچ



آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود


برای طرز تهیه دلمه قارچ ابتدا درون قارچ ها را به خوبی خالی کنید سپس با هر نوع مواد دلخواهی که دوست دارید درون قارچ ها را پر کنید.
می توانید از موادی که در درون ماکارونی استفاده می کنید برای دلمه قارچ نیز استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که این مواد بایستی برای طرز تهیه دلمه قارچ خشک تر باشند.
بعد از اینکه درون قارچ ها را پر کردید آن ها را در دون قالب فر قرار دهید و روی هر کدام از دلمه های قارچ یک برش پنیر پیتزا قرار دهید
و روی برش های پنیر پیتزا می توانید فلفل دلمه ای و …بگذارید. سپس قارچ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در درون فر بگذارید.


+

میتـونید برای داخل قارچ ها از مخلوط خود قارچ و سینه ی مرغ و خامه و گردو استفاده کنید ..







zari7 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 12-27-2016   #7 (لینک نوشته)
هم میهن دوست
 
mozakhraf_ir's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود

فینگر فود یعنی چی؟ غذاهای کوچیک دستی؟
mozakhraf_ir آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 12-27-2016   #8 (لینک نوشته)
سرپرست تالار ورزش و ورزشکاران
 
zari7's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آمـوزش ِ انـواع ِ فیـنگــرفـود

نوشته اصلي بوسيله mozakhraf_ir نمايش نوشته ها
فینگر فود یعنی چی؟ غذاهای کوچیک دستی؟
.
.
.
بله ب غذاهای انگشتی میگن فینگرفود
کوچولوموچو عستن
و برا مهمونیا مناسب
zari7 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 08:52 PM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.