طرز تهیه ماهی سالمون در فودلرن
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > کلاس آشپزی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 04-19-2017   #1 (لینک نوشته)
کاربر عضو
 
mehran.e's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض طرز تهیه ماهی سالمون در فودلرن

طرز تهیه ماهی سالمون در فودلرن
طرز تهیه یک ماهی خوشمزه سالمون و لذیذ یکی دیگر از آموزش های فودلرن برای شما عزیزان می باشد.امیدواریم که با ارائه این آموزش شما را در طبخ بهتر یک ماهی خوش طعم یاری کنیم.ماهی حاوی پروتئین با کیفیت بالا، ید، ویتامین‌های مختلف و مواد معدنی است و مصرف آن به شما عزیزان توصیه می شود.
طرز تهیه ماهی سالمون در فودلرن
مواد لازم برای 4 نفر

فیله ماهی سالمون ......................1 عدد

لیموی تازه .................................2 عدد ( یا 1 نصف استکان آب لیمو )

زعفران دم کرده ......................... یک قاشق سوپ خوری

نمک ، فلفل...............................به مقدار لازم

روغن زیتون ............................... به مقدار لازمش
طرز تهیه ماهی سالمون در فودلرن
طرز تهیه :

فیله کامل ماهی را به 4 قسمت تقسیم کنید و داخل یک دیس لبه دار بچینید .

در یک کاسه جداگانه ، آبلیمو ، زعفران و نمک و فلفل را مخلوط کنید ، هم بزنید تا کاملا یک دست شوند .

با یک قلموی تمیز ، از مخلوط آبلیمو و زعفران هر دو روی ماهی ها را پوشش دهید . و بعد باقیمانده مخلوط را روی ماهی ها بریزید .

روی دیس حاوی ماهی ها را با یک کیسه بپوشانید و بگذارید به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال بمانند تا کاملا مزه دار شوند .

بعد از این مدت ، در یک تابه چدنی ( در صورت در دسترس نبودن از تابه معمولی نچسب استفاده کنید) مقداری روغن زیتون بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود . بعد حرارت زیر تابه را ملایم کنید و ماهی ها را داخل تابه بچینید .

با حرارت نسبتا ملایم یک روی ماهی را کاملا سرخ کنید و بعد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شوند .

و بعد از سرخ شدن ، ماهی ها را در ظرف مناسب بکشید و سرو کنید .

هنگام سرو مقداری آب لیمو روی ماهی ها بچکانید.

نکته :

میتوانید در همین مخلوط آبلیمو و زعفران ، مقداری میگوی پاک شده هم بخوابانید و بعد از یک الی دو ساعت سرخ کنید و هنگام کشیدن سبزی پلو ، میگو ها را لای پلو بکشید یا کنار آن بچینید و سرو کنید .

استفاده از روغن زیتون به دلیل مقاومت پائین آن در برابر حرارت ، برای سرخ کردن ، معمولا توصیه نمیشود . بهتر است برای تضمین سلامت روغن هنگام سرخ کردن ، از روغن های مخصوص سرخ کردنی ( روغن هسته انگور ، کانولا و … ) استفاده شود .

بعد از اینکه یک روی ماهی ها سرخ شد و ماهی ها را برگرداندید ، بهتر است هنگام سرخ کردن روی دیگر ماهی ها ، درب تابه را ببندید تا ماهی ها هنگام سرخ شدن ، کاملا مغز پخت شوند

و یا بعد از مزه دار شدن ماهی ها ، آنها را روی کباب پز ، کباب کنید .

دوستان عزیز تجربه طبخ ماهی سالمون را برای فودلرن ارسال کنید تا دوستان دیگر از تجربیات شما استفاده کنند.
__________________
http://parsalaw.ir
mehran.e آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 12:40 AM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.